Dark Souls | Xbox 360

حالا یجوری دوستان میگن فلان جا سخته و غیرممکنه که انگار هرکس دارک سولز رو تموم کرده پیامبر هستش
دارک سولز اصلا و به هیچ وجه هم سخت نیست و فقط اعصاب خیلی قوی ای میخواد همین
کوچک ترین سختی ای هم نداره دارک سولز و فقط و فقط اعصاب خیلی قوی ای میخواد
یعنی اگه شما از اینکه چک پوینت ها 6 کیلومتر از همدیگه دور هستن و بعد از هر بار مردن ات همه ی روح هات نابود میشن اعصابت خورد نشه و بهم نریزه دیگه هیچ مشکل دیگه در دارک سولز نخواهی داشت
دوباره تکرار میکنم دارک سولز به هیچ وجه سخت نیست بلکه فقط و فقط اعصاب خیلی قوی ای میخواد
وگرنه حتی اگه نوزاد 6 ماهه هم چنین اعصابی داشته باشه عین اب خوردن میتونه دارک سولز را تموم کنه

بعدشم بعضی دوستان گفته بودند با لول پایین به فلان جای سخت رفته بودند و ادعای پیامبری کرده بودند
خب حالا یک چیزی بگم
یک شخص خارجی در عرض نیم ساعت دارک سولز را تا اخر تموم کرده بود
و یک شخص دیگه هم دارک سولز را با لول زیر 5 بیشتر از 100 بار تا اخر تموم کرده بود ( دقت کنید با لول زیر 5 )

اگه میتونید اون کارهایی که اون ها کردن را انجام بدید :))

حالا یجوری دوستان میگن فلان جا سخته و غیرممکنه که انگار هرکس دارک سولز رو تموم کرده پیامبر هستش
یعنی اگه شما از اینکه چک پوینت ها 6 کیلومتر از همدیگه دور هستن و بعد از هر بار مردن ات همه ی روح هات نابود میشن اعصابت خورد نشه و بهم نریزه دیگه هیچ مشکل دیگه در دارک سولز نخواهی داشت
دوباره تکرار میکنم دارک سولز به هیچ وجه سخت نیست بلکه فقط و فقط اعصاب خیلی قوی ای میخواد
وگرنه حتی اگه نوزاد 6 ماهه هم چنین اعصابی داشته باشه عین اب خوردن میتونه دارک سولز را تموم کنه

بعدشم بعضی دوستان گفته بودند با لول پایین به فلان جای سخت رفته بودند و ادعای پیامبری کرده بودند
خب حالا یک چیزی بگم
و یک شخص دیگه هم دارک سولز را با لول زیر 5 بیشتر از 100 بار تا اخر تموم کرده بود ( دقت کنید با لول زیر 5 )

همه حرفات قبول. نوزاد شیش ماه رو بعید میدونم

خب حالا یک چیزی بگم

اصلا سخت بودن صرف معیار یک خوب بودن یک بازی نیست, DS سختی متعادلی داره واین هم مزیتشه که همه چیز نسبتا متعادله.
کسانی که میگن اصلا سخت نیست هم فکر کنم یا اصلا بازی نکردن و یا رفتن ساعتها soul جمع کردن . . .
اگه بعضی دوستان کاری رو که انجام دادن میگن خیلیم خوبه, من بار اول با لول 82 و با silver knight sword +5 باس اخرو زدم ( andre رو همون اوایل کشتم و نه divinی در کار بود و نه up بیشتر از 5 ) حالا یعنی من ادعای پیغمبری کردم؟!!!!!
من میگم ممکن نیست کسی با هر لولی بدون چیت نیم ساعته تموم کنه, حالا کاشکی دوستان باتجربه دیگه هم که احتمالا امتحان کردن نظر بدن

الان رسیدم به اولین آهنگر و اون دوستمون که یه پا نداره و خیلی هم بد دمیج میده چنگکش.لول 30 هستم و Drake Sword رو هم دارم.بزنمش یا رد شم برم؟البته یه بار رد شدم رفتم و همینجور رفتم تا رسیدم به Moonlight Butterfly چیکار کنم الان؟:دی

والا به قیافت که میخورد یه 200 ساعتی گیم پلی داشته باشی :دی

الان اصلا اونجا نباید بری :دی فقط سریع یه دوری تو قبرستون بزن هرچی آیتم دیدی وردار و دوباره از پله ها بیا بالا و برگرد به همون بون فایر. اونجا که دایره ماننده و یه یارو هم کنارش نشسته اسمش فایرلینک شراین هست.
اون دور و بر رو اول یه مقدار بگرد هر چی آیتم هست جمع کن بعد وقتی روبروی یارو وایسادی حدودا سمت چپت رو نگاه کن یه سری پله ی زیاد میبینی که میره بالا و میخوره به یه پُل مانند. الان باید اون راه رو بری که آسون تره تا به یکی از باس ها برسی. اونجا یه بون فایر دیگه هم پیدا میکنی بعدش هم یه اژدها میبینی که دمش رو باید با تیرکمون بزنی بهت یه شمشیر عالی میده.
تا قبل از اینکه این شمشیر رو بگیری عملا با همون خلال دندون داری میجنگی :دی دیگه نهایتش سیخ کباب :دی
من قیافم غلط اندازه بهنام:dزیاد بهش توجه نکن:d

الان که می دونم شماها بازی رو تموم کردید یا اخراشید می تونم ازتون راهنمایی بگیرم. این صفحه رو سیو می کنم که از راهنماییت استفاده کنم.توی هفته اول بهمن بعد از امتحانا
دوباره سعی می کنم ادامه بدم. اگه این خلال دندونو تبدیل به احسن کنم شاید فرجی بشه!

این پست دوستمون که نوشته بازی خز شد جالبه.یعنی ما بخواییم بریم سراغ بازی خز میشه؟:|
بهترین حالت برای یه سایت اینه که افراد با سلیقه هاشون توی بخش های مختلف حضور داشته باشن و این کمک می کنه بهتر همدیگه رو درک کنن فارق از اینکه روی هر پلت فرمی بازی می کنن.بگذریم
@navaee
نوید :d من رفتم تو نرفتی؟ فکر می کردم تا الان تموم کرده باشی :|

نیلوفر همش تقصیر بابی ( نوع غربی شده بابک! ) هست:d هی زیر گوش من خوند بیا اسکایریم بریم.هنوزم ول کن اسکایریم نیست!

اعتراف می کنم که اصلا وقتی که برای اسکایریم و ویچر و dragon age origin و mass effect گذاشتم روی dark souls نذاشتم که باعث شد مردود بشم!

یواش یواش دارم شناساییتون می کنم.بهنام و خودت فعلا شناسایی شدید.سختیاشو شما کشیدید من ازتون سوال می کنم می رم جلو!

من این پست رو ندیده بودم.
دوست عزیز، برادر گرامی، رفیق؛ واقعا خیلی سخته آدم حرفش رو بدون توهین و تیکه پرونی بزنه؟ جداََ کار سختیه؟

من دیشب از هرکی پرسیدم به من گفت بیشتر The Catacomb رو رفتی (چیز سختش فقط یه Titnite Demon مونده که قبلا یه بار زدمش اون هم چیز غیر ممکنی نبود.) و چیزی نمونده ولی ادامه نده که به Tomb of Giant برسی بیچاره میشی. صفحه ی قبلی هم که علی گفت انگار اصلا تا اون آیتم Lordvessel رو به دست نیاری نمیتونی جلو تر بری.
بنابراین حرف این دو صفحه فقط و فقط در مورد The Catacomb بوده نه Tomb of Giant و عواقبش. وگرنه خودم میخواستم اشاره بکنم که کسانی که از سختی The Catacomb مینالن دلیل اصلیش منطقه ی بعد از این قسمت هست، نه خودش. که اگر میدونستم همچین مشکلی پیش میاد حتما اشاره میکردم.

دیگه تقصیره خودته این قدر تیکه میکه سر هیلو و اینا انداختی که آدم وقتی تو رو میبینه کلا دلش میخواد تیکه بندازه بهت.:d

بله بله من اصلا به این نکته که قبل از گذاشتن Lordvessel نمیشه از راه Tomb of the Giant سراغ نیتو رفت دقت نکرده بودم! خب پس دیگه کلا خسته نباشید!:d از اون راه تابوت رفتن که کاری نداره از اخرین بون فایر تا اون تابوت اگه راهت رو بلد باشی میتونی کمتر از 30 ثانیه به تابوت برسی. منو باش که خیال میکردم از Tomb of the Giant رفتین سراع نیتو!!!:دی

این پست دوستمون که نوشته بازی خز شد جالبه.یعنی ما بخواییم بریم سراغ بازی خز میشه؟:|
بهترین حالت برای یه سایت اینه که افراد با سلیقه هاشون توی بخش های مختلف حضور داشته باشن و این کمک می کنه بهتر همدیگه رو درک کنن فارق از اینکه روی هر پلت فرمی بازی می کنن.بگذریم
آقا اخه من با شما چی کار دارم!:دی اون یه تیکه بود مخصوص بهنام خان.:دی

الان رسیدم به اولین آهنگر و اون دوستمون که یه پا نداره و خیلی هم بد دمیج میده چنگکش.لول 30 هستم و Drake Sword رو هم دارم.بزنمش یا رد شم برم؟البته یه بار رد شدم رفتم و همینجور رفتم تا رسیدم به Moonlight Butterfly چیکار کنم الان؟:دی
فرار کن از پشتش :d زدنش واجب نیست

آقا اخه من با شما چی کار دارم!:دی اون یه تیکه بود مخصوص بهنام خان.:دی

اتفاقا 50 درصد منظور من همون تیکه شما به بهنام بود.به هر حال بهنام سر HALO هم ابهامی داشته باشه ( که بخشیش هم تقصیر خود ماست ) با گفتگو رفع میشه.

من به پست شما انتقاد کردم تا اگه کسی PS باز بود احساس نکنه اگه توی بخش XBOX صحبتی کرد کلا قراره با تیکه انداختن باهاش برخورد بشه. من دیگه توضیح بیشتر نمی دم

و دیگه ادامه هم نمی دم چون تایپیک DARK SOULS هست نه HALO .از دوستان هم عذرخواهی می کنم بابت خارج شدن از بحث.خود بهنام متوجه منظور من هست و همین برام کافیه.

@ navaee
ما که تازه اول راهیم و در مقابل دوستان عددی نیستیم :دی شاید 10% بازی رو تا الان رفته باشم.
تا اونجایی که من شناخت دارم دوستانی مثل آقا رضا (dark souls) ، علی (Safety & Peace) و gorgnama و همین دوستمون Bek و چند نفر دیگه که الان حضور ذهن ندارم از اساتید این بازی هستن و در رأسشون هم آقا رضا :دی خود ما هم در ادامه ناگزیر باید ازشون کمک بگیریم و تا الان هم گرفتیم.
اگه بتونی بزنیش خوبه چون هم سول خوبی بهت میده و هم دیگه Respawn نمیشه. من با چند بار مردن زدمش خیال خودم رو راحت کردم :دی به هر حال The Choice is Yours :دی
آقا اخه اصلا تیکه ی من چه ربطی به این داره که PS بازارا اینجا احساس ناامنی بکنن!
yahoo_7.gif
اینطور باشه که Safety & Peace هم که رو PC بازی میکنه باید بگیم فلانه!
یه تیکه بود مخصوص خود بهنام جان تقدیم با عشق.
yahoo_4.gif

در ضمن خود بهنام هم به شدت تو کار تیکه و اینا هست دیگه با دیدن یکی دو تا تیکه که دوشواری خاصی براش ایجاد نمیشه که کلا از زندگی ناامید بشه و نیاد تو تاپیک دارک سولز! کلا زیادی جدی گرفتی شما.
biggrin1.gif
آقا بیخیال :دی
دیگه نهایتش هرجا من اومدم به بازی مورد علاقه ی شما تیکه انداختم شما هم بیا با تیکه جواب بده هر جا هم شما به بازی مورد علاقه ی من تیکه انداختی من همین کارو میکنم :دی.
دیگه دلیل نمیشه هرجا هم دیگه رو دیدیم بخوایم با تیکه انداختن دوئل کنیم که :دی

آخرین ویرایش:
اتفاقا 50 درصد منظور من همون تیکه شما به بهنام بود.به هر حال بهنام سر HALO هم ابهامی داشته باشه ( که بخشیش هم تقصیر خود ماست ) با گفتگو رفع میشه.
من به پست شما انتقاد کردم تا اگه کسی PS باز بود احساس نکنه اگه توی بخش XBOX صحبتی کرد کلا قراره با تیکه انداختن باهاش برخورد بشه. من دیگه توضیح بیشتر نمی دم

آقا اخه اصلا تیکه ی من چه ربطی به این داره که PS بازارا اینجا احساس ناامنی بکنن!:-/ اینطور باشه که Safety & Peace هم که رو PC بازی میکنه باید بگیم فلانه!
یه تیکه بود مخصوص خود بهنام جان تقدیم با عشق.:d

در ضمن خود بهنام هم به شدت تو کار تیکه و اینا هست دیگه با دیدن یکی دو تا تیکه که دوشواری خاصی براش ایجاد نمیشه که کلا از زندگی ناامید بشه و نیاد تو تاپیک دارک سولز! کلا زیادی جدی گرفتی شما.:دی

آقا بیخیال :دی
دیگه نهایتش هرجا من اومدم به بازی مورد علاقه ی شما تیکه انداختم شما هم بیا با تیکه جواب بده هر جا هم شما به بازی مورد علاقه ی من تیکه انداختی من همین کارو میکنم :دی.
دیگه دلیل نمیشه هرجا هم دیگه رو دیدیم بخوایم با تیکه انداختن دوئل کنیم که :دی
چشم...:دی

آخرین ویرایش:
خب حالا یک چیزی بگم
خب اون شخص که بازی رو کمتر از 35 دقیقه تموم کرده بود، بهتون گفتن چجوری تموم کرده بود یا شنیدن جزئیات براتون ناراحت کننده بوده و نخواستین اون قسمت رو هم بگین؟ این خبر مربوطه
Dark Souls Speedrun – Finished In Under 35 Minutes | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming
and as Freddy described, this run took him 2 weeks of planning and practice.
گفته که 2 هفته مثل اسب برنامه ریزی و تمرین داشته. خب اون وقت به نظرت دفعه اولش بوده داشته بازی میکرده؟:-/ من که فکر نمیکنم...
نه تنها من بلکه همه بچه های اینجا میتونن چشم بسته کل سرزمین Lordran رو برات برن و در نهایت به نقطه اول برگردن. کاری هم نداره، کافیه Gift اول بازی رو Master Key انتخاب کنی که هم وقتت توی پیدا کردن کلید ها گرفته نشه و هم یه سری از باس ها به کل از کنارشون رد میشی. به همین سادگی.
پس،
آره میتونیم;;)
شما هم به جای اینکه بیایین از دیگران مایه بذارین، بیایین از خودتون مایه بذارین;;) چون اصلا فکر نکنم بازی رو تموم کرده باشی

یه سری از باس ها به کل از کنارشون رد میشی. به همین سادگی.

یه سری نه همشون که اون یک سری هم از ضعیف ترین ها هستند

آره میتونیم;;)

خب میتونید منتظر هستم
ببینم تا ابد هم کسی در این تاپیک میتونه دارک سولز را در نیم ساعت تموم کنه
منتظر هستم ببینم تا 100 سال دیگه هم کسی میتونه
یا مثل سابق بخاطر اینکه فقط با لول پایین تونستید به Catabombs برید بعدش میایید ادعای پیامبری میکنید
هرچی باشه من مثل بعضی ها نیستم که تا یک کار کمی سخت انجام دادم بعدش بیام ادعای پیامبری کنم
من بالای 17 بار بازی Doom رو تا اخر تموم کردم ولی تا حالا حتی یکدفعه هم گفتم؟ نه واقعا حتی یکدفعه هم من اومدم بگم که چنین کاری کردم و ادعای پیامبری کنم؟
دلیل اش اینه که من حتی اگه 600 بار دارک سولز را هم تموم کنم اهمیت نمیدم و عمرا نمیام به رخ بقیه بکشم
ولی برو پست های چند صفحه ی اخیر رو ببین نزدیک به 20 بار دائم از خودشون تعریف کردن و گفتن ما تونستیم با لول پایین به Catabombs بریم

شما هم به جای اینکه بیایین از دیگران مایه بذارین، بیایین از خودتون مایه بذارین;;) چون اصلا فکر نکنم بازی رو تموم کرده باشی

شما هم اینقدر نرو از شخصیت خودت در بازی عکس بگیر و به بقیه نشون بده
مثلا میای عکس میگیری و نشون بقیه میدی که چی بشه؟ مثلا میخوای بگی خیلی حرفه ای هستی؟

آخرین ویرایش:
Lord Adhinos@

به انتظار ادامه بده...
ما این بازی رو تموم کردیم و پرونده-شو بستیم رفت. الان هم منتظر شماره دوم هستیم. بعد از اونم اول تحقیق کن و ببین یارو لول چند بوده که زیر نیم ساعت تموم کرده.
دوستانی هم که ادعای پیامبری میکنن، لابد میتونن دیگه
yahoo_106.gif

شما هم اینقدر نرو از شخصیت خودت در بازی عکس بگیر و به بقیه نشون بده
مثلا میای عکس میگیری و نشون بقیه میدی که چی بشه؟ مثلا میخوای بگی خیلی حرفه ای هستی؟
آره حرفه ای که هستم هیچ. خیلی خفن هم هستم، Problem؟:-/

پ.ن: ببینم تو همونی نبودی اینجا خودتو به در و دیوار میزدی و میگفتی من توی بازی رایانه این بازی رو ترول کردم و الان اومدم اینجا ماموریتمو کامل کنم؟ تو همونی نیستی که گفتی دیگه توی تاپیک نمیام؟ لااقل بذار اون 3 تا تخلفی که به خاطر اون پستات گرفتی خشک بشن و بعدش دوباره شروع کن.

این بحث از جانب من تموم شده-س. میتونی خوش باشی:)>-

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or