omiid
کاربر سایت
ممنون از راهنماییت .همون جنگلی که از طبقه پایین اهنگر andrea بعد از اون عقری جانباز واردش میشی, کلید در رو از اهنگر بخر در رو باز کن همه رو که زدی وارد ساختمون شو و از پل رد شو به یه محوطه جنگلی دیگه میرسی که پرش قارچه, مستفیم بری دروازه بزرگ معلوم میشه . . . اگه لولت پایین باشه زدنش کمی مشکله میتونی بعدا بیای بزنیش . . .
---------- نوشته در 02:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 AM ارسال شده بود ----------
فقط باید بگم که همونطور که احتمالا تا حالا متوجه شدی این بازی کماندویی نیست که بزنی به دل دشمن! و اینکه اصلا نذار روحهایی که گرفتی بپرو چون بعدا توی لولای بالاتر ممکنه به خاطر کم داشتن یه لول حسرت بخوری _
یه mircle خیلی به درد بخور هست به اسم homeward که تو رو به اخرین بون فایری که بودی با حفظ روحات میرسونه (کار همون استخون رو میکنه ) , ازون مردک کشیش که توی فایرلینک هست میتونی بخریش
گرگنما تو همین فروم (درست نمیدونم ولی شاید حول و حوش 30, 40 صفحه قبل ) یه راهنمایی توپ در مورد ترتیب حدودی کارها گذاشته بود که واسه هنرجوهای تازه وارد! خیلی خوب بود ... فقط اضافه کنم npc ها تقریبا مسیر رو بهت کامل راهنمایی منکنن , مث همون که تو firelink نشسته ...
اینکه این بازی هنوز مشتاق داره واقعا لذت بخشه ... باز سوالی بود در خدمتیم
من دیروز دقیقا همون جا رفتم جالب بود که هیچی نبود یه انگشتر پیدا کردم ورفتم. برای بار دوم رفتم که بچه ها گفتن سیف اونجاست لولم 58 بود راحت کشتم با اون رییس سوسماری رو. حالا روح سیف هم گرفتم . خوردمش ولول گرفتم .اما اول پیش اهنگر رفتم
بچه های تایپیک گفتن روح سیف رو اهنگر سپر ارتور باس میده. نداشت که هیچ پشه هم نبود بشه ارتقا بدم.سپر خوب وقوی چطور تهیه کنم؟ الان کلید اون در رو داد بهم رییس سوسماری که پر زنبور سمی و گرگ های کوچیکی ان که اتیش میزنن. الان کدوم راه رو ادامه بدم؟ منطقه اسکلتی تاریک رو؟
همینجارو؟
یا قسمتی که رو ح ها رو باید کشت یا دست به سر کرد؟