چند تا سوال دارم 1- فرق hollow با undead چیه ؟2- برای این که knight of sunlight تو اخر بازی زنده بمونه انگار باید 30 تا humanity به اون عنکبوته که firekeeper هست بدیم اگه من عضو covenante اون باشم و 15 تا humanity به اون بدم و بعد از covnante اون بیام بیرون باید دوباره 30 تا humaniti به اون بدم یا نه 15 تای دیگه کافیه؟3-stone dragon که تویه ash lake هست مگه firekeeper نیست پس چرا estus flask تقویت نمیکنه؟ بعد اگه ما dragon scale بهش بدیم چی میشه ؟و چندتا dragon scale باید بهش بدیم ؟و اگه از covenant اون خارج بشیم دوباره که نباید به همون تعداد اول بهش dragon scale بدیم؟
[h=2]قوانین ارسال مطلب[/h]
- زبان نوشتاری سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی است و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی نوشته های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع است. اما استفاده کردن از لغات انگلیسی و ذکر متن یا جملات انگلیسی جهت توضیح و یا درک بهتر مطلب (البته با نگارش صحیح) ایرادی ندارد. چنانچه کاربر از اعضا جدید باشد ابتدا تذکری در رابطه با رعایت قوانین نوشتاری دریافت می کند. در صورت تکرار این عمل اخطار دریافت کرده و عدم توجه به اخطار منجر به قطع دسترسی وی به مدت 2 هفته خواهد شد.
با لول 52 و Warrior رسیدم به Anor Londo.یکی از ساده ترین باس فایت های بازی هم همین Iron Golem بود.بیشتر خودم سوتی میدادم و میفتادم پایینحالا به نظر دوستان برم جلوتر یا برگردم عقب؟اگر برگردم عقب برم کجا بهتره؟راستی شمشیرم هم هنوز Drake Sword+1 هست و احساس میکنم دیگه جواب نمیده.دنبال چه اسلحه ای باشم برای ادامه مسیر؟آها از کجا میتونم یه سلاح Divine پیدا کنم برای Catacombs؟دیگه خیلی زیاد شد
ممنون
مگه شما با کلاس های مختلف و سلاح های دیگه مشکلی ندارین ؟ من که(فکر کنم) pyromancer بودم ، بجز mace از sword یا spear که استفاده میکردم هیچ صدمه ای نمیزد و جون دشمن ها تقریبا هیچ فرقی نمیکرد و فقط stamina ی خودم کم میشد ، اگه میشه مثلا با همین pyromancer از Sword هم استفاده کرد که خیلی خوبه ، اما برای من فقط با Mace میتونم damage بزنم ، جریانش چیه ؟
ایول همین رو نمیدونستم ، بازیش یکم پیچیدست باید بیشتر روش دقت کنم ، اگه اینطوره با همون pyromancer میرم حالش رو میبرم b-)منم خودم با پایرامنسر رفتته بودم, هر اسلحه ای یه مینیمم requirement واسه استفاده میخواد که اگه براورده نشه تقریبا هیچ دمیجی نمیده مثلا uchigatana که همون اوایل با کشتن npc توی undead burg میتونید بگیرید 14 atrength و dexterity 14 میخواد, یا مثلا اگه smough hammer رو بسازید برای استفاده باید strength 50 داشته باشید . . .
ایول همین رو نمیدونستم ، بازیش یکم پیچیدست باید بیشتر روش دقت کنم ، اگه اینطوره با همون pyromancer میرم حالش رو میبرم b-)
میشه یکی یه توضیحی هم برای استراتژی کشتن اون Knight ها که گاهی پیداشون میشه بده (اسماشون رو نمیدونم) همونایی که یه شمشیرهای بزرگی دارن و پدر آدم رو در میارن ، برای کسی که lvl پایین داره چطور کشتش ، من با pyromancer یه بار با بدبختی کشتمش (اولینشون رو) اما واقعا پدرم رو در آورد ، تقریبا شانسی کشتمش . . .
که البته این شمشیر هم فقط برای اوایل بازی به درد میخوره وگرنه برای کشتن اون Moonlight و Capra Demon حتی با این شمشیر هم جون به لب میشی تا کشته بشن