David Rutter : بازی FIFA 12 اتقلاب به پا میکند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa12.jpg

درود .

پس از منتشر شدن اولین تصاویر از بازی FIFA 12 از سوی EA Sports و مورد توجه قرار گرفتن این سری، امروز نیز اقای David Rutter سازنده بازی در طی خبری اذعان کرد : امسال Fifa انقلاب به پا خواهد کرد این را به شما قول میدهم . وی همچنین افزود این تغییرات و دگرگونی بیشتر در قسمت گیم پلی بازی میباشد .
متاسفانه وی دقیق توضیح نداد که این انقلاب در این سری بیشتر چه چیزی است .
شایان ذکر است FIFA 11 توانست چیزی حدود 11 میلیون نسخه در چهان به فروش برساند .
چه انقلابی در گیم پلی بازی ما را انتظار میکشد باید منتظر بود .

Source

اخه الان مشکل قدرت بدنی بازیکنها کجاست؟ یعنی پیکه و پویول و بازیکنهای قوی هیکل نباید بتونن از قدرت بدنیشون استفاده کنن؟! بنظرمن فیزیک بازی مشکلی نداره مشخصه وقتی بازیکنی قوی هیکل باشه شما نمیتونی براحتی جاش بزاری....
این که درسته اما مشکل اصلیه قدرت بدنی وقتی میره رو اعصاب که تو بازی با هوش مصنوعی بازیکنی مثل والکات یا پاتو براحتی با قدرت بدنی نمیزارن پیکه یا فردیناند توپ رو بگیرن . فیزیک بازیکنها بنظرم عالیه بجز موارد خاصی که به واقعیتشون زیاد نزدیک نیست . ولی مشکل استفاده-ی بیش از حد هوش مصنوعی از فیزیک بازیه . طوری که من موقع بازی کردن احساس میکنم دارم یه نسخه از Madden NFL Foortball رو بازی میکنم !

نیــما جان شما که وضعیتت مشخصه ، وقتی رونالدو رو نیمه ی دوم میاری تو زمین من انتظار ندارم که بتونی با رئال تیمی رو ببری !

به فزض من رونالدو هم میذاشتم تو اون منچستر مثلا خیلی راحت میبردم!؟
مگه قبلا از اول نمیذاشتمش ؟ وندرسار ببین چطوری توپ هارو میگیره بعد کاسیاس ببین بعضی وقت ها چه گل هایی میخوره!
اون شوت های رونی رو رونالدو هم نمیزنه به خدا.اینو که دیدی . کجا رونالدو این طوری میزنه؟
منچستر که قبول ندارین.
یه سوال دیگه الان قبول دارین چلسی تو فیفا از بارسا قوی تر ساخته شده؟ در صورتی که تو واقعیت این طوری نیست یا اینم رد میکنین؟
تاتنهام که دیدی نظرت راجع به اون چیه ؟

احمدرضا من اصلا نمیتونم قبول کنم منچستر چلسی تاتنهام قوی ساخته نشدن
نظرم هست . طبق خیلی بازی هایی که کردم.

میزنم شل و پلت میکنما:d
خدایی به تنها تیمی که تو فیفا ظلم شده منچستره
ویدیچ و فردیناند شاید اورال اشون بالا باشه ولی مثل سیلابی میمونن:d
خیی کندن مثل لاک پشتن
رونی هم که همیشه پاس های زمینیش خطا میره اونم خیلی کنده
قوی ترین تیم تو فیفا 11 اول رئال ا بعد بارسا:|
بعد اومدن اون نقل و انتقالات هم تنها اتفاقی که افتاد این بود که رونی یه ذره ضعیف شد کفش نانی هم آبی شد:d اندرسون اومد جزو 18 نفر والنسیا هم رفت تو باقالیا:d
ولی به چلسی تورس و یه دفاع اضافه شدن(اسمش یادم نیست) به رئال هم هرکول (آدبایور) اضافه شد

فیفا 10 که یه چرت به تمام معنا بود :d اون اواخر همه یاد گرفته بودن از وسط زمین گل میزدن:d
در ضمن چرا انقد تو سر و کله ی هم میزنید؟ :biggrin1:
جمش کنید این بچه بازیا رو
چند روزه تو قسمت اخبار بازیها تو هر تاپیکی میرم میبنم چند نفر دارن میزنن تو سر و کله هم از سنتون خجالت بکشید افت داره به خدا

انقد هم ادعای شاخ بودن نکنید دست بالای دست بسیار است

اتفاقا من بعد از چند بار بازی باهات به این نکته پی بردم که بعدش تاتنهام ور داشتم.:d
ولی من بازم نمیتونم قبول کنم رونی کند هست! یعنی چی اخه؟
رئال در یه صورت بهترین تیم فیفا میشه که اصلا نذاری کسی حمله کنه که اونم غیر ممکنه!

دوست نسبتا محترم متاسفانه این لیست آپدیت شده نیست و نیز بنا بعللی هم نتونستم زیاد بآنلاینم
تو نمیتونی درست حرف بزنی؟!
باز حالا من و احمد نسبتا محترم هستیم شما که هر دقیقه میای اینجا اسپم ول میدی و ترول میکنی وبعدهم میزنی زیرحرفت فکر نمیکنم دیگه کسی برات احترامی قائل باشه!

این ea که وضع بازیسازی داخلیش خیلی خرابه، خیلی بعیده که بتونن انقلاب کنن:))
:)):)):))

خو چرا میخندی:d اون شاهکاره مدالشون رو یادت رفته؟؟؟ به همین خاطره که دیگه ازشون متنفرم:| بشدت متنفر و بیزار از ea:-q
اخه اينجا تاپيك مربوط به فيفاست مرد حسابي چه ربطي به مدال داره اخه؟:d
بازيهاي خوبي هم مثل Dead Space / Batelfield و....هم هستن

fifa خيلي وقته انقلاب كرده و خبر نداره.واقعا اين بازي از همه نظر يك شاهكاره.گيم پلي كه ديگه ديوانه كنندست.شبيه سازي فوق العاده و.................
رقيبش رو هم كه مثل خاك پودر كرده.كلا بازيهاي EA SPORTS از يك كنار همشون فوق العاده ان و fifa بهترينش.فقط اگه بتونن تا حد امكان بازي رو سخت تر بكنن خيلي عالي ميشه.يك سر و دستي هم به تيمهاي كشوري بكشن و يك مقدار به ساختن چهره ي بازيكنان بيشتر اهميت بدن من يكي ديگه هيچي نميخوام

این ea که وضع بازیسازی داخلیش خیلی خرابه، خیلی بعیده که بتونن انقلاب کنن:))
اخه!!:)

خو چرا میخندی:d اون شاهکاره مدالشون رو یادت رفته؟؟؟ به همین خاطره که دیگه ازشون متنفرم:| بشدت متنفر و بیزار از ea:-q
مثل این که بازی های نسل قبل EA رو با الان اشتباه گرفتی ولی با این همه فکر کنم داری شوخی میکنی :angel:

مگه قبلا از اول نمیذاشتمش ؟ وندرسار ببین چطوری توپ هارو میگیره بعد کاسیاس ببین بعضی وقت ها چه گل هایی میخوره!
تنها دروازبانی که باهاش مشکل دارم همین کاسیاس هست !
نمیدونم رو چه حسابی میگی ضعیفه !

فقط به نظر این شوت پشت محوطه رو درست کنند خیلی خوب میشه. بعضی وقت های گل های باحالی میزنم اما بالاخره کم پیش میاد از این گل ها تو قوتبال زده بشه:biggrin1:
اتفاقا به نظر من مشکل از شوت از راه دور نیست . تو فوتبال واقعی همچین فضایی کم گیر بازیکن میاد که راحت شوت کنه ... مشکل از دفاع طرفه ... البته خو بعضی وقت ها هم دفاع فیفا مسخره بازی در میازه :دی مثلا دو تا دفاع میخورن بهم :| این خوردن به هم و جا خالی ندادن یارت خیلی مسخرس ! خداوکیل بعضی وقتها 2 تا بازیکن کناره همن هیچکاری نمیشه کرد میخورن بهم 10 متر پرت میشن ضد حمله میخوری :|

اخه اينجا تاپيك مربوط به فيفاست مرد حسابي چه ربطي به مدال داره اخه؟:d
بازيهاي خوبي هم مثل Dead Space / Batelfield و....هم هستن
نه منظورم با بازیای ساخت خود EA هست(Sims-MOH-FIFAو...)، بتلفیلد و دداسپیس که ساخت دو استدیوی دیگه هستن و فقط ناشرشون EAه، همچنین منظورم از آوردن اسم MOH2010 این بود که واقعا گند زدنه با بازیسازی داخلیشون
مثل این که بازی های نسل قبل EA رو با الان اشتباه گرفتی ولی با این همه فکر کنم داری شوخی میکنی :angel:
منظورم MOH2010 بود نه MOH:AA:d کجای MOH2010 مربوط به نسل قدیمه:-o

• Like
Reactions: Isildur
به نظر من اول هوش مصنوعی بازی باید بهتر از Fifa11 باشه(چون بعضی مواقع واقعا دردسرساز میشد)
و یه ایده که یه نظر من باعث جذابتر شدن و واقعیتر شدن بازی میشه استفاده از قابلیت Triangel برای دویدن هست
به این ترتیب که که هرچقدر Triangle رو فشار بدی همون قدر سرعتش تغییر کنه موقع دویدن(مثل عمکردش تو بازیهای Racing

دقیقا مشکل همینه.یعنی من خودم میخوام بازی کنم،اول از همه میرم میبینم strange بازیکن چنده،بعدش هم سرعت،وگرنه باقی چیزا زیاد مهم نیست.برای همین کسانی مثل dzeko-ballotelli-zigic-drogba-ronaldo-adebayor-doumbia به صدتای messi - villa میارزن
تو فوتبال واقعی هم بازیکنی که از نظر قدرت بدنی بالاباشه کاراییش بیشتره

تو فوتبال واقعی هم بازیکنی که از نظر قدرت بدنی بالاباشه کاراییش بیشتره
بله 100 درصد.مگه نمیبینی تو فوتبال واقعیه مسی هیچ کاری نمیتونه بکنه.:(
===================
کلا نظرات خیلی متفاوت و عجیب هست.مثلا اون دوستی که میگه کاسیاس بد هست.چون به نظر من کاسیاس واقعا عالیه،خیلی سخت تک به تک میخوره.

یا مثلا میگن با رئال نمیشه برد.بابا رئال واقعا خوفه.میشه گفت به همراه چلسی قویترین هستن.ماشااله کریس هم که توربو شارژر بستن بهش.واقعا بردن رئال سخته.از اونور پپه و کاروالیو هم که به هرکی تنه میزنن 10 متر شوت میشه.:d

کلا مگه بازی هست بدون مشکل؟!
اونم بازی فوتبال که به نظر من واقعا سخته ساختنش+ بالانس بازی

تو همین 2011 خیلی نکات منفی نسخه قبلی رو خوب کردن ولی بازم کامل نیست... هوش مصنوعی بازی ( کلا اکثر بازیها حتی همین کرایسیس 2) مشکل داره

اما اینکه آدم بیاد کل بازی رو ببره زیر سوال کار درستی نیست... مطمئنا بهترین بازی فوتبال همینه و سازنده هاش نشون دادن اصلا تو فکر درجا زدن نیستن واسه همین من همیشه امیدوارم که بازی سال دیگه مطمئنا بهتر از این میشه.

تو همین موضوع قدرت بدنی ها... همین خودش باعث میشه از مشکلات دیگه کم بشه ولی خودش باز یه سری عیب ها داره که اما بودنش خیلی بهتر از نبودنشه. کلا خیلی چیزا رو مجبورا بزارن تا بالانس بازی زیاد بهم نخوره واسه همین اگه براش دارن بازی خیلی بدتر میشه.

سلام بر همه
میدونید قضیه ماها چیه ....
قضیه تماشا گران تیمای فوتبالمونه که بجای اینکه تیم خودشونو تشویق کنند دارن به تیم حریف بد و بیرا میگن...
به نظر من فیفا ( اگه به عنوان یه بازی نه واقعیت قبولش دارید) فوق العادست مطمئنا 2012 بهتر میشه...

• Like
Reactions: Electronic Arts

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or