Dark Souls | Xbox 360

بازی رو الان تموم کردم.. فوق العاده بود.. یه بازی کامل از هر نظر. مشکلات گرافیکی داشت ولی اصلا نمیشه بهش ایراد گرفت. موسیقی و صداگذاری همه چی درست و به جا بود، صداپردازی شخصیت ها دقیقا با بازی هم خونی داشت. از خود صداشون بگیر تا مدل صحبت کردنشون. گرافیک هنری بی نظیر بود داستان گُنگ بازی واقعا عالی بود. :(( مرحله آخر دیگه اوج شاهکار بازی بود..
لقب استاد رو باید به Hidetaka Miyazaki داد. استاد واقعی اینه.. امیدوارم نظرات و پیشنهاداتش رو از Dark Souls 2 دریغ نکنه

یچه ها اگه old witch ring دستتون باشه, daughter of chaos شما رو با خواهرش اشتباه میگیره و کلی هم تحویلتون میگیره...
اینو هم کشفیدم :d که اگه با همون حلقه عضو گروهش بشی: با 18تا humanity ناقابل رنک2 رو بهتون میده وبا همون رنک هم shortcut باز میشه!!! امتحان کنید حالشو ببرید . . .
کاش این صحنه رو با ذوق و شوق تعریف میکردی ...

بازی رو الان تموم کردم.. فوق العاده بود.. یه بازی کامل از هر نظر. مشکلات گرافیکی داشت ولی اصلا نمیشه بهش ایراد گرفت. موسیقی و صداگذاری همه چی درست و به جا بود، صداپردازی شخصیت ها دقیقا با بازی هم خونی داشت. از خود صداشون بگیر تا مدل صحبت کردنشون. گرافیک هنری بی نظیر بود داستان گُنگ بازی واقعا عالی بود.
yahoo_20.gif
مرحله آخر دیگه اوج شاهکار بازی بود..
لقب استاد رو باید به Hidetaka Miyazaki داد. استاد واقعی اینه.. امیدوارم نظرات و پیشنهاداتش رو از Dark Souls 2 دریغ نکنه

تبریک ...
هیچ وقت یادم نمیره ... سر باس فایت آخر که لرد گوین بود، کاملا خشکم زد ... بدون اینکه حرکتی کنم اومد منو زد. موسیقی اون باس فایت شاهکار بود، چیزی که انتظارشو نداشتم.
به هر حال حتما سوال‌هایی همچنان برات بی پاسخ مونده ... پس تا از جو بازی خارج نشدی New Game + رو شروع کن.

آخرین ویرایش:
کاش این صحنه رو با ذوق و شوق تعریف میکردی ...

اخه داستان و صحبتاش خیلی گنگه ... اگه شما یا بچه ها اطلاعاتی دارین بگین

این خانم لیدر choas servant covenant هستش و تو حالت عادی نمیشه زبونشو فهمید ولی با حلقه old witch ring میفهمیم که ظاهرا توانایی تشخیص نداره, شما رو با خواهرش اشتباه میگیره و دایم از اینکه تخم ها ازارش میدن صحبت میکنه
چیزی که من متوجه شدم:
--وقتی witch of Izalith فهمید که kiln شعله خودشو از دست داده سعی کرد که اونو جایگزین کنه ولی فقظ نسخه ناقصی از اولین شعله _chaos flame_
رو به وجود اورد که همه سرزمین lost izalith رو در بر گرفت, بستری از شیاطین رو به وجود اورد و حتی خودش هم زندانی اون شد . . . و این هرج و مرج باعث تغییر شکل دختراش مثل Quelaag و Quelaan شد ... الیته فقط یکی از دختراش Quelana تونست فرار کنه, اونم مثل اینکه از مبدعان pyromency بوده چون خودش میگه معلم salaman بوده ( همشون یه دستی بر اتش دارن :d )... و حتی ازتون میخواد با از بین بردن bed of chaos مادر و خواهراشو ازاد کنید و بعد از کشتنشون ارتون تشکر میکنه

پ.ن : حالا که فکر میکنم یکی دیگه از دختراش درست قبل مواجهه با bed of chaos بهتون حمله میکنه ولی اون تغییر شکل نداده !!!

---------- نوشته در 10:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:10 PM ارسال شده بود ----------

فکر کنم اشتباه گرفتم!:d
اصلا داشتان این شوالیه رو دنبال نکردم !کلا به درد اینکه بازی رو کامل کنم نمیخورم !هر دفعه یه چیزیش رو کم رفتم:(
فکر کنم برای ادامه داستان این طرف اول باید red dragon رو نابود کنی!؟چون کل بازی همش همونجای اول وایستاده بود!(چون من red dragon رو بار 2وم نکشته بودم)درسته؟
ممنون

نه اژدها قرمزه ربطی نداره باید داستانشو پیش ببری فکر کنم اگه تو anor londo باهاش صحبت کنی میتونی بعدا ببینیش ...

دانلود ادیتور DarkSolus

دانلود

حجم : 500kb

راهنمای استفاده : فایل DARK0005 رو با استفاده از Horizon آز سیو بازی استخراج کنید ، این فایلو در ادیتور بازی کنید و ...

من با این ادیتور لولمو به 700 رسوندم و بازی فوق العاده آسون شده

پیشنهاد می کنم حتما استفاده کنید تا از بازی لذت ببرید

دانلود ادیتور DarkSolus

دانلود

راهنمای استفاده : فایل DARK0005 رو با استفاده از Horizon آز سیو بازی استخراج کنید ، این فایلو در ادیتور بازی کنید و ...

اصلا کار جالبی نیست.به هیچ وجه توصیه نمیشه.اینجوری کلا لذت بازی رو ازبین میبری

با سلام بر شما اولا باید بگم که استفاده از ادیتور برای این بازی که بیشتر معروفیتش برای سختیش هست کار درستی نیست اگرم تحمل سختی بازی رو ندارید به نظرم بهتره کلا بازی رو ول کنید ادیتور فقط بدرد کسایی میخوره که از دست بعضی از باسای سخت بازی مثل four kings و orienstin و smough انقدر کلافه شدن در اثر باخت های زیاد که جونشون به لبشون رسیده که اونموقع استفاده از ادیتور مکروهه:dبرای اینکه از فشارهای وارده خودشونو خالی کنن ولی شما اگه تو بازی حرفه ای بشید سخت ترین غول های بازی رو میتونید همون دفعات اول بکشید مثلا من دفعه ی اول بازیم با کلاس knight از bellgargole و orenstine و smough در حدود صد بار باختم ولی تو بار دوم با کلاس sorcesory تو همون بار اول کشتمشون گاید هم به نظرم گاید سایت gamepreesure گاید خوبیه و در حدود 80 درصد چیز هایی که باید بدونید رو بهتون میگه که البته انگلیسیه اگرم کمک دیگه ای خواستید بگید تا بهتون کمک کنم الان تو undead usylum هستید یا توی fire link shrine ؟

از کجا بفهمم باید کجا برم ؟ یه ساعته توی بازی ولم نمی دونم کجا باید برم ، یه راهنمایی چیزی نیست ؟
شما با این حرکت انتحاری که زدی و لول رو رسوندی به 700 دیگه حرفی باقی نمیمونه از هرجا خواستی برو!:d
راهنمایی هم که صفحات قبل رو بخونی تمام نکات بازی گفته شده!
شما دقیقا کجای بازی هستی؟

شما با این حرکت انتحاری که زدی و لول رو رسوندی به 700 دیگه حرفی باقی نمیمونه از هرجا خواستی برو!:d
راهنمایی هم که صفحات قبل رو بخونی تمام نکات بازی گفته شده!
شما دقیقا کجای بازی هستی؟

راهنمای کدوم صفحه ؟

من دقیقا بعد از کشتن اون خرس گنده که یه شمشیر بزرگ آبی توی دهنشه هستم.

اون خرسه که شما میگید یه گرگ هست به نام the great grey wolf sif شما باید وارد anorlondo بشید و با دو تا باس اونجا که orenstine و smough هستن بجنگین تا ایتم خیلی مهمه lord vessel رو به دست بیارید که بدون اون نمیتونید با غول اخر بازی بجنگید برای وارد شدن به anorlondo هم باید درهای sen fortres رو باز کنید همون درهایی که از طریق اون ساختمونی که توش یه اهنگر و یه bonefire هست می رسید و جلوش یه شوالیه چرت میزنه که برای باز کردن درهای sens fortres هم باید دو تا زنگ بیداری (bell of awakening ) رو به صدا دربیارید همون ناقوصا که یکی توی blight town swamp هست که یه عنکبوت ازش محافظت میکنه و یکی دیگه هم بالای کلیسا روی سقف کلیساست که دو تا bell gargoyle ازش محافظت میکنن فقط وقتی اون عنکبوته رو کشتید وارد demon ruins نشید که جای سختیه

دانلود ادیتور DarkSolus

دانلود

اتفاقا این کار دقیقا نتیجه معکوس داره و کسانیکه editor استفاده میکنن از لذت واقعی بازی محروم میشن ...

---------- نوشته در 03:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:11 PM ارسال شده بود ----------

از کجا بفهمم باید کجا برم ؟ یه ساعته توی بازی ولم نمی دونم کجا باید برم ، یه راهنمایی چیزی نیست ؟

اگه با npc های بازی صحبت کنی کامل راه رو بهت میگن ... برا شروع ماموریتی که ازون شوالیه گرفتی باید 2تا زنگ هشیاری رو به صدا در بیاری که واسه بار اول برو سراغ زنگ بالایی روی کلیسا ... صفحال همین فروم عالین فقط باید حوصله کنی و بخونیشون . . .

ظاهرآ تاپیک خوابه ... به هر حال کل مسیر بازیرو تو این چند خط براتون خلاصه میکنم صرفآ برای دوستانی که دوست دارن این بازی رو شروع کنن یا دوستانی که یه شبه لول 700 میشن و مسیر بازی رو گم میکنن و آب پاکیرو میریزن رو دست بقیه!

- با فرض اینکه ناقوس اول رو بالای کلیسا به صدا در اورده باشید مسیر بازی به این صورت هستش:

- رفتن به Queelag's Domain و مبارزه با باس و به صدا درآوردن ناقوس دوم
- رفتن به Sen's Fortress و مبارزه با باس
- رفتن به Anor Londo و مبارزه با باسها و گرفتن Lordvessel
- وارپ به Firelink Shrine و قراردادن Lordvessel در Kiln Of The First Flame توسط Kingseeker Frampt (الزامی نیست, میتونید کمی جسارت به خرج بدید و همین ابتدا مبارزه با Four Kings رو در دستور کار قرار بدید و بعد به Kiln برید)
- رفتن به Tomb of the Giants و مبارزه با Nito
- وارپ به Anor Londo و رفتن به Duke's Archive و متعاقبا Crystal Cave و مبارزه با Seath the Scaleless
- رفتن به Demon Ruins و مبارزه با Ceaseless Discharge و متعاقب آن مبارزه با Bed of Chaos در Lost Izalith
- رفتن به Darkroot Garden و مبارزه با Sif و متعاقب آن مبارزه با Four Kings در Abyss پس از تخلیه آب
- بازگشت به Kiln Of The First Flame و مبارزه نهایی با Lord of Cinder

داستان بازی از این قراره که سال های سال قبل تو دنیای بازی که فقط پر از درخت های سر به فلک کشیده و زمین های خشک و تعداد زیادی ازدها بوده یه اتشی در زیر زمین بوجود میاد که این اتش پدیده های عجیبی رو بوجود میاره مثل مرگ و زندگی و یا روشنایی و تاریکی و باعث بوجود امدن اولین انسان ها میشه که اون ها هم مقداری از قدرت اتش برخوردار میشن مثل lord gyin و lord nito و witch izalith و دختراش و البته به غیر از این سه تا یه لرد چهارمی هم بوده که اون به طور عجیبی ناپدید میشه و طبق پیش گویی ها روزی که قدرت اتش(روشنایی)این اتش که لرد ها و دیگر انسان ها رو بوجود اورده ازبین بره و فقط قدرت تاریکی این اتش باقی بمونه نواده ی لرد چهارم ظهور میکنه و با خودش دوران تاریکی رو میاره ولی لرد ها به این پیش گویی توجه نمیکنن و بجاش میرن و با ازدهاییان درگیر میشن و lord gyin با اذرخش هاش و لشگر بزرگش و witch izalith همراه با دختراش با گلوله های اتش و lord nito با طوفان هایی از طاعون و مرگ و seath the scales که خودش یه ازدها بود با خیانت به همنوعانش شانسی برای ازدهاییان نمیگذارن و تقریبا اونا رو منقرض میکنن و به این شکل انسان ها به وسیله ی قدرت لرد ها قدرت برتر میشن و دوران طلاییشون شروع میشه و جمعیتشون رشد میکنه و شهر های بزرگ و زیادی میسازن و lord gyin برای جلوگیری از به واقعیت پیوستن پیش گویی که نوید امدن دوران تاریک و نواده ی لرد چهارم را میداد مقداری از روح خودش رو در اختیار seath the scales و four king میگذاره ولی بیشتر روحش که در اختیار خودش بود رو با قربانی کردن خودش با اولین اتش پیوند میده تا هر چه بیشتر اولین اتش دوام داشته باشه و تاریکی ظهور نکنه با این همه این عمل lord gyin تنها زمان پیش گویی رو به عقب میندازه پس از مدتی نیروی روشنایی اتش شروع به ضعیف شدن میکنه و رو به خاموشی میره و witch izalith برای جلوگیری از این کار سعی میکنه با توانایی هاش در زمینه ی جادو و ایجاد اتش اتش دیگری رو بوجود بیاره ولی موفق نمیشه و اتشی که بوجود میاره دچار هرج و مرج میشه! و روح اون و چند تا از دختراش رو میبلعه و پسرش رو تبدیل به ceasles discharche یه موجود جهنمی میکنه که یکی از باس های بازی هست و دو تا از دختراشو نیمه انسان نیمه هیولا میکنه و سرزمین witch izalith رو تبدیل به جهنم میکنه و مردم اون سرزمین هم یا میمیرن یا تبدیل به هیولا میشن البته انگار چندتا از دختراش موفق به فرار میشن (یکیشون رو تو blighttown اگر دستکش pyromancy با اپگرید +10 داشته باشیم میبینیم که ازمون میخواد درخت اتشینی که مادرش بوجود اورده و باعث همه ی این مصیبت ها (bed of chaos ) رو نابود کنیم) با این همه با این کار witch izalith نه تنها قدرت روشنایی اتش دوام بیشتری پیدا نمیکنه بلکه بیشتر به سمت خاموشی و تاریکی میره بعد از یه مدت قدرت تاریکی اولین اتش انقدر زیاد میشه که تاثیر خودش رو روی انسان ها میذاره و اون ها به undead تبدیل میشن و با تاریک تر شدن اون ها از undead به hollow که یه موجوده پوچ و بی منطق هست تبدیل میشن و این undead و hollow شدن ها مثل طاعون بین انسان ها پخش میشن و انسان ها سعی میکنن با قرنطینه کردن undead ها و همین طور hollow ها از این بلا جلوگیری کنن ولی در نهایت نمیتونن حالا ما که در واقع نواده ی لرد چهارمیم و undead شدیم و توی یکی از این محل های قرنطینه هستیم بازی رو شروع میکنیم.

یه سوال از طرفداران سرسخت بازی دارم.
اینکه آیا از نظرتون نداشتن pause یا stop تو بازی رو اشکال بازی می دونن؟
اینکه بعد از هر بار save کردن دوباره تمامی دشمنا سر جای قبلیشون هستن رو اشکال می دونن؟
بازی واقعا عالیه. حتی سختی مبارزات هم خیلی لذت بخشه اما واقعا این دو موردی که گفتم خیلی اذیتم می کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or