David Cage: باور دارم می توانید یک تجربه بسیار منحصر بفرد با شکسپیر بسازید!

لمس کردن حسیه که دیوید کیج با بازیاش به گیمر القا میکنه . افتاد ؟؟؟ منم مثل همه ی شمائو به قول خودتون مالتی پلتفرم زنا بازیای زیادی از جمله GTA V انجام دادم با متاهای وحشتناک !! . ولی تنها حسی که متمایز بود برام شاهکار بازی دیوید کیج و TLOU بود . واقعا حسیه که خارج از درک هیتراست !! . یک بار که شده خودتونو تطهیر کنید با بازی استاد :d . طوری میشید که با شخصیتای بازی مدام حرف میزنید . غمو شادیو ترسو عصبانیت مثل دنیای واقعی وجودتونو به لرزه در میاره . خو بفهم لامصب :d . واژه ی درستشو میدونم

سبک ماجرایی روی دو تا پارامتر هست
1- برقراری ارتباط با سایر شخصیت های بازی
2- حل کردن معما
تو این سبک داستان خیلی پررنگ هست.سازنده معمولا تمرکز خودش را روی داستان و درگیر کردن بازیباز در این خط داستانی میگذارد.این بازی ها معمولا از اکشن بالایی استفاده نمیکنند و استفاده از سلاح های گرم و سرد چندان در ان ها رایج نیست
خطوط داستانی متفاوت هم ازدیگر عناصر این سبک هست. بازی هوی رینن 32 تا پایان داره و.....
به نظر من تو این سبک بازی های کیج قرار میگیرد. جدا از معما که ان هم با توجه به تم بازی که مثلا همین هوی رین که جنایی - معمایی هست و یک از سه گروه داستانی سبک ماجرایی هست ( دو گونه دیگر: یک دسته مثل اثاری که در محیط های شاد با المان های طنز بیان میشه و دسته ای دیگر بازی های گوتیک اند که در محیطی ترسناک اتفاق میفته مثل دراکولا)
100 درصد ماجرایی هست. البته ان درام تعاملی هم که خود کیج برای اولین بار معرفی کرده است بازیهای ماجرایی خیلی روی داستان تاکید دارند و بازی های کیج هم همین طور هست
ولمون کن بابا تو هم. خود کیج هم گفته Adventure نیست.

من کار به استاد بودن یا نبودن ندارم، فقط مشکلم با ایشون اینه که ذوب شده تو تکنولوژی و گرافیک و معتقده بدون اونا نمیشه یه داستان خوب گفت توی بازی ها...همش هم از تعداد پلیگان و واقعی بودن کارکتر ها حرف میزنه. اگر اینجوریه بره فیلم بسازه راحت اینقدر جوش نزنه، بماند که داستان هایی که مینویسه اگر به فیلم تبدیل بشن نقد های خوبی نخواهند داشت.

من کار به استاد بودن یا نبودن ندارم، فقط مشکلم با ایشون اینه که ذوب شده تو تکنولوژی و گرافیک و معتقده بدون اونا نمیشه یه داستان خوب گفت توی بازی ها...همش هم از تعداد پلیگان و واقعی بودن کارکتر ها حرف میزنه. اگر اینجوریه بره فیلم بسازه راحت اینقدر جوش نزنه، بماند که داستان هایی که مینویسه اگر به فیلم تبدیل بشن نقد های خوبی نخواهند داشت.

بخش اول: اگر بر روی گرافیک تمرکز نداشت همین شما میومدی میگفتی بازیهاش در حد این نسل نیست...همین کسانی که میرن کنسول نسل جدید می خرن یکی از مهم ترین دلایلشون دستیابی به گرافیک واقع گرایانه تر نسبت به نسل قبله...حالا من نمیدونم شما چرا دوست داری بازیساز از نظر تکنولوژی عقب مونده باشه...عناوین کیج چند چیز مثبت دارن:
1.داستان بسیار گیرا
2.شخصیت پردازی عالی
3.موزیک و صدا گذاری کم نظیر
4.محتوای عاطفی و احساسی بی نظیر
5.گرافیک عالی

همین 5 مورد باعث می شه تنها در عناوینی که QD میسازه گیم پلی زیاد مهم نباشه

بخش دوم: این نظر شماست...اتفاقن یکی از بهترین 5 استودیوی بازی سازی جهان که داستان نویسیشون اگر به فیلمنامه نویسی تبدیل بشه جوایز اسکار رو درو میکنه همین Quantic Dream هست...

_________

امیدوارم امسال در E3 نمایشی از بازی جدیدشون بر روی PS4 داشته باشن و برای اینکه دیگه بعضی ها رو هم ساکت کنن گیم پلی عالی هم درون این آشی که کیج پخته حل شده باشه

بخش اول: اگر بر روی گرافیک تمرکز نداشت همین شما میومدی میگفتی بازیهاش در حد این نسل نیست...همین کسانی که میرن کنسول نسل جدید می خرن یکی از مهم ترین دلایلشون دستیابی به گرافیک واقع گرایانه تر نسبت به نسل قبله...حالا من نمیدونم شما چرا دوست داری بازیساز از نظر تکنولوژی عقب مونده باشه...عناوین کیج چند چیز مثبت دارن:
1.داستان بسیار گیرا
2.شخصیت پردازی عالی
5.گرافیک عالی

بخش دوم: این نظر شماست...اتفاقن یکی از بهترین 5 استودیوی بازی سازی جهان که داستان نویسیشون اگر به فیلمنامه نویسی تبدیل بشه جوایز اسکار رو درو میکنه همین Quantic Dream هست...

_________

امیدوارم امسال در E3 نمایشی از بازی جدیدشون بر روی PS4 داشته باشن و برای اینکه دیگه بعضی ها رو هم ساکت کنن گیم پلی عالی هم درون این آشی که کیج پخته حل شده باشه

البته تمام چیزهایی که گفتید بی نظیره شامل رسانه ی ویدیو گیم میشه که داره قدمهای اولشو ور میداره تو روایت داستانهای احساسی.داستانهای دیوید کیج برای رسانه ی خودش فوق العاده ولی از نظر سینمایی کاملا متوسطه.هنر دیوید کیج درگیری احساسی مخاطب از طریق ابزاریه که داره نه داستانایی میگه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

1.داستان بسیار گیرا
2.شخصیت پردازی عالی
5.گرافیک عالی

_________

1.داستان بسیار گیرا
2.شخصیت پردازی عالی
5.گرافیک عالی

_________

شما از کجا میدونی من میومدم اعتراض میکردم؟! کسی دوست نداره عقب مونده باشن ولی به نظر من میشه از "بازی " بودن بازی ها استفاده کرد و نه فقط به زور سعی و تلاش کرد که به واقعیت نزدیک بشه. اومدیم و یه روز اصلا تونستن ادم طراحی کنن با واقعی مو نزنه ، اخرش چی؟ خیلی بازی ها هستن اومدن از جنبه هنری استفاده کردن و چیز هایی خلق کردن که میشه گفت یه سر و گردن از بازی های ایشون بهتره: Journey معرف حضورتون هست که؟ بدون یه خط دیالوگ و جنگولک بازی اوردن هنر پیشه و هزار تا چیز دیگه کاری کرد که همه بازی های کیج رو بذاری رو هم بهش نمیرسن. یا اصلا شما بازی thomas was alone رو بازی کردی؟ شک دارم کسی اینجا اصلا این بازی رو دیده و ادم حساب کرده. با 4 تا مربع و مستطیل یه داستان کاملا پر احساس رو بیان میکنه.
مشکل من با ایشون اینه که با صراحت گفت با قوی تر شدن سخت افزار میشه بازی هایی با داستان های بهتری ساخت که احساسات بر انگیزن. این به نظر من یعنی حرف مفت!
اون قسمت اسکار رو هم گفتی بین خودمون میمونه، خواهشا جای دیگه نگو که بهت میخندن.

عالیه :x
شدید منتظر شکستن هنجارها و مرزها توسط کیج هستم.
کیج میتونه نماد روشنفکری تو بازیها باشه با توجه به عقاید جالبی که داره.

استاد حال و هواشون بیشتر به ادگار الن پو میخوره تا شکسپیر
ای کاش بازی با الهام از اثار این نویسنده درست میکردن
But evil things, in robes of sorrow,
Assailed the monarch’s high estate;
(Ah, let us mourn!—for never morrow
Shall dawn upon him, desolate!)
And round about his home the glory
That blushed and bloomed
Is but a dim-remembered story
Of the old time entombed...

شما از کجا میدونی من میومدم اعتراض میکردم؟! کسی دوست نداره عقب مونده باشن ولی به نظر من میشه از "بازی " بودن بازی ها استفاده کرد و نه فقط به زور سعی و تلاش کرد که به واقعیت نزدیک بشه. اومدیم و یه روز اصلا تونستن ادم طراحی کنن با واقعی مو نزنه ، اخرش چی؟ خیلی بازی ها هستن اومدن از جنبه هنری استفاده کردن و چیز هایی خلق کردن که میشه گفت یه سر و گردن از بازی های ایشون بهتره: Journey معرف حضورتون هست که؟ بدون یه خط دیالوگ و جنگولک بازی اوردن هنر پیشه و هزار تا چیز دیگه کاری کرد که همه بازی های کیج رو بذاری رو هم بهش نمیرسن. یا اصلا شما بازی thomas was alone رو بازی کردی؟ شک دارم کسی اینجا اصلا این بازی رو دیده و ادم حساب کرده. با 4 تا مربع و مستطیل یه داستان کاملا پر احساس رو بیان میکنه.
مشکل من با ایشون اینه که با صراحت گفت با قوی تر شدن سخت افزار میشه بازی هایی با داستان های بهتری ساخت که احساسات بر انگیزن. این به نظر من یعنی حرف مفت!

کسی در مورد Journey حرف زد؟حتی اگر کسی منکر شاهکار بودن به تمام منای Journey بشه خودم زبونشو ... تو نظر سنجی IGN بخش کاربرها این بازی سومین انتخاب من پس از Heavy Rain بود که بهش رای دادم

اینکه شما از کیج و گفته هاش خوشت نمیاد کسی زورتون نکرده بخونی و یا بپذیریشون...این همه بازی های کلیشه ای و به قول شما بازی هست مانند FIFA یا COD که تو تاپیک معرفیش همه هایپ شده بودن در حد تیم ملی،اونها که تعدادشون هم به اندازه ستاره های آسمونه کافیه دیگه از یک نفر که سبک و روند کارش با بقیه فرق می کنه نخواید اونم کلیشه ساز بشه...خواهشی که دارم اینه که دست از سر این فیلم ساز به قول بعضی ها بردارید،ما نخوایم بازی بکنیم جای دیدن فیلم کی رو باید ببینیم؟شما لطف کن از این پس وارد تاپیک خبری کسانی بشو که حرف مفت نمی زنن اینکه بیاید اینجا هر بار فکت صادر کنید و حرف های بسیار تکراری بزنید نشون میده این کارگردان بیش از اونکه برای ما مهم باشه برای هیترها و ترول کنندگان مهم تره.

در مورد سطر آخر پستتم باید بگم کسانی که می خندن خودشون آخر فیلم کمدی هستن،ما بخوایم به حرف دیگران باشیم که دیگه باید سکوت اختیار کنیم!

عالیه :x
شدید منتظر شکستن هنجارها و مرزها توسط کیج هستم.
کیج میتونه نماد روشنفکری تو بازیها باشه با توجه به عقاید جالبی که داره.

:-bd
دقیقن همینطوره امین

چیزی که خیلی منو جذب این مرد کرده جدا از بازیهایی که میسازه همین قانون شکنی هاش و ناهنجاریهاش نسبت به اون چیزی هست که در صنعت گیم وضع شده و جا اوفتاده

هدفش براش از هر چیز تو کارش مهم تره واسه همین سونی دودستی چسبیده بهش وگرنه اگر ماکروسافت بود میدید متای بازیش شده 70 سریع ولش می کردو دیگه دنبال ریسک کردن نمیرفت چیزی که همین الان هم ممکن شده و می بینید که ماکروسافت در مورد عناوینی چون Little Big Planet و Heavy Rain و در همین اواخر Rimeجرعت نکرد ریسک کنه و همین باعث شد سونی تبدیل به شرکتی بشه که دنیایی از سبکها درش وجود داره و همچنین شرکتی پیش گام در زمینه احترام به انواع سلیقه ها باشه

آخرین ویرایش:

یک بازیگر خوب وقتی بیشترین رایو میاره که با استایلو حالات چهرش بتونه تمام احساسشو به مخاطب منتقل کنه . بازیگر اسکار میگیره بخاطر دیالوگ ؟؟؟ دیوید کیج میره بازیگرای مناسب انتخاب میکنه بخاطر گرافیک ؟؟؟ چه نیازیه که همچین کاری بکنه وقتی به قول شما همه چیز برا دیوید کیج گرافیکه ؟؟؟ وقتی گرافیک در حد مقوا باشه چقدر احساساتو حرکات شخصیتو میشه به واقعیت نزدیک کرد که احساس کنی طرف حرکاتو حالات صورتش بیانگر چی هستن ؟؟؟ به همون اندازه که داستان در پیش بردن یک بازی خیلی مهمه به همون اندازه گرافیک فنی ، هنری و تکنیکی بصورت واقع گرایانه تاثیر دو چندان روی مخاطب میزاره . الان کسی که از نسل 7 م میاد حرفای شما رو نمیزنه . ;)

الان واقعا بحث سر اینه که این آقا بازیساز نیست؟:d من توی یه تاپیک دیگه هم گفتم دنیای گیم هم مثل همه چیز دیگر در حال تکامل هستش و اگر تکامل پیدا نکنه یه چیز مزخرف و دموده میشه بعد از یه مدت....اینم که این سبک برای بعضی ها جذابیت نداره یه سری دلایل زیرپوستی مثل "تفکر سطحی" و "کمبود دانش زبانهای خارجی" هستش....منم وقتی نفهمم از چه قراره بدم میاد از یه چیز...به خودتون نگیرید، بیاید اینجا ما واستون تعریف میکنیم از چه قراره داستان:d

- - -ویرایش - - -

یک بازیگر خوب وقتی بیشترین رایو میاره که با استایلو حالات چهرش بتونه تمام احساسشو به مخاطب منتقل کنه . بازیگر اسکار میگیره بخاطر دیالوگ ؟؟؟ دیوید کیج میره بازیگرای مناسب انتخاب میکنه بخاطر گرافیک ؟؟؟ چه نیازیه که همچین کاری بکنه وقتی به قول شما همه چیز برا دیوید کیج گرافیکه ؟؟؟ وقتی گرافیک در حد مقوا باشه چقدر احساساتو حرکات شخصیتو میشه به واقعیت نزدیک کرد که احساس کنی طرف حرکاتو حالات صورتش بیانگر چی هستن ؟؟؟ به همون اندازه که داستان در پیش بردن یک بازی خیلی مهمه به همون اندازه گرافیک فنی ، هنری و تکنیکی بصورت واقع گرایانه تاثیر دو چندان روی مخاطب میزاره . الان کسی که از نسل 7 م میاد حرفای شما رو نمیزنه . ;)

موافقم، اصلا همین چند وقت پیش کوجیما دلیل استخدام Kiefer Sutherland رو این اعلام کرد که الان با وجود تکنولوژی Motion capture و قابلیت های گرافیکی این نسل دیگه نیازی به وجود دیالوگ های فراوان برای القا احساسات کاراکتر نیست و فقط ظاهر بازیگر کافیه برای اینکه احساسات به گیمر انتقال داده بشه، بعد اصلا به قول این دوستمون تمرکز فقط روی گرافیک باشه اصلا(که نیست صد در صد، بازیهای David Cage یکی از بهترین Narrative هارو دارن) چیش بد هستش؟ تمرکز روی گرافیک وقتی بد میشه که بقیه مسائل بازی فراموش بشن،(مثل Ryse توی این نسل و Lair در نسل قبل) ولی خوشبختانه بازیهای Quantic Dream از لحاظ گیم پلی هم که اینقدر برای دوستان مهم هستش که حاظرند همه چیز رو فداش بکنن هم خیلی خوب هستند.

راجب کیج و کاراش و نوع نگاهش به معقوله های مختلف میشه ساعت ها بحث کرد.
در واقع وجود انسان های متفاوت تو هر سبکی از واجباته بنظرم.
هر چیزی "تکرارش" خسته کنندس و وجود بازیهای مثل بیوند یا هوی رین میتونه این وسط یه مقدار تنوع ایجاد کنه و ادمو با جنبه های دیگه از گیم اشنا کنه.
قبل از تجربه هوی رین یه مقدار ترس داشتم که شاید از بازیش خوشم نیاد(چون با تعریف بازی تو ذهنم فرق داشت) ولی بعد از تجربش دریچه های جدیدی تو ذهنم به گیم پلی باز شد که گیم پلی صرفن نباید فشار دادن بی وقفه دکمه ها باشه!
تو هوی رین بارها فشار روحی که یک پدر ممکنه واسه بچش داشته باشه رو حس کردم و نبود چیزی که داریم و یهو از دست دادنش!
در کل میگم راجب کیج میشه ساعتها بحث کرد و خوشحالم که تونستم با کاراش ارتباط بگیرم.

من اینجا دیگه آخرین پستمه چون دوست ندارم سر هیتر های دیوید کیج (بهتره بگیم سونی) سابقم تو بازی سنتر به خاطر یک بن خراب بشه...

فقط دوستان ماکرو فن یا PC فن دو آتیشه رو دعوت می کنم به خوندن این نقل قول که دوست ماگرو فنمون فرستادن و من جا داره همیجا از منطقشون قدردانی کنم...@};-@};-

کیج نسبت به ۹۹٪ از بازیسازا یه برتری مهم داره, نظر منتقدا یا گیمرا اصلا براش مهم نیست! چیزی رو که باید خلق میکنه نه چیزی که مردم یا منتقدا میخوان! شخصیتایی مثل Ethan کسایی نیستن که اکثریت گیمرا دوس داشته باشن ببینن. اکثر کسایی که بازی میکنن دوس دارن سوپر قهرمانایی مثل Ezio و Nate و ... رو ببینن که ۱۰۰ نفرو با تیر میزنن بدون اینکه یه خط رو بدنشون بیفته و بتونن از در و دیوار بالا برن و سوپر قهرمان باشن. (اشتباه نشه همه این بازیا رو دوس داریم!) ولی کمتر کسی بین پلیرا دوس داره بشینه زندگی پدری رو رو بازسازی کنه که سخت ترین تصمیم زندگیش اینه که اول با کدوم پسرش بازی کنه. کسی که قرار نیست دنیا رو نجات بده, گروهای تروریستی رو از بین ببره, بتونه ۸۰ نوع سلاحو تو ۲ تا جیبش جا بده و سوپر قهرمان بازی در بیاره و مثل میمون از در و دیوار بالا بره, تنها کاری که میتونه بکنه اینه که از خودش بگذره و تا جایی که میتونه برای کسی که دوست داره جلو بره. این چیزیه که فقط دیوید کیج تا این لحظه توی دنیای گیم تونسته خلق کنه و برای همین کسایی مثل من هستن که به احترام یه بازیش حاضرن کنسول بخرن و به نظرشون کیج با اختلاف خیلی زیاد بهترین بازیسیاز دنیا باشه. فک کنم کنار ۱۰۰۰ تا بازی در سال که توش چیزی جز کشتن و تموم کردن بازی اهمیت نداره بد نیست کسایی مثل کیج باشن و چیزای دیگه ایم از این دنیا نشون بدن, من اینهمه هیت نسبت به کار این بنده خدا رو درک نمیکنم...

این پست دوستمون هم جواب درستی هست به بسیاری از هیترها البته اگر بخوان دشمنی رو بذارن کنار و برای چند دقیقه به منطقشون مراجعه کنن...

دیوید کیج تونست با 3 تا بازی متفاوت آنچنان روند داستان سرایی و شخصیت پردازی رو به جلو ببره که تا الان دیده نشده ... حتی به شخصیت بی جان و غیر انسانی مانند Aiden چنان جان بخشی ای اعطا کرد که پلیر خودش رو جزوی از جان اون میدونست ... صحنه های عاطفی و تصمیم گیری های بسیار سخت که واقعا اشک هر گیمری رو در میاره تنها میتونه از مخیله این ابر مرد تراوش کنه ... مرحله Navajo در Beyond چیزی است که شاید تا قرن ها نظیرش تولید نشه.

جوات و کیج دو شخصیتی هستن که یه تنه دو نسل از بازی ها رو در بعضی زوایا تغییر دادن و روح جدیدی رو بر پیکره گیمینگ تزریق کردن ... تنها خبط جوات تا الان ساخت رایز بوده ... اونم در ابتدا یه بازی کینکتی بوده که وسط کار تبدیل به این شد ... در کل این دو شخصیت از تغییرات هراسی ندارن و هر اثرشون متفاوت از قبلیه و از نظر من بسیار دوست داشتنی هستن .

اگر بحثی باز بود در پروفایلم در خدمتم در غیر این صورت اینجا هم نقل قول نکنید که مجبور می شم پاسختون رو بدم.

راحت نصف تاپیک شده پست های مسخره با مظمون "دیوید کیج استاد هست یا نه؟"
!!!!
باعث تعجب تاسف و مقداری شادیه که فروم به این حرفه ای کلهم شده خاله زنک بازی... یه دوستی چند وقتی نبود دقت کنید از پست ایشون بحث استاد بودن نبودن داغ شد... چی بگم والا... ادامه بدید ما هم شبا حوصلمون سر میره میخونیم حالشو میبریم:d
---
بازی دیوید کیج برای ps4 میتونه عالی باشه... کافیه یه تم فانتزی تو مایه های dark sorcerer با گرافیک خیره کننده به نمایش بگذاره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or