David Cage: باور دارم می توانید یک تجربه بسیار منحصر بفرد با شکسپیر بسازید!

پ ن:امیدوارم تو نسل 8 بلاخره بازی بسازه...
این مدل ترول خیلی قدیمی و دمده شده، یه چیز جدید رو کنید:
لیست GAME of the year هایی که Heavy Rain برده:
[TABLE="class: wikitable, width: 702"]
[TR]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Honor[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Awards[/TH]
[TH="bgcolor: #F2F2F2, align: center"]Presented by[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]Technical Innovation[/TD]
[TD]7th British Academy Video Games Awards[SUP][84][/SUP][/TD]
[TD]BAFTA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Original Music[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Story[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Outstanding Achievement in Visual Engineering[/TD]
[TD]2011 Interactive Achievement Awards[SUP][85][/SUP][/TD]
[TD]AIAS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Outstanding Innovation in Gaming[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Outstanding Achievement in Original Music Composition[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adventure Game of the Year[SUP][86][/SUP][/TD]
[TD]Game of the Year 2010[/TD]
[TD]GameSpy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PlayStation 3 Game of the Year[SUP][87][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PlayStation 3 Game of the Year[SUP][88][/SUP][/TD]
[TD]Game of the Year 2010[/TD]
[TD]IGN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بازی برتر PS3 سال 2010، کلی جاها هم نامزد بهترین بازی شده.
من خودم فن HR نیستم، صرفا خواستم شفاف سازی کنم.

[
QUOTE=metal gear;3238150]این بازیهایی که نام بردی درسته که از داستان پیچیده ای برخوردارند ولی علاوه بر اون خیلی اکشن هم هستند.دیوید کیج گفته که باید به بازیهایی که فرای اکشن رو ارائه میدن هم فرصت ارائه داد.چیزی که اکثر کمپانی های بازیسازی از رفتن به سمتش استقبال زیادی نمیکنند.اما خب خدا رو شکر سونی هستb-)
95202137638038076875.gif

کیج نسبت به ۹۹٪ از بازیسازا یه برتری مهم داره, نظر منتقدا یا گیمرا اصلا براش مهم نیست! چیزی رو که باید خلق میکنه نه چیزی که مردم یا منتقدا میخوان! شخصیتایی مثل Ethan کسایی نیستن که اکثریت گیمرا دوس داشته باشن ببینن. اکثر کسایی که بازی میکنن دوس دارن سوپر قهرمانایی مثل Ezio و Nate و ... رو ببینن که ۱۰۰ نفرو با تیر میزنن بدون اینکه یه خط رو بدنشون بیفته و بتونن از در و دیوار بالا برن و سوپر قهرمان باشن. (اشتباه نشه همه این بازیا رو دوس داریم!) ولی کمتر کسی بین پلیرا دوس داره بشینه زندگی پدری رو رو بازسازی کنه که سخت ترین تصمیم زندگیش اینه که اول با کدوم پسرش بازی کنه. کسی که قرار نیست دنیا رو نجات بده, گروهای تروریستی رو از بین ببره, بتونه ۸۰ نوع سلاحو تو ۲ تا جیبش جا بده و سوپر قهرمان بازی در بیاره و مثل میمون از در و دیوار بالا بره, تنها کاری که میتونه بکنه اینه که از خودش بگذره و تا جایی که میتونه برای کسی که دوست داره جلو بره. این چیزیه که فقط دیوید کیج تا این لحظه توی دنیای گیم تونسته خلق کنه و برای همین کسایی مثل من هستن که به احترام یه بازیش حاضرن کنسول بخرن و به نظرشون کیج با اختلاف خیلی زیاد بهترین بازیسیاز دنیا باشه. فک کنم کنار ۱۰۰۰ تا بازی در سال که توش چیزی جز کشتن و تموم کردن بازی اهمیت نداره بد نیست کسایی مثل کیج باشن و چیزای دیگه ایم از این دنیا نشون بدن, من اینهمه هیت نسبت به کار این بنده خدا رو درک نمیکنم...

پ ن:امیدوارم تو نسل 8 بلاخره بازی بسازه...
امید نداشته باش. چون Cage اصولا به مخالفان و کسایی که اثری مثل Heavy Rain رو بازی به حساب نمیارن، توجهی نداره. هیت ها هم روی طرز تفکرش تاثیر نمی‌ذاره. در نتیجه امید نداشته باش که بر اساس سلایق و عقایدتون بازی بسازه. ما با همین فیلم هاش راضی هستیم...

چه میشه کرد. دیوید کیج همه جوره تو قلبم جای داره. حداقل چند سال یک بار یک بازی متفاوت میسازه. بر خلاف بعضی ها که جند سال یا حتی ده ها سال هست یک سری بازی را ادامه میدهند!:>

آخرین ویرایش:
من گفتم کیج تنها خدمتی که میتونه کنه ترک صنعت گیمه

شما مثل اینکه از مدتی که در بن بودید درس نگرفتید...

اتفاقن وجود کسانی چون دیوید کیج که دارن یه تلنگری به یک نواخت بودن صنعت بازی و آشغال سازی به جای بازی سازی یک عده میزنن از نون شب هم واجب تره...شما که علاقه داری بازیهای یک نواخت و کلیشه ای انجام بدی ماکرو براتون تو نسل هشتم هم عناوین خوبی رو تدارک دیده...به هر حال باید یک فرقی بین کسی که شعارش مثل.هیچ کدام هست باشه،از اونجا هم که بازی سازی Quantic Dream هم خاصه و مثل هیچ کدام از عناوین صنعت نیست پس به سونی خیلی میاد...شما بهتره یکم از این تندرویها و ترول کردناتون دست بکشید،برای خودتونم بهتره

یه لحظه فکر کردم وارد معبد شائولین شدم:دی اونوقت این استاد عزیز، استاد ِ کیه:؟:-/ یعنی چه کسانی از ایشون درس گرفتن که باعث شده از پنج سال پیش تا حالا به درجه استادی برسه؟:thinking:

یه لحظه فکر کردم وارد معبد شائولین شدم:دی اونوقت این استاد عزیز، استاد ِ کیه:؟:-/ یعنی چه کسانی از ایشون درس گرفتن که باعث شده از پنج سال پیش تا حالا به درجه استادی برسه؟:thinking:
استاده همون کسانیه که عمو جواد رو استاد کردن :دی

عقیده ام اینست که ما هیچ چیزی در بازیها نداریم که از نظر روایت یا توصیف شخصیت, در هر جایی تقریبا نزدیک به یک فیلم خوب شود و آنرا بدست بیاورد.بازیها روی موضوعات ساده تمرکز کرده اند و مخاطبان نوجوان را مورد هدفشان قرار داده اند.آنها می توانستند معنی دار شوند.
:-o
استاد تا حالا بایوشاک و Tlou و max payne و... بازی کرده؟!!

یعنی من موندم یه عده کارشون شده اینکه منتظر باشن یه تاپیک درمورد کیج زده بشه بیان توش خودنمایی کنن؟ بسه دیگه! تا کی میخواید این بحث استــــــاد بودن یا بازیسار نبودن کیج رو پیش ببرید؟

یعنی من موندم یه عده کارشون شده اینکه منتظر باشن یه تاپیک درمورد کیج زده بشه بیان توش خودنمایی کنن؟ بسه دیگه! تا کی میخواید این بحث استــــــاد بودن یا بازیسار نبودن کیج رو پیش ببرید؟
تا موقعي كه بازي هاشو مالتي پلتفرم نكنه;;)

یعنی چه کسانی از ایشون درس گرفتن که باعث شده از پنج سال پیش تا حالا به درجه استادی برسه؟

EA Games در نسخه NFS The Run کاملن مشخص بود دست کم در بخشی از گیم پلی و سکانسهای بازی از Heavy Rain الگو برداری کرده بود... بذارید شاهکار بعدی بیاد اون وقته که سبک دیوید کیج کم کم همه گیر میشه...الان کیج مثل ماجرای انیشتین شده که همه انتقاد می کردن بهش و حتی به کفر گویی متهمش می کردن اما قانونش در تاریخ اثبات شد...به هر حال در هر زمینه ای افراد خاصی که پدیدار میشن مخالفان زیادی در ابتدا دارن اما بعدها برای همون مخالفاش تبدیل می شه به قدیسه...

فقط از خدا میخوام که یه روزی برسه که دیوید کیج نه بازی مولتی پلتفرم بلکه بازی انحصاری برا مایکرو بسازه تا یه عده نظراتشون 180 درجه تغییر کنه و با دمشون گردو بشکنن.اون موقع دیوید کیج میشه اقا میشه استاد و ... :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or