Dark Souls | Xbox 360

اديتوري واسه بازي نيومده يكمي بازي واسم آسون شه ؟!؟! :d

نه متسفانه
میگما حداقل کاش یک درجه ی نورمال یا Easy در دارک سولز وجود داشت تا بعضی ها اگه خواستند روی اون درجه ها میرفتند
حالا صبر کن دارک سولز 2 بیاد............ اونطور که سازنده ها گفتن دارک سولز 2 سر راست تر و اسون تر هستش

نه متسفانه
میگما حداقل کاش یک درجه ی نورمال یا Easy در دارک سولز وجود داشت تا بعضی ها اگه خواستند روی اون درجه ها میرفتند
حالا صبر کن دارک سولز 2 بیاد............ اونطور که سازنده ها گفتن دارک سولز 2 سر راست تر و اسون تر هستش

گفتن سر راست تر ، نه آسون تر

ولي چاره اي نيست ، بايد تحملش كرد :d

اینقدر برادران از دارک سولز تعریف کردند که حتی من که انتی دارک سولز و دشمن خونی دارک سولز بودم حوس کردم که دوباره برم دارک سولز بازی کنم :-?
راستی من دفعه ی قبل به دلیل سختی دارک سولز را رها نکردم چونکه برام سخت نبود ( فقط اون باس پروانه باعث جنون ام شد )........ بلکه در حقیقت من فقط و فقط بخاطر اینکه بعد از مردن باید یک راه طولانی را دوباره از اول میرفتیم دارک سولز را رها کردم
وگرنه اگه بعد از مردن لازم نبود 6 کیلومتر راه بریم دارک سولز رو ول نمیکردم و ادامه میدادم :-?
که با این تعریف های بیش از حدی که دوستان از دارک سولز کردند هم اب دهانمون را راه انداختند :|
شما يخرده بازيرو به خودت سخت گرفتي طولانيترين بن فايرهاي بازي آخرين بن فايرهاي قبل از مبارزه با 4 لرد اصلي و لرد گواين هست يعني بن فايرهاي
lost izalith , the duk's archive ,tomb of giant,fire link shrine وfire link altar
كه با چند بار رفتن اين مسير ميشه خيلي راحت بدون مبارزه با دشمنان, سريعترين مسير ممكن به سمت جايگاه باس رو پيمود و كمتر از 3 دقيقه, خودمونو از بن فاير به باس برسونيم.

گفتن سر راست تر ، نه آسون تر

ولي چاره اي نيست ، بايد تحملش كرد :d

اره دیگه مجبوریم تحملش کنیم
البته من که نتونستم نسخه ی اول دارک سولز را تا اخر تحمل کنم
امیدوارم بتونم نسخه ی دوم اش را تحمل کنم
راستی تو تا کجاش رفتی داداش؟
من خودم خیلی جون کندم تا لول ام بالا رفت ولی 2 بار نفرین شدم و 90% خون ام نابود شد و به همین دلیل ادامه ی بازی برام غیرممکن شد چون با یک ضربه کشته میشدم و از عصبانیت دیسک بازی را شکستم و ذخیره را هم پاک کردم

نه متسفانه
دوستان همين الانشم باور كنيد بازي سخت نيست براي من و خيلي از دوستان آسونه حتي تويه dlc بازي بعد از كشتن باس كالاميت انگشتري ميگيرم(calamity ring) كه درجه سختي بازي دو برابر ميشه چون سازنده ها خودشون فهميدن كه با تسلط به گيم پلي و نكات مخفي بازي آسون ميشه واز قصد اين انگشتر رو قرار دادن براي گيمراني كه به دنبال چالش بيشتري هستن.
قبلا هم گفتم با كمي دانش بازي هاي آرپي جي و تسلط كافي به زبان انگليسي ميشه از مكاشفات بازي سر درآورد ومعقولترين استراتژي ممكن رو پيدا كرد.
يه مثال ميزنم چرا برا اكثر گيمرها باس هاي آنور لوندو سخت بودن چون تا قبل از اين باس هيچ كدوم ارز باس هاي بازي چالش درستوحسابي به گيمر وارد نميكرد ودر واقع نابود كردن باس هاي قبلي نياز به استراتژي خاصي نداشت ولي براي مبارزه با اين باس ها بايد كمي از اندوحته ها ي خود داخل بازي استفاده كرد تا بي گدار به آب نزنيم در هنگام مبارزه با اين باس هاست كه بايد كمي از منطق و راه كارهايه موجود در بازي استفاده كرد.
به عنوان مثال ارنستين از آذرخش هاي پرتابي lighting استفاده ميكنه پس ميتونيم نتيجه بگيريم زرهي كه تنشه در برابر ضربات آذرخش و divine مقاومه در نتيجه يا بايد از جادوهاي مربوط به sorcery استفاده كرد يا از سلاح هايي با دميج فيزيكي بالا مثل دندون اژدها و black night great sword,و... .
از طرفي smough از چكش بزرگي براي ضربه زدن استفاده ميكنه در نتيجه بايد از سپرهاي بزرگ كه stability بالايي دارن استفاده كرد تا بتونيم با استفاده از سپر قدرت ضربات فيزيكي اين چكش رو دفع كنيم مثلا سپر چوبي eagle shield +10 به راحتي قدرت اين ضربات رو دفع ميكنه ودر مقدار انرژي به اندازه بالايي صرفه جويي ميشه همچنين در بابر آذرخش هم مقاومت بالايي داره. همچنين بايد زرهي تنم باشه كه مقاومت بالايي در برابر lighting داشته باشه كه ضربات آذرخشي با چكش و نيزه ارنستين تخريب كمتري داشته باشه يا ميتونيم از انگشتري استفاده كنيم كه مقاومت در بابر آذرخش رو افزاش ميده.
با همين شيوه ميشه به راحتي در برابر سختترين باس هاي بازي مقابله كرد.

اقا من رفتم پیش این اهنگر انورلوندو و با دو تا نیزه +10 با روح orenstin و moonlight butterfly دو تا نیزه ساختم ولی بعدش اشتباهی تو modifide weapen گزینه ی اشتباه زدم و نیزه هام به +10 تبدیل شدن حالا دیگه نمیتونم دوباره اون دو تا نیزه رو به دست بیارم درسته ؟اون همه زحمت با یه گزینه اشتباه زدن دود شد رفت هوا بعد دوستان میگن همون بهتر که بازی سیو نداره بعد اومدم knight shield و یه سپر اهنی رو که از andrei خریده بودم پیش همین اهنگر anorlondo تا +5 اپگرید کردم چرا برام تا +10 نمیکنه؟ (تا به +5 میرسن از تو لیست اپگرید حذف میشن )اخه میخوام باهاش با روح sif سپر ارتوریاس رو بسازم یه سوال دیگه هم داشتم الان که lordvessel رو دارم و هنوز به frampt ندادمش میتونم با four king مبارزه کنم؟ (مه زرد جلوی abysse نیست؟)تو این مبارزه با oswald of the carim نمیتونم جون بخورم ایتمی هست که بزاره جون بخورم ؟این gesture ها هم اگه توضیح بدید به چه دردی میخورن ممنون میشم

---------- نوشته در 06:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:59 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید منظورم از oswald of the carim اون بود که firekepper رو تو firelinkshrine میکشت knight lautrec of carim

اقا من رفتم پیش این اهنگر انورلوندو و با دو تا نیزه +10 با روح orenstin و moonlight butterfly دو تا نیزه ساختم ولی بعدش اشتباهی تو modifide weapen گزینه ی اشتباه زدم و نیزه هام به +10 تبدیل شدن حالا دیگه نمیتونم دوباره اون دو تا نیزه رو به دست بیارم درسته ؟اون همه زحمت با یه گزینه اشتباه زدن دود شد رفت هوا بعد دوستان میگن همون بهتر که بازی سیو نداره بعد اومدم knight shield و یه سپر اهنی رو که از andrei خریده بودم پیش همین اهنگر anorlondo تا +5 اپگرید کردم چرا برام تا +10 نمیکنه؟ (تا به +5 میرسن از تو لیست اپگرید حذف میشن )اخه میخوام باهاش با روح sif سپر ارتوریاس رو بسازم یه سوال دیگه هم داشتم الان که lordvessel رو دارم و هنوز به frampt ندادمش میتونم با four king مبارزه کنم؟ (مه زرد جلوی abysse نیست؟)تو این مبارزه با oswald of the carim نمیتونم جون بخورم ایتمی هست که بزاره جون بخورم ؟این gesture ها هم اگه توضیح بدید به چه دردی میخورن ممنون میشم

---------- نوشته در 06:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:59 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید منظورم از oswald of the carim اون بود که firekepper رو تو firelinkshrine میکشت knight lautrec of carim

1 - شما اگه همونلحظه که اون اشتباه رو کردی از صفحه آهنگر خارج نمیشدی، دستگاه رو خاموش می کردی یا به دکمه ی وسط دسته از بازی خارج میشدی، سیو نمیشد.
2 - برای +5 به +6 باید بری پیش آهنگر Undead Parish و Large ember رو هم بهش داده باشی.
3 - می تونی با Four Kings مبارزه کنی و من بهت پیشنهاد می کنم که این کار رو حتما بکن .
4 - اون مبارزه که خیلی سادست !
5 - ژست ها به درد بازی آنلاین می خوردن برای علامت دادن . توی بازی آفلاین عملا کاربردی ندارن.

اديتوري واسه بازي نيومده يكمي بازي واسم آسون شه ؟!؟! :d
دوست عزیز .اومده یک فایل ایبوت هست که دونلود میکنی و میزاری جای ایبوت اصلیتتو گوگل این را سرچ کن میتونی چندین لینک برای دونلودش پیدا کنیdark soul eboot cheat max soul

الان رفتم تو ویکی دیدم large ember که تو depth بوده رو قبلا به اندری داده بودم ولی بازم سپرای +5 تو لیست اندری هم برای اپگرید حذف میشن مگر اینکه منظور شما very large ember بوده باشه که هنوز بهش ندادم سر اون دو تا نیزه هم انقدر شوکه شدم که اصلا اون کار ی که شما گفتید فکر هم نکردم تازه اون کار همیشه هم جواب نمیده چقدر زحمت کشیدم تا orenstin رو بعد از smough کشتم راحت میتونستم اون orenstine رو اول بکشم ولی به خاطر زره و سلاحش این کارو نکردم زرشم تازه چیز مالی نیست از havel set هم ضعیف تره

الان رفتم تو ویکی دیدم large ember که تو depth بوده رو قبلا به اندری داده بودم ولی بازم سپرای +5 تو لیست اندری هم برای اپگرید حذف میشن مگر اینکه منظور شما very large ember بوده باشه که هنوز بهش ندادم سر اون دو تا نیزه هم انقدر شوکه شدم که اصلا اون کار ی که شما گفتید فکر هم نکردم تازه اون کار همیشه هم جواب نمیده چقدر زحمت کشیدم تا orenstin رو بعد از smough کشتم راحت میتونستم اون orenstine رو اول بکشم ولی به خاطر زره و سلاحش این کارو نکردم زرشم تازه چیز مالی نیست از havel set هم ضعیف تره

نه عزیزم، Very large ember برای تغییر از +10 به +11 استفاده میشه.
اول اینو بگم که شما فقط سپر ها و سلاح هایی رو می تونی +6 کنی که به صورت عادی آپگرید میشن نه اونایی که با سنگ های Demon یا dragon یا Twinlink آپگرید میشن چون اونا نهایت آپگریدشون +5 هست و بیشتر نمیشه.
برای +5 به +6 هم باید بری پیش آهنگر بری توی گزینه Modify و اونجای توی یدونه از Tab ها +5 رو می کنه +6 . از +6 تا +10 رو هم باید به صورت عادی آپگرید کنی یعنی همونطور که +1 تا +5 رو آپگرید کردی و بعد برای +11 کردن دوباره باید بیای پیش آهنگر و این رویه رو تکرار کنی.

حق با شماست دوست عزیز الان پیش اندری بودم فهمیدم برای تبدیل +5 به +6 باید از گزینه ی modify بریم که من نمیدونستم الان تنها مشکلم اینه که kite shield +9 رو به +10 تبدیل کنم اخه برای +10 کردن دو تا large titanite shard کم دارم شما جایی برای این ایتم سراغ دارید یا جایی که بشه خریدش؟

---------- نوشته در 03:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:13 PM ارسال شده بود ----------

متشکر نمیخواد بگین از اون شوالیهای که تو san fortres هست خریدم

کسی میتونه بگه چه کلاسی رو انتخاب کنم که equipment هاش راحت پیدا بشه و weapon هاش هم drop بشه و کاراکتر هم پوست کلفت باشه ؟
من قبلا بازی رو با اون کلاسی که مثل warlock هست شروع کردم(همونی که Mace داره و Fireball پرتاب میکنه) اما چون هر چی وسیله پیدا میکردم مال کلاس های دیگه بود بازی رو ول کردم . . .

به نظر من بهترین کلاسای بازی pyromancer و sorcesory هست ولی اگه شما میخوای بتونی از وسایل استفاده کنی خوب فرقی نمیکنه مال چه کلاسی باشی مثلا strength رو ببر بالا حتی با کلاس sorcesory هم میتونی سلاح های سنگینی مثل dragon tooth رو برداری اگرم حوصله ی روح جمع کردن و level up کردن رو نداری دو تا راه داری یا این که کلاس knight یا warrior رو انتخاب کنی که میتونن اکثر سلاحهای بازی رو بردارن و کلا بیخیال جادو بشیو با شمشیر و سپر پیش بری یا این که از روش farm souls یه عالمه روح جمع کنی و با کلاس sorcesory یا pyromancer علاوه بر قابلیتای خوب این دو کلاس از خودت یه سرباز که میتونه از همه جور سلاح استفاده کنه بسازی

کسی میتونه بگه چه کلاسی رو انتخاب کنم که equipment هاش راحت پیدا بشه و weapon هاش هم drop بشه و کاراکتر هم پوست کلفت باشه ؟
من قبلا بازی رو با اون کلاسی که مثل warlock هست شروع کردم(همونی که Mace داره و Fireball پرتاب میکنه) اما چون هر چی وسیله پیدا میکردم مال کلاس های دیگه بود بازی رو ول کردم . . .
اگه ميخواي كاراكترت پوست كلفت باشه همچنين ميزان hp سلامتي بالايي هم داشته باشه بايد بري سراغ كلاس knight ,warrior .
ولي من هميشه براي دوستاني كه به دنبال تنوع بيشتر در بازي هستن و عاشق جادو و جمبل هستن كلاس sorcery رو پيشنهاد ميكنم كه بهترين كلاس بازي هست به شرطي كه بلد باشي چطوري با اين كلاس وجادوهاش كار كني.به نظرم لذت اكثر بازي هاي آرپي جي به استفاده از همين جادوهايه زيباست.
من خودم بعد يه مدت كه شواليه باشم يا جنگجو خسته ميشم ولي تو كلاس هاي cleric ,pyromancer ,sorcerer به خاطر استفاده از انواع جادو ها كمتر پيش مياد از گيم پلي بازي خسته بشم چون جادوهايه داخل بازي تنوع خيلي جالبي دارن و بعضا پيدا كردنشون هم ميتونه خيلي جالب و جذاب باشه.

كلا با جادوهايه سفيد miracles ميتونيم خودمون از لحاظ سلامتي در هر شرايطي در بازي تامين كنيم و سرعت دشمنان رو كند كنيم و جادويه جادوگران را باطل كنيم و از آذرخش هاي مهلك لرد گواين يعني sun light spear بهره ببريم.
بوسيله جادوگري با روح و جادو سياه sorcery ميتونيم ضربات جادويي مهلك با تخريب و نفوذ بسيار بالا به باس هاي گردن كلفت بازي مثل ornestin and smough وارد كنيم جوري كه در عرض كمتر از چند دقيقه باس هايه بازي به زانو در بيان.
دوستان اگه با كلاس sorcery به ملاقات باس هاي آنورلوندو ميرفتن اين باس ها خيلي راحت نابود ميشدن به طوري كه در دفعه اول بازي ميشه ارنستين رو با 2 يا 3 ضربه soul spear تركوند.
بوسيله جادوهايه پايرومنسي هم ميتونيم از جادوهايه مربوط به مبحث alternation وdestruction استفاده كنيم ميتونيم انبوهي از دشمنان رو بوسيله جادويه chaos fire ball در مواد مذاب غوطه ور كنيم يا بوسيله chaos storm دشمنان زيادي رو بوسيله ضربات آتشفشاني تارومار كنيم.يا ميتونيم با جادوهايي نظير iron flesh ,flash sweat خودمونو در برابر ضربات فيزيكي و آتشين مقاوم كنيم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or