Lord Adhinos
کاربر سایت
این undead و hollow مطمینید که هیچ فرقی ندارن اخه هی این npc ها به من میگن مواظب باش hollow نشی اگه بین hollow و undead فرقی نیست پس من که undead هستم چرا باید مواظب باشم تا hollow نشم ؟
مگه Hollow همون Human نیست؟
این undead و hollow مطمینید که هیچ فرقی ندارن اخه هی این npc ها به من میگن مواظب باش hollow نشی اگه بین hollow و undead فرقی نیست پس من که undead هستم چرا باید مواظب باشم تا hollow نشم ؟
نه كاملا برعكس هم ديگه هستن hollow يعني پوچ , بي حقيقت , تهي و بدون وجود, در مقابل هيومنيتي به يك مرده جاودانه undead حقيقت و وجود ميبخشه و undead رو بصورت انسان و بشر در مياره.مگه Hollow همون Human نیست؟
نه كاملا برعكس هم ديگه هستن hollow يعني پوچ , بي حقيقت , تهي و بدون وجود, در مقابل هيومنيتي به يك مرده جاودانه undead حقيقت و وجود ميبخشه و undead رو بصورت انسان و بشر در مياره.
يه مثال ميزنم شخصي كه در اول بازي در undead asylum هست و قبل از مرگش به ما estus flask رو ميده قبل از مرگش بصورت انسان هست ولي بعد از مرگش بصورت يك undead جاودانه در مياد و دفعه دوم كه به تيمارستان برميگرديم بعد از رسپاون شدنش در حالت hollow هست وبهمون حمله ميكنه.
دقیقا قبل از غول دوم Demons Ruin یه مسیر هست که به سمت راست میره ، آخر اون مسیر یه در بزرگ هست که اگه رنک 3 باشی اون در باز میشه و اگه نباشی، نمی تونی بازش کنی.من عضو covenant اون عنکبوته شدم و بالای 100 تا humanity بهش دادم و به rank 3 رسیدم ولی دری برام باز نشد تا بتونم knight of sunlight رو نجات بدم مشکل از کجاست اگرم حالا به هر دلیلی اون درو باز نکرد میتونم این عنکبوته رو بکشم چون حسابی عصبانیم کرده)x؟
چون ما choosen undead هستيم و حسابمون از بقيه مردگان جدا هست.:dتو این بازی اگر HOLLOW میشی دیگه عقل نداری به همه حمله میکنی
پس چرا ما اینطوری نشدیم؟
اگه دفعه اولت باشه فكر كنم 30 تا هيومنيتي بدي ميرسي به رنك 2 و جادويه پايرومنسي chaos storm رو دريافت ميكني هر دفعه كه در بازي در ازاي دادن هيومنيتي ها اين جادور رو گرفتي بدون كه اين راه مخفي از پشت باز شده.در واقع برسي به رنك 2 اين راه باز ميشه.من عضو covenant اون عنکبوته شدم و بالای 100 تا humanity بهش دادم و به rank 3 رسیدم ولی دری برام باز نشد تا بتونم knight of sunlight رو نجات بدم مشکل از کجاست اگرم حالا به هر دلیلی اون درو باز نکرد میتونم این عنکبوته رو بکشم چون حسابی عصبانیم کرده)x؟
دلیل خاصی داره کشتن اون موجودات؟دقیقا قبل از غول دوم Demons Ruin یه مسیر هست که به سمت راست میره ، آخر اون مسیر یه در بزرگ هست که اگه رنک 3 باشی اون در باز میشه و اگه نباشی، نمی تونی بازش کنی.
دقت کن که قبل از اینکه وارد Lost Izalith بشی همه ی اون موجودات کوچیک روی زمین رو بکشی ...
دلیل خاصی داره کشتن اون موجودات؟
بله knight solaire of astora به دنبال روشنايي خورشيد (در واقع نمادي از حقيقت) بود ولي در آخر در lost izalith با يك روشنايي دروغين به نام sun light maggot برخورد كرد و اين شي رو روي سرش گذاشت تا بتونه روشنايي خورشيد رو ببينه ولي در آخر به هدفش نرسيد و در تسخير اين موجودات chaos bugs در اومد.دلیل خاصی داره کشتن اون موجودات؟
بله، اگه داستان شوالیه (که دنبال پسرش بود) رو دنبال کردین برای اینکه زنده بمونه باید قبلش اون موجودات رو بکشین، اگه شوالیه زنده بمونه برای غول آخر می تونه به کمکتون بیاد .
من این طرف رو اخرین بار تو blight town دیدمش و چندتا از این گیاه سم دفع کن:d خواست !بله knight solaire of astora به دنبال روشنايي خورشيد (در واقع نمادي از حقيقت) بود ولي در آخر در lost izalith با يك روشنايي دروغين به نام sun light maggot برخورد كرد و اين شي رو روي سرش گذاشت تا بتونه روشنايي خورشيد رو ببينه ولي در آخر به هدفش نرسيد و در تسخير اين موجودات chaos bugs در اومد.
بعد از نابود كردن اين موجودات شواليه نجات پيدا ميكنه واين جملات رو ميگه: پس از اين همه جستجو نتونستم تو رو پيدا كنم يعني همه تلاش من بي فايده بود!!! my dear,my dear dear sun.!!!
اين جملات رو هم در اولين ملاقات با undead انتخاب شده ميگه:
- "I am Solaire of Astora, an adherent to the Lord of Sunlight.
- Now that I am Undead, I have come to this great land, the birthplace of Lord Gwyn, to seek my very own sun!"
- —Solaire of Astora, upon first meeting the chosen undead.
باس بازی seath the scales چجور باسیه و برای کشتنش از چه سلاحی استفاده کنم (شمشیر qulana و halbred اتش زا و شمشیر artorias و تقریبا همه ی جادو ها و pyromancy ها رو دارم ) و ایا قطع کردن دمش اسونه و ارزش سلاحی که بهت میده رو داره و میشه عواقب انتخاب پایان بازیرو اگه میدونید بهم بگید که با هر کدوم از پایان ها چه اتفاقی می افته مثلا اگه dark lord بشیم این undead و hollow شدن انسان ها تموم میشه یا نه ؟در ضمن بابت معرفی کلاس sorcesory هم ممنونم ازتون هر کی بازیو با این کلاس نره کلاه رفته سرش تونستم orenstin و smogh رو همون بار اول بکشم با جادو هاش
من این طرف رو اخرین بار تو blight town دیدمش و چندتا از این گیاه سم دفع کن:d خواست !
بعد از اون کجا میومد؟
جناب dark souls میشه در رابطه با همین solaire of astora کمکم کنید من اون درو باز کردم و 8 تا از اون موجودات رو کشتم (تو راهنما نوشته 9 تا از اون موجودات رو باید بکشید و ایتم sunlight magot رو بردارید ولی من چند دفعه که رفتم فقط 8 تا از اون موجودات رو تونستم ببینم تا بکشم و ایتم sunlight magot رو هم نگرفتم هر دفعه که از bonefire استفاده میکردم هم اون موجودات دوباره زنده میشدن) برای همین از راه همون در وارد اون پله و lost izalith شدم الان bed of chaos رو کشتم وقتی از طریق پل از lost izalith وارد اون مکان میشم میبینم solaire of astora اون جا نشسته و سالمه و اون موجودات هم کنارش هستن و همین جمله یit was a lie? oh my dear my dear dear sun رو میگه الان یعنی که دیگه تبدیل به hollow نمیشه؟ راستی پسر solare of astora کیه ؟باس بازی seath the scales چجور باسیه و برای کشتنش از چه سلاحی استفاده کنم (شمشیر qulana و halbred اتش زا و شمشیر artorias و تقریبا همه ی جادو ها و pyromancy ها رو دارم ) و ایا قطع کردن دمش اسونه و ارزش سلاحی که بهت میده رو داره و میشه عواقب انتخاب پایان بازیرو اگه میدونید بهم بگید که با هر کدوم از پایان ها چه اتفاقی می افته مثلا اگه dark lord بشیم این undead و hollow شدن انسان ها تموم میشه یا نه ؟در ضمن بابت معرفی کلاس sorcesory هم ممنونم ازتون هر کی بازیو با این کلاس نره کلاه رفته سرش تونستم orenstin و smogh رو همون بار اول بکشم با جادو هاش
مرسي قربانت علي رضا جان وظيفه هست شما هم بابت زحماتي كه در اين مدت كشيديد خسته نباشيد.:dخدا خیرت بده رضا جان، دیگه واقعا خسته شدم از بس همه چیزو اینجا تکرار کردم، دمت گرم لااقل الآن شریکی خسته میشیم :d
برادر اشتباه نگرفتی اینا رو با هم !!!؟
اونی که توی Blighttown گیاه ضد سم می خواد اون یاروئه که اولین بار جلوی در Sen's Fortress نشسته، ما داریم الآن در باره ی اونی بحث می کنیم که بعد از Taurus deamon بهت اون سنگ رو میده ...