David Cage: باور دارم می توانید یک تجربه بسیار منحصر بفرد با شکسپیر بسازید!

ابر استاد ابر شاهکار ساز ابر اسکریپ ساز و متحول کننده ی کننده ی صنعت گیم و باز کننده ی افق های جدید به روی صنعت گیم دیوید کیج...:bighug::x
پ ن:امیدوارم تو نسل 8 بلاخره بازی بسازه...
Lavigne
یه لیستم از جایزه هایی که بیاند برده واسم میذاری:-/ همینجوری خواسم شفاف سازی شه برام یه چی غیر از اپیک فیل ترین بازی سالا چون اونو خودم ازش خبر دارم...

Indigo Prophecy متا 83 از 47 نقد
Heavy Rain متا 87 از 107 نقد
Beyond: Two Souls متا 70 از 98 نقد

الان همه مشکل امثال شما مثلاً با Beyond ـه که چرا شد 70؟ اصن بر فرض ضعیف، خُب دو تا کار قبلیش چی؟ اونا هم با این متا و میزان فروش ضعیف حساب میشن؟
کلاً خوشین دیگه اسم Cage می بینن چشم بسته میپرین داخل تاپیک چهار تا تیکه بندازین و نمک بریزین بلکه ارضا شین. تو این فروم سرجمع 3-4 نفر بیشتر از کیج منطقی و بدون مزه پروندن انتقاد نمی کنن بقیه فقط ادا اصوله

Indigo Prophecy متا 83 از 47 نقد
Heavy Rain متا 87 از 107 نقد
Beyond: Two Souls متا 70 از 98 نقد

الان همه مشکل امثال شما مثلاً با Beyond ـه که چرا شد 70؟ اصن بر فرض ضعیف، خُب دو تا کار قبلیش چی؟ اونا هم با این متا و میزان فروش ضعیف حساب میشن؟
کلاً خوشین دیگه اسم Cage می بینن چشم بسته میپرین داخل تاپیک چهار تا تیکه بندازین و نمک بریزین بلکه ارضا شین. تو این فروم سرجمع 3-4 نفر بیشتر از کیج منطقی و بدون مزه پروندن انتقاد نمی کنن بقیه فقط ادا اصوله

الان هر بازی سازی که 2-3 تا بازیش متا بالا 80 گرفت می شه استاد؟؟؟!!!

کیج یه بازی سازه مثل خیلی های دیگه ، تنها فرقش با اونا خود بزرگ بینی اه ;)

لقب استاد لایق افرادی مثل میاموتو ، کارمک ، میکامی و ... هست نه یه بازی ساز خود بزرگ بین ;)

فقط از خدا میخوام که یه روزی برسه که دیوید کیج نه بازی مولتی پلتفرم بلکه بازی انحصاری برا مایکرو بسازه تا یه عده نظراتشون 180 درجه تغییر کنه و با دمشون گردو بشکنن.اون موقع دیوید کیج میشه اقا میشه استاد و ... :))
Heavy Rain was turned down by Microsoft over child kidnapping story
______
بابا مگر خبر نداری این Cage بنده خدا از اول هم قرار بود Heavy Rain رو برای Xbox هم منتشر کنه، ولی خُب اونا خودشون نخواستند ! وقتی خودشون با دستای خودشون، خودشون رو نابود میکنند، دیگه از بقیه چه انتظاری داری ؟! بعدشم، دیگه بهرحال این فشاره از یه جا وارد میشه دیگه..:d

EA Games در نسخه NFS The Run کاملن مشخص بود دست کم در بخشی از گیم پلی و سکانسهای بازی از Heavy Rain الگو برداری کرده بود... بذارید شاهکار بعدی بیاد اون وقته که سبک دیوید کیج کم کم همه گیر میشه...الان کیج مثل ماجرای انیشتین شده که همه انتقاد می کردن بهش و حتی به کفر گویی متهمش می کردن اما قانونش در تاریخ اثبات شد...به هر حال در هر زمینه ای افراد خاصی که پدیدار میشن مخالفان زیادی در ابتدا دارن اما بعدها برای همون مخالفاش تبدیل می شه به قدیسه...
خب پس به نظر من صبر کنید تا مثل انیشتین (!) قانونش در تاریخ اثبات بشه بعد ابر استاد خطابش کنید:دی چون اگه الان به این بگیم استاد، اونوقت برای یکی مثل شیگرو میاموتو که نماد و الگوی صنعت بازیه، فکر کنم هنوز لقبی اختراع نشده باشه!

خب پس به نظر من صبر کنید تا مثل انیشتین (!) قانونش در تاریخ اثبات بشه بعد ابر استاد خطابش کنید:دی چون اگه الان به این بگیم استاد، اونوقت برای یکی مثل شیگرو میاموتو که نماد و الگوی صنعت بازیه، فکر کنم هنوز لقبی اختراع نشده باشه!
برای کسانی که بهش ایمان دارن نیازی نیست به اثبات شدنش در میون بقیه...کسانی که کاراشو درک می کنن کیج رو استادی بزرگ تر از هر کسی حتی کن لوین و یا کوجیما میدونن

فقط از خدا میخوام که یه روزی برسه که دیوید کیج نه بازی مولتی پلتفرم بلکه بازی انحصاری برا مایکرو بسازه تا یه عده نظراتشون 180 درجه تغییر کنه و با دمشون گردو بشکنن.اون موقع دیوید کیج میشه اقا میشه استاد و ... :))
فوقش مثل فیل هریسون میشه یکی از رزیدنت های باغ وحش مایکرو;)

برای کسانی که بهش ایمان دارن نیازی نیست به اثبات شدنش در میون بقیه...کسانی که کاراشو درک می کنن کیج رو استادی بزرگ تر از هر کسی حتی کن لوین و یا کوجیما میدونن
داداش کیج که از کوجیما بهتره.:d کوجیما قابل مقایسه با کیج نیست;;)

یه لحظه فکر کردم وارد معبد شائولین شدم:دی اونوقت این استاد عزیز، استاد ِ کیه:؟:-/ یعنی چه کسانی از ایشون درس گرفتن که باعث شده از پنج سال پیش تا حالا به درجه استادی برسه؟:thinking:
این استاد اگه استاد کسی نباشه حداقل استادی مثل فامیتو ادا بازی های ایشون رو تحسین کرده و ازشون الهام گرفته اینو صدبار گفتم

پ.ن:الان میگن فامیتو ادا کیه از کی تا حالا شده استاد:d

... سبک دیوید کیج کم کم همه گیر میشه..
please NO
این استاد اگه استاد کسی نباشه حداقل استادی مثل فامیتو ادا بازی های ایشون رو تحسین کرده و ازشون الهام گرفته اینو صدبار گفتم

میشه بگید Ueda تو کدوم بازیش از ایشون الگو گرفته؟ :-/

من واقعا باید اعتراضی داشته باشم به این که شما چرا ایشون رو استاد خطاب می کنید
من خواهشی که دارم اینه که ایشون رو پیامبر خطاب کنید پس ، باید بهشون ایمان بیارید و به درجه بالایی از معرف برسید تا قادر به درک کار های اشون باشید ، عرفان دارن برای خودشون :-??

شما دیگه اکانت جدید کدوم کاربر بن شده هستی!؟

می شه یه لطفی کنیدو در مورد اینکه بقیه چی دوست دارن اظهار نظر نکنید؟کسی حق نداره بگه فلان کس چی باید بگه چی نباید بگه،چی دوست داشته باشه چی دوست نداشته باشه مگر پرورش شده دیکتاتوران باشه،اینکه من و تعدادی دیگه از بچه های انجمن کیج رو استاد خطاب می کنیم به کسی جز خودمون ربطی نداره،شما هم هر وقت یک نسخه از کارهای کیج رو اجازه داشتی تجربه کنی و به درکشون برسی بعد بیا اینجا برای من اینطوری اظهار نظر کن...شرط می بندم دستت تا حالا به کنترلر PS3 نخورده

161433_1e5f6.jpg

اومدی واسه همه شاخ و شونه می کشی و از درک حرف می زنی که مثلا تو خیلی می فهمی و درک شعورت بالاست بقیه نمی فهمن بعد طلبکارم هستی؟ آخر الزمانه :-??

آخرین ویرایش:
نگفته الهام گرفته، گفته از بازی هایی جدیدی که تجربه کرده و براش خیلی الهام انگیز و Inspiration بوده، برای مثال یکیش همین Beyond بوده !
سجاد جان من انقدر اُستاد رو کوچیک نکن ! :d بابا ارزش نداره، برای هر حرف و پستی که زده میشه، بحث چنین حرف هایی بیاد وسط ! :d الان من میتونم دو سه صفحه فقط در مورد HR بنویسم، ولی خُب وقتی کسی که طرفدار و عاشق اون مطلب و یا اون بازی نباشه، براش هیچ ارزشی نداره...پس همون که در این مورد چیزی گفته نشه، بهتره، چون چیزی جُز وقت تلف کردن نیست و نخواهد بود !

Ueda تو یکی از مصاحبه های خودش - 6-7- ماه پیش فقط گفت که اخیراً TLOU و Beyond:Two Souls رو انچام داده و واسش تأثیرگذار بودن، من یادم نمیاد حرفی از الهام و الگوبرداری و همچین چیزایی زده باشه.
خواهشاً این لقب خز شده و دو هزاری "استاد" رو هم به Ueda نسبت ندین نیازی هم بهش نداره، همون جوات استاد ـه کفایت می کنه:d
الان هر بازی سازی که 2-3 تا بازیش متا بالا 80 گرفت می شه استاد؟؟؟!!!

کیج یه بازی سازه مثل خیلی های دیگه ، تنها فرقش با اونا خود بزرگ بینی اه
yahoo_3.gif

لقب استاد لایق افرادی مثل میاموتو ، کارمک ، میکامی و ... هست نه یه بازی ساز خود بزرگ بین
yahoo_3.gif

شما یه پست از من پیدا کن توش گفته باشم کیج استاده و نابغه ـست و ...

من فقط میگم این بحثهایی که یه عده که از قضا پای ثابت تاپیک های کیج هستن می کنن ناشی از چیزای دیگه ای داره و اصلآً بحث خوب و بد بودن کیج و بازیهاش نیست.
در مورد خط اول هم من کاری ندارم به کی باید بگیم استاد به کی نگیم، ولی چیزی که واضحه کارنامه کیج بنظرم به نسبت سبک کاری که پیش گرفته شاید عالی نباشه ولی بلاخره خوب بوده.

آخرین ویرایش:
من واقعا باید اعتراضی داشته باشم به این که شما چرا ایشون رو استاد خطاب می کنید
من خواهشی که دارم اینه که ایشون رو پیامبر خطاب کنید پس ، باید بهشون ایمان بیارید و به درجه بالایی از معرف برسید تا قادر به درک کار های اشون باشید ، عرفان دارن برای خودشون :-??
شما دیگه اکانت جدید کدوم کاربر بن شده هستی!؟

می شه یه لطفی کنیدو در مورد اینکه بقیه چی دوست دارن اظهار نظر نکنید؟کسی حق نداره بگه فلان کس چی باید بگه چی نباید بگه،چی دوست داشته باشه چی دوست نداشته باشه مگر پرورش شده دیکتاتوران باشه،اینکه من و تعدادی دیگه از بچه های انجمن کیج رو استاد خطاب می کنیم به کسی جز خودمون ربطی نداره،شما هم هر وقت یک نسخه از کارهای کیج رو اجازه داشتی تجربه کنی و به درکشون برسی بعد بیا اینجا برای من اینطوری اظهار نظر کن...شرط می بندم دستت تا حالا به کنترلر PS3 نخورده

انصافا نصف شما که شروع کردین استاد استاد می کنین، باز ازونور هم که جوات جوات و قفس قفس می کنین یک دقیقه وقت گذاشتین روی منبع کلیک کنین تا مصاحبه رو بخونین و منظورش رو بفهمین؟

عقیده ام اینست که ما هیچ چیزی در بازیها نداریم که از نظر روایت یا توصیف شخصیت, در هر جایی تقریبا نزدیک به یک فیلم خوب شود و آنرا بدست بیاورد.بازیها روی موضوعات ساده تمرکز کرده اند و مخاطبان نوجوان را مورد هدفشان قرار داده اند.آنها می توانستند معنی دار شوند.
یکی از احمقانه ترین جمله هایی که تو عمرم شنیدم به طور حتم همین جمله است!
فیلم معمولا حدود 2 ساعت تجربه صد در صد خطی رو پیش روی آدم میزاره.
در حالی که بازیها ده ها ساعت گیم پلی با دخالت بازیکن که البته میتونه خطی باشه و یا میتونه دارای چندین خط داستانی باشه رو در اختیار آدم میزارن که باعث میشه بازیکن زمان بیشتری برای برقراری ارتباط با بازی داشته باشه و تو فضا و موسیقی و داستان بیشتر غرق بشه و بتونه گیم پلی رو (خط داستانی نه. البته تو بازیهایی که خطی هستن) به شیوه خودش پیش ببره!
اتفاقا فیلم ها هنوز خیلی جا دارن که بتونن عمق و تاثیرگذاری بازیها رو داشته باشن!
بازیها ها 10 ساعت فیلم با پیشبرد کامل بازیکن و امکان روند داستانی غیر خطی هستن که تجربه به مراتب گیراتر و منحصربفرد تر از فیلم ها هستن.
این دقیقا داره برعکس میگه. که البته از کسی که از بازیسازی هیچ چیزی سر در نمیاره کاملا انتظار میره! :|
و بازم دقیقا برعکس چیزی که گفته، مثلا بازیهای ایشون مخاطبش نوجوون ها هستن نه خیلی بازیسازهای دیگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or