Dark Souls | Xbox 360

همون جنگلی که از طبقه پایین اهنگر andrea بعد از اون عقری جانباز واردش میشی, کلید در رو از اهنگر بخر در رو باز کن همه رو که زدی وارد ساختمون شو و از پل رد شو به یه محوطه جنگلی دیگه میرسی که پرش قارچه, مستفیم بری دروازه بزرگ معلوم میشه . . . اگه لولت پایین باشه زدنش کمی مشکله میتونی بعدا بیای بزنیش . . .

---------- نوشته در 02:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 AM ارسال شده بود ----------

فقط باید بگم که همونطور که احتمالا تا حالا متوجه شدی این بازی کماندویی نیست که بزنی به دل دشمن! و اینکه اصلا نذار روحهایی که گرفتی بپرو چون بعدا توی لولای بالاتر ممکنه به خاطر کم داشتن یه لول حسرت بخوری _
یه mircle خیلی به درد بخور هست به اسم homeward که تو رو به اخرین بون فایری که بودی با حفظ روحات میرسونه (کار همون استخون رو میکنه ) , ازون مردک کشیش که توی فایرلینک هست میتونی بخریش
گرگنما تو همین فروم (درست نمیدونم ولی شاید حول و حوش 30, 40 صفحه قبل ) یه راهنمایی توپ در مورد ترتیب حدودی کارها گذاشته بود که واسه هنرجوهای تازه وارد! خیلی خوب بود ... فقط اضافه کنم npc ها تقریبا مسیر رو بهت کامل راهنمایی منکنن , مث همون که تو firelink نشسته ...
اینکه این بازی هنوز مشتاق داره واقعا لذت بخشه ... باز سوالی بود در خدمتیم
ممنون از راهنماییت .
من دیروز دقیقا همون جا رفتم جالب بود که هیچی نبود یه انگشتر پیدا کردم ورفتم. برای بار دوم رفتم که بچه ها گفتن سیف اونجاست لولم 58 بود راحت کشتم با اون رییس سوسماری رو. حالا روح سیف هم گرفتم . خوردمش ولول گرفتم .اما اول پیش اهنگر رفتم
بچه های تایپیک گفتن روح سیف رو اهنگر سپر ارتور باس میده. نداشت که هیچ پشه هم نبود بشه ارتقا بدم.سپر خوب وقوی چطور تهیه کنم؟ الان کلید اون در رو داد بهم رییس سوسماری که پر زنبور سمی و گرگ های کوچیکی ان که اتیش میزنن. الان کدوم راه رو ادامه بدم؟ منطقه اسکلتی تاریک رو؟
همینجارو؟
یا قسمتی که رو ح ها رو باید کشت یا دست به سر کرد؟

دوست من برای سپر بگو strenge ت چنده تا بگم چی برداری ولی در مورد سپر ارتوریاس که بهترین سپره بازیه باید روح sif رو به همراه یه سپر معمولی مثل knight shield یا سپر همون undead ها با titanite shard و large titanite shard به +10 ارتقا بدی و بدی به اهنگر anorlondo (این مهمه فقط اهنگر anorlondo میتونه برات اون سپر رو بسازه با انتخاب گزینه ی modify weapen ) اهنگر نزدیک جنگل این کارو برات نمیتونه انجام بده تو صفحه ی قبل هم گفتم میتونی چکار کنی برو دو تا زنگ بیداری رو به صدا دربیار تا درهای sen fortress باز بشن و بعد هم از راه sen fortres برو به anorlondo و lord vessel رو به دست بیار بعدشم برو اونجا که روح هان و با روح ها بجنگ و با four king مبارزه کن و بعدش برو پیش اون اسکلتی ها و بعدش اون تاریکی و lord nito رو بکش و بعدشم وارد demon ruins و lost izalith شو و باس های اونجا رو نابود بکن و بعد از اون هم برگرد به anorlondo برو به dukes archive و seath the scales رو بکش و بعدش اگه نسخه ی prepare to die رو داری میتونی بری به همون جنگل و وارد سرزمین olacile بشی و با باس های اون جا مبارزه کنی و در اخر هم برو به firelink shrine و با باس اخر بازی مبارزه کن .راستی اگه تو پیش رفتن تو بازی مشکل داری میتونی از راهنما استفاده کنی بنده خودم از راهنمای سایت gamepressure استفاده کردم .

پیشنهاد من به تمام کسایی که اینجا دارن سوال میپرسن درباره شمشیر....
اینکه بازی از اول برن
کلاس جادوگر انتخاب کنن
جادوگری چیزه خاصی نداره که دربارش گیج بشن...
و بهترین و راحت ترین و مرگبار ترین روش برای جنگ هست
بطوریکه باس اخر بازی را با 3 ضربه میکشید....

دوست من برای سپر بگو strenge ت چنده تا بگم چی برداری ولی در مورد سپر ارتوریاس که بهترین سپره بازیه باید روح sif رو به همراه یه سپر معمولی مثل knight shield یا سپر همون undead ها با titanite shard و large titanite shard به +10 ارتقا بدی و بدی به اهنگر anorlondo (این مهمه فقط اهنگر anorlondo میتونه برات اون سپر رو بسازه با انتخاب گزینه ی modify weapen ) اهنگر نزدیک جنگل این کارو برات نمیتونه انجام بده تو صفحه ی قبل هم گفتم میتونی چکار کنی برو دو تا زنگ بیداری رو به صدا دربیار تا درهای sen fortress باز بشن و بعد هم از راه sen fortres برو به anorlondo و lord vessel رو به دست بیار بعدشم برو اونجا که روح هان و با روح ها بجنگ و با four king مبارزه کن و بعدش برو پیش اون اسکلتی ها و بعدش اون تاریکی و lord nito رو بکش و بعدشم وارد demon ruins و lost izalith شو و باس های اونجا رو نابود بکن و بعد از اون هم برگرد به anorlondo برو به dukes archive و seath the scales رو بکش و بعدش اگه نسخه ی prepare to die رو داری میتونی بری به همون جنگل و وارد سرزمین olacile بشی و با باس های اون جا مبارزه کنی و در اخر هم برو به firelink shrine و با باس اخر بازی مبارزه کن .راستی اگه تو پیش رفتن تو بازی مشکل داری میتونی از راهنما استفاده کنی بنده خودم از راهنمای سایت gamepressure استفاده کردم .

سپرم 5.5 هست همونی که شبیه یک پرچم هست. تا 5 ارتقا دادم بقیه اش رو نمیدونم چون گلد می خواد نمی دونم چطور تهیه کنم. روح سیف رو بردم پیش اهنگر بعد دیدم چیزی نداره تبدیل به سول کردم لول گرفتم. ایا باز با یه سپر مثبت 10 که سیف رو کشتم وروح اش رو بالا کشیدم میشه باز ارتور باس رو بخرم؟استرانج من 28 هست .البته با دودست اسلحه کنایت رو استفاده میکنم احتیاج به استرانج قوی نداشتم زیاد نکردم .
از بابت راهنما چون لذت بازی رو میگیره می خوام گیر کنم واقعا نتونم برم از راهنما استفاده کنم .اونطور بیشتر لذت داره.یه زنگ رو زدم توجنگل 3 تا باس کشتم زنگی نبود .پروانه.اِدهای چندسر.گرگ سیف. اون سوسمار رو کشتم تو زیر زمین.با همون روش.کلید زیر زمین رو داد .تا شب ادامشو برم:)شب طبق اسم مرحله هات نگاه میندازم ترتیبی بود میرم نشد می پرسم.

---------- نوشته در 06:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:00 PM ارسال شده بود ----------

پیشنهاد من به تمام کسایی که اینجا دارن سوال میپرسن درباره شمشیر....
اینکه بازی از اول برن
کلاس جادوگر انتخاب کنن
جادوگری چیزه خاصی نداره که دربارش گیج بشن...
و بهترین و راحت ترین و مرگبار ترین روش برای جنگ هست
بطوریکه باس اخر بازی را با 3 ضربه میکشید....
البته بستگی به سبک بازی هم داره .
اون کلاس ها اگه به سلیقه وسبکت نزدیک باشه لذت داره.
من خودم با اینکه یکی دو تا کلاس داشت که راحت تر بود کنایت رو دوست داشتم مثل بولدوزر باشه:d
تا اینکه تیف باشه مثلا. بهم بیشتر می چسبه صدای شمشیر .

ممنون از راهنماییت .
من دیروز دقیقا همون جا رفتم جالب بود که هیچی نبود یه انگشتر پیدا کردم ورفتم. برای بار دوم رفتم که بچه ها گفتن سیف اونجاست لولم 58 بود راحت کشتم با اون رییس سوسماری رو. حالا روح سیف هم گرفتم . خوردمش ولول گرفتم .اما اول پیش اهنگر رفتم
بچه های تایپیک گفتن روح سیف رو اهنگر سپر ارتور باس میده. نداشت که هیچ پشه هم نبود بشه ارتقا بدم.سپر خوب وقوی چطور تهیه کنم؟ الان کلید اون در رو داد بهم رییس سوسماری که پر زنبور سمی و گرگ های کوچیکی ان که اتیش میزنن. الان کدوم راه رو ادامه بدم؟ منطقه اسکلتی تاریک رو؟
همینجارو؟
یا قسمتی که رو ح ها رو باید کشت یا دست به سر کرد؟

ببین خلاصه کنم: هر اهنگر یه کار خاص انجام میده (مث ارتقا سلاخها از +5 به +6 یا +9 به +10 یا اتیشی یا جادویی کردن) که برای اونکار باید ember مخصوص رو پیدا کنی و به اون اهنگر بدی
با روح موجدات خاص که توی inventory میان میشه اسلحه ساخت (البته بجز روح gurdianها) برای اینکار باید سلاح رو تا +10 اپدیت کنی و به همراه روح به اهنگر توی anor londo بدی, برا ارتقا هم emberها رو باید به andrea بدی
ااگهدو تا زنگ رو نزدی اولویت با اوناست, دومی تو همون مرداب سمیست ,بعد زدن دو تا زنگ یه دروازه باز میشه اون مسیر رو ادامه بده تا lord vessel رو بگیری بعد اون دیگه انتخابیه که از 4تا باس اصلی کدوم رو بری

سپرم 5.5 هست همونی که شبیه یک پرچم هست. تا 5 ارتقا دادم بقیه اش رو نمیدونم چون گلد می خواد نمی دونم چطور تهیه کنم. روح سیف رو بردم پیش اهنگر بعد دیدم چیزی نداره تبدیل به سول کردم لول گرفتم. ایا باز با یه سپر مثبت 10 که سیف رو کشتم وروح اش رو بالا کشیدم میشه باز ارتور باس رو بخرم؟استرانج من 28 هست .البته با دودست اسلحه کنایت رو استفاده میکنم احتیاج به استرانج قوی نداشتم زیاد نکردم .
از بابت راهنما چون لذت بازی رو میگیره می خوام گیر کنم واقعا نتونم برم از راهنما استفاده کنم .اونطور بیشتر لذت داره.یه زنگ رو زدم توجنگل 3 تا باس کشتم زنگی نبود .پروانه.اِدهای چندسر.گرگ سیف. اون سوسمار رو کشتم تو زیر زمین.با همون روش.کلید زیر زمین رو داد .تا شب ادامشو برم:)شب طبق اسم مرحله هات نگاه میندازم ترتیبی بود میرم نشد می پرسم.

---------- نوشته در 06:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:00 PM ارسال شده بود ----------

البته بستگی به سبک بازی هم داره .
اون کلاس ها اگه به سلیقه وسبکت نزدیک باشه لذت داره.
من خودم با اینکه یکی دو تا کلاس داشت که راحت تر بود کنایت رو دوست داشتم مثل بولدوزر باشه:d
تا اینکه تیف باشه مثلا. بهم بیشتر می چسبه صدای شمشیر .
منکه کلا با جادوگری بیشتر حال میکنم تا شمشیر......
ولی در کل مزایای جادوگری اینه:
1.از فاصله دور ضربه میزنی
2.Damage بیشتری وارد میکنی
3.تیرهاش لازم نیست بخری و در هر بونفایر ریست میشه
4.اولین staff که میگیری بهترینه و بالاتر از اون یکدونه است که مقدار تیرهاتو نصف میکنه damage 200-300 تا میبره بالا تر که فقط بدرد اخرای بازی میخوره...
5.دیگه شمشیر نداره که کلی سول مصرف کنی یک شمشیر اپگرید کنی بعد لولت اپ شه یک شمشیر دیگه.......
6.پیچیدگی شمشیر اپگرید کردن با چی اپگرید کنم چجوری اپگرید کنم....نداره:d

منکه کلا با جادوگری بیشتر حال میکنم تا شمشیر......
ولی در کل مزایای جادوگری اینه:
1.از فاصله دور ضربه میزنی
2.Damage بیشتری وارد میکنی
3.تیرهاش لازم نیست بخری و در هر بونفایر ریست میشه
4.اولین staff که میگیری بهترینه و بالاتر از اون یکدونه است که مقدار تیرهاتو نصف میکنه damage 200-300 تا میبره بالا تر که فقط بدرد اخرای بازی میخوره...
5.دیگه شمشیر نداره که کلی سول مصرف کنی یک شمشیر اپگرید کنی بعد لولت اپ شه یک شمشیر دیگه.......
6.پیچیدگی شمشیر اپگرید کردن با چی اپگرید کنم چجوری اپگرید کنم....نداره:d

تاثیر تو پایان های بازی هم داره؟استفاده از جادو؟ پایان ها به چه کار هایی بستگی داره؟ بار دوم با جادو میرم قسمت شد.

تاثیر تو پایان های بازی هم داره؟استفاده از جادو؟ پایان ها به چه کار هایی بستگی داره؟ بار دوم با جادو میرم قسمت شد.

نه
پایان 2 حالت داره
وقتی باس اخر کشتی یک بونفایر اونجا میاد پایانش به این بستگی داره که این بونفایر روشن کنی یا روشن نکنی;)

ببین خلاصه کنم: هر اهنگر یه کار خاص انجام میده (مث ارتقا سلاخها از +5 به +6 یا +9 به +10 یا اتیشی یا جادویی کردن) که برای اونکار باید ember مخصوص رو پیدا کنی و به اون اهنگر بدیبا روح موجدات خاص که توی inventory میان میشه اسلحه ساخت (البته بجز روح gurdianها) برای اینکار باید سلاح رو تا +10 اپدیت کنی و به همراه روح به اهنگر توی anor londo بدی, برا ارتقا هم emberها رو باید به andrea بدیااگهدو تا زنگ رو نزدی اولویت با اوناست, دومی تو همون مرداب سمیست ,بعد زدن دو تا زنگ یه دروازه باز میشه اون مسیر رو ادامه بده تا lord vessel رو بگیری بعد اون دیگه انتخابیه که از 4تا باس اصلی کدوم رو بری
یعنی هنوز هیچ باس اصلی رو نرسیدم؟ !!!!!!اون مرداب سمی همون جا هست که از پله ها پایین همش باید برم وزنبور داره؟یه سوال ؟ راهی هست که حداکثر دریافت سول رو بالا برد؟ ایتمی برا ارتقا داره؟---------- نوشته در 10:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ----------
برای از بین بردن نفرین تو بازی پیش کی باید رفت و چه ایتمی خرید؟
اون زنه پشت میله ها می فروشتش . عکس اسکلت داره 6000 سول قیمتشه.هم یه انگشتر هست تو بازی فکر کنم بگیری دستت کنی درست میشه.---------- نوشته در 10:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:52 PM ارسال شده بود ----------
نهپایان 2 حالت دارهوقتی باس اخر کشتی یک بونفایر اونجا میاد پایانش به این بستگی داره که این بونفایر روشن کنی یا روشن نکنی;)
یکی از بچه ها تو صفحه های قبل نوشته بود تا 6 حالت داره.این از اون بازی هاست که تا اخر بری .اخرش باید بگی همین اندازه فهمیدم که من چیزی نفهمیدم

یعنی هنوز هیچ باس اصلی رو نرسیدم؟ !!!!!!
اون مرداب سمی همون جا هست که از پله ها پایین همش باید برم وزنبور داره؟
یه سوال ؟ راهی هست که حداکثر دریافت سول رو بالا برد؟ ایتمی برا ارتقا داره؟

---------- نوشته در 10:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ----------

اون زنه پشت میله ها می فروشتش . عکس اسکلت داره 6000 سول قیمتشه.هم یه انگشتر هست تو بازی فکر کنم بگیری دستت کنی درست میشه.

---------- نوشته در 10:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:52 PM ارسال شده بود ----------

یکی از بچه ها تو صفحه های قبل نوشته بود تا 6 حالت داره.
تا جایی که اطلاع دارم 2 حالت داره:d
یکی دیگه از خوبی های جادوگری اینه:
به جز وقتی که با اون باسه که تو کریستال کیو هست میجنگی:d
امکان نداره نفرین بشی(اگر خیلی خیلی نوب باشی شاید بشی)
و راهنما کامل بازی انگلیسی هستش 40 مگ اینطوراس با عکسه.....
زبانت اگه خوب باشه تقریبا میفهمی کلشو....

تا جایی که اطلاع دارم 2 حالت داره:d
یکی دیگه از خوبی های جادوگری اینه:
به جز وقتی که با اون باسه که تو کریستال کیو هست میجنگی:d
امکان نداره نفرین بشی(اگر خیلی خیلی نوب باشی شاید بشی)
و راهنما کامل بازی انگلیسی هستش 40 مگ اینطوراس با عکسه.....
زبانت اگه خوب باشه تقریبا میفهمی کلشو....
پس بزار ببینیم بچه های فروم کسی هست بدونه نهایتا وقطعا چند پایان داره.
اگه شیش تا باشه باید از اول بری :d

پس بزار ببینیم بچه های فروم کسی هست بدونه نهایتا وقطعا چند پایان داره.
اگه شیش تا باشه باید از اول بری :d
Google راحت و مطمئن:-w
یک سرچ زدم
2 حالت بیشتر نداره
همونطور که گفتم یا بونفایر روشن نمیکنی
باعث نابودی بیشتر توی دنیا میشی
یا روشن میکنی
دوران اتش ریست میشه....

یعنی هنوز هیچ باس اصلی رو نرسیدم؟ !!!!!!اون مرداب سمی همون جا هست که از پله ها پایین همش باید برم وزنبور داره؟یه سوال ؟ راهی هست که حداکثر دریافت سول رو بالا برد؟ ایتمی برا ارتقا داره؟---------- نوشته در 10:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ----------اون زنه پشت میله ها می فروشتش . عکس اسکلت داره 6000 سول قیمتشه.هم یه انگشتر هست تو بازی فکر کنم بگیری دستت کنی درست میشه.---------- نوشته در 10:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:52 PM ارسال شده بود ----------یکی از بچه ها تو صفحه های قبل نوشته بود تا 6 حالت داره.این از اون بازی هاست که تا اخر بری .اخرش باید بگی همین اندازه فهمیدم که من چیزی نفهمیدم

معلوه که نه, مثل اینکه بازی رو دست کم گرفتیا!
_تو همون مرداب یه تپه سفید رنگ هست برو توی غار بعد باس زنگ دوم رو بزن, بعد از همون راه بالای اسیاب برگرد و برو توی اون دروازه ای که باز میشه و ادامه ...
_برای گرفتن روح بیشتر یه رینگ هست توی tomb of giants (که همونطور که از اسمش پیداست واقعا جای مخوفیه) و یکی هم یه کلاهخوده که البته یه جعبه ست که میشه رو سر گذاشت!!! که توی anor londo میگیریش و یه ضرر هم داره واون اینکه جونت ذره ذره کم میشه__به نظرم این دومیه بیشتر واسه زدن باسها که soul زیاد میدن مناسبه
_نفرین یا باید اون سنگ رو بخری و یا از npc توی new londo ruin بخوای نفرینت رو برداره... برای جلوگیری هم لباسایی که curse resist بالایی دارن خوبن, یه رینگ هم هست که curse resist رو افزایش میده و در اخر یه magic یا mairaclre (درست یادم نیست) که curse resist رو زیاد میکنه

_پایانای بازی 2تان که فقط به نحوه عمل بعد زدن باس اخر ربط دارن و روند بازی توش تاثیرگذار نیست (البته تا اونجاییکه من میدونم چون حتی کاربرد بعضی ایتمای بازی هنوز معلوم نیست و سر داستان بازی هم و حتی اینکه کدوم پایان, پایان اصلی بازیه بحثای زیادی بوده و هنوزم هست )
کلا اگه داستان بازی واستون مهمه ولی نمیخواید واستون بیمزه بشه به صحبتایی که با npcها میکنی خیلی توجه کنید و information بعضی ایتما مثلا رینگها هم خیلی مهمن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or