David Rutter : بازی FIFA 12 اتقلاب به پا میکند

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
fifa12.jpg

درود .

پس از منتشر شدن اولین تصاویر از بازی FIFA 12 از سوی EA Sports و مورد توجه قرار گرفتن این سری، امروز نیز اقای David Rutter سازنده بازی در طی خبری اذعان کرد : امسال Fifa انقلاب به پا خواهد کرد این را به شما قول میدهم . وی همچنین افزود این تغییرات و دگرگونی بیشتر در قسمت گیم پلی بازی میباشد .
متاسفانه وی دقیق توضیح نداد که این انقلاب در این سری بیشتر چه چیزی است .
شایان ذکر است FIFA 11 توانست چیزی حدود 11 میلیون نسخه در چهان به فروش برساند .
چه انقلابی در گیم پلی بازی ما را انتظار میکشد باید منتظر بود .

Source

دوست نسبتا محترم متاسفانه این لیست آپدیت شده نیست و نیز بنا بعللی هم نتونستم زیاد بآنلاینم
لیست در 99% مواقع کاملاً آپدیت شدس ، اگر شما جزِء اون 1% باشی که پروفایلت آپدیت نشه تو سایت نهایتاً باز هم پوینتـت میشه 4200-4500 که باز هم اصلآً عددی به حساب نمیای ! در ضمن وقتی بنا به عللی ( :)) ) نمیتونی آنلاین بازی کنی پس اینجا راجب رنکت برای من صحبت نکن و شاخ و شونه هم نکش !

در ضمن من اگر نسبتاً محترم ـم ، شما اصلاً محترم نیستی و یک Spammer محسوب میشی که همش میخواد Trolling کــنه :)) دیگه لطف کن بیشتر از این وقتم رو نگیر ، چون با عکسی که گذاشتم و پاسخ بی ربطی که دادی نشون دادی وضعیتت چیه ( البته از قبل هم معلوم بود ) .

MN Prince@:
نیما جان ، شما دوست بنده ای و من هم برات احترام زیادی قائلم ! شما بر خلاف خیلی هایی که اینجا ادعای پوچ دارن بازیت خیلی هم خوبه و دائم داریم با هم بازی میکنیم.
ولیکــن هیچ کدوم از حرفات رو نمیتونم قبول کنم ! یعنی اصلاً هیچ جوره راه نداره که من قبول کنم رونالدو ضعیف تر از رونی ِ ! برو یه جا این رو بگو ببین چه برخوردی باهات میکنن.
در ضمن وقتی از هر 10 نفر 8 نفر رئال برمیدارن و 2 نفر هم چلسی یعنی این تیم ها قوی ـن و منچستر اگر اینقدر قوی بود ملت برمیداشتنش.
البته برد و باخت رابطه ی مستقیم با بازیکن داره ، اما با این وجود باز هم ملت بیکار نیستن منچستر بردارن و وقت خودشون رو تلف کنن .

از همون Shot ـه کاکا حداقل اینطور نشون میداد تو زمینه گرافیک میخواد بهتر نه خیلی بهتر بشه !

شاید اونایی که از 08 بازی کردن بهتر حرفم رو بفهمن ... ولی فیفا دیگه نیاز به یه جهش نسبتا زیادی داشت ، همونطور که اکثر گیم ها دارن روز به روز پیشرفت میکنن ولی فیفا درسته هی معایب خودش رو میپوشوند ولی واسه من خیلی زود تکراری میشد و فکر میکنم نمرات پایین تر 11 نسبت به 10 گویای حرفمه .

بهرحال منتظر یه فیفای با طراوت هستم .

پ.ن : هر کسی ادعا داره بره تو زمین نشون بده ! Sorry !

MN Prince@:
نیما جان ، شما دوست بنده ای و من هم برات احترام زیادی قائلم ! شما بر خلاف خیلی هایی که اینجا ادعای پوچ دارن بازیت خیلی هم خوبه و دائم داریم با هم بازی میکنیم.
ولیکــن هیچ کدوم از حرفات رو نمیتونم قبول کنم ! یعنی اصلاً هیچ جوره راه نداره که من قبول کنم رونالدو ضعیف تر از رونی ِ ! برو یه جا این رو بگو ببین چه برخوردی باهات میکنن.
در ضمن وقتی از هر 10 نفر 8 نفر رئال برمیدارن و 2 نفر هم چلسی یعنی این تیم ها قوی ـن و منچستر اگر اینقدر قوی بود ملت برمیداشتنش.
البته برد و باخت رابطه ی مستقیم با بازیکن داره ، اما با این وجود باز هم ملت بیکار نیستن منچستر بردارن و وقت خودشون رو تلف کنن .

ممنون احمد رضا.بازی تو هم عالیه
من که نگفتم رونی بهتر از رونالدو هست! اون دوستمون گفت رونی کند هیچ کاری نمیکنه منم میگم رونی میتونه در حد و اندازه ی رونالدو باشه.یه جا تو زمین هست که رونی رو اونجا بذاری 92 اینا میشه.پس رونی هم ضعیف نیست! بعدشم من خودم همیشه گفتم بهترین بازیکن تو فیفا که خیلی خوب ساخته شده همین رونالدو هست که تقریبا همه خصوصیاتو داره.یه خورده هم باگه. در مورد منچستر هم شاید من اشتباه میکنم. با تیم های مختلفی بازی میکنم منچستر هم باهاش برام اسونه بازی کردن. من منچستر بیشتر برای دفاع هایی که داره میگم خوبه چیزی که اصلا تو رئال وجود نداره همین دفاع هست.موقعی که اینتر و رئال بازی میکنیم ببین اتئو میپره مزنه تو گل دفاع من نگاه میکرد فقط.
ولی در کل فیفا طوریه که فقط به کسی که داره بازی میکنه ربط داره اکثر مواقع نه اینکه تیم چی باشه.

آخرین ویرایش:
میخواستم بدونم جند تا از شما دوستان FIFA 11 رو گزینه پاسش رو Manual بازی میکنه

انصافا بازي روي اين حالت فوق العاده سخت و طبيعي ميشه.من خودم از هر سه يا چهار تا بازي يك بازي روي اين حالت بازي ميكنم.پدرت در مياد ولي خب از اين لحاظ كه بايد بيشتر تمركز كني خيلي كيف ميده.در كل بهترين حالت semi هستش

من از 2010 به بعد روی این مود بازی میکنم واقعا هیجان و سختیش خیلی خیلی لذت بخشه البته روی این حالت زمان بازی رو هم بالاتر میبرم در کل به همه دوستان این حالت رو توصیه میکنم اولش خوب سخته ولی به مرور زمان با این حالت عادت میکنین و این که مهمترین موضوع روی این حالت اینه که بازی به واقعیت خیلی نزدیک میشه و از توانایی بازیکن ها و تاکتیک های مختلف بیشتر استفاده میکنین برای پیروزی .

مهمترین موضوع درباره روش استفاده از بازیکن به خود گیمر بر میگرده مسخرست ولی من با توماس مولر از خیلی از بازیکن ها ی دیگه بهتر بازی میکنم ولی باز هم میگم کسی بلد باشه با آنالوگ راحت کار کنه مسی تو این فوتبال بی نظیره . امسال بالانس قدرت بازیکن ها خیلی خوب شده ولی به هر حال باز هم باید بهتر بشه که صد در صد با این رویه ای که این بازی داره امسال هم بازی به مراتب کامل تر و بهتری رو داریم همیشه یک بازی نمیتونه کامل باشه به هر حال مشکلاتی هم درش پیدا میشه ولی موضوع مهم اینه که اون مشکل رو اعصاب آدم راه نره و به قول خودمون تبدیل به باگ نشه که FIFA واقعا بازی بسیار خوبی رو درست کرده بود و باید بهشون تبریک گفت .

کاش این ایرادایی که در 11 ایجاد شد با سرورای افتضاحش درست بشه قدرت بازیکن ها هم درست بشه سیستم پنالتی عالیه ولی برای اونایی که پینگشون خوب نیست دیر عمل می کنه و از نوار سبز رد میشه پاس توی عمق هوایی در 11 همش به سمت دفاع نحرف میشد که قبلیاش این طوری نبود

ممنون احمد رضا.بازی تو هم عالیه
من که نگفتم رونی بهتر از رونالدو هست! اون دوستمون گفت رونی کند هیچ کاری نمیکنه منم میگم رونی میتونه در حد و اندازه ی رونالدو باشه.یه جا تو زمین هست که رونی رو اونجا بذاری 92 اینا میشه.پس رونی هم ضعیف نیست! بعدشم من خودم همیشه گفتم بهترین بازیکن تو فیفا که خیلی خوب ساخته شده همین رونالدو هست که تقریبا همه خصوصیاتو داره.یه خورده هم باگه. در مورد منچستر هم شاید من اشتباه میکنم. با تیم های مختلفی بازی میکنم منچستر هم باهاش برام اسونه بازی کردن. من منچستر بیشتر برای دفاع هایی که داره میگم خوبه چیزی که اصلا تو رئال وجود نداره همین دفاع هست.موقعی که اینتر و رئال بازی میکنیم ببین اتئو میپره مزنه تو گل دفاع من نگاه میکرد فقط.
ولی در کل فیفا طوریه که فقط به کسی که داره بازی میکنه ربط داره اکثر مواقع نه اینکه تیم چی باشه.

من کی گفتم رونی هیچ کاری نمیتونه بکنه؟:دی
من گفتم پاس هاش بده سرعتش هم پایینه:دی
رونی در واقعیت رونالدو رو میخوره ولی تو فیفا رونی خیلی ضعیف تره:|
دفاع رئال ضعیفه؟:| راموس و مارسلو و پپه ضعیفن؟
فردیناند و اوشه قوین؟:|
من خودم تو منچستر همیشه کریک و میزارم دفاع چون چیزی پیدا نمیکنم:d

من کی گفتم رونی هیچ کاری نمیتونه بکنه؟:دی
من گفتم پاس هاش بده سرعتش هم پایینه:دی
رونی در واقعیت رونالدو رو میخوره ولی تو فیفا رونی خیلی ضعیف تره:|
دفاع رئال ضعیفه؟:| راموس و مارسلو و پپه ضعیفن؟
فردیناند و اوشه قوین؟:|
من خودم تو منچستر همیشه کریک و میزارم دفاع چون چیزی پیدا نمیکنم:d
جای اوشی خو اوون هارگریوز رو بزار که مصدوم نی تو فیفا :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or