Dark Souls | Xbox 360

چند تا سوال دارم 1- فرق hollow با undead چیه ؟2- برای این که knight of sunlight تو اخر بازی زنده بمونه انگار باید 30 تا humanity به اون عنکبوته که firekeeper هست بدیم اگه من عضو covenante اون باشم و 15 تا humanity به اون بدم و بعد از covnante اون بیام بیرون باید دوباره 30 تا humaniti به اون بدم یا نه 15 تای دیگه کافیه؟3-stone dragon که تویه ash lake هست مگه firekeeper نیست پس چرا estus flask تقویت نمیکنه؟ بعد اگه ما dragon scale بهش بدیم چی میشه ؟و چندتا dragon scale باید بهش بدیم ؟و اگه از covenant اون خارج بشیم دوباره که نباید به همون تعداد اول بهش dragon scale بدیم؟

منم بعد 45 ساعت با lvl 89 ( از demon ruins به بعد lvl up نكردم چون نميشد انلاين بازي كرد) رسيدم به باس اخر:d البته فعلا باس اخر رو نميكشم يكم pvp بزنم اين نوبارو بكشم:d
انچنان سخت نيست بيشتر با استرتژي و lvl up كردن درست خيلي راحت ميشه ادامه داد
سخت ترين باس به نظرم abyss بود ( البته هنوز kalameet dragon رو نرفتم سمتش)

چند تا سوال دارم 1- فرق hollow با undead چیه ؟2- برای این که knight of sunlight تو اخر بازی زنده بمونه انگار باید 30 تا humanity به اون عنکبوته که firekeeper هست بدیم اگه من عضو covenante اون باشم و 15 تا humanity به اون بدم و بعد از covnante اون بیام بیرون باید دوباره 30 تا humaniti به اون بدم یا نه 15 تای دیگه کافیه؟3-stone dragon که تویه ash lake هست مگه firekeeper نیست پس چرا estus flask تقویت نمیکنه؟ بعد اگه ما dragon scale بهش بدیم چی میشه ؟و چندتا dragon scale باید بهش بدیم ؟و اگه از covenant اون خارج بشیم دوباره که نباید به همون تعداد اول بهش dragon scale بدیم؟

1 - هیچی
2 - از هر گروهی بیای بیرون همه چیز صفر میشه و باید از اول تلاش کنی. در ضمن 30 تا هم نیست فکر کنم 80 تاست .
3 - در تخصصش نیست لابد :دی ... ولی دمش رو بزن حداقل یه شمشیر گیرت بیاد . اگه به اونم 80 تا Dragon Scale بدی بهت یه آیتم میده ضمن اینکه آتش اون کله ی اژدهاییت هم تقویت میشه. (ولی توی بازی آفلاین عمرا اگه بتونی 80 تا Dragon Scale گیر بیاری مگر اینکه مدتها وقت بذاری برای فارم کردنش از Valley of drakes که اونم خیــــــــــــــلی طول میکشه)

با لول 52 و Warrior رسیدم به Anor Londo.یکی از ساده ترین باس فایت های بازی هم همین Iron Golem بود.بیشتر خودم سوتی میدادم و میفتادم پایین:دی حالا به نظر دوستان برم جلوتر یا برگردم عقب؟اگر برگردم عقب برم کجا بهتره؟راستی شمشیرم هم هنوز Drake Sword+1 هست و احساس میکنم دیگه جواب نمیده.دنبال چه اسلحه ای باشم برای ادامه مسیر؟آها از کجا میتونم یه سلاح Divine پیدا کنم برای Catacombs؟دیگه خیلی زیاد شد:دی ممنون

شما اگه هنوز sif رو نکشتید بهتره برید سراغ اون یا moonlight butterfly تو dark root garden اگرم کشتیدشون که بهتره برید به anor londo و با orenstin و smough بجنگید تا lord vessel رو بدست بیارید در مورد سلاح هم با روح sif و یه شمشیر +10 و اهنگر anorlondo میتونید شمشیر artorias رو بسازید وهمینطور dragon tooth هم سلاح خوبی هست که توی شومینه ی مخفی تو anorlondo میتونید برش دارید (پیشنهاد میکنم برای مبارزه با orenstine و smough از dragon tooth استفاده کنید چون قوین و dragontooth رو هم پیش اهنگر anorlondo تا جایی که میتونید اپدیت کنید ) البته باید strength 40 داشته باشید برای سلاح divine هم یه اسلحه ی +10 رو پیش اهنگر anorlondo میتونید از توی گزینه ی modify weapen به سلاح divine تبدیل کنید (فقط سلاح هایی که برای اپدیت به titanite shard نیاز دارند رو میتونید تا +10 ارتقا بدید اونایی که با dragon scale و twinkling titanite باید اپدیت شن مثل dragon tooth و drake sword رو نهایت تا +5 میتونید اپدیت کنید) رفتن به catacombs هم بدون داشتن lord vessel بیهودست چون نمیتونید با nito بجنگید.

yuri :arrowd:

[h=2]قوانین ارسال مطلب[/h]
  1. زبان نوشتاری سایت با توجه به زبان رسمی ایران، فارسی است و تمامی کاربران موظفند فقط به زبان و با فونت فارسی نوشته های خود را ارسال نمایند. نوشتن مطالب به صورت فینگلیش و یا سایر زبان های رایج در چت و ... در سایت ممنوع است. اما استفاده کردن از لغات انگلیسی و ذکر متن یا جملات انگلیسی جهت توضیح و یا درک بهتر مطلب (البته با نگارش صحیح) ایرادی ندارد. چنانچه کاربر از اعضا جدید باشد ابتدا تذکری در رابطه با رعایت قوانین نوشتاری دریافت می کند. در صورت تکرار این عمل اخطار دریافت کرده و عدم توجه به اخطار منجر به قطع دسترسی وی به مدت 2 هفته خواهد شد.

با لول 52 و Warrior رسیدم به Anor Londo.یکی از ساده ترین باس فایت های بازی هم همین Iron Golem بود.بیشتر خودم سوتی میدادم و میفتادم پایین:دی حالا به نظر دوستان برم جلوتر یا برگردم عقب؟اگر برگردم عقب برم کجا بهتره؟راستی شمشیرم هم هنوز Drake Sword+1 هست و احساس میکنم دیگه جواب نمیده.دنبال چه اسلحه ای باشم برای ادامه مسیر؟آها از کجا میتونم یه سلاح Divine پیدا کنم برای Catacombs؟دیگه خیلی زیاد شد:دی ممنون

-به نظرم حالا که تا اینجا اومدی اگه میتونی برو و دو تا باسشو بزن و lord vessel رو بگیر که دیگه بعدش راحت میتونی بین bonefire ها تلپورت کنی . . . با توجه به موقعیت فعلی lightning spear که تو sens fortress میگیری گزینه خوبیه ولی به درد مبارزه با باسهای anor londo نمیخوره چون در مقابل lightning مقاومت بالایی دارن, silver knight sword که از شوالیه نقره ای ها میوفته رو تا +5 up کن, واقعا تو لولای پایین عالیه که خودم باسهای اینجا و حتی اخرین باس بازی رو با همین زدم

-دوستان موقع راهنمایی به لول فعلی دوستمون هم توجه کنید, dragon tooth حداقل strength 40 میخواد! بهترین کاری که در درجه اول باید با روح sif بکنی ساختن great shield of artorias هست که بالاترین stability رو در کل سپرای بازی داره و فوق العادست . . . chaos blade هم تو لولای پایین مخصوصا با dexterity بالا خوب جواب میده great sword of artorias هم بیشتر به درد لولای بالا میخوره چون scsleش با هر 4 توانایی strength,dexterity,faith و inteligence و وقتی همه رو بالا برده باشی واقعا بی رقیب میشه

-البته این سلیقه ایه ولی به نظرم دوستان در مورد dragon tooth هم دارن خیلی مبالغه میکنن, با faith بالا Grant بهتر جواب میده و در ضمن سرعت بالایی هم نداره من خودم greataxe و black knight halberd رو ترجیح میدم, (البته dragon tooth یه مزیت بزرگ داره واون اینه که با great magic weapon و مخصوصا crystal magic weapon فوق العاده میشه ولی اسلحه های black/silver knight و کلا اکثر سلاحهای خاص جادویی نمیشن . . . )

آخرین ویرایش:
مگه شما با کلاس های مختلف و سلاح های دیگه مشکلی ندارین ؟ من که(فکر کنم) pyromancer بودم ، بجز mace از sword یا spear که استفاده میکردم هیچ صدمه ای نمیزد و جون دشمن ها تقریبا هیچ فرقی نمیکرد و فقط stamina ی خودم کم میشد ، اگه میشه مثلا با همین pyromancer از Sword هم استفاده کرد که خیلی خوبه ، اما برای من فقط با Mace میتونم damage بزنم ، جریانش چیه ؟

مگه شما با کلاس های مختلف و سلاح های دیگه مشکلی ندارین ؟ من که(فکر کنم) pyromancer بودم ، بجز mace از sword یا spear که استفاده میکردم هیچ صدمه ای نمیزد و جون دشمن ها تقریبا هیچ فرقی نمیکرد و فقط stamina ی خودم کم میشد ، اگه میشه مثلا با همین pyromancer از Sword هم استفاده کرد که خیلی خوبه ، اما برای من فقط با Mace میتونم damage بزنم ، جریانش چیه ؟

منم خودم با پایرامنسر رفتته بودم, هر اسلحه ای یه مینیمم requirement واسه استفاده میخواد که اگه براورده نشه تقریبا هیچ دمیجی نمیده مثلا uchigatana که همون اوایل با کشتن npc توی undead burg میتونید بگیرید 14 atrength و dexterity 14 میخواد, یا مثلا اگه smough hammer رو بسازید برای استفاده باید strength 50 داشته باشید . . .

منم خودم با پایرامنسر رفتته بودم, هر اسلحه ای یه مینیمم requirement واسه استفاده میخواد که اگه براورده نشه تقریبا هیچ دمیجی نمیده مثلا uchigatana که همون اوایل با کشتن npc توی undead burg میتونید بگیرید 14 atrength و dexterity 14 میخواد, یا مثلا اگه smough hammer رو بسازید برای استفاده باید strength 50 داشته باشید . . .
ایول همین رو نمیدونستم ، بازیش یکم پیچیدست باید بیشتر روش دقت کنم ، اگه اینطوره با همون pyromancer میرم حالش رو میبرم b-)

میشه یکی یه توضیحی هم برای استراتژی کشتن اون Knight ها که گاهی پیداشون میشه بده (اسماشون رو نمیدونم) همونایی که یه شمشیرهای بزرگی دارن و پدر آدم رو در میارن ، برای کسی که lvl پایین داره چطور کشتش ، من با pyromancer یه بار با بدبختی کشتمش (اولینشون رو) اما واقعا پدرم رو در آورد ، تقریبا شانسی کشتمش . . .

ایول همین رو نمیدونستم ، بازیش یکم پیچیدست باید بیشتر روش دقت کنم ، اگه اینطوره با همون pyromancer میرم حالش رو میبرم b-)

میشه یکی یه توضیحی هم برای استراتژی کشتن اون Knight ها که گاهی پیداشون میشه بده (اسماشون رو نمیدونم) همونایی که یه شمشیرهای بزرگی دارن و پدر آدم رو در میارن ، برای کسی که lvl پایین داره چطور کشتش ، من با pyromancer یه بار با بدبختی کشتمش (اولینشون رو) اما واقعا پدرم رو در آورد ، تقریبا شانسی کشتمش . . .

دم اون اجدهای قرمز اول بازی ( Hellkite ) را با تیراندازی مداوم به طرف دم اش قطع کن تا یک شمشیر نسبتا قوی به اسم Drake Sword بهت بده که با 3 ضربه اش میتونی اون شوالیه هارو بکشی
که البته این شمشیر اگه اشتباه نکنم 16 استرنج و 14 دکستریت میخواد
که البته این شمشیر هم فقط برای اوایل بازی به درد میخوره وگرنه برای کشتن اون Moonlight و Capra Demon حتی با این شمشیر هم جون به لب میشی تا کشته بشن

داشتم بازی میکردم ولی یهو روی صفحه نوشت Weapon At Risk.بعد زیر خط جون هم عکس شمشیر و یه فلش قرمز روش اومده.قضیه چیه؟اگه خطریه جلوتر نرم چون Anor Londo تا همینجاش هم زیادی ترسناک بوده:d

که البته این شمشیر هم فقط برای اوایل بازی به درد میخوره وگرنه برای کشتن اون Moonlight و Capra Demon حتی با این شمشیر هم جون به لب میشی تا کشته بشن

نه انصافا تا Anor Londo این لعنتی خیلی جوابگوئه.بعد از اون اگه جایگزین نداشته باشی مثله من تو گل میمونی:d.

سلاحت به دلیل استفاده ی زیاد در معرض شکستن قرار داره ببر پیش اهنگر anorlondo تا برات تعمیرش کنه(گزینه ی repaire weapen )اگرم تو کشتن باسای anorlondo یعنی orenstin و smough دچار مشکل شدی به من قدرتات تو زمینه های مختلف مثل strength و intelligence رو بگو تا تو انتخاب سلاح مناسب تو کشتن اون دو تا راهنماییت کنم راستی من تو anorlondo یدونه crystall halbred گیر اوردم که سلاح خوبی هم بود ولی زود در معرض شکستن قرار گرفت و اهنگر anorlondo و اندری برام تعمیرش نمیکردن (تو لیست تعمیرشون نبود)چرا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or