David Rutter : بازی FIFA 12 اتقلاب به پا میکند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa12.jpg

درود .

پس از منتشر شدن اولین تصاویر از بازی FIFA 12 از سوی EA Sports و مورد توجه قرار گرفتن این سری، امروز نیز اقای David Rutter سازنده بازی در طی خبری اذعان کرد : امسال Fifa انقلاب به پا خواهد کرد این را به شما قول میدهم . وی همچنین افزود این تغییرات و دگرگونی بیشتر در قسمت گیم پلی بازی میباشد .
متاسفانه وی دقیق توضیح نداد که این انقلاب در این سری بیشتر چه چیزی است .
شایان ذکر است FIFA 11 توانست چیزی حدود 11 میلیون نسخه در چهان به فروش برساند .
چه انقلابی در گیم پلی بازی ما را انتظار میکشد باید منتظر بود .

Source

راستش ديگه كم كم دارم از كلمه انقلاب ميترسم! فيفا 11 كه بد نبود كه اين بخواد انقلاب كنه!در ضمن صداي بيشتر از بشكهء خالي تر در مياد!:d بايد ديد جي ميشه!

ای قربون شکل ماهت برم.بالاخره یکی پیدا شد اینجا که حرف منو بفهمه.ما که هرموقع خواستیم از این بازی انتقاد کنیم،زدن ناک اوتمون کردن.دقیقا مشکل همینه.یعنی من خودم میخوام بازی کنم،اول از همه میرم میبینم strange بازیکن چنده،بعدش هم سرعت،وگرنه باقی چیزا زیاد مهم نیست.برای همین کسانی مثل dzeko-ballotelli-zigic-drogba-ronaldo-adebayor-doumbia به صدتای messi - villa میارزن.از اونور هم که فقط کافیه بری نزدیک خط کرنر یکم کج بشه و سانتر کنی و 100 درصد گل میشه.واقعا از فیفا 11 به شدت بدم میاد.به نظر خودم بهترین فوتبالی که تا حالا ساخته شده رو world cup 2010 میدونم.واقعا لقب افسانه ایی برازندش هست.هیچ کدوم از این مسخره بازیها رو نداشت.مسی واقعا عالی و مفید بود.و روش و قلق خاصی برای گلزنی وجود نداشت.امیدوارم بجای اینکه راه فیفا 11 رو ادامه بدن،همون راه ورلد کاپ رو ادامه بدن.
مشکل دوستان اینه که فن تشریف دارن!:dالبته بعضی ها هم آنلاین بازی نمیکنن و از ایرادات خبر ندارن.
به عنوان کسی که رنک 10000 و 300 بازی آنلاین داره و ماههاست داره فیفا 11 بازی میکنه باید بگم اصلا از این 11 خوشم نیومده!افتضاحه خالصه.10 هم پر از باگ بود.وورد کاپ هم ایراد اصلیش این بود که کلا فیفا نبود!شخصا امیدی به این نسل ندارم.احتمالا نسل بعد EA یک فکری به حال این گرافیک ضعیف و گیم پلی فجیع میکنه!(الان بخوام از ایرادات بازی بگم میتونم براتون یک کتاب بنویسم!!:d)

لطفا کسایی که 4 دست فیفا بازی کردن و فن شدن این پست رو نقل قول نکنن.

مشکل از شماست نه از بازی..اگه اینو برا FIFA 10 میگفتی یه چیزی و قدرت بدنی تو 11 خیلی خوب شده
بیا با میلیتو از رو کل تیمت رد شم ببینی مشکل از کیه.
nish.gif

حرفهاتو قبول دارم اما این نکته رو قبول کن که فیفا هیچ موقع نمیاد بارسا و مخصوصآ مسی رو عین Pes فیلم هندی بسازه و جوری بسازتشون که همه رو ....... بدن:biggrin1:
عزیز مثل اینکه شما فن بوی بارسا تشریف داری یا از عوامل PES هستی...
خوب شد این کونامی بازی به اسم pes ساخت تا دوستان بتونن باهاش ایرادات فیفا رو ماست مالی کنن.

• Like
Reactions: u.s.a
به نظر من اگه 1- سهمیه champions league بگیرن 2- رو سانتر های روی دروازه بیشتر کارکنن(تو fifa 11 اگه یکم رو سانتر ها قلق داشته باشی تو تیمت هم چند تا بازیکن دراز باشه :دی راحت گل میشه زد یه جورایی باگ داره ) 3-تاثیر بازیکن هایی مثل xavi رو بیشتر کنن( امتیازش 89 ه اما به هیچ دردی نمیخوره :دی)4- به قول یکی تو این سایت مقدار زمانی که بازیکن به سرعت واقعیش برسه بیشتر از واقعیته ... یه مساله دیگه ای هم که هست اینه که مثلا مسی که تو واقعیت میتونه با سرعت بالا به طور متوالی تغییر جهت بده تو fifa اگه بخوای با اون سرعت جهتت رو تغییر بدی به شدت سرعتش پایین میاد ... و در اخرم یه دستی به منو آشغاله بازی بکشن عالی میشه :دی

به نظر من اگه 1- سهمیه champions league بگیرن 2- رو سانتر های روی دروازه بیشتر کارکنن(تو fifa 11 اگه یکم رو سانتر ها قلق داشته باشی تو تیمت هم چند تا بازیکن دراز باشه :دی راحت گل میشه زد یه جورایی باگ داره ) 3-تاثیر بازیکن هایی مثل xavi رو بیشتر کنن( امتیازش 89 ه اما به هیچ دردی نمیخوره :دی)4- به قول یکی تو این سایت مقدار زمانی که بازیکن به سرعت واقعیش برسه بیشتر از واقعیته ... یه مساله دیگه ای هم که هست اینه که مثلا مسی که تو واقعیت میتونه با سرعت بالا به طور متوالی تغییر جهت بده تو fifa اگه بخوای با اون سرعت جهتت رو تغییر بدی به شدت سرعتش پایین میاد ... و در اخرم یه دستی به منو آشغاله بازی بکشن عالی میشه :دی

تو که بالا تا پائینشو شُستی ، دیگه چی موند اااززش؟؟؟؟ :d

مطمئنا فيفا 11 بدون ايراد نيست منتها مساله اصلي اينه كه فيفا سال به سال داره پيشرفت ميكنه و لااقل سعي ميكنه ايراداشو برطرف كنه.

مشکل دوستان اینه که فن تشریف دارن!:dالبته بعضی ها هم آنلاین بازی نمیکنن و از ایرادات خبر ندارن.
به عنوان کسی که رنک 10000 و 300 بازی آنلاین داره و ماههاست داره فیفا 11 بازی میکنه باید بگم اصلا از این 11 خوشم نیومده!افتضاحه خالصه.10 هم پر از باگ بود.وورد کاپ هم ایراد اصلیش این بود که کلا فیفا نبود!شخصا امیدی به این نسل ندارم.احتمالا نسل بعد EA یک فکری به حال این گرافیک ضعیف و گیم پلی فجیع میکنه!(الان بخوام از ایرادات بازی بگم میتونم براتون یک کتاب بنویسم!!:d)

لطفا کسایی که 4 دست فیفا بازی کردن و فن شدن این پست رو نقل قول نکنن.

كلا فن هيچ بازي نيستم و اونقدم فيفا بازي كردم كه بتونم كتابتو نقد كنم!
شما كتاب رو بنويس، من برات چاپش ميكنم ;)
شما كه اينقد عذاب ميكشي، كلا فيفا بازي نكني به نفعته... البته جسارته ها!!!
ميترسم تهش شاعري، مورخي... چيزي بشي :p

میدونید مشکل چیه؟مشل از بی رقیبیه.وقتی رقابت نباشه همین میشه.ea هم که استاد چرتو پرت گفتنه.اگه یه فوتبال دیگه بود که میتونست فیفارو به چالش بکشه انقدر وضع فوتبال افتضاح نبود.پرو هم که باید کلا کنسل بشه از دستش راحت بشیم.

از همین کاری که میکنی یه ویدئو بگیر بزار
ببخشید،شما تا حالا سانترهای پای چپ دروگبا و آنلکا رو دیدی که همش میاد رو سر تورس و ایشون عین آب خوردن گل میکنن؟

شما تا حالا بیرمنگام شدی تا ببینی jeromi - zigic - martins چجوری عین یابو از وسط دفاع حریف رد میشن؟

شما تا حالا زسکا موسکو شدی؟

شما تا حالا استوک سیتی شدی تا ببینی K.jones چجوری زرت و زورت terry - alex رو پرت میکنه زمین و میزنه تو گل؟

شما تا حالا با پای چپ میلیتو سانتر کردی تا ببینی همه سانترهاش منجر به گل میشه؟

----------
فیفا 11 و 10 جزء مزخرفترین فوتبالهایی بوده که تا بحال بازی کردم.

من خودم بشخصه انتظار زیادی از یوزرهای بازیسنتر ندارم:)
وقتی COD با میانگین نمره 94 ازنظر یوزرهای این سایت اشغال بحساب میاد و مولتی پلیر خنده دار بتلفیلد COD رو قرار به نابودی بکشه...فیفا 11 هم یه بازی اشغال تنفر برانگیز و پراز باگ و ایراده.....
چرا بازی میکنید اقا؟ مگه اعصابتون رو دوست ندارید؟!!
پ.ن:یک مقدار منطق و فشار اوردن به مغز به جت فکر کردن گاهی اوقات بد نیست!!

من خودم بشخصه انتظار زیادی از یوزرهای بازیسنتر ندارم:)
وقتی COD با میانگین نمره 94 ازنظر یوزرهای این سایت اشغال بحساب میاد و مولتی پلیر خنده دار بتلفیلد COD رو قرار به نابودی بکشه...فیفا 11 هم یه بازی اشغال تنفر برانگیز و پراز باگ و ایراده.....
چرا بازی میکنید اقا؟ مگه اعصابتون رو دوست ندارید؟!!
پ.ن:یک مقدار منطق و فشار اوردن به مغز به جت فکر کردن گاهی اوقات بد نیست!!
معراج جان چرا عصبانی میشی.به شخصه بخاطر ناراحت کردنت ازت عذر میخوام.ببخشید.

ولی بهرحال داریم بازی رو نقد میکنیم و اشکالاتش رو میگیم.

اصلا یه مثال ساده تر.خودت عشق آرسنال هستی.آرسنال این فیفا چقدر به آرسنال حقیقی شباهت داره؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or