Behnam_Yakuza
کاربر سایت
همه حرفات قبول. نوزاد شیش ماه رو بعید میدونمحالا یجوری دوستان میگن فلان جا سخته و غیرممکنه که انگار هرکس دارک سولز رو تموم کرده پیامبر هستش
دارک سولز اصلا و به هیچ وجه هم سخت نیست و فقط اعصاب خیلی قوی ای میخواد همین
کوچک ترین سختی ای هم نداره دارک سولز و فقط و فقط اعصاب خیلی قوی ای میخواد
یعنی اگه شما از اینکه چک پوینت ها 6 کیلومتر از همدیگه دور هستن و بعد از هر بار مردن ات همه ی روح هات نابود میشن اعصابت خورد نشه و بهم نریزه دیگه هیچ مشکل دیگه در دارک سولز نخواهی داشت
دوباره تکرار میکنم دارک سولز به هیچ وجه سخت نیست بلکه فقط و فقط اعصاب خیلی قوی ای میخواد
وگرنه حتی اگه نوزاد 6 ماهه هم چنین اعصابی داشته باشه عین اب خوردن میتونه دارک سولز را تموم کنه
بعدشم بعضی دوستان گفته بودند با لول پایین به فلان جای سخت رفته بودند و ادعای پیامبری کرده بودند
خب حالا یک چیزی بگم
یک شخص خارجی در عرض نیم ساعت دارک سولز را تا اخر تموم کرده بود
و یک شخص دیگه هم دارک سولز را با لول زیر 5 بیشتر از 100 بار تا اخر تموم کرده بود ( دقت کنید با لول زیر 5 )
اگه میتونید اون کارهایی که اون ها کردن را انجام بدید![]()
حالا یجوری دوستان میگن فلان جا سخته و غیرممکنه که انگار هرکس دارک سولز رو تموم کرده پیامبر هستش
دارک سولز اصلا و به هیچ وجه هم سخت نیست و فقط اعصاب خیلی قوی ای میخواد همین
کوچک ترین سختی ای هم نداره دارک سولز و فقط و فقط اعصاب خیلی قوی ای میخواد
یعنی اگه شما از اینکه چک پوینت ها 6 کیلومتر از همدیگه دور هستن و بعد از هر بار مردن ات همه ی روح هات نابود میشن اعصابت خورد نشه و بهم نریزه دیگه هیچ مشکل دیگه در دارک سولز نخواهی داشت
دوباره تکرار میکنم دارک سولز به هیچ وجه سخت نیست بلکه فقط و فقط اعصاب خیلی قوی ای میخواد
وگرنه حتی اگه نوزاد 6 ماهه هم چنین اعصابی داشته باشه عین اب خوردن میتونه دارک سولز را تموم کنه
بعدشم بعضی دوستان گفته بودند با لول پایین به فلان جای سخت رفته بودند و ادعای پیامبری کرده بودند
خب حالا یک چیزی بگم
و یک شخص دیگه هم دارک سولز را با لول زیر 5 بیشتر از 100 بار تا اخر تموم کرده بود ( دقت کنید با لول زیر 5 )
من قیافم غلط اندازه بهنام:dزیاد بهش توجه نکن:dوالا به قیافت که میخورد یه 200 ساعتی گیم پلی داشته باشی
الان اصلا اونجا نباید بریفقط سریع یه دوری تو قبرستون بزن هرچی آیتم دیدی وردار و دوباره از پله ها بیا بالا و برگرد به همون بون فایر. اونجا که دایره ماننده و یه یارو هم کنارش نشسته اسمش فایرلینک شراین هست.
اون دور و بر رو اول یه مقدار بگرد هر چی آیتم هست جمع کن بعد وقتی روبروی یارو وایسادی حدودا سمت چپت رو نگاه کن یه سری پله ی زیاد میبینی که میره بالا و میخوره به یه پُل مانند. الان باید اون راه رو بری که آسون تره تا به یکی از باس ها برسی. اونجا یه بون فایر دیگه هم پیدا میکنی بعدش هم یه اژدها میبینی که دمش رو باید با تیرکمون بزنی بهت یه شمشیر عالی میده.
تا قبل از اینکه این شمشیر رو بگیری عملا با همون خلال دندون داری میجنگیدیگه نهایتش سیخ کباب
من این پست رو ندیده بودم.
دوست عزیز، برادر گرامی، رفیق؛ واقعا خیلی سخته آدم حرفش رو بدون توهین و تیکه پرونی بزنه؟ جداََ کار سختیه؟
من دیشب از هرکی پرسیدم به من گفت بیشتر The Catacomb رو رفتی (چیز سختش فقط یه Titnite Demon مونده که قبلا یه بار زدمش اون هم چیز غیر ممکنی نبود.) و چیزی نمونده ولی ادامه نده که به Tomb of Giant برسی بیچاره میشی. صفحه ی قبلی هم که علی گفت انگار اصلا تا اون آیتم Lordvessel رو به دست نیاری نمیتونی جلو تر بری.
بنابراین حرف این دو صفحه فقط و فقط در مورد The Catacomb بوده نه Tomb of Giant و عواقبش. وگرنه خودم میخواستم اشاره بکنم که کسانی که از سختی The Catacomb مینالن دلیل اصلیش منطقه ی بعد از این قسمت هست، نه خودش. که اگر میدونستم همچین مشکلی پیش میاد حتما اشاره میکردم.
آقا اخه من با شما چی کار دارم!این پست دوستمون که نوشته بازی خز شد جالبه.یعنی ما بخواییم بریم سراغ بازی خز میشه؟
بهترین حالت برای یه سایت اینه که افراد با سلیقه هاشون توی بخش های مختلف حضور داشته باشن و این کمک می کنه بهتر همدیگه رو درک کنن فارق از اینکه روی هر پلت فرمی بازی می کنن.بگذریم
فرار کن از پشتش :d زدنش واجب نیستالان رسیدم به اولین آهنگر و اون دوستمون که یه پا نداره و خیلی هم بد دمیج میده چنگکش.لول 30 هستم و Drake Sword رو هم دارم.بزنمش یا رد شم برم؟البته یه بار رد شدم رفتم و همینجور رفتم تا رسیدم به Moonlight Butterfly چیکار کنم الان؟![]()
آقا اخه من با شما چی کار دارم!اون یه تیکه بود مخصوص بهنام خان.
![]()
اگه بتونی بزنیش خوبه چون هم سول خوبی بهت میده و هم دیگه Respawn نمیشه. من با چند بار مردن زدمش خیال خودم رو راحت کردمالان رسیدم به اولین آهنگر و اون دوستمون که یه پا نداره و خیلی هم بد دمیج میده چنگکش.لول 30 هستم و Drake Sword رو هم دارم.بزنمش یا رد شم برم؟البته یه بار رد شدم رفتم و همینجور رفتم تا رسیدم به Moonlight Butterfly چیکار کنم الان؟![]()
آقا بیخیالآقا اخه اصلا تیکه ی من چه ربطی به این داره که PS بازارا اینجا احساس ناامنی بکنن!اینطور باشه که Safety & Peace هم که رو PC بازی میکنه باید بگیم فلانه!![]()
یه تیکه بود مخصوص خود بهنام جان تقدیم با عشق.![]()
در ضمن خود بهنام هم به شدت تو کار تیکه و اینا هست دیگه با دیدن یکی دو تا تیکه که دوشواری خاصی براش ایجاد نمیشه که کلا از زندگی ناامید بشه و نیاد تو تاپیک دارک سولز! کلا زیادی جدی گرفتی شما.![]()
اتفاقا 50 درصد منظور من همون تیکه شما به بهنام بود.به هر حال بهنام سر HALO هم ابهامی داشته باشه ( که بخشیش هم تقصیر خود ماست ) با گفتگو رفع میشه.
من به پست شما انتقاد کردم تا اگه کسی PS باز بود احساس نکنه اگه توی بخش XBOX صحبتی کرد کلا قراره با تیکه انداختن باهاش برخورد بشه. من دیگه توضیح بیشتر نمی دم
چشم...آقا بیخیال
دیگه نهایتش هرجا من اومدم به بازی مورد علاقه ی شما تیکه انداختم شما هم بیا با تیکه جواب بده هر جا هم شما به بازی مورد علاقه ی من تیکه انداختی من همین کارو میکنم.
دیگه دلیل نمیشه هرجا هم دیگه رو دیدیم بخوایم با تیکه انداختن دوئل کنیم که![]()
خب اون شخص که بازی رو کمتر از 35 دقیقه تموم کرده بود، بهتون گفتن چجوری تموم کرده بود یا شنیدن جزئیات براتون ناراحت کننده بوده و نخواستین اون قسمت رو هم بگین؟ این خبر مربوطهخب حالا یک چیزی بگم
گفته که 2 هفته مثل اسب برنامه ریزی و تمرین داشته. خب اون وقت به نظرت دفعه اولش بوده داشته بازی میکرده؟and as Freddy described, this run took him 2 weeks of planning and practice.
یه سری از باس ها به کل از کنارشون رد میشی. به همین سادگی.
آره میتونیم![]()
شما هم به جای اینکه بیایین از دیگران مایه بذارین، بیایین از خودتون مایه بذارینچون اصلا فکر نکنم بازی رو تموم کرده باشی
آره حرفه ای که هستم هیچ. خیلی خفن هم هستم، Problem؟شما هم اینقدر نرو از شخصیت خودت در بازی عکس بگیر و به بقیه نشون بده
مثلا میای عکس میگیری و نشون بقیه میدی که چی بشه؟ مثلا میخوای بگی خیلی حرفه ای هستی؟