Dark Souls | Xbox 360

انلاين بازي خيلي حال ميده:d ٣ نفري ميريزيم باس ها پودر ميكنيم( بيشتر باس هارو طول ١ دقيقه ميشه كشت):d ولي سختي بازي از بين ميره شايد يكم مسخره بشه

Black Knight Greataxe:x
Me Trusty Weapon!

عه؟ از کیفیت عکس‌ها معلومه که رو PC رفتی، که به احتمال 90٪ از مد آنلاینش بی‌نصیب موندی. که به خودی خود لذتت از DS رو تقسیم بر دو و مجذور به قوه‌ی 3 میکنه:-b (!!!!) بعدش توضیح بده ببینیم این 62تا Humanity (سوای اون 18تایی که زدی تو رگ!) رِ از کجا گیر آوردی عایا!؟/:):d

عکس آخریتم خشونتش زیاده، نظری در موردش ندارم!

@احد: اگه اینا ماجراهای ممد خودمون با DS رو بشنون چی میگن؟!:d
@نیلوفر: آورین:d
@فریدون: اون حرکتی که خودت زدی همچین دست کمی از این نداره‌ها (به قتل رسیدن آهنگر و درکل جنایت و مکافات و اینا):d

من چند تا منبع غنی humanity رو سراغ دارم که share میکنم:d(البته با اجازه safety & peace چون شاید یه جور دیگه farm کرده باشه ):
-موشها :کافیه که با حلفه gold یا اون کلاهخود جعبه ای! یه دور ناقابل تو depth بزنید حد اقل 4 تا humanity رو شاخشه (البته حداقل خودتون باید 5, 6 تا humanity رو use کرده باشید که item discovery بالایی داشته باشید)
-استفاده از dark hand در کشتن npcها
-اسکلت کوچولو های قبل از nito
-کشتن مانوس که حداقل 13 تا میده
و در اخر هم اگه روحاتون زبادی کرده :بعضی npcها مث path , اون زنه پشت میله ها یا اون یارو تو royal wood بهتون humanity میفروشن

آخرین ویرایش:
من چند تا منبع غنی humanity رو سراغ دارم که share میکنم:d(البته با اجازه safety & peace چون شاید یه جور دیگه farm کرده باشه ):
-موشها :کافیه که با حلفه gold یا اون کلاهخود جعبه ای! یه دور ناقابل تو depth بزنید حد اقل 4 تا humanity رو شاخشه (البته حداقل خودتون باید 5, 6 تا humanity رو use کرده باشید که item discovery بالایی داشته باشید)
-استفاده از dark hand در کشتن npcها
-اسکلت کوچولو های قبل از nito
-کشتن مانوس که حداقل 13 تا میده
و در اخر هم اگه روحاتون زبادی کرده :بعضی npcها مث path , اون زنه پشت میله ها یا اون یارو تو royal wood بهتون humanity میفروشن
قبل از نیتو. من 99 تا داشتم 99 تا م اکتیو کرده بودم :دی. معدن اصلی هیومنیتی اونجاس.

آرش جان این عکس ها بی کیفیت در اومدن وگرنه گرافیک بازی خیلی بهتر از اینه:d آنلاین هم که با PC نمیشه زد مگر اینکه اورجینال داشته باشی:d البته این یارو که اومده خودش یه مد گرافیکی درست کرده که اون خیلی خوفه:d
Humanity هم والا 99 تا بود که برای به دست آوردن زره Ornstein مجبور شدم شوالیه آفتاب رو هی ظاهر کنم و هی میباختم تا تونستم بعد از Smough بکشمش. بینهایت سخت بود:d
یه روز جمع آوری Humanity این هست که چندتا دشمن رو مثلا با یه ضرب بکشی تا از اینا بگیری:d

بله ... و تنها Boss بازی هست که خودش Covenant داره.
البته تنها در صورتی حرف شما درسته که gwyndolin رو تو بازی در نقش هویج حساب کرده باشی.:دی
آقا اینجا رو 360 کی لولش دور و بر 240 هست تا یه دست دوئل کنیم با هم؟:دی

خدایا یعنی دارک سولز هم خز شد!:|
حالا اینم بگم جو برت داشته رفتی Catacombs فقط این رو بدون اون دو دقیقه ای که شما رفتی راحترین جای Catacomb محسوب میشه که حالا میای برای رد کردن دو دقیقه راه رساله ی یاکوزی نامه رو به نثر در میاری! والبته این نکته هم لازم به ذکرـه که وقتی دوستان دارن به سختی Catacombs میکنن درحقیقت منظورشون tomb of the giants هستش که رفتن به اونجا بدون روشنایی یعنی فاجعــــــــــــه. خود من اونجا رو لولم حدود 35 بود رفتم ولی از اونجایی که نمیدونستم بری اونجا تو تاریکی مطلق قرار میگری و راه برگشت هم نداری! به شخصه از اول تا اخر اونجا عرق سرد روم نشته بود، چون جلوم رو نمیدیدم بالای هزار بار پرت میشدم پایین دیگه اون اسکلت های چند متری با اون تیرهای 2 متریشون هم هیچی! حالا اگه نیلوفر با این لول، بدون نور رفته اونجا میتونم بگم شاهکار کرده.(البته شاهکار از این نظر که اعصاب فولادینی داشته که رفته اونجا.:دی حالا نمیدونم یحتمل چون نیلوفر 360 فنه بهت برخورده که میگی چیز سختی نبود!>:d )

اینم برا خالی نبودن عربضه.:d
92673959288353960465.jpg

78506029362405152435.jpg

آخرین ویرایش:
دیدم اینجا بحث شده در مورد سختی The Catacomb گفتم بیام یه چیزی بگم :دی

من هنوز بازی رو تموم نکردم. خیلی هم گسسته بازی میکنم. الان تازه لولم 26 هست و تازه هم Bell Gargoyle ها رو کشتم. میخواستم برم Moonlight Butterfly رو بزنم ولی دیدم اینجا از سختی Catacomb میگن راهمو کج کردم اونوری :دی کلا چیز آنچنان سخت و غیر ممکنی نبود.
روش رد کردنش برا لول های پایین و بدون Divine Weapon این هست:
اون قبرستون رو کلا اسپرینت کنید و وارد Catacomb بشید تا برسید به اولین بون فایر که کنارش هم نکرومنکر وایساده. اون رو بکشید که دیگه اسکلت ها زنده نشن. نکرومنکر بعدی هم یکم جلوتر میشه با تیرکمون راحت زدش بدون اینکه اون آتیشایی که پرتاب میکنه بخوره بهمون. از اینجا به بعد تنها استراتژی این هست که اسکلت ها رو تک گیر بیارید :دی بعدش هم که برسید به اون نکرومنکر سومی که اونور پلی که باید بچرخونیدش وایساده باید پل رو بچرخونید و با جاگیری درست سومین نکرومنکر هم با تیرکمون بزنید. البته با یه مقدار آزمون و خطا میشه رفت سمتش با شمشیر هم زدش فقط اون دو تا اسکلت ها که جلوشن یه مقدار مشکل ساز میشن. 100 البته که در این راه چند باری شهید میشید ولی اینجوری میشه رفت :دی البته من یکم دیگه جلو رفتم و بیخیال شدم و برگشتم که یه وقت گم و گور نشم بیچاره بشم :دی چون شنیدم اگه مسیر اشتباه بری ممکنه عاقبتت New Game بشه :دی ولی خب تا اینجاش زیاد سخت نبود به نظرم.

کلا تا اینجا که بازی کردم از نظر من اون شوالیه سنگی های دارک روت گاردن خیلی سخت تر از اینجا بودن. اون Titnite Demon قبل از دارک روت رو هم یه نفر به من پیشنهاد کرد فعلا بیخیالش بشم ولی دیدم باهاش حال نمیکنم کشتمش :دی اون هم زدنش زیاد سخت نبود یه چند باری مردم ولی قلقش دستم اومد. فقط آدم باید حواسش باشه با اون چنگالش نگیره که کل خون به فنا میره...

شمشیرم هم Drake Sword بود با Wooden Shield اگه اسمش رو درست یادم باشه. کلاسم هم Warrior هست.

حالا این شمشیره که از نیتو میگیره چجوریاست؟ قدرتش؟ وزنش؟ سرعتش؟ یه دستی میشه استفاده کرد؟ می ارزه برم جلو تر بگیرمش یا نه؟ الان Zewihander و Halberd رو هم دارم ولی یه دستی نمیتونم ازشون استفاده کنم که خب این خیلی بده :دی

آخرین ویرایش:

من هنوز بازی رو تموم نکردم. خیلی هم گسسته بازی میکنم. الان تازه لولم 26 هست و تازه هم Bell Gargoyle ها رو کشتم. میخواستم برم Moonlight Butterfly رو بزنم ولی دیدم اینجا از سختی Catacomb میگن راهمو کج کردم اونوری :دی کلا چیز آنچنان سخت و غیر ممکنی نبود.
اون قبرستون رو کلا اسپرینت کنید و وارد Catacomb بشید تا برسید به اولین بون فایر که کنارش هم نکرومنکر وایساده. اون رو بکشید که دیگه اسکلت ها زنده نشن. نکرومنکر بعدی هم یکم جلوتر میشه با تیرکمون راحت زدش بدون اینکه اون آتیشایی که پرتاب میکنه بخوره بهمون. از اینجا به بعد تنها استراتژی این هست که اسکلت ها رو تک گیر بیارید :دی بعدش هم که برسید به اون نکرومنکر سومی که اونور پلی که باید بچرخونیدش وایساده باید پل رو بچرخونید و با جاگیری درست سومین نکرومنکر هم با تیرکمون بزنید. البته با یه مقدار آزمون و خطا میشه رفت سمتش با شمشیر هم زدش فقط اون دو تا اسکلت ها که جلوشن یه مقدار مشکل ساز میشن. 100 البته که در این راه چند باری شهید میشید ولی اینجوری میشه رفت :دی البته من یکم دیگه جلو رفتم و بیخیال شدم و برگشتم که یه وقت گم و گور نشم بیچاره بشم :دی چون شنیدم اگه مسیر اشتباه بری ممکنه عاقبتت New Game بشه :دی ولی خب تا اینجاش زیاد سخت نبود به نظرم.

کلا تا اینجا که بازی کردم از نظر من اون شوالیه سنگی های دارک روت گاردن خیلی سخت تر از اینجا بودن. اون Titnite Demon قبل از دارک روت رو هم یه نفر به من پیشنهاد کرد فعلا بیخیالش بشم ولی دیدم باهاش حال نمیکنم کشتمش :دی اون هم زدنش زیاد سخت نبود یه چند باری مردم ولی قلقش دستم اومد. فقط آدم باید حواسش باشه با اون چنگالش نگیره که کل خون به فنا میره...

شمشیرم هم Drake Sword بود با Wooden Shield اگه اسمش رو درست یادم باشه. کلاسم هم Warrior هست.

حالا این شمشیره که از نیتو میگیره چجوریاست؟ قدرتش؟ وزنش؟ سرعتش؟ یه دستی میشه استفاده کرد؟ می ارزه برم جلو تر بگیرمش یا نه؟ الان Zewihander و Halberd رو هم دارم ولی یه دستی نمیتونم ازشون استفاده کنم که خب این خیلی بده :دی
بهنام جان به مام یاد بده توی کف DARK SOULS نمونیم:d

حالا دیگه تنها تنها DARK SOULS می زنی به بدن من هنوز توی اون قبرستون لعنتی گیر کردم با اون اسکلتای غول بیابونی:d

ولی انصافا براوو و تبریک.عالی پیش رفتی.

شواليه هاي سنگي رو خيلي راحت با جادو ميشه كشت:d
براي اون شمشير هم اينجارو نگاه كن http://darksoulswiki.wikispaces.com/Gravelord+Sword
اين sif, the great grey wolf خيلي سخته :|:d يه ضربه ميزنه بيشتر از نصف جون رو كم ميكنه

sif که خیلی اسون بود من همون بار اول کشتمش از lighting spear و eagle shield استفاده کردم با لول 64 سعی کن نزدیک همون سنگ مقبره ی بزرگ ارتوریاس بمونی تا نتونه بهت charge بزنه و سعی کن هر جور شده بری زیرش و حسابی از شرمندگیش در بیای فقط یه توصیه میکنم بهت با روحش به نظرم سپر ارتوریاس رو بساز شمشیرشو خودم ساختم به نظرم چیز مالی نبود دمیجش 120 تا بیشتر نبود یعنی از drake sword هم پایینتر تازه نمیتونستم با لول 87 دستم بگیرمش در حالی که dragoon tooth رو میتونستم !ولی تعریف سپر ارتوریاس رو زیاد شنیدم که بهترین سپر بازی هست حتی از havel shield هم بهتره

---------- نوشته در 11:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:46 AM ارسال شده بود ----------

الان رفتم تو ویکی دیدم برای استفاده از این شمشیر انگار باید faith و inteligence رو 20 باشند که خوب من هنوز به این حد نرسیدم این شمشیر مگه جادو میکنه که باید برای استفادش faith و inteligence بالایی داشت؟ این catalyst و talisman چه جور سلاح هایی هستند؟ میخوام یواش یواش برم تو کار جادوگری و جادو کردن>:)

بهنام جان به مام یاد بده توی کف DARK SOULS نمونیم:d

حالا دیگه تنها تنها DARK SOULS می زنی به بدن من هنوز توی اون قبرستون لعنتی گیر کردم با اون اسکلتای غول بیابونی:d

ولی انصافا براوو و تبریک.عالی پیش رفتی.
نوید، من نمیدونم چرا فکر میکردم تمومش کرده باشی :دی واسه همین زیاد راجع بهش صحبت نمیکردم باهات :دی

الان لولت چنده؟ کلا چه منطقه هایی رو رفتی و چه باس هایی رو زدی که الان رسیدی به قبرستونه؟ :دی
شواليه هاي سنگي رو خيلي راحت با جادو ميشه كشت:d
براي اون شمشير هم اينجارو نگاه كن http://darksoulswiki.wikispaces.com/Gravelord+Sword
اين sif, the great grey wolf خيلي سخته :|:d يه ضربه ميزنه بيشتر از نصف جون رو كم ميكنه
ممنون. لینک خوبی بود. اینجور که مقایسه کردم تفاوت آنچنانی با همین Drake Sword نداره. تازه برا استفاده ازش استرنج 24 هم میخواد. البته باز هم من زیاد از اون اعداد و ارقام سر در نمیارم اگه یکی زیر دیپلم بگه خوبه یا نه ممنون میشم :دی

آخه بدبختی من جادوگر نیستم باید برم نزدیکشون و نزدیک شدن به اون غول بیابونیا همانا و گوشت کوبیده شدن هم همانا :دی

نوید، من نمیدونم چرا فکر میکردم تمومش کرده باشی :دی واسه همین زیاد راجع بهش صحبت نمیکردم باهات :دی

الان لولت چنده؟ کلا چه منطقه هایی رو رفتی و چه باس هایی رو زدی که الان رسیدی به قبرستونه؟ :دی
بابا اصلا به قیافه من می خوره DARK SOULS تموم کرده باشم؟!!!!!!:d

مال این حرفا نیستم تا اینجام به زور اومدم:d

همون اولام.اون یارو Demon اولیه که بال ناقص الخلقه داشت رو خودمم نمی دونم چه طوری کشتم بعد هم سوار اون لاشخور بود نمی دونم عقاب بود چی بود شدم

و بعد یه bone fire ( اگه اشتباه نکرده باشم ) که سیو کردم بعد رفتم یه وری سر از گورستون دراوردم و وسطاش یه اسکلت نئاندرتال اومد بیرون و یه دونه زد مردم!!!

این مسئله هی تکرار میشه!!! فقط به نظر اگه اون شمشیر گنده رو یه جورایی بتونم ازش بگیرم به نظرم کمی از این وضع اسف بار دور بشم چون با اینی که الان دارم انگار

با خلال دندون دارم بهش ضربه می زنم:d

بابا اصلا به قیافه من می خوره DARK SOULS تموم کرده باشم؟!!!!!!:d

مال این حرفا نیستم تا اینجام به زور اومدم:d

همون اولام.اون یارو Demon اولیه که بال ناقص الخلقه داشت رو خودمم نمی دونم چه طوری کشتم بعد هم سوار اون لاشخور بود نمی دونم عقاب بود چی بود شدم

و بعد یه bone fire ( اگه اشتباه نکرده باشم ) که سیو کردم بعد رفتم یه وری سر از گورستون دراوردم و وسطاش یه اسکلت نئاندرتال اومد بیرون و یه دونه زد مردم!!!

این مسئله هی تکرار میشه!!! فقط به نظر اگه اون شمشیر گنده رو یه جورایی بتونم ازش بگیرم به نظرم کمی از این وضع اسف بار دور بشم چون با اینی که الان دارم انگار

با خلال دندون دارم بهش ضربه می زنم:d
والا به قیافت که میخورد یه 200 ساعتی گیم پلی داشته باشی :دی

الان اصلا اونجا نباید بری :دی فقط سریع یه دوری تو قبرستون بزن هرچی آیتم دیدی وردار و دوباره از پله ها بیا بالا و برگرد به همون بون فایر. اونجا که دایره ماننده و یه یارو هم کنارش نشسته اسمش فایرلینک شراین هست.
اون دور و بر رو اول یه مقدار بگرد هر چی آیتم هست جمع کن بعد وقتی روبروی یارو وایسادی حدودا سمت چپت رو نگاه کن یه سری پله ی زیاد میبینی که میره بالا و میخوره به یه پُل مانند. الان باید اون راه رو بری که آسون تره تا به یکی از باس ها برسی. اونجا یه بون فایر دیگه هم پیدا میکنی بعدش هم یه اژدها میبینی که دمش رو باید با تیرکمون بزنی بهت یه شمشیر عالی میده.
تا قبل از اینکه این شمشیر رو بگیری عملا با همون خلال دندون داری میجنگی :دی دیگه نهایتش سیخ کباب :دی

---------- نوشته در 04:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:06 PM ارسال شده بود ----------

خدایا یعنی دارک سولز هم خز شد!:|
حالا اینم بگم جو برت داشته رفتی Catacombs فقط این رو بدون اون دو دقیقه ای که شما رفتی راحترین جای Catacomb محسوب میشه که حالا میای برای رد کردن دو دقیقه راه رساله ی یاکوزی نامه رو به نثر در میاری! والبته این نکته هم لازم به ذکرـه که وقتی دوستان دارن به سختی Catacombs میکنن درحقیقت منظورشون tomb of the giants هستش که رفتن به اونجا بدون روشنایی یعنی فاجعــــــــــــه. خود من اونجا رو لولم حدود 35 بود رفتم ولی از اونجایی که نمیدونستم بری اونجا تو تاریکی مطلق قرار میگری و راه برگشت هم نداری! به شخصه از اول تا اخر اونجا عرق سرد روم نشته بود، چون جلوم رو نمیدیدم بالای هزار بار پرت میشدم پایین دیگه اون اسکلت های چند متری با اون تیرهای 2 متریشون هم هیچی! حالا اگه نیلوفر با این لول، بدون نور رفته اونجا میتونم بگم شاهکار کرده.(البته شاهکار از این نظر که اعصاب فولادینی داشته که رفته اونجا.:دی حالا نمیدونم یحتمل چون نیلوفر 360 فنه بهت برخورده که میگی چیز سختی نبود!>:d )
من این پست رو ندیده بودم.
دوست عزیز، برادر گرامی، رفیق؛ واقعا خیلی سخته آدم حرفش رو بدون توهین و تیکه پرونی بزنه؟ جداََ کار سختیه؟

من دیشب از هرکی پرسیدم به من گفت بیشتر The Catacomb رو رفتی (چیز سختش فقط یه Titnite Demon مونده که قبلا یه بار زدمش اون هم چیز غیر ممکنی نبود.) و چیزی نمونده ولی ادامه نده که به Tomb of Giant برسی بیچاره میشی. صفحه ی قبلی هم که علی گفت انگار اصلا تا اون آیتم Lordvessel رو به دست نیاری نمیتونی جلو تر بری.
بنابراین حرف این دو صفحه فقط و فقط در مورد The Catacomb بوده نه Tomb of Giant و عواقبش. وگرنه خودم میخواستم اشاره بکنم که کسانی که از سختی The Catacomb مینالن دلیل اصلیش منطقه ی بعد از این قسمت هست، نه خودش. که اگر میدونستم همچین مشکلی پیش میاد حتما اشاره میکردم.

خدمت دوستان عرض كنم بنده منطقه the cata combs رو دفعه اول با لول زير 25 پشت سرگذاشتم ولي خاطره بدي بود چون نميدونستم بايد از سلاح ديواين استفاده كنم وفقط ميزدم اسكلت ها خرد بشن و همش در ميرفتم مخصوصا اون اسكلت هارو كه شبيه چرخ گاري بودن همش جاخالي رد ميدادم حتي با همين روش مكان مخفي آهنگر و بن فايرمخفي cata combs رو پيدا كردم ولي يه نكته رو بايد هميشه در اين بازي در نظر داشت كه هيچ چيزي در اين بازي غيرممكن نيست يادمه اولين بار با كه با demon daughter chaos مبارزه كردم قبلش hallberd ام در بلايت تاون شكست و مجبور شدم از يه شمشير استفاده كنم كه دميجش زير 100 بود خلاصه پس از نيم ساعت مبارزه كردن با اين باس با يه شمشير شلنگي شكستش دادم.
يا حتي براي باس آخر گواين هم از يه شمشير سبك استفاده كردم كه فكر كنم اسمش astora straight sword بود كه تا 5+ ارتقا داده بودم ودميج پاييني هم داشت ولي سريع بود خلاصه باس آخر لرد گواين هم با اين شمشير شلنگي پس از نيم ساعت مبارزه شكست دادم.
در جواب اون دوستمون كه گفتن بعضي ها پس از 5 ساعت بازي كردن ادعاي پيغمبري ميكنن. لول.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or