David Rutter : بازی FIFA 12 اتقلاب به پا میکند

  • Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa12.jpg


درود .

پس از منتشر شدن اولین تصاویر از بازی FIFA 12 از سوی EA Sports و مورد توجه قرار گرفتن این سری، امروز نیز اقای David Rutter سازنده بازی در طی خبری اذعان کرد : امسال Fifa انقلاب به پا خواهد کرد این را به شما قول میدهم . وی همچنین افزود این تغییرات و دگرگونی بیشتر در قسمت گیم پلی بازی میباشد .
متاسفانه وی دقیق توضیح نداد که این انقلاب در این سری بیشتر چه چیزی است .
شایان ذکر است FIFA 11 توانست چیزی حدود 11 میلیون نسخه در چهان به فروش برساند .
چه انقلابی در گیم پلی بازی ما را انتظار میکشد باید منتظر بود .

Source
 
خوب من هم 2 روزه نبودم و الان اومدم و میبینم که خبرهای خوبی به گوش میرسه:دی انقلاب هم بشه خوشحال میشیم:دی فقط به نظر این شوت پشت محوطه رو درست کنند خیلی خوب میشه. بعضی وقت های گل های باحالی میزنم اما بالاخره کم پیش میاد از این گل ها تو قوتبال زده بشه:دی

من فقط دو تا چیز می خوام. یکی این که بخشی که 1-2 ماه بعد از اومدن FIFA 11 شایعه شده بود باشه تو این نسخه که همون Be a Referee هستش و از این جا شایعش مطرح شده بود که اسم کلی داور واقعی رو تو این نسخه قرار داده بودند.

در خواست بعدی هم مربوط به بخش محبوبم Career Mode هستش که اونجا شکل مربی های سرشناس و مشهور رو هم طراحی کنند و سعی کنند کمی Loadingهایی که در بخش Calender و زمان فصل نقل و انتقالات هست رو کم کنند.

درخواست آخرم هم اینه که فابرگاس رو توی بارسا بزارند:دی(قابل توجه معراج خان گلم:دی)
در مورد لودینگ زدی تو خال برهان . من بخاطر همین اصلا ول کردم این بخش رو !
 
در مورد لودینگ زدی تو خال برهان . من بخاطر همین اصلا ول کردم این بخش رو !
آره کیا دقیقا این یکی از مشکلات اساسی بود که باعث شد من فقط اون بخش رو تا زمانی بازی کنم که تمام تروفی هاش رو بگیرم. جالبه همچین مشکلی تو FIFA 10 اصلا وجود نداشت و احتمالا به خاطر سنگین شدن اون قسمت این مشکل به وجود اومده که امیدوارم رفع بشه.

در ضمن دوستانی که به دریبل زدن مسی یا چند نفر دیگه گیر میدن خوب اسمش روشه این یک بازی هست. قرار نیست که همه چی مثل واقعیت باشه. اگه اینطوری که پس دیگه نباید بخشی وجود داشته باشه که بتونید خودتون رو بسازید و چهره خودتون رو قرار بدید و بازیکنی به نام خودتون رو تو تیم مورد علاقتون قرار بدید. در مورد فیزیک بازیکن ها هم به نظر من 11 از 10 بهتر شده بود چون اگه مراحل ساخت بازی رو دنبال کرده باشید(که بیشتر از نصفتون دنبال نکردید) باید بدونید که در آخرین نسخه سایزهای متفاوتی برای بازیکنان در نظر گرفته شده بود که هر بازیکن با توجه به شکل و پتانسیلی که بدنش داشت تو اون گروه ها قرار میگرفت و به نظرم فیزیک بازی در بهترین شرایط موجود در سال گذشته بودش.

در مورد این که با رئال یا بارسا که تکنیکی هستند و بازیکن قدرتی کم دارن نمیشه چلسی رو برد این دیگه به مشکل خودتون در بازی کردن بر می گرده و قرار نیست که هر کی طرفدار هر تیمی که هست حتما بتونه تو فوتبال های کامپیوتری هم باهاش خوب بازی کنه و برنده باشه. این به استعداد طرف بر میگرده. من با شخص خاصی هم نیستم پس خواهشا کسی نگه من فلان هستم یا از فلانی بپرسید و ....

در کل این قضیه مشخص هست که بازی مشکلاتی داشته وگرنه میانگینش 89 نمیشد و باید 100 میشد اما این رو هم باید قبول کرد که سال پیش بهترین فوتبال بودش چون رقیبش در این نسل(!) میانگینش 77 شده بود و نشون میده که بازی به مراتب ضعیف تری بوده که کلی نقد متوسط(زرد رنگ) داشته در حالی که تمامی نقدهای FIFA عالی و سبز رنگ بودند. لینکش هم صفحات قبلی قرار دادم!
 
دوستان دقت کنن fifa مشکلات داره(هر بازی مشکل داره) اما الان چشممون به این عادت کرده الان فقط نقص هاشو میبینیم... و اینو در نظر بگیریم که به قول BoRiX_HiDeN این یه بازیه که میخواد به واقعیت نزدیک بشه دیگه شورشو در نیاریم :دی در مورد مسی هم به نظرم بزرگترین مشکل اینه که با سرعت بالا نمیشه تو fifa تغییر جهت داد (مسی غالبا اینطور دریبل میکنه) ... کلا سرعت عکس العمل بازیکن در بعضی موارد تو واقعیت بیشتر از fifa ه.. که از این جهت باید یکم از pes تقلید کنن :دی نزنیدا ..fifaایی هستم:دی

-----
به نظر میرسه loading های career mode نسبت به قبل کمتر میکشه ... چون تازگیا دوباره career mode میزنم سریعتر شده loading هاش... شاید از update هایی بود که میدادن...
 
قربون دهنت.به نکته عالی ایی اشاره کردی.مسی همش با مانور دادن دریبل میکنه نه با انجام حرکات ژانگولر.و این دقیقا همون مشکلی هست که تو فیفا وجود داره.بعدشم مسخره تر از اون این هست که یه سری دریبلها رو برباتف میزنه ولی رونی نمیتونه.یا مثلا اینیستا هم میتونه.

البته جناب martins هم میتونه،ولی طفلک رونی بلد نیست.البته خوب چرا باید رونی بلد باشه دریبل کنه؟




به همون دلیلی که دنی الوز میتونه پله بندازه! رونی که یه مهاجم هست بعد نمیکنه! البته خیلی جک بود تو 10 مکسول هم پله مینداخت =))این تو امتحان نکردم.دیگه مونده ابیدال بیاد برگردون بزنه . بعد الونسو تکنیکش در حد هویج
البته یه چیزی در مورد برباتوف هست که اگر بازی هاش دیده باشید این دریبل stop & turn میزنه.
 
گیم پلی و سرورشو
برادر سر و ته مالیدی به انجین و اینا ....

در خواست بعدی هم مربوط به بخش محبوبم Career Mode هستش که اونجا شکل مربی های سرشناس و مشهور رو هم طراحی کنند و سعی کنند کمی Loadingهایی که در بخش Calender و زمان فصل نقل و انتقالات هست رو کم کنند.
منم موندم این لودینگ طولانی و اعصاب خرد کنش ماله چیه !؟ :دی
پروسس ـش انقدر سنگینه یعنی ؟!:دی

هر بازیکن با توجه به شکل و پتانسیلی که بدنش داشت تو اون گروه ها قرار میگرفت و به نظرم فیزیک بازی در بهترین شرایط موجود در سال گذشته بودش.
آخه بعضی ها انتظار دارند هیکل رونی رو بندازین رو مسی یکم بیشتر مورد حال قرار بگیرند :دی
=-=-=-=-=-=-=-=

در مورد Be A Referee بگم که کار اضافه ای هست ، مثل Ba GoalKeeper که خود من به عنوان جمع آوری آچیو ازپش استفاده کردم همین!

تو این مسائل خیلی زیاده روی داره فیفا !
 
آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا بعضی ها اینجورین؟بابا بازی ایراد داره قبول کنین ایرادات رو.چرا به بقیه که ایراد گرفتن گیر میدین؟یکی که نمیگمم اسمش شایانه میاد دقیقا ایراد قدرت بدنی ای که من گفتم رو تایید میکنه بعد هم 4 تا تیکه به من میندازه!عجیبا غریبا!:d احمد رضا هم نمیدونم چش شده جو جبهه گرفتش همه رو داره دشمن میبینه!بقیه هم میگن فلان ایراد هست ولی میترسن بهشون گیر بدن تهش میگن من فن فیفام تو رو خدا منو نترکونین!!:d

ایرادات اصلی بازی به نظر من قدرت بدنی،سرعت ،سانتر و پاسهای عمقی بلند پشت دفاع هست.این آخری که خیلی داغونه.تو دنیا 10 نفر هم نمیتونن به این قشنگی پاس بلند بدن که ما با دفاعاهامون میدیم.تو قضیه آنلاین هم مشکل زیاده اما از سرورها نیست.مثلا جدیدا رنک و لول رو آخر بازی اشتباه میزنه.چیت زیاده تو بازی.قبل بازی تو آرنا هنگ میکنه اما ea اصلا به فکر نیست.کلی هم تو فروم شکایت میکنن ملت اما جوابگو نیستن.در کل بیشتر ایرادات بازی یا ماله بخش آنلاینه یا اگر مربوط به گیم پلیه تو بازی آنلاین مشخص میشه.(اکثرا)کسایی که میرن کریر مود بایدم خیلی راضی باشن!!
راستی گرافیک چهره بازیکنها هم قدیمی شده.کم هم هست .فکر کن هنوز میلیتو چهره نداره تو بازی!#:-s

کلا ایرادات بازی به نظر قابل حل نیستن تو این نسل.دیگه پردازنده این کنسولها کشش هوش مصنوعی بالاتر و گرافیک بهتر رو ندارن.شاید نسل بعدی یک بازی خوب مثل همین فیفا 11 فقط بدون باگ و ایراد رو بالاخره بتونیم ببینیم.

کلا این دریبلها و اختصاص دادن خصوصیات رو از PES تقلید کرده اونم چه تقلیدی یادمه این خصوصیات بازیکنها در PES2010 آورده شده بود تازه فیفا رفته این خصوصیاتو اورده
شما هم سواستفاده نکن لطفا!:|:|:|:|:)
 
احمد رضا هم نمیدونم چش شده جو جبهه گرفتش همه رو داره دشمن میبینه!
من شخصاً از 98% افراد این سایت بیشــتر فیفا بازی کردم امسال ، در واقع بهتر بگم بازی ای به غیر از این بازی انجام نمیدم اصلاً .
اگر هم به تاپیک های این بازی در انجمن 360 و PS3 سربزنید میبنید که دائم از این بازی ایراد گرفتم ! خود من جزء اولین کسانی بودم که گفتم این پاس های قطری ِ پشت مدافعین ( خصوصاً با تیم چلسی ) ویران کنندس و گند میزنه به بازی ، من اولین کسی بودم که گفتم موقع شروع بازی میتونی یه پاس بندازی پشت دفاع و سری گل بزنی ، من بودم که میگفتم سازنده ی بازی یا با دروگبا و رونالدو رفیقه یا علاقه ی خاصی بهــشون داره ، من بودم که گفتم بخش آنلاین بازی پر از Bug و Glitch ِ! ( آخرین موردش هم این بود که با شخصی که داشتم Ranked Match بازی میکردم آفــساید رو غیرفعال کرده بود و باعث شد بازی ای که باید راحت میبردم مساوی تموم شه )
قبلاً هم گفتم کسی با انتقاد مشکلی نداره ، من از بازی مورد علاقم ایراد میگیریم ، ایرادهای اساسی هم میگیرم ، تا شاهد پیشرفتــش باشم !
ولی یه سری افراد سودجو هستن که هــدفشون کوبیدن بازی ـه نه ایراد گرفتن ازش ، بخاطر همین هر وقت بحث فیفای جدید میشه میان اینجا الکی جو میدن و ایراد بنی اسرائیلی میگیرن . آخــه من واقعاً نمیدونم الان سرورهای بازی چه ایرادی داره که ایشون میگه من دائم TimeOut میشــم؟

من وقتی با چنین جمله ای روبرو میشــم :
مثلا محال از ممکناته که توی آنلاین بارئال بتونی چلسی رو ببری
اولین موردی که به ذهــنم میرسه اینه که نویسنده این جمله بازی بلد نیست و اومده داره گیر بیخود میده ، من خودم تا Skill Pointـم به 5000 برسه فقط با منچستر آنلاین بازی میکردم ! و قریب به اتفاق احتملاً قبول دارن که منچستر در مقابل امثال چلسی و رئال و اینتر اصلاً تیم محسوب نمیشه تو این بازی ( تازه اون زمان آپدیت زمستانی هم نیومده بود و بازیکن های منچستر ضعیف تر بودن ) .
نویسنده ی این جمله اصلاً درک صحیحی از بازیکن های تیمــش نداره که نمیتونه با وجود رونالدو و بنزما و کاکا و هیگواین و اوزیل چلسی رو ببره ! وقتی منچستر برمیداری باید Custom Tactic و Formation ـت جوری باشه که فقط ضد حمله کنی و گل بزنی ، وقتی رئال برمیداری که مدافعــاش خیلی هم تعریف ندارن باید بازی دست تو باشه و همش حمله کنی ، وقتی چلسی بر میداری باید پاس پشت مدافعین بدی ، وقتی اینتر داری باید موقعیت تک به تک و سانتر ایجاد کنی .
همین Dr_shahrooz ای که آقای U.S.A بهــش اشاره کرد Skill Point ـش 6500-6600 ِ و فقط و فقط هم با رئال بازی میکنه . Live Season هم نداره تازه ، چطور اون میتونه ولی شما نمیتونین؟ مشکل از شماست پس.

اون گرافیک نسل قبل هم که اشاره کردن دوستان فقط میشه در مقابلــش خندید ، همین :))
 
آخرین ویرایش:
شما هم سواستفاده نکن لطفا!:|:|:|:|:)
دوسته عزیز سو استفاده نکردم حقیقتو گفتم مگه جز اینه که توی PES 2010 اولین بار هربازیکن یه سری خصوصیات منحصر بفرد داشت و اولین بار PES اونو بنا کرد بعد اومد فیفا تقلید کرد؟ البته PES هم یه سری چیزها هم از فیفا تقلید کرده مثه همین پاس 360 درجه
آخــه من واقعاً نمیدونم الان سرورهای بازی چه ایرادی داره که ایشون میگه من دائم TimeOut میشــم
بابا من کی گفتم من time out میشم چرا الکی حرف توی دهن ما میذاری؟)x
ولین موردی که به ذهــنم میرسه اینه که نویسنده این جمله بازی بلد نیست و اومده داره گیر بیخود میده ، من خودم تا Skill Pointـم به 5000 برسه فقط با منچستر آنلاین بازی میکردم ! و قریب به اتفاق احتملاً قبول دارن که منچستر در مقابل امثال چلسی و رئال و اینتر اصلاً تیم محسوب نمیشه تو این بازی ( تازه اون زمان آپدیت زمستانی هم نیومده بود و بازیکن های منچستر ضعیف تر بودن
دوست عزیز اولا که نباید الکی راجب یک نفر دیگه اظهار نظرکرد با این سنت هنوز نفهمیدی؟
بعدشم دوستان تایید کردن فقط شما که برای چندمین بار هوش+ذکاوت+ادبتو به رخ مامیکشی مخالفی درضمن اگه PS3 داشتی یادت میدادم کی بازی بلدنیست گرچه الانم حکایت کار شما این ضرب المثله :شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی هم هم خورد گه دانه دانه:))
Radiance رنکمنو دیده برو ازش بپرس من بازی بلدم یا نه
تازه اون زمان آپدیت زمستانی هم نیومده بود و بازیکن های منچستر ضعیف تر بودن
بازیکنهای منچستر ضعیف بودن:)) میشه بگی کیا در نقل و انتقالات زمستانی به این شیطونهای قرمز پیوستن؟:))
 
آخرین ویرایش:
من وقتی با چنین جمله ای روبرو میشــم :
اولین موردی که به ذهــنم میرسه اینه که نویسنده این جمله بازی بلد نیست و اومده داره گیر بیخود میده ، من خودم تا Skill Pointـم به 5000 برسه فقط با منچستر آنلاین بازی میکردم ! و قریب به اتفاق احتملاً قبول دارن که منچستر در مقابل امثال چلسی و رئال و اینتر اصلاً تیم محسوب نمیشه تو این بازی ( تازه اون زمان آپدیت زمستانی هم نیومده بود و بازیکن های منچستر ضعیف تر بودن ) .

اره باشه منچستر ضعیفه:d
اون ویدیچش مثله تانک میمونه.(اورال 87)تازه فردیناند هم بغلشه.(اورال87). منچستر ورداری خوب دفاع کنی ضد جمله بزنی طرف مقابلت خدائه فیفا هم باشه با رئال و چلسی هم نمیتونه ببرتت. من بازم میگم سازنده های این بازی تیم های انگلیسی رو بیش از حد قوی ساختن.رئال و بارسا جلو این تیم ها چیز هم نیستن.چه تو 10 با چلسی چه 11.البته به کسی هم که باهاش بازی میکنه ربط داره ولی نه در اون حد که سخت باشه مثله تیم های غیر انگلیسی.
انقدر من تو 10 با یه سری بازی کردم که یارو هیچی بارش نبود ولی با همین ارسنال چلسی میبردن.
 
آخرین ویرایش:
درضمن اگه PS3 داشتی یادت میدادم کی بازی بلدنیست گرچه الانم حکایت کار شما این ضرب المثله :شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی هم هم خورد گه دانه دانه:))
Radiance رنکمنو دیده برو ازش بپرس من بازی بلدم یا نه
من نیازی ندارم از کسی راجب شما و رنکـت سوال کنم ، اگر PSN ID دیگه ای نداشته باشی و با همینی که تو پروفایلت الان هست بازی کرده باشی این پوینت شماست :
1.png

http://www.ea.com/uk/football/profile/statistics/PS3/mostafa682
و این هم پوینت من :
2.png

http://www.ea.com/uk/football/profile/statistics/360/Anatiros

خواهش میکنم یه جلــسه ی خصوصی آموزش فیفا برای من بذار :))
بازیکنهای منچستر ضعیف بودن:)) میشه بگی کیا در نقل و انتقالات زمستانی به این شیطونهای قرمز پیوستن؟:))
با 24 سال سن نمیفهمی که قدرت بازیکن ها با آپدیت 23 مارس تغییر کرد ؟ و قدرت فن در سار و نانی و خیلی های دیگه تغییر کرد ؟
رئال و بارسا جلو این تیم ها چیز هم نیستن
نیــما جان شما که وضعیتت مشخصه ، وقتی رونالدو رو نیمه ی دوم میاری تو زمین من انتظار ندارم که بتونی با رئال تیمی رو ببری !
 
اره باشه منچستر ضعیفه:d
اون ویدیچش مثله تانک میمونه.(اورال 87)تازه فردیناند هم بغلشه.(اورال87). منچستر ورداری خوب دفاع کنی ضد جمله بزنی طرف مقابلت خدائه فیفا هم باشه با رئال و چلسی هم نمیتونه ببرتت. من بازم میگم سازنده های این بازی تیم های انگلیسی رو بیش از حد قوی ساختن.رئال و بارسا جلو این تیم ها چیز هم نیستن.چه تو 10 با چلسی چه 11.البته به کسی هم که باهاش بازی میکنه ربط داره ولی نه در اون حد که سخت باشه مثله تیم های غیر انگلیسی.
انقدر من تو 10 با یه سری بازی کردم که یارو هیچی بارش نبود ولی با همین ارسنال چلسی میبردن.

میزنم شل و پلت میکنما:d
خدایی به تنها تیمی که تو فیفا ظلم شده منچستره
ویدیچ و فردیناند شاید اورال اشون بالا باشه ولی مثل سیلابی میمونن:d
خیی کندن مثل لاک پشتن
رونی هم که همیشه پاس های زمینیش خطا میره اونم خیلی کنده
قوی ترین تیم تو فیفا 11 اول رئال ا بعد بارسا:|
بعد اومدن اون نقل و انتقالات هم تنها اتفاقی که افتاد این بود که رونی یه ذره ضعیف شد کفش نانی هم آبی شد:d اندرسون اومد جزو 18 نفر والنسیا هم رفت تو باقالیا:d
ولی به چلسی تورس و یه دفاع اضافه شدن(اسمش یادم نیست) به رئال هم هرکول (آدبایور) اضافه شد

فیفا 10 که یه چرت به تمام معنا بود :d اون اواخر همه یاد گرفته بودن از وسط زمین گل میزدن:d
در ضمن چرا انقد تو سر و کله ی هم میزنید؟ :دی
جمش کنید این بچه بازیا رو
چند روزه تو قسمت اخبار بازیها تو هر تاپیکی میرم میبنم چند نفر دارن میزنن تو سر و کله هم از سنتون خجالت بکشید افت داره به خدا

انقد هم ادعای شاخ بودن نکنید دست بالای دست بسیار است
 
آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا بعضی ها اینجورین؟بابا بازی ایراد داره قبول کنین ایرادات رو.چرا به بقیه که ایراد گرفتن گیر میدین؟یکی که نمیگمم اسمش شایانه میاد دقیقا ایراد قدرت بدنی ای که من گفتم رو تایید میکنه بعد هم 4 تا تیکه به من میندازه!عجیبا غریبا!:d
امین جان من منکر اشکالات بازی نمیشم . همون اولم گفتم تو آنلاین زیاد بازی نکردم به دلایلی اما تو آفلاین با کسایی بازی کردم که اگه قوی-تر از خودم نباشن ضعیفتر نبودن . بازیم هم نمیگم عالیه ولی ضعیف هم نیستم هنوزم پستهام تو تاپیک لیگ فیفا 10 و 11 موجوده .
اما ایرادایی که بازی داره باعث نمیشه بازی غیر قابل استفاده بشه و لطمه-ی شدیدی به بازی بزنه .
بحث آنلاین هم جداست وقتی طرف یک گل میزنه و با یه بچه غول توپ رو میبره گوشه-ی زمین و وقت کشی میکنه . یا وقتی 4-5 تا گل خورده دقیقا دقیقه 88 از بازی میاد بیرون نباید توقع داشت بازی پر از هیجان باشه و لذتبخش باشه . من با شهروز هم بازی کردم 2 دست بازی کردم جفتش رو هم باختم با رئال خیلی قشنگ بازی میکرد . تنها کاری که میشه کرد اینه که با کسی که میشناسید بازی کنید .
از این مشکلات تو آنلاین همه بازیها هست دقیقا مثل کسایی که تو fps کمپ میکنن .
مشکلات قدرت بدنی خیلی رو اعصابه اما راه-هایی هم هست که راحت بشه از دست بازیکن-هایی مثل پویول و پیکه و . . . فرار کرد . بازم میگم این مشکل باید درست بشه چون بودنش تو نسخه-ی بعدی به هیچ وجه قابل قبول نیست .
در آخر شرمنده اگه ناراحتت کردم :دی
 
اخه الان مشکل قدرت بدنی بازیکنها کجاست؟ یعنی پیکه و پویول و بازیکنهای قوی هیکل نباید بتونن از قدرت بدنیشون استفاده کنن؟! بنظرمن فیزیک بازی مشکلی نداره مشخصه وقتی بازیکنی قوی هیکل باشه شما نمیتونی براحتی جاش بزاری....
پ.ن:همیشه تا حرفی از فیفا زده میشه یه عده با ترشحات مغزشون فرهنگ چندش اورشون رو نشون میدن وبه همه ثابت میکنن که درحال هدر دادن اکسیژن روی این کره خاکی هستن!(بطور کلی عرض میکنم!)
 
من نیازی ندارم از کسی راجب شما و رنکـت سوال کنم ، اگر PSN ID دیگه ای نداشته باشی و با همینی که تو پروفایلت الان هست بازی کرده باشی این پوینت شماست :
1.png

http://www.ea.com/uk/football/profile/statistics/PS3/mostafa682
و این هم پوینت من :
2.png

http://www.ea.com/uk/football/profile/statistics/360/Anatiros

خواهش میکنم یه جلــسه ی خصوصی آموزش فیفا برای من بذار :))
دوست نسبتا محترم متاسفانه این لیست آپدیت شده نیست و نیز بنا بعللی هم نتونستم زیاد بآنلاینم
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or