David Rutter : بازی FIFA 12 اتقلاب به پا میکند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa12.jpg

درود .

پس از منتشر شدن اولین تصاویر از بازی FIFA 12 از سوی EA Sports و مورد توجه قرار گرفتن این سری، امروز نیز اقای David Rutter سازنده بازی در طی خبری اذعان کرد : امسال Fifa انقلاب به پا خواهد کرد این را به شما قول میدهم . وی همچنین افزود این تغییرات و دگرگونی بیشتر در قسمت گیم پلی بازی میباشد .
متاسفانه وی دقیق توضیح نداد که این انقلاب در این سری بیشتر چه چیزی است .
شایان ذکر است FIFA 11 توانست چیزی حدود 11 میلیون نسخه در چهان به فروش برساند .
چه انقلابی در گیم پلی بازی ما را انتظار میکشد باید منتظر بود .

Source

شما كه اينقد عذاب ميكشي، كلا فيفا بازي نكني به نفعته... البته جسارته ها!!!
عزیزم من 13 ساله دارم با فیفا بازی میکنم.اگر بازی دو بعدی هم بده بازی میکنم!ولی دلیل نمیشه ایراداتش رو نبینم.
شما كتاب رو بنويس، من برات چاپش ميكنم ;)
برو تاپیک ps3 هم من و هم بقیه بچه ها به اندازه دو جلد کتاب از بازی انتقاد کردیم.همونها رو فعلا چاپ کنی کافیه.
كلا فن هيچ بازي نيستم و اونقدم فيفا بازي كردم كه بتونم كتابتو نقد كنم!
من که پروفایلتو تو ea پیدا نکردم.میشه بدی ببینم چقدر بازی کردی؟شایدم تو کلوپ بازی میکنی؟
از همین کاری که میکنی یه ویدئو بگیر بزار
امر دیگه؟بیا تو پی اس ان باهات بازی کنم!انگار من بیکارم از نتم بزنم برای یک کاربر سه پسته ویدئو آپ کنم.اونم از چیز به این واضحی...

میدونید مشکل چیه؟مشل از بی رقیبیه.وقتی رقابت نباشه همین میشه.ea هم که استاد چرتو پرت گفتنه.اگه یه فوتبال دیگه بود که میتونست فیفارو به چالش بکشه انقدر وضع فوتبال افتضاح نبود.پرو هم که باید کلا کنسل بشه از دستش راحت بشیم.
دقیقا!هزار تا ایراد تو بخش آنلاین داره ولی یک آپدیت نمیدن واسه بازی.خیلی زشته واسه همچین بازی ای.یک بازی در میون تو آرنا هنگ میکنه جدیدا.:|

فیفا عالی بود و هیچ مشکلی هم نداشت مشکل دوستان اینه که مسی تو این بازی عین Pes (بازیگر فیلم هندی) نیست و قدرتش توی SS تا 106 نرفت!!!!
دوستانی که انقد علاقه به بارسا دارن میتونن PES رو بازی کنن اونجا با بارسلون چشم بسته تمام تیمهارو میشه رو TOP LAYER نابود کرد(چشم بسته)
نه بابا بارسا چیه مسی کیه من میگم اخه بنزما که تو یه فصل کامل کاری نکرده چرا انقدر قوی ولی مولر که ترکونده ضعیف تر هست:dبه عرق بایرنی من چیز شد :x
ولی کلا خوبه ولی به قول u.s.a باید یه رقیب درست و حسابی هم براش بیاد چون ممکنه از بی رقیبی دیگه شاهد رشد چشمگیرش نباشیم

معراج جان چرا عصبانی میشی.به شخصه بخاطر ناراحت کردنت ازت عذر میخوام.ببخشید.

ولی بهرحال داریم بازی رو نقد میکنیم و اشکالاتش رو میگیم.

اصلا یه مثال ساده تر.خودت عشق آرسنال هستی.آرسنال این فیفا چقدر به آرسنال حقیقی شباهت داره؟:d
من فن این بازی هستم انکار نمیکنم این موضوع رو ولی هیچ وقت هم نگفتم که بی ایراده! مسلما ایراد داره باگ هم داره...فکر نکنم تا امروز هیچ بازی بدون باگی ریلیز شده باشه...
فیفا هم ایراد داره منتها محاسنش خیلی بیشتر از معایبشه و دراین شکی نیست من فکر میکنم اونجایی که شما دست گذاشتین روش یعنی شبیه سازی قدرت تیمها اتفاقا خیلی خوب دراومده البته ایراداتی هم داره ولی انصافا خیلی نزدیک به واقعیته....خصوصا قراردادن ویژگی به اسم Specialty برای بازیکنها باعث شده این بخش شبیه سازی قدرتها هم واقعی تر بشه هم جذاب تر!
درمورد همین ارسنال هم که گفتی به عنوان مثال المونیا تو این تیم یه بازیکن متوسط رو به پایینه که حتی تو بازی هم سوتی میده و نمیتونه توپها رو یک ضرب بگیره!!! یا مثلا ولکات خیلی سریع میدوئه ولی نفس نداره...خیلی میشه مثال زد اینکه من تو انلاین با بولتون میتونم رئال رو بزنم به گیمپلی ربط نداره به مهارت طرفین مربوط میشه! شما تو بازی برو بیرمنگام رو بردار و با بارسا بازی کن درجه رو هم بزار رو لجندری تا هوش مصنوعی فوق العاده بازی رو ببینی!
قدرت بازیکنهایی مثل مسی هم بنظر اغراق شده نیست این بازیکن در دنیای واقعی هم فوق العاده قدرتمند و مسلطه وتقریبا تو هربازی گل میزنه! من فکر میکنم درمورد سیستم شبیه سازی فیفا 11 یه مقدار بی انصافی میکنید....
پ.ن:من هیچ وقت از دست تو عصبانی نمیشم:d:x
پ.ن2:ازنبود لیگ قهرمانان انتقاد کنید:d

درود
از انقلابی شدن بازی ! به شدت استقبال میشه
دوستان طوری صحبت میکنن که انگار خودشون استاد فیفا و بقیه خیار تشریف دارن !
والا ما هم شاید تو یه هفته 30 ساعت فیفا بازی کنیم پس خیالتون راحت اکه بیشتر از شما بازی نکرده باشم کمتر نکردم
آنلاین هم کم بازی نکردم ولی با توجه به لگ و بیجنبه بودن بازیکن-های خارجی کلا بیخیالش شدم
ولی بنظرم فیفا11 بهترین نسخه-ی فوتبالی هست که منتشر شده . بازی بی ایراد نیست ولی انقدر فوق العاده هست که بشه بهش لقب بهترین شبیه ساز رو داد .
من با پسر خالم شده پشت سر هم 15 ساعت یهو تو تعطیلات بازی کنیم !
بازی با بازیکنهایی مثل ویا و مسی یکم سخته اونم بخاطر اینه که تو این نسخه قدرت بدنی بیشترین تاثیر رو داره ( که بنظرم اصلیترین مشکل این نسخه هستش که تو بازی با هوش مصنوعی بشدت رو مخ میشه )
اما اینکه بگیم فلان تیم راحت بارسا یا تیمهای قوی رو میترکونه اشتباست . هر تیمی یه قلقی داره فقط کافیه قلق تیم دستتون بیاد
به کسی هم تهمت نوب بودن نزدم ! اشتباه برداشت نکنید
پست کسی که از بچگی با فیفا بزرگ شده رو هم نقل قول نکردم بالاخره ما فقط 4 دست فیفا زدیم !
در آخر چیزهایی که از فیفا12 انتظار دارم یکی سروسامون دادن به آنلاین و سرورهای بازی و کمتر کردن تاثیر قدرت بدنی تو بازی و اضافه کردن جام باشگه-های اروپا هستش . گرافیک بازی هنوزم خوبه ولی بازم مثل همیشه تو نسخه جدید آپدیت میکننش . فقط رو طراحیه چهره-ها بیشتر کار کنن همین

من فن این بازی هستم انکار نمیکنم این موضوع رو ولی هیچ وقت هم نگفتم که بی ایراده! مسلما ایراد داره باگ هم داره...فکر نکنم تا امروز هیچ بازی بدون باگی ریلیز شده باشه...
فیفا هم ایراد داره منتها محاسنش خیلی بیشتر از معایبشه و دراین شکی نیست من فکر میکنم اونجایی که شما دست گذاشتین روش یعنی شبیه سازی قدرت تیمها اتفاقا خیلی خوب دراومده البته ایراداتی هم داره ولی انصافا خیلی نزدیک به واقعیته....خصوصا قراردادن ویژگی به اسم Specialty برای بازیکنها باعث شده این بخش شبیه سازی قدرتها هم واقعی تر بشه هم جذاب تر!
درمورد همین ارسنال هم که گفتی به عنوان مثال المونیا تو این تیم یه بازیکن متوسط رو به پایینه که حتی تو بازی هم سوتی میده و نمیتونه توپها رو یک ضرب بگیره!!! یا مثلا ولکات خیلی سریع میدوئه ولی نفس نداره...خیلی میشه مثال زد اینکه من تو انلاین با بولتون میتونم رئال رو بزنم به گیمپلی ربط نداره به مهارت طرفین مربوط میشه! شما تو بازی برو بیرمنگام رو بردار و با بارسا بازی کن درجه رو هم بزار رو لجندری تا هوش مصنوعی فوق العاده بازی رو ببینی!
قدرت بازیکنهایی مثل مسی هم بنظر اغراق شده نیست این بازیکن در دنیای واقعی هم فوق العاده قدرتمند و مسلطه وتقریبا تو هربازی گل میزنه! من فکر میکنم درمورد سیستم شبیه سازی فیفا 11 یه مقدار بی انصافی میکنید....
پ.ن:من هیچ وقت از دست تو عصبانی نمیشم:d:x
پ.ن2:ازنبود لیگ قهرمانان انتقاد کنید:d
معراج این یه حقیقته که فیفا داره نون بی رقیبیشو میخوره.اگه مثل چند سال پیش که پرو بازیه بسیار بهتری بود الان فیفا رقیب داشت خیلی خیلی بازیه بهتری بود.متاسفانه یه باگهایی تو این بازی هست که آذم نمیدونه اینا اصلا تستر دارن که بازی رو تست کنه یا نه.اگه فقط3ماه آنلاین بازی کنی متوجه میشی همه چیزایی که گفتم حقیقت داره.امیدوارم پرو یه تکونی به خودش بده تا شاید فیفا هم یه فوتبال درست و حسابی بشه.

قدرت بازیکنهایی مثل مسی هم بنظر اغراق شده نیست این بازیکن در دنیای واقعی هم فوق العاده قدرتمند و مسلطه وتقریبا تو هربازی گل میزنه
معراج جان این تیکه رو فکر کنم دچار سوء تفاهم شدی.من نگفتم مسی اغراق شده ساخته شده،بلکه میگم فوق العاده مزخرف ساختنش.جوری که کلا بود و نبودش فرقی نمیکنه.:d

آخرین ویرایش:

ببخشید،شما تا حالا سانترهای پای چپ دروگبا و آنلکا رو دیدی که همش میاد رو سر تورس و ایشون عین آب خوردن گل میکنن؟

شما تا حالا بیرمنگام شدی تا ببینی jeromi - zigic - martins چجوری عین یابو از وسط دفاع حریف رد میشن؟

شما تا حالا زسکا موسکو شدی؟

شما تا حالا استوک سیتی شدی تا ببینی K.jones چجوری زرت و زورت terry - alex رو پرت میکنه زمین و میزنه تو گل؟

شما تا حالا با پای چپ میلیتو سانتر کردی تا ببینی همه سانترهاش منجر به گل میشه؟

----------
فیفا 11 و 10 جزء مزخرفترین فوتبالهایی بوده که تا بحال بازی کردم.

همه این اشکالاتی که گفتین قبول ولی مهم اینه که fifa داره سال به سال پیشرفت میکنه ... در ضمن من موندم مگه چندتا بازی فوتبال داریم که fifa 11,10 جزو مزخرفترین هاش بوده؟؟؟!!! pes رو هم که قبول ندارین دیگه چی موند؟؟!:دی

همه این چیز هایی که گفتید باز میشه یه کاریش کرد ...
ولی این پا انداختن ها رو نه ! اخه کدوم مدافع جرات پا انداختن جلو کریس رو داره ؟

خیلی بد پا میندازن
مهاجم مثل مدافع پا میندازه :)) نمونه دروگبا

واقعا FIFA 11 با سیستم PAssing جدیدش و manul کردن select بازیکنان خیلی خوب بود ، حمل توپ همراه با تنه هم پیشرفت خوبی داشت .
به گفته سازندگان بازی توی FIFA 12 از نظر هوش مصنوعی پیشرفت خوبی خواهیم داشت ، به طوری که مثلا وقتی Peter Crouch تو زمینه بازیکنان میدونن که بیشتر باید از توپ های هوایی استفاده کنن تا این بازیکن قد بلند بتونه هد بزنه .

معراج این یه حقیقته که فیفا داره نون بی رقیبیشو میخوره.اگه مثل چند سال پیش که پرو بازیه بسیار بهتری بود الان فیفا رقیب داشت خیلی خیلی بازیه بهتری بود.متاسفانه یه باگهایی تو این بازی هست که آذم نمیدونه اینا اصلا تستر دارن که بازی رو تست کنه یا نه.اگه فقط3ماه آنلاین بازی کنی متوجه میشی همه چیزایی که گفتم حقیقت داره.امیدوارم پرو یه تکونی به خودش بده تا شاید فیفا هم یه فوتبال درست و حسابی بشه.

معراج جان این تیکه رو فکر کنم دچار سوء تفاهم شدی.من نگفتم مسی اغراق شده ساخته شده،بلکه میگم فوق العاده مزخرف ساختنش.جوری که کلا بود و نبودش فرقی نمیکنه.:d
تو دائما داری حرفهای ساختارشکنانه درمورد فیفا میزنی:d
ایراداتی که گرفتی رو من نمیتونم بفهمم!! برو تو صفحه FB بازی اونجا نظرت رو بنداز ببین شاید تو نسخه بعدی اعمال شد:d
من هربار با بارسا بازی کردم مسی رو اعصابم بود! حالا تو میگی بود و نبودش یکیه شاید بابارسا بازی نکردی با لوانته بازی کردی مثلا!:dاخه لباسشون مثل همدیگس تقریبا:d

واقعا خیلی جالبه. یعنی خیلیییییییییییییییی ها...

اول از هر چیزی اجازه بدین یه تیکه از این پست رو نقل قول کنم.

شما تا حالا با پای چپ میلیتو سانتر کردی تا ببینی همه سانترهاش منجر به گل میشه؟
با قاطعیت تمام این جمله رو رد میکنم و حاظرم به پاش هم وایستم. فکر نکنم تو کل ایران و حتی دنیا کسی به اندازه من با اینتر بازی کرده باشه. یعنی من کلا به غیر از تیم اینتر (به هیچ وجه)، تیم دیگه ای رو انتخاب نمی کنم. می تونید از کسانی که من و میشناسن سوال کنید.
این جمله شما کاملا رد شده است. اولا میلیتو راست پا هست نه چپ پا. دوما وقتی با پای چپ میلیتو سانتر میکنی، توپ میره تو حیاط همسایه نه روی سر بازی کن که منجر به گل بشه. حالا مورد بعدی.

امیدوارم پرو یه تکونی به خودش بده تا شاید فیفا هم یه فوتبال درست و حسابی بشه.
هیچ کس از اساتید نیست تو این تاپیک یه تنه داری میترکونی فیفا رو دیگه ؟ :دی
یعنی هنوزم نمیتونم معنی این جملتو برای خودم هلاجی کنم. واقعا یه بار بخون خودت ببین پی نوشتی. :دی
یعنی فیفا درست حسابی نیست ؟!!!!!! و PES باید به خودش یه تکون بده تا این درست بشه؟ :)) نصف ایراد هایی که از FIFA گرفتی مثل اون مثال بالا بی مورد و بی دلیل بودن. ایراد های بنی اسرائیل گرفتی از بازی. اگه اینطوری باشی چنان ایراد هایی از PES میگیرم که تاپیک خودش گریش در بیاد خود انتهاری کنه :دی

واقعا خیلی جالبه. یعنی خیلیییییییییییییییی ها...

اول از هر چیزی اجازه بدین یه تیکه از این پست رو نقل قول کنم.

با قاطعیت تمام این جمله رو رد میکنم و حاظرم به پاش هم وایستم. فکر نکنم تو کل ایران و حتی دنیا کسی به اندازه من با اینتر بازی کرده باشه. یعنی من کلا به غیر از تیم اینتر (به هیچ وجه)، تیم دیگه ای رو انتخاب نمی کنم. می تونید از کسانی که من و میشناسن سوال کنید.
این جمله شما کاملا رد شده است. اولا میلیتو راست پا هست نه چپ پا. دوما وقتی با پای چپ میلیتو سانتر میکنی، توپ میره تو حیاط همسایه نه روی سر بازی کن که منجر به گل بشه. حالا مورد بعدی.

هیچ کس از اساتید نیست تو این تاپیک یه تنه داری میترکونی فیفا رو دیگه ؟ :دی
یعنی هنوزم نمیتونم معنی این جملتو برای خودم هلاجی کنم. واقعا یه بار بخون خودت ببین پی نوشتی. :دی
یعنی فیفا درست حسابی نیست ؟!!!!!! و PES باید به خودش یه تکون بده تا این درست بشه؟ :)) نصف ایراد هایی که از FIFA گرفتی مثل اون مثال بالا بی مورد و بی دلیل بودن. ایراد های بنی اسرائیل گرفتی از بازی. اگه اینطوری باشی چنان ایراد هایی از PES میگیرم که تاپیک خودش گریش در بیاد خود انتهاری کنه :دی
فردین جان ایرادهایی که از فیفا گرفتم یک هزارم از ایرادهایی بود که گفتم.در مورد پرو هم قصدم فقط این بود که بگم در هر صنعتی و هر چیزی اگه بی رقیب باشی به مشکل میخوری و آفت بزرگ بی رقیبیه.متاسفانه من از سال2008 تا الان دست به پرو نزدم و امسال هم امیدی بهش ندارم ولی باید قبول کنیم بازیه فوتبال خیلی تنها شده.دوتا شرکت فوتبال میسازن که یکیشون نسازه بهتره و شرکتی مثل ea که میتونه خیلی بیشتر پیشرفت کنه و فوتبالی ناب تحویل بده اینکارو نمیکنه چون کاملا بی رغیبه.الان دیگه وقت ندارم بیش از این پست بدم.سر فرصت تمام چیزهایی که توی این چندماه چه در انلاین و چه در افلاین تجربه کردم مینویسم.
پای چپ میلیتو هم فعلا یادت باشه تا بعدا بیشتر در موردش صحبت کنیم.:biggrin1:

اولا میلیتو راست پا هست نه چپ پا. دوما وقتی با پای چپ میلیتو سانتر میکنی، توپ میره تو حیاط همسایه نه روی سر بازی کن که منجر به گل بشه
:)):))خیلی جالب توضیح دادی.
ولی جدای از این حرفها جناب USA دیگه داری زیادی FIFA رو میبری زیر سوال
شما طوری صحبت می کنی که انگا حالا که مثلا فیفا رقیب نداره داره از طرفدار هاش سو استفاده می کنه و به بازیش نمیرسه در صورتی که اینطور نیست وقتی بازی عرضه میشه به چشم میبینم که همه سر دست میشکنن برای خرید بازی
با اینکه به شخصه طرف PES نمیرم ولی دیگه تهه بی انصافی هستش که دیگه PES رو تمام شده بدونید.نگاه نکن شما به خودت که کنسول داری و میشینی فیفا میزنی تو همین دانشگاه من به جز چند نفر محدود که کنسول داشتن یه نفر رو نتونستم پیدا کنم بگه فیفا قشنگه ادعاشونم میشه گیمرن
مطمعن باش اگه ساخت شبیه ساز فوتبال به همین راحتی بود خیلی شرکت ها میرفتن دنبالش
کلا ساخت شبیه ساز های ورزشی هنر هستش که این هنر رو EA SPORTS داره:>ولی خوب بله قبول دارم یه سری مشکلات داره همانطور که بقیه بازیها مشکلات خاصی خودشون رو دارن:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or