dark souls
کاربر سایت
چاكرتيم قربونت اختيار داري داداش>:d< ما هم همه از صفر شروع كرديم:d و مسلما با بازي كردن زياد و كمي تحقيق و مطالعه در موردي دنياي بازي تونستيم نكات مهم بازيرو ياد بگيريم و با شما در ميون بگذاريم كاري كه هر گيمري ميتونه انجام ميده و دليلش هم فقط علاقه و اشتياق بيش از حد به اين بازي هست .ما که تازه اول راهیم و در مقابل دوستان عددی نیستیم :biggrin1: شاید 10% بازی رو تا الان رفته باشم.
تا اونجایی که من شناخت دارم دوستانی مثل آقا رضا (dark souls) ، علی (Safety & Peace) و gorgnama و همین دوستمون Bek و چند نفر دیگه که الان حضور ذهن ندارم از اساتید این بازی هستن و در رأسشون هم آقا رضا :biggrin1: خود ما هم در ادامه ناگزیر باید ازشون کمک بگیریم و تا الان هم گرفتیم.
كلا كسب اطلاعت و مكاشفات در اين بازي لذت بخشه و ميتونه مهارت هامون در اين بازي رو به با سرعت بالايي افزايش بده مثلا خود من كه دفعه اول نزديك به نيم ساعت با لردگواين مبارزه كردم تا شكستش بدم دفعه هاي بعدي با استفاده از استراتژي و تسلط به اركان بازي تونستم با 3 ضربه جادويي و در عرض 30 ثانيه شكستش بدم.كاري كه همه ميتونن انجام بدن فقط كافيه بتونيم از حداكثر ظرفيت كلاس بي نظير sorcery استفاده كنيم هر چند دوستان گفتن زياد در مورد ويژگي هاي متمايز كننده اين كلاس با ساير كلاس ها صحبت نكنم.:d