David Rutter : بازی FIFA 12 اتقلاب به پا میکند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa12.jpg

درود .

پس از منتشر شدن اولین تصاویر از بازی FIFA 12 از سوی EA Sports و مورد توجه قرار گرفتن این سری، امروز نیز اقای David Rutter سازنده بازی در طی خبری اذعان کرد : امسال Fifa انقلاب به پا خواهد کرد این را به شما قول میدهم . وی همچنین افزود این تغییرات و دگرگونی بیشتر در قسمت گیم پلی بازی میباشد .
متاسفانه وی دقیق توضیح نداد که این انقلاب در این سری بیشتر چه چیزی است .
شایان ذکر است FIFA 11 توانست چیزی حدود 11 میلیون نسخه در چهان به فروش برساند .
چه انقلابی در گیم پلی بازی ما را انتظار میکشد باید منتظر بود .

Source

Konami که بهتره یا تعطیلش کنه یا لااقل اسم فوتبالشو به Noob Evolution Soccer تغییر بده!!!

تنها کمپانی که شاید بتونه فیفا رو مجبور به حرکت کنه 2K Sports هست
اگه یادتون باشه همین وضعیت فیفا رو سری NBA LIVE هم داشت تا اینکه NBA 2K عرضه شد و همه چیز رو چند پله به جلو برد ( حالا خود NBA 2K بی رقیب شده :d )

ما به یه FIFA 2K احتیاج داریم! اما تصور من این هست که سری FIFA انقدر پیشرفت کرده که 2K جرات ریسک ساخت یه فوتبال جدید و هزینه زیاد رو نداره...

دوستان من کل این خبر ونظرات دوستان رو خوندم باید بگم متاسفانه کاملا حق با دوستانی هست که فیفا رو نقد کردن واقعا قیافه بازیکنها فاجعه هست ability افتضاحه بهترین مهاجم دنیا (هیگواین:x) قدرت بدنیش از ژوای و مسی کمتره:)) قدرت بدنی زیادی توی بازی تاثیر گذار هست مثلا محال از ممکناته که توی آنلاین بارئال بتونی چلسی رو ببری لودینگش روی اعصابه و اگر توی کریر مود وسط فصل خدای ناکرده اخراج بشی:d بازی گیر میکنه گرافیک بازی مال نسل قبلیه سرور بازی اصلا خوب نیست تا یه ذره پینگ بره بالا یا میگه سرورها در دسترس نیستند یا میگه اتصالات حریف گم شده است دروازه بان روی توپهای ارسالی بسیار ضعیف عمل میکنه کنترل بازی کنها به نرمی pes نیست متاسفانه عیبهای بازی زیاد هستن همونجور که دوستان گفتند کاش این pes گیم پلی + سروراشو درست میکرد تاما برای همیشه از شر فیفا راحت میشدیم:))
با همه حرفات موافقم به جز قسمت های رنگی که هر دوش اشتباست
ولی باز هم از PES بهتره

دوستان من کل این خبر ونظرات دوستان رو خوندم باید بگم متاسفانه کاملا حق با دوستانی هست که فیفا رو نقد کردن واقعا قیافه بازیکنها فاجعه هست ability افتضاحه بهترین مهاجم دنیا (هیگواین:x) قدرت بدنیش از ژوای و مسی کمتره:)) قدرت بدنی زیادی توی بازی تاثیر گذار هست مثلا محال از ممکناته که توی آنلاین بارئال بتونی چلسی رو ببری لودینگش روی اعصابه و اگر توی کریر مود وسط فصل خدای ناکرده اخراج بشی:d بازی گیر میکنه گرافیک بازی مال نسل قبلیه سرور بازی اصلا خوب نیست تا یه ذره پینگ بره بالا یا میگه سرورها در دسترس نیستند یا میگه اتصالات حریف گم شده است دروازه بان روی توپهای ارسالی بسیار ضعیف عمل میکنه کنترل بازی کنها به نرمی pes نیست متاسفانه عیبهای بازی زیاد هستن همونجور که دوستان گفتند کاش این pes گیم پلی + سروراشو درست میکرد تاما برای همیشه از شر فیفا راحت میشدیم:))
الهی آمین:d

یه نکته شگرفی رو هم این دریاچه هوش واستعداد کشف کرده که همانا ایرادسرورهاست!!! یعنی اگر کونامی سرورهاش رو درست کنه...لول!!....نمرش از حدود 6.5 و 7 میرسه به 9.5 :d

ولی معراج من هیچی از فیفا نمیخام فقط اینکه تفاوت بین بازیکنها درست اعمال بشه.اینکه من بتونم با بارسا تیمهارو سوراخ کنم درست مثل واقعیت.اینکه بازیکنی مثل ژاوی درست بازی کنه یا مسی.در کل تفاوت تیمها لحاظ بشه برای من یکی کافیه

آخرین ویرایش:
ولی معراج من هیچی از فیفا نمیخام فقط اینکه تفاوت بین بازیکنها درست اعمال بشه.اینکه من بتونم با بارسا تیمهارو سوراخ کنم درست مثل واقعیت.اینکه بازیکنی مثل ژاوی درست بازی کنه یا مسی.در کل تفاوت تیمها لحاظ بشه برای من یکی کافیه
این بازی حاجت همه رو روا میکنه...ایشالا توهم تو نسخه بعدی حاجت روا بشی:d
فعلا هم ناشکری نکن و باهمین 11 زندگی کن:d

شما تا حالا با پای چپ میلیتو سانتر کردی تا ببینی همه سانترهاش منجر به گل میشه؟

----------
فیفا 11 و 10 جزء مزخرفترین فوتبالهایی بوده که تا بحال بازی کردم.
اینو بنده به وضوح دیدم:dLOL
به نظر من بیشترین مشکل FIFA تو قسمت Gameplay هست(نسبت به قوتبال واقعی نه اون چیز)
بیشترش رو حسین بهش اشاره کرد
گل زدن هم زیادی سخت شده بود:d

با همه حرفات موافقم به جز قسمت های رنگی که هر دوش اشتباست
شما اگر با حرف های ایشون موافقی یا تا حالا فیفا بازی نکردی ، یا مشکلی با فیفا داری ، که هر دو صورت بهتره فکر کنی PES>FIFA :دی

اونایی که میگن مسی فایده نداره باید بگم که باید از تکنیک و ریز نقشی مسی استفاده کنید و پیش برید نه اینکه همینطور صاف بدوی تا یه هیکل کلفت بیاد یه تنه بزنه توپ رو بگیره بعد بگین مسی فایده نداره.

امر دیگه؟بیا تو پی اس ان باهات بازی کنم!انگار من بیکارم از نتم بزنم برای یک کاربر سه پسته ویدئو آپ کنم.اونم از چیز به این واضحی...
خوب تو که 600 تا پست داری چه چیزی هستی؟
منم بیکار نیستم بیام با توی 600 پسته بیام بازی کنم... حرف میزنی مدرک بیار
وقتی بلد نیستی دفاع کنی چرا میندازی گردن بازی؟
شما تا حالا با پای چپ میلیتو سانتر کردی تا ببینی همه سانترهاش منجر به گل میشه؟
بازیکنی که با پای مخالف سانتر کنه اونم میلیتو که اصلا سانتر کننده نیست یه فاجعه میشه...
+
وقتی بازی میشه بهترین بازی اسپورت سال یعنی تا آخرش رو بخون

این دقیقآ مشکل شماست که نمیتونی با بارسا تیم های دیگه رو سوراخ کنی!:d
به قول خودت وقتی میشه با بیرمنگام تیم های دیگه رو له کرد با بارسا نمیشه؟!!
اصلآ قشنگ بودن فیفا همین جاست که هر کس بتونی با یک تیم نیم ستاره یک تیم 5ستاره رو شکست بدی با این انتظاری که شما داری مثلآ کسی که طرفدار شاختار هست نمیتونه تیم مورد علاقه اش رو برداره چون حتمآ باید از یک طرفدار مبتدی بارسلونا ببازه(چون تو واقعیت شاختار از بارسلونا میبازه)!
و اینکه میگی مسی رو قوی نساختن حتمآ انتظار داری خودش برات دریبل بزنه همه رو بره جلو !!:d مسی تو فیفا 11 بهترین بال کنترول رو داره 5ستاره اسکیل هم هست بهترین جا گیری رو برا لافتد ترو بال میکنه دیگه چی میخوای بیشتر از این ؟! یا همین پیکه رو بهترین مدافع ساختن توپ گیریش که حرف نداره اکثر کراس ها رو هم رد میکنه وقتی برای کرنر میکشه جلو 80%مواقع گل میزنه واقعآ بیش از حد هم قوی ساختنش!
بهت پیشنهاد میکنم یک بار بیرمنگام رو بردار و برو تو مسابقات تا فرق بارسلونا با بیرمنگام برات روشن بشه . مطمئن باش کسی که با بیرمنگام بازی میکنه و فیفا باز حرفه ای که تیمش بارسلونا هست رو میبره خیلی تمرین کرده و به مراتب حرفه ای تر از اون هست به جز موارد شانسی!

نمیدونم قراره دیگه چی بشه فیفا12؟!

آقا فردین عزیز خوبه که شما تیم اصلیت اینتر هست و قصدم از صحبت درباره میلیتو دقیقا همین بود که بگم بازیکنی که راست پا هست مثل چپ پاهای درجه یک با پای چپش سانتر میکنه و اگه شما نظرت اینه که من دروغ میگن حرفی نیست لااقل یه بازی ارزش اینو نداره که من بخام دروغ بگم ولی مشکل اینه که فقط به میلیتو و یا x,y ختم نمیشه
بابا نگو این حرف رو. بخدا دارم شک میکنم که اصلا شما فیفا بازی می کنی. به هیچ وجه من الوجوه، یه بازی کن تک پا با پای مخالف نمیتونه دقیق شوت کنه یا سانتر کنهو همیشه به درو دیوار و کوچه و خیابان میزنه (مگر در موارد خاص که اونم بیشتر شانسی میشه و در حالتی که بازیکن اصلا زیر فشار و شارژ نباشه )
اینکه من بتونم با بارسا تیمهارو سوراخ کنم درست مثل واقعیت.
الان این واقعیته؟‌ بارسا همرو سوراخ کنه واقعیت میشه؟‌ اینطوری باشه که دیگه همه کاسه کوزمونو جمع کنیم بریم دیگه. همه برن بارسا رو انتخاب کنن بقیه تیم ها هم هیچی دیگه. البته دیدار پارسال اینتر و بارسا یادمون هست. (بحث به فوتبال کشیده نشه خواهشن)

در ضمن اگر شما واقعا بتونید به صورت تاکتیکی بازی کنید، با همون بارسا هم میتونید همرو سوراخ کنید.

بابا نگو این حرف رو. بخدا دارم شک میکنم که اصلا شما فیفا بازی می کنی. به هیچ وجه من الوجوه، یه بازی کن تک پا با پای مخالف نمیتونه دقیق شوت کنه یا سانتر کنهو همیشه به درو دیوار و کوچه و خیابان میزنه (مگر در موارد خاص که اونم بیشتر شانسی میشه و در حالتی که بازیکن اصلا زیر فشار و شارژ نباشه )

الان این واقعیته؟‌ بارسا همرو سوراخ کنه واقعیت میشه؟‌ اینطوری باشه که دیگه همه کاسه کوزمونو جمع کنیم بریم دیگه. همه برن بارسا رو انتخاب کنن بقیه تیم ها هم هیچی دیگه. البته دیدار پارسال اینتر و بارسا یادمون هست. (بحث به فوتبال کشیده نشه خواهشن)

در ضمن اگر شما واقعا بتونید به صورت تاکتیکی بازی کنید، با همون بارسا هم میتونید همرو سوراخ کنید.
آره من زیاد فیفا بازی نکردم.فقط نزدیک 400 دست آنلاین بازی کردم:dتا 2 هفته پیش هم تو رنک ماهانه بین 20 نفر اول بودم.اصلا بازی نکردم.میدونی من اصلا بلد نیستم فیفا بازی کنم.یکی یادم بده:(

فردین جان،سانتر کشیدن یه قلق داره.حالا من بهت قلقش رو میگم.با میلیتو از جناح چپ حرکت کن،به کنار محوطه جریمه که رسیدی،سرعت رو ول کن و بدون اینکه دستت رو سرعت باشه باهاش یکم راه برو،بعد یکم کج بشو و سانتر کن،نتیجش قطعا راضیت میکنه:d
البته این موضوع به میلیتو محدود نیست.ماشااله جناب بنزما یه سانترهایی میکنه با پای چپش که همش میره تو گل.آنلکا و دروگبا هم حرف ندارن.فقط به شرطی که با قلقی که من گفتم سانتر کنید.

والا من رفتیم آنلاین.هی شدیم بارسا،یکی دو دست میبردیم،یکی دو دست میباختیم،بعدش زدیم تو نخ چلسی و بیرمنگام،که به لطف برو بکس بیرمنگام همینجوری رنکمون رفت بالا.

راستی من الان بحثم فقط آنلاین هست و اصلا در مورد آفلاین صحبت نمیکنم،لطفا اگر شما فردین جان یا دوستان دیگه در مورد آفلاین دارید صحبت میکنید،بگید که یه وقت خدائی نکرده سوء تفاهمی نشه،چون حقیقتا آنلاین و آفلاین زمین تا آسمون فرق داره.

آهان داشت یادم میرفت.خدا کنه این ضربات ایستگاهی رو هم یه دستی بهش بکشن.آخه زیادی آسون هست.کافیه آنالوگ رو بگیری بالا یه زاویه خوب بدی و شوت رو تا نصفه پر کنی تا زرتی بره تو گل.

راستی دوستانی که حرفای بنده رو رد میکنن یه خاطره براشون بگم.سال پیش که ورلد کاپ قرار بود عرضه بشه،من رفتم نوشتم که خدا کنه یه فکری به حال fines shot بکنن،چون تو فیفا 10 اکثر مواقع با این روش به گل میرسیدی،یه عده ما رو کوبیدن که چرت نگو،ولی وقتی معراج اومد حرفم رو تائید کرد،یه عده ساکت شدن.من هر چی میگم عین حقیقت و نتیجه ساعتها آنلاین بازی کردنم هست.

در نهایت باید بگم که بنده به شخصه شرم میکنم اسم پرو رو کنار فیفا بیارم،چون فیفا علیرغم ایراداتی که داشت تونست ساعتها من رو پای خودش بشونه.این حرفایی هم که من میزنم معنیش له کردن فیفا نیست،فقط چیزایی هست که به چشمام بارها و بارها دیدم و دارم دعا میکنم که در این شماره برطرف بشه که اگه اینجور بشه واقعا فوق العاده میشه.

• Like
Reactions: War Has Change
این دقیقآ مشکل شماست که نمیتونی با بارسا تیم های دیگه رو سوراخ کنی!:d
به قول خودت وقتی میشه با بیرمنگام تیم های دیگه رو له کرد با بارسا نمیشه؟!!
اصلآ قشنگ بودن فیفا همین جاست که هر کس بتونی با یک تیم نیم ستاره یک تیم 5ستاره رو شکست بدی با این انتظاری که شما داری مثلآ کسی که طرفدار شاختار هست نمیتونه تیم مورد علاقه اش رو برداره چون حتمآ باید از یک طرفدار مبتدی بارسلونا ببازه(چون تو واقعیت شاختار از بارسلونا میبازه)!
و اینکه میگی مسی رو قوی نساختن حتمآ انتظار داری خودش برات دریبل بزنه همه رو بره جلو !!:d مسی تو فیفا 11 بهترین بال کنترول رو داره 5ستاره اسکیل هم هست بهترین جا گیری رو برا لافتد ترو بال میکنه دیگه چی میخوای بیشتر از این ؟! یا همین پیکه رو بهترین مدافع ساختن توپ گیریش که حرف نداره اکثر کراس ها رو هم رد میکنه وقتی برای کرنر میکشه جلو 80%مواقع گل میزنه واقعآ بیش از حد هم قوی ساختنش!
بهت پیشنهاد میکنم یک بار بیرمنگام رو بردار و برو تو مسابقات تا فرق بارسلونا با بیرمنگام برات روشن بشه . مطمئن باش کسی که با بیرمنگام بازی میکنه و فیفا باز حرفه ای که تیمش بارسلونا هست رو میبره خیلی تمرین کرده و به مراتب حرفه ای تر از اون هست به جز موارد شانسی!

نمیدونم قراره دیگه چی بشه فیفا12؟!
تمام حرفا با منطق و درسته هر کی بلد باشه با مسی بازی کنه توfifa 11 بهترین بازیکن از لحاظ دریبل زنی هستش میخوان همین طوری باهش برن جلو از ووسط شکم بازیکن هم رد بشن و بد گل خدایی بعضی حرفا رو نمیدونه بخنده گریه کنه یا هیچی..........

تمام حرفا با منطق و درسته هر کی بلد باشه با مسی بازی کنه توfifa 11 بهترین بازیکن از لحاظ دریبل زنی هستش میخوان همین طوری باهش برن جلو از ووسط شکم بازیکن هم رد بشن و بد گل خدایی بعضی حرفا رو نمیدونه بخنده گریه کنه یا هیچی..........
آره آقا من بلد نیستم با مسی بازی کنم.دیگه وقتی بعضی از دوستان با فردین جان اینجوری بنده رو زیر سوال میبرن منم باید از خودم دفاع کنم دیگه.یه بنده خدائی هست تو این سایت اینم آیدیش dr_shahrooz.ایشون رنکشون در overall یه زمانی 990 بوده.ما با هم چند دستی بازی کردیم.میتونید از ایشون بپرسید بازی بنده در فیفا در چه حدی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or