"I still think there should be games for all, games for different people who have different expectations.
"Games focus on simple themes and target a teenage audience. They could become meaningful.
"They could have the power to move a larger audience. But it would take new paradigms, a shift to privileging meaning over action," Cage explained.
"My opinion is that we have nothing in games that gets anywhere near to a good film in terms of narrative or characterisation,"
یه سوال کسی که دوتا بازی با متای 87 و 83 ساخته(اصلا Beyond رو در نظر نمیگیریم) تبدیل میشه به استاد؟![]()
interactive drama action-adventureاسم اون سبک چیه؟![]()
داداش کسانی باید خودشون رو کنترل کنن که تو تاپیک امتیازات و جایزه های TLOU و Journey میومدن جنون میدادن اما الان برای کوبیدن کیج به یکباره براشون شده بهترین بازیها...چقدر خوب ميشد يكم منطقي تر در مورد ديويد كيج نظر بديد
بهش ايمان داريم و مقايسه با انيشتين و لابد يكم ديگه بگذره امام و پيامبر هم ميشه و كم كم تبديل به منجي ٢ عالم ميشه !
كنترل كنيد دوستان
یه سوال کسی که دوتا بازی با متای 87 و 83 ساخته(اصلا Beyond رو در نظر نمیگیریم) تبدیل میشه به استاد؟![]()
اونا هم اشتباه میکنن. خیلی ساده ست! چون یه عده کار احمقانه ای انجام میدن و به شخصی مثل آقای یرلی لقبی صدتا مثل خودش هم شایسته ش نیستن قرار میدن یه عده هم باید به هرکی دوست دارن بگن استاد؟!
وقتی یه عده طنز آمیز به رییس استودیوی Crytek یعنی Cevat Yerli که Ryse با اون متای افتضاحش رو ساخت می گن استاد به استاد گفتن علاقه مندان دیوید کیج معترض می شید؟
اسم اون سبک چیه؟تو سبکی که تقریبا هیچکس سمتش نرفته و مهم تر اینکه از استاندارد بقیه بازیها پیروی نمیکنه, اره. تقریبا میشه استاد.
خب پس «سبکی که تقریبا هیچکس سمتش نرفته» ای درکار نیست، چیزی که شما فرمودید زیرمجموعه ی Action Adventure حساب میشه.interactive drama action-adventure
باز هم میگی سبک. احتمالا هم بی اختیار میگید. سبکی به نام interactive Drama وجود نداره. اگه استدلال عزیزان رو در مورد بازی های آقای کیج قبول کنیم، عناوین ایشون زیرشاخه ی Action Adventure هستن.حداقل کیج بود که با فارنهایت این سبک رو به مخاطب عام معرفی کرد
شما کاملا آزاد هستید برای خودتون همچین نظری داشته باشید و هیچکس مجبور نیست از عنوانی خوشش بیاد. البته اینکه بگید مزخرف بود میشه توهین کردن، شما آزاد هستید بگید «من از بازی پورتال2 خوشم نیامد» و احدی حق تعرض به شما رو نداره. منم یادم نمیاد به عناوین آقای کیج گفته باشم مزخرف. سوال من در مورد لفظ استاد بود.شما الان به بازی Portal 2 علاقه داری...فکر نمی کنی من اگه بیام بگم مزخرف ترین بازی بود با مراحل کوتاه که هیچ داستان خاصی هم نداشت این دید من نگاهی دیکتاتور وار هست؟
برداشت من از این جمله اینه: آقای کیج عناوینی میسازه، که یه سری افراد قدرت درک این عناوین شاهکار را ندارند و به همین دلیل به آن عناوین اعتراض میکنند. و یک سری افراد(که ما باشیم) آن را میفهمیم در حالی که شما نمیفهمید.باید قدرت درک کردن عناوین احساسی و داستان محور رو داشته باشی
عناوین احساسی و داستان محور. و ازش توقع گیم پلی غولی رو نکنی..
interactive drama action-adventureاسم اون سبک چیه؟![]()
حسین ان اکشن را حذف کنی بهتره. چون بازی های دیوید کیج pure adventure هست به نظرم. اکشنی به ان صورت وجود نداره.interactive drama action-adventure
فکر کنم، در چنین سبکی بازی خلق میکنه..درسته یا نه ؟البته اینطور که معلومه از نظر اساتید حاضر در این تاپیک فکر نکنم.. I don't think So ! :d
خب پس «سبکی که تقریبا هیچکس سمتش نرفته» ای درکار نیست، چیزی که شما فرمودید زیرمجموعه ی Action Adventure حساب میشه.
سبک ماجرایی روی دو تا پارامتر هست