S0lid Snake
کاربر سایت
اديتوري واسه بازي نيومده يكمي بازي واسم آسون شه ؟!؟! :d
نه متسفانه
میگما حداقل کاش یک درجه ی نورمال یا Easy در دارک سولز وجود داشت تا بعضی ها اگه خواستند روی اون درجه ها میرفتند
حالا صبر کن دارک سولز 2 بیاد............ اونطور که سازنده ها گفتن دارک سولز 2 سر راست تر و اسون تر هستش
شما يخرده بازيرو به خودت سخت گرفتي طولانيترين بن فايرهاي بازي آخرين بن فايرهاي قبل از مبارزه با 4 لرد اصلي و لرد گواين هست يعني بن فايرهاياینقدر برادران از دارک سولز تعریف کردند که حتی من که انتی دارک سولز و دشمن خونی دارک سولز بودم حوس کردم که دوباره برم دارک سولز بازی کنم![]()
راستی من دفعه ی قبل به دلیل سختی دارک سولز را رها نکردم چونکه برام سخت نبود ( فقط اون باس پروانه باعث جنون ام شد )........ بلکه در حقیقت من فقط و فقط بخاطر اینکه بعد از مردن باید یک راه طولانی را دوباره از اول میرفتیم دارک سولز را رها کردم
وگرنه اگه بعد از مردن لازم نبود 6 کیلومتر راه بریم دارک سولز رو ول نمیکردم و ادامه میدادم
که با این تعریف های بیش از حدی که دوستان از دارک سولز کردند هم اب دهانمون را راه انداختند![]()
گفتن سر راست تر ، نه آسون تر
ولي چاره اي نيست ، بايد تحملش كرد :d
دوستان همين الانشم باور كنيد بازي سخت نيست براي من و خيلي از دوستان آسونه حتي تويه dlc بازي بعد از كشتن باس كالاميت انگشتري ميگيرم(calamity ring) كه درجه سختي بازي دو برابر ميشه چون سازنده ها خودشون فهميدن كه با تسلط به گيم پلي و نكات مخفي بازي آسون ميشه واز قصد اين انگشتر رو قرار دادن براي گيمراني كه به دنبال چالش بيشتري هستن.نه متسفانه
میگما حداقل کاش یک درجه ی نورمال یا Easy در دارک سولز وجود داشت تا بعضی ها اگه خواستند روی اون درجه ها میرفتند
حالا صبر کن دارک سولز 2 بیاد............ اونطور که سازنده ها گفتن دارک سولز 2 سر راست تر و اسون تر هستش
اقا من رفتم پیش این اهنگر انورلوندو و با دو تا نیزه +10 با روح orenstin و moonlight butterfly دو تا نیزه ساختم ولی بعدش اشتباهی تو modifide weapen گزینه ی اشتباه زدم و نیزه هام به +10 تبدیل شدن حالا دیگه نمیتونم دوباره اون دو تا نیزه رو به دست بیارم درسته ؟اون همه زحمت با یه گزینه اشتباه زدن دود شد رفت هوا بعد دوستان میگن همون بهتر که بازی سیو نداره بعد اومدم knight shield و یه سپر اهنی رو که از andrei خریده بودم پیش همین اهنگر anorlondo تا +5 اپگرید کردم چرا برام تا +10 نمیکنه؟ (تا به +5 میرسن از تو لیست اپگرید حذف میشن )اخه میخوام باهاش با روح sif سپر ارتوریاس رو بسازم یه سوال دیگه هم داشتم الان که lordvessel رو دارم و هنوز به frampt ندادمش میتونم با four king مبارزه کنم؟ (مه زرد جلوی abysse نیست؟)تو این مبارزه با oswald of the carim نمیتونم جون بخورم ایتمی هست که بزاره جون بخورم ؟این gesture ها هم اگه توضیح بدید به چه دردی میخورن ممنون میشم
---------- نوشته در 06:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:59 PM ارسال شده بود ----------
ببخشید منظورم از oswald of the carim اون بود که firekepper رو تو firelinkshrine میکشت knight lautrec of carim
دوست عزیز .اومده یک فایل ایبوت هست که دونلود میکنی و میزاری جای ایبوت اصلیتتو گوگل این را سرچ کن میتونی چندین لینک برای دونلودش پیدا کنیdark soul eboot cheat max soulاديتوري واسه بازي نيومده يكمي بازي واسم آسون شه ؟!؟! :d
الان رفتم تو ویکی دیدم large ember که تو depth بوده رو قبلا به اندری داده بودم ولی بازم سپرای +5 تو لیست اندری هم برای اپگرید حذف میشن مگر اینکه منظور شما very large ember بوده باشه که هنوز بهش ندادم سر اون دو تا نیزه هم انقدر شوکه شدم که اصلا اون کار ی که شما گفتید فکر هم نکردم تازه اون کار همیشه هم جواب نمیده چقدر زحمت کشیدم تا orenstin رو بعد از smough کشتم راحت میتونستم اون orenstine رو اول بکشم ولی به خاطر زره و سلاحش این کارو نکردم زرشم تازه چیز مالی نیست از havel set هم ضعیف تره
اگه ميخواي كاراكترت پوست كلفت باشه همچنين ميزان hp سلامتي بالايي هم داشته باشه بايد بري سراغ كلاس knight ,warrior .کسی میتونه بگه چه کلاسی رو انتخاب کنم که equipment هاش راحت پیدا بشه و weapon هاش هم drop بشه و کاراکتر هم پوست کلفت باشه ؟
من قبلا بازی رو با اون کلاسی که مثل warlock هست شروع کردم(همونی که Mace داره و Fireball پرتاب میکنه) اما چون هر چی وسیله پیدا میکردم مال کلاس های دیگه بود بازی رو ول کردم . . .