David Rutter : بازی FIFA 12 اتقلاب به پا میکند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa12.jpg

درود .

پس از منتشر شدن اولین تصاویر از بازی FIFA 12 از سوی EA Sports و مورد توجه قرار گرفتن این سری، امروز نیز اقای David Rutter سازنده بازی در طی خبری اذعان کرد : امسال Fifa انقلاب به پا خواهد کرد این را به شما قول میدهم . وی همچنین افزود این تغییرات و دگرگونی بیشتر در قسمت گیم پلی بازی میباشد .
متاسفانه وی دقیق توضیح نداد که این انقلاب در این سری بیشتر چه چیزی است .
شایان ذکر است FIFA 11 توانست چیزی حدود 11 میلیون نسخه در چهان به فروش برساند .
چه انقلابی در گیم پلی بازی ما را انتظار میکشد باید منتظر بود .

Source

فیفا عالی بود و هیچ مشکلی هم نداشت مشکل دوستان اینه که مسی تو این بازی عین Pes (بازیگر فیلم هندی) نیست و قدرتش توی SS تا 106 نرفت!!!!
دوستانی که انقد علاقه به بارسا دارن میتونن PES رو بازی کنن اونجا با بارسلون چشم بسته تمام تیمهارو میشه رو TOP LAYER نابود کرد(چشم بسته)
بله.هیچ مشکلی نداشت:d.اونوقت میشه به من بگید چرا بیرمنگام تو فیفا 11 جزء یکی از قوی ترین تیمها هستش؟به طوریکه بنده میتونم براحتی باهاش اینتر رو در آنلاین ببرم؟

ایشالا همه تو سال 2012 انقلاب کنن !

ما که با همینم داریم حال میکنیم . به نظر من چند تا ایراد داره مثلا اینکه بعضی وقتها توپ بین بازیکنها گم میشه و قاطی میکنن .

ولی اینا قابل حله . آها تور دروازشم یکم سفته !!!!

از برترین شبیه ساز ها ورزشی چه انتظاری دارید.سلطان بازی های شبیه ساز ورزشی .
تنها مشکل بازی تخیلی درست کردن بازیکنای قوی هیکل.
من که با بارسا خیلی از تیمهای قوی هیکل رو شکست دادم .ولی اوایل بازی کردم اذیتم کرده والی الان که حرفه ای شدیم .مشکلی ندارم.
شعارش چیه؟ اینه:
FIFA 12 :WE ARE 12:d:d

بله.هیچ مشکلی نداشت:d.اونوقت میشه به من بگید چرا بیرمنگام تو فیفا 11 جزء یکی از قوی ترین تیمها هستش؟به طوریکه بنده میتونم براحتی باهاش اینتر رو در آنلاین ببرم؟

به دلایل متعددی.:d اینا اومدن یه جورایی مثل واقعیت که میبینیم بعضی تیمهای که بازیکنای بلند قد ودرشت اندام و هیکلی دارند تو بعضی بازیا از همین ویژگی هاشون برای بردن بازی نهایت استفاده میبرن تو این بازی اضافه کنن ولی بازیو نتونستن خوب متعادل بکنن و بعضی موقع ها رو اعصاب میره .
خب شاید به نوع بازی شما هم بستگی داشته اباشه چون باید جلوی همچین تیم هایی یه تاکتیک بسیار حرفه ای و قوی اتخاذ کرد.(اشتباه برداشت نکنی که فکر کنی من میگم بازی بلد نیستیا)
ولی همین قابلیتی که به این صورت جالب و نوین تو بازی اجرا کردن گیمرو تو چالش قرار میده که من یکی لذت میبرم.ولی بدجور رو اعصاب شما رفته فکر کنم:d

فیفا عالی بود و هیچ مشکلی هم نداشت مشکل دوستان اینه که مسی تو این بازی عین Pes (بازیگر فیلم هندی) نیست و قدرتش توی SS تا 106 نرفت!!!!
دوستانی که انقد علاقه به بارسا دارن میتونن PES رو بازی کنن اونجا با بارسلون چشم بسته تمام تیمهارو میشه رو TOP LAYER نابود کرد(چشم بسته)

ای بابا اگه بازی کن باشی بارسا که تو pes تیمی نیست مادریدو انگلستانم نمیتونن کاری کنن
فقط باید بازی بلد باشی
وگرنه با کریستن میشه صد مترو یه تنه بری دربازه بانم دریبل بدی
مد نظر داشته باش دقت و سرعت دریبل کریستین از مسی بیشتره تو pes

عزیز شما چرا بیرمنگام رو کلید کردی؟!؟!؟
میدونم باگ داره اما شما منچسترسیتی رو هم یه نگاه بنداز (همشون توربو بستن)
در ضمن این رو هم بگم که اینتر هم آشغالترین تیم این بازیه
همون بیرمنگامی رو که میگی با بارسا بنداز تا باگ رو متوجه بشی...
حرفهاتو قبول دارم اما این نکته رو قبول کن که فیفا هیچ موقع نمیاد بارسا و مخصوصآ مسی رو عین Pes فیلم هندی بسازه و جوری بسازتشون که همه رو ....... بدن:دی
در ضمن فیفا امکاناتش به اشکالاتش ارجعیت داره...
شعارش چیه؟ اینه:
FIFA 12 :WE ARE 12:d:d
نه !!!
فکر کنم شعارش اینه:
:دی صدا و سیما یار دوازدهم تیم ملی!!:دی

مشکل دوستان اینه که مسی تو این بازی عین Pes (بازیگر فیلم هندی) نیست و قدرتش توی SS تا 106 نرفت!!!!

واقعا این بازی سه نقطه ته خنده است
وقت برای اولین بار فدرت 106 مسی دیدم.از خنده داشتم میمردم.با اینکه خودم فنه بارسا ام.
توپو میدی دستش 99% گله.اصلا بازیو مسخره کردن .چون مسی رو کاور بازیه دلیل نمیشه که مثل سوپر من درستش کنین.
من با این دوستمون موافقم .واقعا این بازی سه نقطه س.

ViVA FIFA12

برادر من ، موووووووومن ، یا تو مسی و بارسا رو نمیشناسی یا در مجموع داری احساسی صحبت میکنی! داداش ، کسی نگفت تخیلی درست کنن! دوستان گفتن شبیه به این چیزی در حال حاضر هست و ما داریم میبینیم بسازن!
شما که میگی تو PES چشم بسته میشه همه رو لوله کرد ( که همچین چیزی هم نیست ) ، مگه در عالم واققعیت بارسا چنین تیمی نیست ؟؟؟
انکار نکن که . . . . :d
بنظر من بالانس تیم ها تو PES فوق العادس اما ، گیم پلی تو فیفا یه چیز دیگس . . .

حرفهاتو قبول دارم اما این نکته رو قبول کن که فیفا هیچ موقع نمیاد بارسا و مخصوصآ مسی رو عین Pes فیلم هندی بسازه و جوری بسازتشون که همه رو ....... بدن:biggrin1:

جالبه ، تا الآن میگفتی هیـــــــچ مشکلی نداره! :biggrin1: حالا مشکلات یکی یکی دارن خودشو نشون میدن . . . :P

حرفهاتو قبول دارم اما این نکته رو قبول کن که فیفا هیچ موقع نمیاد بارسا و مخصوصآ مسی رو عین Pes فیلم هندی بسازه و جوری بسازتشون که همه رو ....... بدن:دی

نه !!!
فکر کنم شعارش اینه:
:دی صدا و سیما یار دوازدهم تیم ملی!!:دی
اسم pes رو که کلا نیار.به شخصه اون رو فوتبال نمیدونم.یه ورزشی هست که از کرات دیگه اومده.:d

بله خوب منچستر سیتی هم خیلی اسب زیاد داره.زسکا موسکو رو که دیگه نگو.کافیه توپ برسه به جناب doumbia.:dمن با گیم پلیش مشکلی ندارم.خیلی هم خوبه.ولی همین تفاوت تیمها و اینکه تیمهای ضعیف راحت از پس تیمهای قوی بر میان رو مخ من شتر سواری میکنه.:d

ای بابا اگه بازی کن باشی بارسا که تو pes تیمی نیست مادریدو انگلستانم نمیتونن کاری کنن
فقط باید بازی بلد باشی
وگرنه با کریستن میشه صد مترو یه تنه بری دربازه بانم دریبل بدی
مد نظر داشته باش دقت و سرعت دریبل کریستین از مسی بیشتره تو pes
منظور من این بود که حد یک بازیکن تویه بازی 99 هستش اما مسی (شاهرخ خان) اسکیلش 106ـــه!!!
راستی یادم رفت که بگم هنری هم 100 هستش:دی
وگرنه اگه بازیکن باشی با فنر باغجه هم میتونی بارسا رو ببری:-"

برادر من ، موووووووومن ، یا تو مسی و بارسا رو نمیشناسی یا در مجموع داری احساسی صحبت میکنی! داداش ، کسی نگفت تخیلی درست کنن! دوستان گفتن شبیه به این چیزی در حال حاضر هست و ما داریم میبینیم بسازن!
شما که میگی تو PES چشم بسته میشه همه رو لوله کرد ( که همچین چیزی هم نیست ) ، مگه در عالم واققعیت بارسا چنین تیمی نیست ؟؟؟
انکار نکن که . . . . :d
بنظر من بالانس تیم ها تو PES فوق العادس اما ، گیم پلی تو فیفا یه چیز دیگس . . .
عزیز مثل اینکه شما فن بوی بارسا تشریف داری یا از عوامل PES هستی...
من سر صحبتم هم با دوستا سر این بود که (چرا بارسلونا تو این بازی عین PES قوی نبود)
با حرف آخرت هم کاملآ موافقم که بالانسها تو Pes حرف ندارن مخصوصآ مسی:-"
جالبه ، تا الآن میگفتی هیـــــــچ مشکلی نداره! :biggrin1: حالا مشکلات یکی یکی دارن خودشو نشون میدن . . .
منم نگفتم این بازی خالی از هرگونه مشکله...(بالاخره هرچیزی در کنار خوبیهاش یه بدیهاییم داره)
گفتم این بازی درحد خودش عالی بود (بهترین تو نسل خودش)

عزیز مثل اینکه شما فن بوی بارسا تشریف داری یا از عوامل PES هستی...
من سر صحبتم هم با دوستا سر این بود که (چرا بارسلونا تو این بازی عین PES قوی نبود)
با حرف آخرت هم کاملآ موافقم که بالانسها تو Pes حرف ندارن مخصوصآ مسی:-"

منم نگفتم این بازی خالی از هرگونه مشکله...(بالاخره هرچیزی در کنار خوبیهاش یه بدیهاییم داره)
گفتم این بازی درحد خودش عالی بود (بهترین تو نسل خودش)

نمیدونم داستان چیه ، قضیه چیه ، جریان از چه قراره ، تا دو کلمون با یکی حرف میزنی تو فن بوووئی ، تو فلانی! :d خُ که چی الآن ؟؟؟؟ یعنی چی ؟؟؟؟ :d
چون من مقدار اندکی نظرم با نظرت متفاوته من فنم ؟؟ :d باابااااااا ووووووول کن جووووون داداش . . . اگه دیدت به من اینه پَ بهتره من دیگه بحث و باهات ادامه ندم چون من از دیدگاه تو یک عدد فن هستم !!!! :d دیگه فایده نداره صحبت کردن . . .

شما کسی هستی این بازی رو انجام دادی و بندم یه همین شکل و فکر میکنم قدرت تیم ها تو PES خیلی بهتره! وااااااااااااقعا همینطوره !!!! :d

در ضمن ، شما گفتی ، ایناهاااش >>>>
فیفا عالی بود و هیچ مشکلی هم نداشت
:d

راستی ، جالبه اینو بدونی من الآن رو سیستمم فیفا دارم نه PES !!!! بگوووو....خجالت نکش ، دوباره بگو من فنم !!! . . . این دفعه با صدای بلند بگو . . . :d

فیفا 11 اشکالاتی داشت!ولی اینقدر خوب بود که اشکالات به چشم نمی آمدند!من یه دو سه ماهی بازیش نمی کردم.الان که بازیی نیست شدیدا معتادش شدم,فکر نکنم هیچی بتونه منو ازش بکنه!به شدت معتاد کریر مودش به خصوص منیجر شدم.تو تاپیکش هم گفتم,دو تا مورد را تو کریر مود درست کنند عالی می شه:یکی اینکه امکان مربی گری تیم ملی را هم بازنر مثلا اگر خیلی خوب بودی یه تیم بهت پیشنهاد داد بری توش و بازیکنان را انتخاب کنی و جام جاهنی و.....دوم اینکه این بخش پلیرش را هم درست کنند.یه چچیزی مثل pes در بیارن.حالا دومی نشد اولی بشه.که خیلی هم به اولی امید دارم چون یادمه تو یکی از مصاحبه های فیفا 11 گفته بودند که امسال مربیگری تیم ملی اضافه نمی شه ولی شاید از فیفا های بعدی اضافه بشه!خودم فکر می کنم برای اینکه یه سسوپرایز برای فیفا 12 داشته باشند تو فیفا 11 نذاشتند.

واقعا از فیفا 11 به شدت بدم میاد.به نظر خودم بهترین فوتبالی که تا حالا ساخته شده رو world cup 2010 میدونم.
بیخیال بابا
اونکه سانتر گل بود...مخصوصا تیم ملی آلمان و کلا از شبیه سازی فوتبال دور شده بود و آرکید تر شده بود که اونم به خاطر حال و هوای جام جهانی بود
مشکلهای تیمها از خود گیم پلیه.قدرت بدنی و سرعت یکم بیش از حد تو این بازی تاثیر گذاره.برای همین بالوتلی گنده بک از مسی بیشتر به درد می خوره.احتمالا دنبال تغییر همینها هستن.
مشکل از شماست نه از بازی..اگه اینو برا FIFA 10 میگفتی یه چیزی و قدرت بدنی تو 11 خیلی خوب شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or