Black Knight Greataxe![]()
Me Trusty Weapon!
عه؟ از کیفیت عکسها معلومه که رو PC رفتی، که به احتمال 90٪ از مد آنلاینش بینصیب موندی. که به خودی خود لذتت از DS رو تقسیم بر دو و مجذور به قوهی 3 میکنه:-b (!!!!) بعدش توضیح بده ببینیم این 62تا Humanity (سوای اون 18تایی که زدی تو رگ!) رِ از کجا گیر آوردی عایا!؟:d
عکس آخریتم خشونتش زیاده، نظری در موردش ندارم!
@احد: اگه اینا ماجراهای ممد خودمون با DS رو بشنون چی میگن؟!:d
@نیلوفر: آورین:d
@فریدون: اون حرکتی که خودت زدی همچین دست کمی از این ندارهها (به قتل رسیدن آهنگر و درکل جنایت و مکافات و اینا):d
قبل از نیتو. من 99 تا داشتم 99 تا م اکتیو کرده بودممن چند تا منبع غنی humanity رو سراغ دارم که share میکنم:d(البته با اجازه safety & peace چون شاید یه جور دیگه farm کرده باشه ):
-موشها :کافیه که با حلفه gold یا اون کلاهخود جعبه ای! یه دور ناقابل تو depth بزنید حد اقل 4 تا humanity رو شاخشه (البته حداقل خودتون باید 5, 6 تا humanity رو use کرده باشید که item discovery بالایی داشته باشید)
-استفاده از dark hand در کشتن npcها
-اسکلت کوچولو های قبل از nito
-کشتن مانوس که حداقل 13 تا میده
و در اخر هم اگه روحاتون زبادی کرده :بعضی npcها مث path , اون زنه پشت میله ها یا اون یارو تو royal wood بهتون humanity میفروشن
البته تنها در صورتی حرف شما درسته که gwyndolin رو تو بازی در نقش هویج حساب کرده باشی.بله ... و تنها Boss بازی هست که خودش Covenant داره.
بهنام جان به مام یاد بده توی کف DARK SOULS نمونیم:dدیدم اینجا بحث شده در مورد سختی The Catacomb گفتم بیام یه چیزی بگم
من هنوز بازی رو تموم نکردم. خیلی هم گسسته بازی میکنم. الان تازه لولم 26 هست و تازه هم Bell Gargoyle ها رو کشتم. میخواستم برم Moonlight Butterfly رو بزنم ولی دیدم اینجا از سختی Catacomb میگن راهمو کج کردم اونوریکلا چیز آنچنان سخت و غیر ممکنی نبود.
روش رد کردنش برا لول های پایین و بدون Divine Weapon این هست:
اون قبرستون رو کلا اسپرینت کنید و وارد Catacomb بشید تا برسید به اولین بون فایر که کنارش هم نکرومنکر وایساده. اون رو بکشید که دیگه اسکلت ها زنده نشن. نکرومنکر بعدی هم یکم جلوتر میشه با تیرکمون راحت زدش بدون اینکه اون آتیشایی که پرتاب میکنه بخوره بهمون. از اینجا به بعد تنها استراتژی این هست که اسکلت ها رو تک گیر بیاریدبعدش هم که برسید به اون نکرومنکر سومی که اونور پلی که باید بچرخونیدش وایساده باید پل رو بچرخونید و با جاگیری درست سومین نکرومنکر هم با تیرکمون بزنید. البته با یه مقدار آزمون و خطا میشه رفت سمتش با شمشیر هم زدش فقط اون دو تا اسکلت ها که جلوشن یه مقدار مشکل ساز میشن. 100 البته که در این راه چند باری شهید میشید ولی اینجوری میشه رفت
البته من یکم دیگه جلو رفتم و بیخیال شدم و برگشتم که یه وقت گم و گور نشم بیچاره بشم
چون شنیدم اگه مسیر اشتباه بری ممکنه عاقبتت New Game بشه
ولی خب تا اینجاش زیاد سخت نبود به نظرم.
کلا تا اینجا که بازی کردم از نظر من اون شوالیه سنگی های دارک روت گاردن خیلی سخت تر از اینجا بودن. اون Titnite Demon قبل از دارک روت رو هم یه نفر به من پیشنهاد کرد فعلا بیخیالش بشم ولی دیدم باهاش حال نمیکنم کشتمشاون هم زدنش زیاد سخت نبود یه چند باری مردم ولی قلقش دستم اومد. فقط آدم باید حواسش باشه با اون چنگالش نگیره که کل خون به فنا میره...
شمشیرم هم Drake Sword بود با Wooden Shield اگه اسمش رو درست یادم باشه. کلاسم هم Warrior هست.
حالا این شمشیره که از نیتو میگیره چجوریاست؟ قدرتش؟ وزنش؟ سرعتش؟ یه دستی میشه استفاده کرد؟ می ارزه برم جلو تر بگیرمش یا نه؟ الان Zewihander و Halberd رو هم دارم ولی یه دستی نمیتونم ازشون استفاده کنم که خب این خیلی بده![]()
شواليه هاي سنگي رو خيلي راحت با جادو ميشه كشت:dدیدم اینجا بحث شده در مورد سختی The Catacomb گفتم بیام یه چیزی بگم
من هنوز بازی رو تموم نکردم. خیلی هم گسسته بازی میکنم. الان تازه لولم 26 هست و تازه هم Bell Gargoyle ها رو کشتم. میخواستم برم Moonlight Butterfly رو بزنم ولی دیدم اینجا از سختی Catacomb میگن راهمو کج کردم اونوریکلا چیز آنچنان سخت و غیر ممکنی نبود.
روش رد کردنش برا لول های پایین و بدون Divine Weapon این هست:
اون قبرستون رو کلا اسپرینت کنید و وارد Catacomb بشید تا برسید به اولین بون فایر که کنارش هم نکرومنکر وایساده. اون رو بکشید که دیگه اسکلت ها زنده نشن. نکرومنکر بعدی هم یکم جلوتر میشه با تیرکمون راحت زدش بدون اینکه اون آتیشایی که پرتاب میکنه بخوره بهمون. از اینجا به بعد تنها استراتژی این هست که اسکلت ها رو تک گیر بیاریدبعدش هم که برسید به اون نکرومنکر سومی که اونور پلی که باید بچرخونیدش وایساده باید پل رو بچرخونید و با جاگیری درست سومین نکرومنکر هم با تیرکمون بزنید. البته با یه مقدار آزمون و خطا میشه رفت سمتش با شمشیر هم زدش فقط اون دو تا اسکلت ها که جلوشن یه مقدار مشکل ساز میشن. 100 البته که در این راه چند باری شهید میشید ولی اینجوری میشه رفت
البته من یکم دیگه جلو رفتم و بیخیال شدم و برگشتم که یه وقت گم و گور نشم بیچاره بشم
چون شنیدم اگه مسیر اشتباه بری ممکنه عاقبتت New Game بشه
ولی خب تا اینجاش زیاد سخت نبود به نظرم.
کلا تا اینجا که بازی کردم از نظر من اون شوالیه سنگی های دارک روت گاردن خیلی سخت تر از اینجا بودن. اون Titnite Demon قبل از دارک روت رو هم یه نفر به من پیشنهاد کرد فعلا بیخیالش بشم ولی دیدم باهاش حال نمیکنم کشتمشاون هم زدنش زیاد سخت نبود یه چند باری مردم ولی قلقش دستم اومد. فقط آدم باید حواسش باشه با اون چنگالش نگیره که کل خون به فنا میره...
شمشیرم هم Drake Sword بود با Wooden Shield اگه اسمش رو درست یادم باشه. کلاسم هم Warrior هست.
حالا این شمشیره که از نیتو میگیره چجوریاست؟ قدرتش؟ وزنش؟ سرعتش؟ یه دستی میشه استفاده کرد؟ می ارزه برم جلو تر بگیرمش یا نه؟ الان Zewihander و Halberd رو هم دارم ولی یه دستی نمیتونم ازشون استفاده کنم که خب این خیلی بده![]()
نوید، من نمیدونم چرا فکر میکردم تمومش کرده باشیبهنام جان به مام یاد بده توی کف DARK SOULS نمونیم:d
حالا دیگه تنها تنها DARK SOULS می زنی به بدن من هنوز توی اون قبرستون لعنتی گیر کردم با اون اسکلتای غول بیابونی:d
ولی انصافا براوو و تبریک.عالی پیش رفتی.
ممنون. لینک خوبی بود. اینجور که مقایسه کردم تفاوت آنچنانی با همین Drake Sword نداره. تازه برا استفاده ازش استرنج 24 هم میخواد. البته باز هم من زیاد از اون اعداد و ارقام سر در نمیارم اگه یکی زیر دیپلم بگه خوبه یا نه ممنون میشمشواليه هاي سنگي رو خيلي راحت با جادو ميشه كشت:d
براي اون شمشير هم اينجارو نگاه كن http://darksoulswiki.wikispaces.com/Gravelord+Sword
اين sif, the great grey wolf خيلي سخته:d يه ضربه ميزنه بيشتر از نصف جون رو كم ميكنه
بابا اصلا به قیافه من می خوره DARK SOULS تموم کرده باشم؟!!!!!!:dنوید، من نمیدونم چرا فکر میکردم تمومش کرده باشیواسه همین زیاد راجع بهش صحبت نمیکردم باهات
الان لولت چنده؟ کلا چه منطقه هایی رو رفتی و چه باس هایی رو زدی که الان رسیدی به قبرستونه؟![]()
والا به قیافت که میخورد یه 200 ساعتی گیم پلی داشته باشیبابا اصلا به قیافه من می خوره DARK SOULS تموم کرده باشم؟!!!!!!:d
مال این حرفا نیستم تا اینجام به زور اومدم:d
همون اولام.اون یارو Demon اولیه که بال ناقص الخلقه داشت رو خودمم نمی دونم چه طوری کشتم بعد هم سوار اون لاشخور بود نمی دونم عقاب بود چی بود شدم
و بعد یه bone fire ( اگه اشتباه نکرده باشم ) که سیو کردم بعد رفتم یه وری سر از گورستون دراوردم و وسطاش یه اسکلت نئاندرتال اومد بیرون و یه دونه زد مردم!!!
این مسئله هی تکرار میشه!!! فقط به نظر اگه اون شمشیر گنده رو یه جورایی بتونم ازش بگیرم به نظرم کمی از این وضع اسف بار دور بشم چون با اینی که الان دارم انگار
با خلال دندون دارم بهش ضربه می زنم:d
من این پست رو ندیده بودم.خدایا یعنی دارک سولز هم خز شد!![]()
حالا اینم بگم جو برت داشته رفتی Catacombs فقط این رو بدون اون دو دقیقه ای که شما رفتی راحترین جای Catacomb محسوب میشه که حالا میای برای رد کردن دو دقیقه راه رساله ی یاکوزی نامه رو به نثر در میاری! والبته این نکته هم لازم به ذکرـه که وقتی دوستان دارن به سختی Catacombs میکنن درحقیقت منظورشون tomb of the giants هستش که رفتن به اونجا بدون روشنایی یعنی فاجعــــــــــــه. خود من اونجا رو لولم حدود 35 بود رفتم ولی از اونجایی که نمیدونستم بری اونجا تو تاریکی مطلق قرار میگری و راه برگشت هم نداری! به شخصه از اول تا اخر اونجا عرق سرد روم نشته بود، چون جلوم رو نمیدیدم بالای هزار بار پرت میشدم پایین دیگه اون اسکلت های چند متری با اون تیرهای 2 متریشون هم هیچی! حالا اگه نیلوفر با این لول، بدون نور رفته اونجا میتونم بگم شاهکار کرده.(البته شاهکار از این نظر که اعصاب فولادینی داشته که رفته اونجا.حالا نمیدونم یحتمل چون نیلوفر 360 فنه بهت برخورده که میگی چیز سختی نبود!>:d )