David Rutter : بازی FIFA 12 اتقلاب به پا میکند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa12.jpg

درود .

پس از منتشر شدن اولین تصاویر از بازی FIFA 12 از سوی EA Sports و مورد توجه قرار گرفتن این سری، امروز نیز اقای David Rutter سازنده بازی در طی خبری اذعان کرد : امسال Fifa انقلاب به پا خواهد کرد این را به شما قول میدهم . وی همچنین افزود این تغییرات و دگرگونی بیشتر در قسمت گیم پلی بازی میباشد .
متاسفانه وی دقیق توضیح نداد که این انقلاب در این سری بیشتر چه چیزی است .
شایان ذکر است FIFA 11 توانست چیزی حدود 11 میلیون نسخه در چهان به فروش برساند .
چه انقلابی در گیم پلی بازی ما را انتظار میکشد باید منتظر بود .

Source

واقعا خیلی جالبه. یعنی خیلیییییییییییییییی ها...

اول از هر چیزی اجازه بدین یه تیکه از این پست رو نقل قول کنم.

با قاطعیت تمام این جمله رو رد میکنم و حاظرم به پاش هم وایستم. فکر نکنم تو کل ایران و حتی دنیا کسی به اندازه من با اینتر بازی کرده باشه. یعنی من کلا به غیر از تیم اینتر (به هیچ وجه)، تیم دیگه ای رو انتخاب نمی کنم. می تونید از کسانی که من و میشناسن سوال کنید.
این جمله شما کاملا رد شده است. اولا میلیتو راست پا هست نه چپ پا. دوما وقتی با پای چپ میلیتو سانتر میکنی، توپ میره تو حیاط همسایه نه روی سر بازی کن که منجر به گل بشه. حالا مورد بعدی.

هیچ کس از اساتید نیست تو این تاپیک یه تنه داری میترکونی فیفا رو دیگه ؟ :دی
یعنی هنوزم نمیتونم معنی این جملتو برای خودم هلاجی کنم. واقعا یه بار بخون خودت ببین پی نوشتی. :دی
یعنی فیفا درست حسابی نیست ؟!!!!!! و PES باید به خودش یه تکون بده تا این درست بشه؟ :)) نصف ایراد هایی که از FIFA گرفتی مثل اون مثال بالا بی مورد و بی دلیل بودن. ایراد های بنی اسرائیل گرفتی از بازی. اگه اینطوری باشی چنان ایراد هایی از PES میگیرم که تاپیک خودش گریش در بیاد خود انتهاری کنه :دی
احسنت!:d
اخیرا عده ای از هواداران پرو درنقش خودی :dوارد مباحث مربوط به فیفا میشن ومیخوان به اسم فیفا این بازی روبکوبن ومحکومش کنن....نمیدونن که امت با بصیرت فیفا باز همیشه اماده مقابله با این توطئه هاست:d
u.s.a تو بدل نگیری یه وقت:d

هر کاری میخواد کنه چه انقلاب باشه چه شورش فقط این لود کردنای رو اعصابشو درست کنه!
یعنی GT5 لود کردنش کمتر زمان میبره تا این!
خدا نکنه بخوای تو Career Mode یه لیگ بزنی از یه بازی تا بازی بعدش چند دقیقه طول میکشه حالا این وسط مسیج از کمک مربی و ... هم برات بیاد.هر وقت بازیش میکنم حرص میخورم
اصلا من نمیدونم چرا فیفا اینجوریه تو منوها و .... هر دکمه ای میزنی با 1 ثانیه تاخیر میگیرتشون....

خوب من هم 2 روزه نبودم و الان اومدم و میبینم که خبرهای خوبی به گوش میرسه:دی انقلاب هم بشه خوشحال میشیم:دی فقط به نظر این شوت پشت محوطه رو درست کنند خیلی خوب میشه. بعضی وقت های گل های باحالی میزنم اما بالاخره کم پیش میاد از این گل ها تو قوتبال زده بشه:دی

من فقط دو تا چیز می خوام. یکی این که بخشی که 1-2 ماه بعد از اومدن FIFA 11 شایعه شده بود باشه تو این نسخه که همون Be a Referee هستش و از این جا شایعش مطرح شده بود که اسم کلی داور واقعی رو تو این نسخه قرار داده بودند.

در خواست بعدی هم مربوط به بخش محبوبم Career Mode هستش که اونجا شکل مربی های سرشناس و مشهور رو هم طراحی کنند و سعی کنند کمی Loadingهایی که در بخش Calender و زمان فصل نقل و انتقالات هست رو کم کنند.

درخواست آخرم هم اینه که فابرگاس رو توی بارسا بزارند:دی(قابل توجه معراج خان گلم:دی)

• Like
Reactions: Lord Stark
خوب من هم 2 روزه نبودم و الان اومدم و میبینم که خبرهای خوبی به گوش میرسه:دی انقلاب هم بشه خوشحال میشیم:دی فقط به نظر این شوت پشت محوطه رو درست کنند خیلی خوب میشه. بعضی وقت های گل های باحالی میزنم اما بالاخره کم پیش میاد از این گل ها تو قوتبال زده بشه:دی

من فقط دو تا چیز می خوام. یکی این که بخشی که 1-2 ماه بعد از اومدن FIFA 11 شایعه شده بود باشه تو این نسخه که همون Be a Referee هستش و از این جا شایعش مطرح شده بود که اسم کلی داور واقعی رو تو این نسخه قرار داده بودند.

در خواست بعدی هم مربوط به بخش محبوبم Career Mode هستش که اونجا شکل مربی های سرشناس و مشهور رو هم طراحی کنند و سعی کنند کمی Loadingهایی که در بخش Calender و زمان فصل نقل و انتقالات هست رو کم کنند.

درخواست آخرم هم اینه که فابرگاس رو توی بارسا بزارند:دی(قابل توجه معراج خان گلم:دی)
دیگه دارم از دست تو و اون بارسا روانی میشم برهان:dبسه دیگه.....ما دیگه مثل سابق نیستیما!! الان یه بیلیونرامریکایی تیم رو خریده وضعمون خوب شده:d
راستی برهان همه تو فرومهای خارجی مربوط به فیفا گیردادن به لایسنس شدن لیگ قهرمانان...تواینجا هم همه بند کردن به .......:d

آهان یه چیز مهمتر از همه که یادم رفته بود و در حد فاجعس این اشکال اونم اینه که این بازی از اولم تورنمنت 3 نفره نداشته!:))
ما که همیشه 3 نفره میزنیم یه تیمم مجبوریم الکی انتخاب کنیم چون زیر 4 نفر نداره خیلی مسخرس!!!

دیگه دارم از دست تو و اون بارسا روانی میشم برهان:dبسه دیگه.....ما دیگه مثل سابق نیستیما!! الان یه بیلیونرامریکایی تیم رو خریده وضعمون خوب شده:d
راستی برهان همه تو فرومهای خارجی مربوط به فیفا گیردادن به لایسنس شدن لیگ قهرمانان...تواینجا هم همه بند کردن به .......:d
اون رفیق جدیدتون هم نمیتونه کاری بکنه:دی ما عظم راسخی در این راستا داریم:دی
آره اما خوب مشکلاتش رو هم باید گفت دیگه:دی البته من همه تاپیک رو نخودم اما 2-3 صفحه آخر رو دیدم ایرادات جالبی رو دوستان گرفتند. در مورد لیگ قهرمانان هم فکر نکنم بشه معراج چون دست Konami و PES هستش. به نظر من اون خیلی مهم نیستش چون تقریبا مشابهش تو بخش Career Mode هست.

این رو هم دیگه همه میدونیم که فروش FIFA تو آسیا و مخصوصا شرق خیلی کمتر از اروپا و حتی بخش هایی از آمریکا هستش اما اگه EA بیاد و اجازه مربوط به لیگ قهرمانان آسیا رو بگیره یکی از بهترین حرکات استراتژیک این نسلش رو انجام داده:دی مخصوصا اگه روشون خوب کار کنه و سعی کنه چهره بازیکنان رو حداقل نصفشون رو درست در بیاره و قدرت ها هم متعادل باشه فروشش از الان تضمین شده است تو آسیا ببین کی گفتم:دی

دوستان من کل این خبر ونظرات دوستان رو خوندم باید بگم متاسفانه کاملا حق با دوستانی هست که فیفا رو نقد کردن واقعا قیافه بازیکنها فاجعه هست ability افتضاحه بهترین مهاجم دنیا (هیگواین:x) قدرت بدنیش از ژوای و مسی کمتره:)) قدرت بدنی زیادی توی بازی تاثیر گذار هست مثلا محال از ممکناته که توی آنلاین بارئال بتونی چلسی رو ببری لودینگش روی اعصابه و اگر توی کریر مود وسط فصل خدای ناکرده اخراج بشی:d بازی گیر میکنه گرافیک بازی مال نسل قبلیه سرور بازی اصلا خوب نیست تا یه ذره پینگ بره بالا یا میگه سرورها در دسترس نیستند یا میگه اتصالات حریف گم شده است دروازه بان روی توپهای ارسالی بسیار ضعیف عمل میکنه کنترل بازی کنها به نرمی pes نیست متاسفانه عیبهای بازی زیاد هستن همونجور که دوستان گفتند کاش این pes گیم پلی + سروراشو درست میکرد تاما برای همیشه از شر فیفا راحت میشدیم:))
الهی آمین:d

دوستان من کل این خبر ونظرات دوستان رو خوندم باید بگم متاسفانه کاملا حق با دوستانی هست که فیفا رو نقد کردن واقعا قیافه بازیکنها فاجعه هست ability افتضاحه بهترین مهاجم دنیا (هیگواین:x) قدرت بدنیش از ژوای و مسی کمتره:)) قدرت بدنی زیادی توی بازی تاثیر گذار هست مثلا محال از ممکناته که توی آنلاین بارئال بتونی چلسی رو ببری لودینگش روی اعصابه و اگر توی کریر مود وسط فصل خدای ناکرده اخراج بشی:d بازی گیر میکنه گرافیک بازی مال نسل قبلیه سرور بازی اصلا خوب نیست تا یه ذره پینگ بره بالا یا میگه سرورها در دسترس نیستند یا میگه اتصالات حریف گم شده است دروازه بان روی توپهای ارسالی بسیار ضعیف عمل میکنه کنترل بازی کنها به نرمی pes نیست متاسفانه عیبهای بازی زیاد هستن همونجور که دوستان گفتند کاش این pes گیم پلی + سروراشو درست میکرد تاما برای همیشه از شر فیفا راحت میشدیم:))
51 نقد و امتیاز 89

41 نقد و امتیاز 77

یکم اختلافشون زیاده نه؟!

الهی آمین
گرافیک بازی مال ـه نسل قبله؟!؟!؟!؟!؟ :|

حالا با Face بازیکنا میشه کمی مشکل داشت که اونم یه تعداد محدود چندان جالب نیستند بعد الان شما با پاس Manual مشکلی دارین؟! :|، اکثر نمرات خوبی که FIFA گرفت به خاطر همین سیستم پاسکاری Manual بود.

گرافیک بازی مال ـه نسل قبله؟!؟!؟!؟!؟ :|

حالا با Face بازیکنا میشه کمی مشکل داشت که اونم یه تعداد محدود چندان جالب نیستند بعد الان شما با پاس Manual مشکلی دارین؟! :|، اکثر نمرات خوبی که FIFA گرفت به خاطر همین سیستم پاسکاری Manual بود.
بله ماله نسل قبله فک کنم اگه pes2011 رو ببینی متوجه میشی من چی میگم
درضمن من کی از پاسکاریه فیفا ایراد گرفتم؟:-o

آخرین ویرایش:
هر کاری میخواد کنه چه انقلاب باشه چه شورش فقط این لود کردنای رو اعصابشو درست کنه!
یعنی GT5 لود کردنش کمتر زمان میبره تا این!
خدا نکنه بخوای تو Career Mode یه لیگ بزنی از یه بازی تا بازی بعدش چند دقیقه طول میکشه حالا این وسط مسیج از کمک مربی و ... هم برات بیاد.هر وقت بازیش میکنم حرص میخورم
اصلا من نمیدونم چرا فیفا اینجوریه تو منوها و .... هر دکمه ای میزنی با 1 ثانیه تاخیر میگیرتشون....

کسانی که میگن لودینگ هاش اعصاب خورد کنه. باید بگم که این بازی تو نسخه PS3 اینطوری هست لودینگ هاش. تو 360 اصلا مشکل لودینگ نداریم.
بله ماله نسل قبله فک کنم اگه pes2011 رو ببینی متوجه میشی من چی میگم
شما راست میگی. قابل ذکره که قیافه های PES‌ رو عکس کپچر کردن گذاشتن روی صورت ها اما قیافه های فیفا تماما سه بعدی کار شده.

سلام
منم خوشحالم که فیفا باز میخواد با تغییرات خوب برگرده
حقیقتش فیفا11 برایه من عالی بود من از فیفا07 تا همین 11 همه نسخه هاش بازی کردم واقعا تنها بازی این نسل بود که یه سیره سعودی داشت هر سال یک تغییر بزرگ توش دیده میشد
حقیقتش اگر بخوام انتقادیم ازش بکنم فقط میتونم در مورده تیمه خودم بگم اخه حقیقتش از همون فیفا 07 تا به الان فقط من بایرن مونیخ برداشتم فقط میتونم درمورد این تیم نظرم بدم به نظرم تویه فیفا11 به هیچ عنوان بایرن تیمه شایسته واقعیش نبود خیلی خیلی کم لطفی کرده بودن باعث شد امسال به دردسر بیفتیم کاش یه جور تیم بالانس میکردن بهترین بایرن تو کل فیفا بازیه فیفا09 بود که هیچ تیمی جلو دارش نبود امسال هم خیلی میترسم ساله پیش بهترین نتیجه هار گرفتیم تیممون اونطور ساختن امسال با این نتیجه ها خدا بخیر کنه فقط تنها ایراد . ایرادم که نه پیشنهادم اینه که تیمه مار بالانس کنه همین

بابا چی میگی شما؟:dپرو که به هرچیز شبیه هست جز فوتبال:)منم قصدم از صحبت درباره پرو این بود که بگم فیفا چون رغیب نداره داره میتازه.همتون یادتون هست چندسال پیش که پرو آقایی میکرد فیفا اومد و تغییر شگرف رو در ساخت فیفا اعمال کرد و نتیجش این شد که فیفا الان سالهای ساله که از پرو جلو زده و چون پرو تکون اساسی به خودش نمیده ما دیگه اون تغییرات شگرف رو نمیبینیم.
آقا فردین عزیز خوبه که شما تیم اصلیت اینتر هست و قصدم از صحبت درباره میلیتو دقیقا همین بود که بگم بازیکنی که راست پا هست مثل چپ پاهای درجه یک با پای چپش سانتر میکنه و اگه شما نظرت اینه که من دروغ میگن حرفی نیست لااقل یه بازی ارزش اینو نداره که من بخام دروغ بگم ولی مشکل اینه که فقط به میلیتو و یا x,y ختم نمیشه.کلا ساختار بازی در قدرت بازیکنها و تفاوت بازیکنها به شدت مشکل داره.بازیکنی مثل ژاوی مفت نمیرزه.ژاوی که بهترین بازیساز دنیاست.خوب از این حیث مشکلات ضربه شدیدی به گیم پلی بازی میزنه که حداقل برای من یکی غیر قابل تحمله.

برو بچه هایی که بهــشون فشار اومده همچنان Keep Trolling :دی

تک تک جملات و ایراداتی که گرفـــتی کــذب محــض !

Be a Scout Talent یکی از مدهای جدید بازی ِ ، ولی خبری از داور بودن نیست فعلاً ! اگر باشه کلاً بازی به گند کشیده میشه :دی

Be a Scout Talent یکی از مدهای جدید بازی ِ ، ولی خبری از داور بودن نیست فعلاً ! اگر باشه کلاً بازی به گند کشیده میشه :دی
چرا؟:دی من به شخصه خیلی این mode رو دوست دارم چون به نظرم با حال هست و یک جنبه جدید هم به بازی اضافه می کنه.

کسانی که میگن لودینگ هاش اعصاب خورد کنه. باید بگم که این بازی تو نسخه PS3 اینطوری هست لودینگ هاش. تو 360 اصلا مشکل لودینگ نداریم.
خوب چه فرقی داره فردین؟! مهم اینه که این مشکل تو بازی به اسم FIFA وجود داره و باید رفع بشه؛(این رو هم میدونی که جزو کسایی هستم که به شدت این بازی رو دوست دارم و تو این نسل هم بهترین فوتبال بود از 07 به بعد، پس کسی نگه که ایرادهای الکی میگیرد و ...) حالا می خواد تو 360 باشه یا PS3 برای من فرقی نداره. مشکلات اینجوری که باعث اعصاب خوردی میشه باید حذف بشند! البته من تو منوهای بازی تا حالا هیچ مشکلی نداشتم و فقط و فقط تو Calender و زمان نقل و انتقالات اینجوری هست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or