Dark Souls | Xbox 360

سلاحت به دلیل استفاده ی زیاد در معرض شکستن قرار داره ببر پیش اهنگر anorlondo تا برات تعمیرش کنه(گزینه ی repaire weapen )اگرم تو کشتن باسای anorlondo یعنی orenstin و smough دچار مشکل شدی به من قدرتات تو زمینه های مختلف مثل strength و intelligence رو بگو تا تو انتخاب سلاح مناسب تو کشتن اون دو تا راهنماییت کنم راستی من تو anorlondo یدونه crystall halbred گیر اوردم که سلاح خوبی هم بود ولی زود در معرض شکستن قرار گرفت و اهنگر anorlondo و اندری برام تعمیرش نمیکردن (تو لیست تعمیرشون نبود)چرا؟

-اسلحه های کریستالی تعمیر نمیشن
-اگه repair box رو بخرید خودتون هم میتونید تو بن فایرا تعمیر کنید
-برا کشتن black knight و کلا تمام دشمنای بازی باید حرکاتشون رو بشناسید, مخصوصا اون اوایل با لول 20 و ... بهتره دفاع کنید و بعد از ضربه حریف به زدن یک ضربه راضی باشید و دوباره دفاع کنید, اگه پایرامنسر یا جادوگرید که کارتون راحتتره. . .استفاده از firebomb هم واسه کلاس knight و ... اون اوایل و حتی تو غولای زنگ اول خوب جواب میده

نه انصافا تا Anor Londo این لعنتی خیلی جوابگوئه.بعد از اون اگه جایگزین نداشته باشی مثله من تو گل میمونی:d.

نه والا کجاش جوابگوئه
من جونم دراومد اونقدر با Drake Sword به Moonlight ضربه زدم تا اخرش کشته شد

---------- نوشته در 11:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:51 PM ارسال شده بود ----------

استفاده از firebomb هم واسه کلاس knight و ... اون اوایل و حتی تو غولای زنگ اول خوب جواب میده

خیر اینطور نیست
Firebomb فقط میتونه به Asylum Demon و Taurus Demon دمیج زیادی وارد کنه وگرنه بعد از اون ها دیگه Firebomb به هیچ دردی نمیخوره
نمونه اش هم Moonlight که Firebomb دمیج کمی بهش میده
اون Capra Demon هم که قبل از اینکه بخواهیم به طرفش بمب پرتاب کنیم با 2 ضربه مارو میکشه

نه والا کجاش جوابگوئه
من جونم دراومد اونقدر با Drake Sword به Moonlight ضربه زدم تا اخرش کشته شد

---------- نوشته در 11:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:51 PM ارسال شده بود ----------

خیر اینطور نیست
Firebomb فقط میتونه به Asylum Demon و Taurus Demon دمیج زیادی وارد کنه وگرنه بعد از اون ها دیگه Firebomb به هیچ دردی نمیخوره
نمونه اش هم Moonlight که Firebomb دمیج کمی بهش میده
اون Capra Demon هم که قبل از اینکه بخواهیم به طرفش بمب پرتاب کنیم با 2 ضربه مارو میکشه
من خودم شمشير drake sword رو به اكثر دوستان پيشنهاد نميكنم چون durability دوام پاييني داره و زود خراب ميشه ور در معرض شكسته شدن قرار ميگيره به نظرم تا همين باس سوم كارآمد هست بعدش ميتونيم zewihander رو +5 divine كنيم كه به نظرم خيلي خيلي سلاح بهتر و كارآمدتري هست در مقايسه با drake sword .
در قسمت ورودي كليساي undead parish هم در سمت چپ ميتونيم سلاح hallberd رو بدست بياريم كه اگه اين سلاحم تا +10 ارتقا بديم باز به نظرم كارآمدتر از drake sword هست و راحت تا شهر blight town و باس chaos witch Quelaaq اين سلاح جواب ميده و بسيار در مبارزه ها كارآمد هست چون بخاطر طول زياد اين سلاح از فاصله دورتري ميتونيم به دشمنان ضربه وارد كنيم البته تا اواسط بازي خوبه.
منظورم دوست عزيزمون محمدجان هم كه از فن ها و اساتيد اين بازي هستن black fire bomb هست كه در طول بازي هم خيلي نادر هست اين آيتم و در قلعه undeadburg و از داخل صندوق درون اتاق ميتونيم 5 عدد از اين آيتم رو برداريم كه در مبارزه با باس هاي گارگوئل استفاده از اين آيتم بسيار كارآمد هست.
capra demon هم باس سختي نيست و قلقلش هم اينه كه بدونيم چه ضرباتي رو بايد بلاك كنيم مثلا بايد ضربات دو دستي كه وارد ميكنه رو جاخالي بديم يا به عقب roll كنيم چون دفع ضربات دو دستيش يك سپر با stability بسيار بالا ميخواد مثل سپر آرتورياس و در درجه اول هم بايد اون سگ هاي undead مزاحم رو نابود كنيم اين باس در برابر ضربات جادويي و lighting بسيار ضعيفه.

من خودم شمشير drake sword رو به اكثر دوستان پيشنهاد نميكنم چون durability دوام پاييني داره و زود خراب ميشه ور در معرض شكسته شدن قرار ميگيره به نظرم تا همين باس سوم كارآمد هست بعدش ميتونيم zewihander رو +5 divine كنيم كه به نظرم خيلي خيلي سلاح بهتر و كارآمدتري هست در مقايسه با drake sword .
در قسمت ورودي كليساي undead parish هم در سمت چپ ميتونيم سلاح hallberd رو بدست بياريم كه اگه اين سلاحم تا +10 ارتقا بديم باز به نظرم كارآمدتر از drake sword هست و راحت تا شهر blight town و باس chaos witch Quelaaq اين سلاح جواب ميده و بسيار در مبارزه ها كارآمد هست چون بخاطر طول زياد اين سلاح از فاصله دورتري ميتونيم به دشمنان ضربه وارد كنيم البته تا اواسط بازي خوبه.
منظورم دوست عزيزمون محمدجان هم كه از فن ها و اساتيد اين بازي هستن black fire bomb هست كه در طول بازي هم خيلي نادر هست اين آيتم و در قلعه undeadburg و از داخل صندوق درون اتاق ميتونيم 5 عدد از اين آيتم رو برداريم كه در مبارزه با باس هاي گارگوئل استفاده از اين آيتم بسيار كارآمد هست.
capra demon هم باس سختي نيست و قلقلش هم اينه كه بدونيم چه ضرباتي رو بايد بلاك كنيم مثلا بايد ضربات دو دستي كه وارد ميكنه رو جاخالي بديم يا به عقب roll كنيم چون دفع ضربات دو دستيش يك سپر با stability بسيار بالا ميخواد مثل سپر آرتورياس و در درجه اول هم بايد اون سگ هاي undead مزاحم رو نابود كنيم اين باس در برابر ضربات جادويي و lighting بسيار ضعيفه.

با تشکر از رضا جان, و در تکمیل صحبتش (البته من به ندرت حرفای خودمو زیرنویس میکنم!!!) : firebomb در اوایل بازی واسه کسانیکه هنوز پایرامنسی یا جادو یاد نگرفتن بد نیست. در ضمن منظور از جواب دادن این نیست که دیگه همه رو بتونی با یه روش بزنی, مگه فیلم هندیه؟!!!!!؟ :d
lightning,magic,fire و ... رو یه سری جواب میده و رو یه سری نه چندان . . .

میگما این که Lego Dark Souls است
پس اون دارث ویدر در جنگ ستارگان در عکس چیکار میکنه؟! ( همونی که سمت چپ ایستاده دارث ویدر است! )
خیر اون یکی از لباس های بازیه!
این فکر کنم:
78506029362405152435.jpg

خیر اون یکی از لباس های بازیه!
این فکر کنم:

خیر اون دارث ویدر است
من که هم فیلم های جنگ ستارگان رو دیدم و هم Lego Star Wars رو تا اخر بازی کردم میدونم که اون دارث ویدر است
اون شمشیر قرمز که دستش گرفته هم همون شمشیر لیزری است
خب این بازی کمدی خواهد بود و احتمالا برای طنز بعضی شخصیت ها از بازی های دیگه هم بهش اضافه شدن

خیر اون دارث ویدر است
من که هم فیلم های جنگ ستارگان رو دیدم و هم Lego Star Wars رو تا اخر بازی کردم میدونم که اون دارث ویدر است
اون شمشیر قرمز که دستش گرفته هم همون شمشیر لیزری است
خب این بازی کمدی خواهد بود و احتمالا برای طنز بعضی شخصیت ها از بازی های دیگه هم بهش اضافه شدن

پس میشه لطف کنید و بفرمایید که اون دست چیه که از زیر لباس زده بیرون؟! چون شمایی که میدونی اون لرد ویدره چه طور نمیدونید که ویدر هر دو دستش قطع شده. کما اینکه یکی از مهمترین لحظات سری جنگ ستارگان همون اخر اپیزوده ششمه که لوک وقتی دست پدرش رو قطع میکنه چون میبینه دستش از سیم و ایناست که یهو بهش تلنگر خورد و جلوی خشمش رو گرفت تا ویدر رو نکشه.
(بهتون توصیه میکنم برید یه بار دیگه فیلم های جنگ ستارگان رو ببینید تا به عنوان کسی که ادعا میکنید فیلم های این سری رو دید ابروی طرفداراش رو نبرید.)

پس میشه لطف کنید و بفرمایید که اون دست چیه که از زیر لباس زده بیرون؟! چون شمایی که میدونی اون لرد ویدره چه طور نمیدونید که ویدر هر دو دستش قطع شده. کما اینکه یکی از مهمترین لحظات سری جنگ ستارگان همون اخر اپیزوده ششمه که لوک وقتی دست پدرش رو قطع میکنه چون میبینه دستش از سیم و ایناست که یهو بهش تلنگر خورد و جلوی خشمش رو گرفت تا ویدر رو نکشه.
(بهتون توصیه میکنم برید یه بار دیگه فیلم های جنگ ستارگان رو ببینید تا به عنوان کسی که ادعا میکنید فیلم های این سری رو دید ابروی طرفداراش رو نبرید.)

اون فیلم بود و این یک بازی است از نوع Lego که کمدی و تخیلی هم هست و معلومه که عین واقعیت نیست و با واقعیت تفاوت داره
اگه اینجوریه پس در فیلم ایندنیا جونز هم ایندنیا جونز کله ی ربات که درنیاورد
اما در بازی لوگو ایندنیا جونز در یکی از صحنه ها ایندنیا جونز سر قطع شده ی یک ربات را از داخل کیفش خارج کرد که دشمن هاش هم بهش خندیدند
خب میشه بگید اون صحنه در بازی چرا اینجوری بود؟ مگه در واقعیت ایندنیا کله ی ربات داشت که در بازی کله ی ربات دراورد؟
یا در بازی GantZ که براساس انیمه ی GantZ بود نیشی که در اصل در ماموریت دوم انیمه کشته شده بود در بازی در ماموریت سوم هم حظور داشت
بازی ها که همیشه دقیقا عین داستان اصلی فیلم ها یا انیمه ها ساخته نمیشن
( شما هم سعی کن که به عنوان کسی که ادعای گیمری داری ابروی گیمرهارو نبری )

آخرین ویرایش:
دوستان من فکر کنم اون دوستمون که این عکس رو گذاشت برای شوخی این کارو کرد و اصلا قرار نیست که برای این بازی نسخه ی لگوایش عرضه بشه اون یارو هم فک کنم lord nito هست چون اون هم شمشیرش قرمز بود نامرد جیغ میزد هی شمشیرش از زمین مییومد بیرون با هدف گیری در حد موشکای کروز من هر چند که کشتمش و یکی از اسونترین باسای بازی بود فقط یه دفعه تونستم از اون نوع حملش جاخالی بدم .

اون فیلم بود و این یک بازی است از نوع Lego که کمدی و تخیلی هم هست و معلومه که عین واقعیت نیست و با واقعیت تفاوت داره
اگه اینجوریه پس در فیلم ایندنیا جونز هم ایندنیا جونز کله ی ربات که درنیاورد
اما در بازی لوگو ایندنیا جونز در یکی از صحنه ها ایندنیا جونز سر قطع شده ی یک ربات را از داخل کیفش خارج کرد که دشمن هاش هم بهش خندیدند
خب میشه بگید اون صحنه در بازی چرا اینجوری بود؟ مگه در واقعیت ایندنیا کله ی ربات داشت که در بازی کله ی ربات دراورد؟
یا در بازی GantZ که براساس انیمه ی GantZ بود نیشی که در اصل در ماموریت دوم انیمه کشته شده بود در بازی در ماموریت سوم هم حظور داشت
بازی ها که همیشه دقیقا عین داستان اصلی فیلم ها یا انیمه ها ساخته نمیشن
( شما هم سعی کن که به عنوان کسی که ادعای گیمری داری ابروی گیمرهارو نبری )

عجب! فقط معلوم نیست چرا تو همون لگو جنگ ستارگان آقای ویدر دستش عین همون واقعیته ولی تو دارک سولز یهو فیلش یاد هندوستان کرد و دست دراورده!:))
واقعا ببینید چه قدر این دوتا شبیه هم هستند!!!=))

Lego%20SW%20-%20Darth%20Vader.jpg
خدایا ببین با کی دارم بحث میکنم اونم سر یه بازی که اصلا وجود نداره اقا اصلا شما درست میگی و واسه خودت فکر کن اون لرد ویدره.;;)

دوستان من فکر کنم اون دوستمون که این عکس رو گذاشت برای شوخی این کارو کرد و اصلا قرار نیست که برای این بازی نسخه ی لگوایش عرضه بشه اون یارو هم فک کنم lord nito هست چون اون هم شمشیرش قرمز بود نامرد جیغ میزد هی شمشیرش از زمین مییومد بیرون با هدف گیری در حد موشکای کروز من هر چند که کشتمش و یکی از اسونترین باسای بازی بود فقط یه دفعه تونستم از اون نوع حملش جاخالی بدم .

من با این دوستمون موافق هستم
به نظر من هم اون یارو Nito است
الان که دقت کردم لباسش هم شبیه Nito است

دوستان بي خيال يه بازي اي كه وجود خارجي نداره و يه عكس كه اين بحثارو نداره.
به نظرم اين شخص سياه پوش لباس پايرومنسي تنشه كه تو خود بازي هم دقيقا اين لباس وجو داره كه در زمان مبارزه با باس caseless discharge ميتونيم اين لباس رو كه به شدت در برابر آتيش مقاومه و مخصوص پايرومنسي هست از روي سنگ برداريم.كه دوستمون BEK عكسشو گذاشتن.
اون وسيله قرمزم كه دست راستشه چيزي نيست جز دستكش جادوگري pyromancy flame كه تو لوگويه بازي به اين شكل طراحي كردن مثلا كنار بن فايرم انگار يه بطري بنزين هست براي روشن كردن آتيش.:d

این undead و hollow مطمینید که هیچ فرقی ندارن اخه هی این npc ها به من میگن مواظب باش hollow نشی اگه بین hollow و undead فرقی نیست پس من که undead هستم چرا باید مواظب باشم تا hollow نشم ؟بعد یادمه یکی به من گفت که این orenstine و smogh در برابر اتش ضعیفن میخوام باهاشون بجنگم موندم با شمشیر qeelag بجنگم یا شمشیر artorias اگه ضعفشون در برابر اتش زیاده لطفا بگید تا این شمشیر qeelag رو ارتقا بدم .

من عضو covenant اون عنکبوته شدم و بالای 100 تا humanity بهش دادم و به rank 3 رسیدم ولی دری برام باز نشد تا بتونم knight of sunlight رو نجات بدم مشکل از کجاست اگرم حالا به هر دلیلی اون درو باز نکرد میتونم این عنکبوته رو بکشم چون حسابی عصبانیم کرده)x؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or