Dark Souls | Xbox 360

قیمت دی ال سی چنده ؟
چون من نسخه ی معمولی رو رفتم
این ادیشن امادگی برای مرگ رو نرفتم :(
الان اگر هم دی ال سی رو نخرم و نسخه p f d رو بگیرم سیو رو میشناسه که ادامه بدم اونجارو؟؟
شما خوب برو نسخه ي فيزيكي بازي رو بخر خود بازي هست همراه با dlc artorias the abyss walker كه اسمشم هست dark souls prepare to die edition جرا ميخواي dlc بازي رو از Xbox live بخري
/:)
بله در جریانم
عرض کردم save بنده نسخه ی معمولی هست !
prepare for die با این سیو مشکل نداره که تهیه کنم؟
اگر داره مجبورم دی ال سی رو دانلود کنم !

آخرین ویرایش:
شما خوب برو نسخه ي فيزيكي بازي رو بخر خود بازي هست همراه با dlc artorias the abyss walker كه اسمشم هست dark souls prepare to die edition جرا ميخواي dlc بازي رو از Xbox live بخري

قیمت دی ال سی چنده ؟
چون من نسخه ی معمولی رو رفتم
این ادیشن امادگی برای مرگ رو نرفتم :(
الان اگر هم دی ال سی رو نخرم و نسخه p f d رو بگیرم سیو رو میشناسه که ادامه بدم اونجارو؟؟

/:)
بله در جریانم
عرض کردم save بنده نسخه ی معمولی هست !
prepare for die با این سیو مشکل نداره که تهیه کنم؟
اگر داره مجبورم دی ال سی رو دانلود کنم !

نه مشکلی پیش نمیاد لول و سیوت سر جاشه

---------- نوشته در 07:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:11 PM ارسال شده بود ----------

اينو قبلا گذاشته بودم راه ورود به دي ال سي بازي هست:

رضا جون همچنان با حوصله وتکمیل :d
.
.
.
برو بچ کسی بازی رو 1000تایی کرده ؟ :-/

این توهینتو نشنیده می گیرم :d ;)

نه قصد توهین نداشتم علیرضا جان :d, واقعا دمت گرم.
ولی واقعا کار زیاد میبره و البته حوصله زیادی هم میخواد, اگه بدونی چند بار رفتم تا Ghost Blade یا Channelers trident رو گرفتم )x
من خودم فقط Stone Greataxe مونده (که البته سادست) و Obsidian Greatsword بار هشتمه و هر کاری میکنم دم کالامیت قطع نمیشه :| :|

نه قصد توهین نداشتم علیرضا جان :d, واقعا دمت گرم.
ولی واقعا کار زیاد میبره و البته حوصله زیادی هم میخواد, اگه بدونی چند بار رفتم تا Ghost Blade یا Channelers trident رو گرفتم )x
من خودم فقط Stone Greataxe مونده (که البته سادست) و Obsidian Greatsword بار هشتمه و هر کاری میکنم دم کالامیت قطع نمیشه :| :|

البته برای کامل کردن اچیومنت های بازی به Ghost Blade و Obsidian احتیاجی نیست. همون Stone GA رو بگیری تموم میشه .
برای قطع کردن دم اون اژدها هم بچه ها یه راهکار خوب داشتن و اونم استفاده از Dragon Tooth بود .

البته برای کامل کردن اچیومنت های بازی به Ghost Blade و Obsidian احتیاجی نیست. همون Stone GA رو بگیری تموم میشه .
برای قطع کردن دم اون اژدها هم بچه ها یه راهکار خوب داشتن و اونم استفاده از Dragon Tooth بود .

نه دیگه نشد 1000 که عدده!!! من وقتی 1000تایی میدونم که همه magicها ,miracleها ,همه زره ها و همه اسلحه ها رو بگیرم b-) خودت که مطمینا همه رو گرفتی نه؟؟؟
دمشو هم با هالبرد گریگول رفتم هم با Dragon Tooth هم رفتم تازه رو جفتشونم هم crystal magic weapon یا sunlight blade میزنم, که دیگه فکر کنم دمیج max رو میده ولی چون بار هشتمه کلی باید زدش :|. . . فعلا که نشده, رضا همون بار هفتم هم میگفت شاید نزنیش حالا که هشتمه و سختتر ولی بالاخره میزنمش

چند تا سوال از بچه های اهل فن!
1. کلید قسمتی که پروانه رو میکشی برای کجاست؟
2.برای کمک در بازی حالت کو اپ داره ؟ انلاین میشم اما یه روحهایی از شخصیتهای بازی رد میشن ازم اما همراه کردنشون رو نمیدونم.
3. رد خون ها تو حالت انلاین چیه؟ عضویت در اون حالت منفی یا مثبت اون چه فرقی داره؟
4. نوشته ای که حالت انلاین هستم با استفاده از یکی از ایتم ها رو زمین میزارم برای اینه که کسی به کمک من بیاد وقتی بهش رسد یا نه به کار دیگه میاد؟
5. لول کدوم قسمتها رو زیاد کنم وچه گذینه ای کار ایی انچنان نداره اگه بالا بره؟ استرانج رو به 24 . فیت به 18 رسوندم.کدوم گزینه سرعت عکس العمل من رو بالا میبره از نظر دویدن . شمشیر زدن. و اون خط ابی که برا زدن ودویدن شمشیر هست وموقع خسته شدن زود خالی میشه.با کدوم پر ویا کندتر کنم سرعتش رو تا دیر تر خسته بشه؟
6.پایانهاش چند تا و برا هر پایان کار خاص یا ایتم خاصی باید گرفت؟
فعلا همین ها . ممنون میشم برا جواب.

خب ما هم بالاخره به صورت جدی نشستیم پشت این بازی ! :دی فعلاً که ازش خوشم اومده و یه حالت اعتیادآوری داره. یعنی با اینکه توی یه تیکه از بازی چند بار مُردم ، ولی نمیتونم ولش کنم و دوست دارم ادامه بدم !
دشمن ها چقدر عصبانی هستن ! بعضی هاشون جوری حمله میکنن که انگار ارث باباشون رو خوردیم !! :دی
این حالت مرموز بازی خیلی جالبه ! یه جایی داشتم برای خودم راه می رفتم که دیدم یه عزیزی اون دوردست ها ایستاده و قیافه ترسناکی داره ! (البته فکر کنم پشتش به من بود و بیشتر حالت هیکلش ترسناک بود) ولش کردم و از یه مسیر دیگه رفتم و رسیدم به یه پل. داشتم برای خودم قدم میزدم که یه دفعه یه جونور خوشگل بزرگی به نام Taurus یا یه همچین چیزی افتاد روی پل ! :دی دست اول که رفتم یه جایی قایم بشم ولی امان نداد و شهیدم کرد ! دست دوم اومدم کلک بزنم و قبلش رفتم بالای یه برجی که اونجا هست رو پاکسازی کردم و بعد از اومدن Taurus هم سریع رفتم روی برج ، دیدم مرتیکه با اون هیکلش پرید بالا و توی اون جای تنگ منهدمم کرد ! :دی
در کل بازیش حال میده و باید بیشتر جلو برم تا آشناتر بشم. فقط چند تا سوال :
این نحوه مُردن کاراکتر دقیقاً به چه صورت هست ؟ وقتی میمیره ، از اون Bonfire آخر شروع میشه دیگه. بعد کلاً فرقی نمیکنه یه بار بمیریم یا 50 بار ؟! یعنی اگه توی یه تیکه زیاد بمیریم ، نکته منفی ای برامون نداره ؟!
وقتی می میریم ، باید بریم جایی که توش به قتل رسیدیم تا XP قبلی رو دوباره بدست بیاریم. حالا اگه من توی 500 متری Bonfire مرده باشم و بعد دور بعدی توی 200 متری Bonfire بمیرم ، دیگه اون XP که توی مرگ اول بدست آورده بودم از بین میره و فقط توی یه نقطه اون حالت سبز رنگ (گرفتن دوباره XP) به وجود میاد یا توی هر دو نقطه ؟
راستی این بنده خدا کاراکترمون تا آخر بازی همین شکلی می مونه یا قیافه ـش شبیه آدمیزاد میشه ؟! :دی

در پاسخ به سوالات کاربر raiden1
1 تو اون جنگله یه جا هست که یه موجود بزرگ تو اب هست که چند تا سر مار مانند داره (hydra ) چند تا غول یخی هم اونجان یه در اونجاست که با اون کلید باز میشه ولی مراقب باش وقتی وارد میشی که همون دمه در havel the rock وایساده که اسلحه ی dragon tooth دستشه و باید یه سپر بزرگ و حداقل تا +5 ارتقا داده شده داشته باشی تا بتونی جلوی ضرباتش رو بگیری مثل tower shield (رو سقف sens fortres یه نفر به قیمت 8000 روح میفروشه) یا eagle shield (توی blight town هستش) اگه این نوع سپرها رو نداری و تا +5 ارتقاشون ندادی بیخیال جنگیدن با havel شو که به مرگ دردناکی دچار میشی با کشتنش هم havel ring رو به دست میاری که اگه به دستت کنی equip load یعنی میزانی که میتونی با خودت بار حمل کنی رو دو برابر میکنه که حلقه ی مهمی محسوب میشه.
2 چون خودم تا حالا انلاین نشدم نمیتونم بهت در این مورد کمک کنم ولی میدونم که بازی co op افلاین نداره .
3 اینم نمیدونم.
4 اینم نمیدونم.
5 ببین این که تو چه قسمت هایی خودت رو ارتقا بدی به خودت مربوطه ولی چون strenth رو تا 24 بردی تا حداقل 34 یا 40 ببرش که خیلی به دردت میخوره چون با strenth 32 و dexetery 18 میتونی از سلاح های black knight ها استفاده کنی مثل نیزه و تبرشون که اگه ارتقاشون بدی خیلی سلاح های خوبی ان من خودم همیشه از نیزه ی اون ها استفاده میکنم تو بازی با strenth 34 هم میتونی از سپر ارتوریاس استفاده کنی که تو اون جنگلی که اون پروانه رو میکشی یه گرگ هست به نام sif که با کشتن اون روحشو میگیری و میتونی با یه سپر معمولی تا +10 اپگرید شده و روح sif پیش اهنگر anorlondo سپر ارتوریاس که به نظرم بهترین سپر بازیه رو بسازی و با strengh 40 هم میتونی از چند تا از سپر های خوب دیگه استفاده کنی که هرچند شاید مثل سپر ارتوریاس در دفع ضربات و اتش خوب نباشن ولی در دفع lightning و magic از سپر ارتوریاس بهترن چون سپر ارتوریاس مقاومت جالبی در مقابل lightning و magic نداره و در مبارزه با باسی مثل four king که از جادو زیاد استفاده میکنه با سپر ارتوریاس به مشکل بر میخوری و با strengh 40 میتونی از dragon tooth هم استفاده کنی که سلاح خیلی قوی ای هست مخصوصا اگه تا اخر اپگریدش کنی البته خوده من یه نیزه ی black knight اپگرید شده رو به dragoon tooth برای جنگیدن با باس ها بیشتر ترجیح میدم و خودم هم جدیدا باس های قدرتمندی مثل orenstin و smough و four king رو با همین نیزه میکشم چون dragon tooth هم سلاح سنگین و کندیه هم اینکه خیلی stamina (همون خط سبزها ) رو با هر ضربش از دست میدی dexetery هم به 18 ببر تا هم بتونی از انواع تیر کمان ها و زوبین ها استفاده کنی و هم از بعضی سلاح ها بتونی استفاده کنی حتما بهت توصیه میکنم که یه تیرو کمان +10 و زوبین +10 برای خودت فراهم کنی که خیلی به درد میخورن در مورد faith هم این توانایی مربوط به استفاده از جادو های نور میشود که اغلب برای درمان و بازیابی جون به کار میرن و مثل توانایی inteligence که مربوط به توانایی استفاده از جادوی روح میباشد دارای جادوهایی برای حمله و اسیب رسوندن نیست و پیشنهاد میکنم تا حداقل 25 یا 30 ببرش اگه تا 25 ببریش میتونی در covenant sunlight عضو بشی و جادوی تهاجمی از نوع اذرخش به دست بیاری که تمام ضعف faith در برابر inteligence رو در زمینه ی جادوهای تحاجمی جبران میکنه چند تا جادوی تحاجمی و دفاعی دیگه هم داره که خیلی به درد بخور هستن البته به شرطی که تا 25 الی 30 ارتقا بدی
6 بازی دو تا پایان داره که اخر بازی که غول اخر بازی یعنی lord gyin رو میکشی هم میتونی bonfire واقع در اونجا رو روشن کنی و به یکی از پایان ها برسی و هم از اون مکان خارج بشی و پایان دیگه ی بازی رو ببینی.
فعلا کار دارم باید برم شما تا فردا صبر کن در مورد اون خط سبزها هم بهت توضیح میدم دوستان توی صفحه ی 87 هم لینکی از wiki مربوط به این بازی رو قرار دادن که بهت پیشنهاد میکنم که بری البته با قندشکن باید بری که خیلی اطلاعات مفیدی درباره ی شخصیت ها و اسلحه ها و سپرها و زره ها و جادوها و خیلی چیزای دیگه بهت بده اگه سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم.

---------- نوشته در 06:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:27 PM ارسال شده بود ----------

در پاسخ به سوالات کاربر dinosaur
پیشاپیش ورود شما به دنیای مخوف این بازی رو تبریک میگم در جواب سوالتون باید عرض کنم هر بار که شما بمیرید روح های جمع اوری شدتون و همین طور humanity های اکتیو شدتون که تو اون دایره ای که به خط جون و stamina تون وصله تعدادشو نوشته رو از دست میدید (شما humanity رو به دو صورت در بازی به دست میارید بعضی وقت ها به صورت ایتم به دست میارید که با اوردنشون به لیست ایتم های انتخابیتون میتونید با زدن دکمه ی x به hiumanity اکتیو شده تبدیلش کنید و بعضی وقت ها هم با کشتن دشمنان بازی همراه روح که به صورت یه هاله ی سفید دریافت میکنید یه humanity رو هم به صورت یه هاله ی سیاه دریافت میکنید که اون humanity اکتیو شدست و اون دایره که تعداد humanity های اکتیو شده رو نشون میده یه عدد میره بالاتر ) وقتی میمیرید دفعه ی بعد میتونید به محل مرگتون برید و روح ها و humanty های اکتیو شدتون رو که به صورت یه هاله ی سبز هستن پس بگیرید ولی اگه نتونید پس بگیرید و دوباره بمیرید اون روح ها و humanity های اکتیو شده رو به طور کامل از دست میدید و دفعه ی بعد فقط میتونید روح ها و humanity های اکتیو شدتون رو که دفعه ی قبل از دست دادید رو باز پس بگیرید. شما اگه یدونه humanity اکتیو شده داشته باشید توی هر bonfire میتونید گزینه ی reverse hollowing رو انتخاب کنید و به حالت انسانی برگردید که از مزایاش اندکی قوی تر شدن و امکان استفاده از kindling (با انتخاب این قابلیت در هر bonfire میتونید با از دست دادن یک humanity اکتیو شده 5 عدد به تعداد estus flask هایی که به هنگام هر بار نشستن دور bonfire میگیرید افزوده بشه ) و در مبارزه با بعضی از باس ها میتونید یه نفر رو به عنوان کمک با خودتون ببرید که برای مبارزه با اون دو تا bell gargoyle روی سقف کلیسا خیلی به دردتون میخوره اگرم بمیرید دوباره به حالت undead در میاید به سایت wiki بازی هم یه سری بزنید خیلی خوبه دوستان توی صفحه ی 87 لینکشو گذاشتن از راهنما هم میتونید استفاده کنید خوده بنده از راهنمای سایت game pressure استفاده کردم.

بازی عجیبیه جداً ! :دی میتونم یه کتاب در مورد ایراداتش بنویسم ، ولی یه جذابیت خاصی داره که دست از سر آدم برنمیداره و دوست دارم همین طور ادامه بدم ! کلاً این جو منحصربفرد بازی فوق العاده ـست و آدم رو بدجوری درگیر میکنه.
این بندگان خدایی که بعضی جاها نشستن و با غم و غصه صحبت میکنن ، اگه بهشون حمله کنیم دیگه راهی نداره که دست از سرمون بردارن ؟! :دی یه نفر یه جایی نشسته بود و یه کم باهاش صحبت کردم و بعد الکی هوس کردم کتکش بزنم ! :دی بلند شد با نیزه (یا شمشیر خیلی بلند ، یادم نیست) افتاد به جونم ! دیگه هر دفعه میرم پیشش که حلالیت بطلبم ، می افته دنبالم ! :دی نمیشه باهاش کنار اومد ؟!

بازی عجیبیه جداً ! :دی میتونم یه کتاب در مورد ایراداتش بنویسم ، ولی یه جذابیت خاصی داره که دست از سر آدم برنمیداره و دوست دارم همین طور ادامه بدم ! کلاً این جو منحصربفرد بازی فوق العاده ـست و آدم رو بدجوری درگیر میکنه.
این بندگان خدایی که بعضی جاها نشستن و با غم و غصه صحبت میکنن ، اگه بهشون حمله کنیم دیگه راهی نداره که دست از سرمون بردارن ؟! :دی یه نفر یه جایی نشسته بود و یه کم باهاش صحبت کردم و بعد الکی هوس کردم کتکش بزنم ! :دی بلند شد با نیزه (یا شمشیر خیلی بلند ، یادم نیست) افتاد به جونم ! دیگه هر دفعه میرم پیشش که حلالیت بطلبم ، می افته دنبالم ! :دی نمیشه باهاش کنار اومد ؟!
باید بری پیش Oswald Of Carim یا به قول احد اوس کریم (:biggrin1:) (دقیقا بعد از کشتن Bell Gargoyle ها و به صدا در آوردن ناقوس اول توی برج ناقوس ظاهر میشه) و طلب مغفرت کنی:biggrin1: ولی گرون برات تموم میشه و خیلی ازت Soul میخواد:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or