Dark Souls | Xbox 360

من این Dark Souls رو 3 4 ماه پیش بازی کردم. اولاش برام دلچسب بود ولی هر چی جلوتر می رفتم سخت تر و سخت تر میشد. تا به جایی رسیدم که به سختی می تونستم کسی رو بکشم و زرتی می مردم. تو یوتیوب هم که نگاه میکردم اونایی که به همون قسمت ها رسیده بودن خیلی راحت می کشتن و damage و defense بالایی داشتن. هرپی گشتم نفهمیدم مشکل از کجاست و دیگه بی خیال بازی شدم. یکی می گفت این بازی رو آفلاین نمی تونی به پایان برسونی و حتما باید کمک بگیری. نمی دونم این درسته یا نه.
حالا می خوام بازی رو از اول شروع کنم.
به نطر شما اساتید مشکل من چه چیزایی بوده؟؟ و اینکه حتما باید آنلاین بازی کنم؟

خیلیا هستن که افلاین بازی رو تموم کردن...
مهمترین نکته اینه که فراومش نکنی با یه بازی RPG سخت طرفی و اپگرید قدرتها توش واقعا نقش مهمی داره, بالا بردن غیر متعادل قدرتها باعث میشه که بهو ببینی خیلی ضعیفی.
همین که برگشتی دوباره نشون میده علاقت زیاد بوده :d
پس سعی میکنم واسه شما و کسانیک میخوان تازه شروع کنن یه سری توصیه ها رو خلاصه کمکت بگم:

_یکی از اولین گامها انتخاب کلاسه: معمولا جادوگر گزینه خوبیه واسه کسانیه که تو نقش افرینی تجربه زیادی ندارن ولی پیشنهاد من pyromencer هست چون هم دستکشش رو اون اولا میگیری وهم توانایی خوبی توی نبرد فیزیکی داره
_اگه کلاس رو pyromencer ورداشتی که هیچ و اگه ورنداشتی بعدا حتما دستکشش رو بخر و اپگریدش کن جادوهاشم بخر. خوبیش اینه که requirement نمیخوان
_gift اول رو هم master key وردار
_هر سلاحی اعم از فیزیکی یا جادویی requirement میخواد که برای استفاده باید مثلا strength 18 و dexterity 14 داشته باشی, پس افزایش قدرتهاتون باید بر حسب استفاده باشه
_همه سلاحها هم یه bonpar دارن که توی اطلاعاتشون میبینی :strength,dextrity,faith,magic . مثلا برای سلاحی که جلوی قدرتش A نوشته نسبت به سلاحی که B نوشته هر چقدر قدرتتو زیادتر کنی, A دمیج بیشتری نسبت به B به دشمنا میده
_برا ارتقا قدرتها در درجه اول تمرکزت روی vitlity_که همون خط سلامتته و endurance_که هم equipe loud رو و هم stamina رو زیاد میکنه [جفتشون نهایت تا 40 ]
بعدشم که تمرکز باید روی strength و dexterity باشه [ که به نظرم تا 24 مناسبه مگه اینکه از سلاح خاصی بخوای استفاده کنی]
{{ البته همه رو باید هماهنگ پیش }}
___برا کلاس جادوگر intelligence و واسه کشیش faith لازمه. و واسه جفتشون attunment_نهایت تا 16 { رو intelligence و faith یا اصلا نباید مانور بدی یا باید خفن زوم کنی: تا 50 یا بیشتر}
_نکته بعدی هم اپگرید اسلحه ها و زره هاست که خیلی مهمن, همشون یا داشتن ایتم تا +5 اپگرید میشن و بعضیها هم تا +10 و +15
_همون اولا بازدن دم اژدها قرمزه یه شمشیر خوب مگیری اون تا زنگ روم خوب جواب میده ...
_نکته مهم اخر هم انتخاب مسیر بازیه که با توجه به لولت یه سری جاها مال بعده و اگه بری ادامه واقعا مشکل میشه
موفق باشی

خیلیا هستن که افلاین بازی رو تموم کردن...
مهمترین نکته اینه که فراومش نکنی با یه بازی RPG سخت طرفی و اپگرید قدرتها توش واقعا نقش مهمی داره, بالا بردن غیر متعادل قدرتها باعث میشه که بهو ببینی خیلی ضعیفی.
همین که برگشتی دوباره نشون میده علاقت زیاد بوده :d
پس سعی میکنم واسه شما و کسانیک میخوان تازه شروع کنن یه سری توصیه ها رو خلاصه کمکت بگم:

_یکی از اولین گامها انتخاب کلاسه: معمولا جادوگر گزینه خوبیه واسه کسانیه که تو نقش افرینی تجربه زیادی ندارن ولی پیشنهاد من pyromencer هست چون هم دستکشش رو اون اولا میگیری وهم توانایی خوبی توی نبرد فیزیکی داره
_اگه کلاس رو pyromencer ورداشتی که هیچ و اگه ورنداشتی بعدا حتما دستکشش رو بخر و اپگریدش کن جادوهاشم بخر. خوبیش اینه که requirement نمیخوان
_gift اول رو هم master key وردار
_هر سلاحی اعم از فیزیکی یا جادویی requirement میخواد که برای استفاده باید مثلا strength 18 و dexterity 14 داشته باشی, پس افزایش قدرتهاتون باید بر حسب استفاده باشه
_همه سلاحها هم یه bonpar دارن که توی اطلاعاتشون میبینی :strength,dextrity,faith,magic . مثلا برای سلاحی که جلوی قدرتش A نوشته نسبت به سلاحی که B نوشته هر چقدر قدرتتو زیادتر کنی, A دمیج بیشتری نسبت به B به دشمنا میده
_برا ارتقا قدرتها در درجه اول تمرکزت روی vitlity_که همون خط سلامتته و endurance_که هم equipe loud رو و هم stamina رو زیاد میکنه [جفتشون نهایت تا 40 ]
بعدشم که تمرکز باید روی strength و dexterity باشه [ که به نظرم تا 24 مناسبه مگه اینکه از سلاح خاصی بخوای استفاده کنی]
{{ البته همه رو باید هماهنگ پیش }}
___برا کلاس جادوگر intelligence و واسه کشیش faith لازمه. و واسه جفتشون attunment_نهایت تا 16 { رو intelligence و faith یا اصلا نباید مانور بدی یا باید خفن زوم کنی: تا 50 یا بیشتر}
_نکته بعدی هم اپگرید اسلحه ها و زره هاست که خیلی مهمن, همشون یا داشتن ایتم تا +5 اپگرید میشن و بعضیها هم تا +10 و +15
_همون اولا بازدن دم اژدها قرمزه یه شمشیر خوب مگیری اون تا زنگ روم خوب جواب میده ...
_نکته مهم اخر هم انتخاب مسیر بازیه که با توجه به لولت یه سری جاها مال بعده و اگه بری ادامه واقعا مشکل میشه
موفق باشی

دمت خیلی گرم.
دیگه مجبورم کردی بازی رو تا آخرش هرطور شده برم :)
یه چیزی که از این بازی به نظرم عجیب اومد این سیستم لول آپش بود. مثلا من بعضی وقتا یهو 1 ساعت فقط میکشتم و روح جمع می کردم و می رفتم کنار بن فایرها و دوباره از اول.لولم رو اینطوری می بردم بالا. ولی تغییری تو قدرتش نمی دیدم و به نظرم میومد که دشمن ها هم همپای من لول آپ میشدن. اینطوریه واقعا؟؟

دمت خیلی گرم.
دیگه مجبورم کردی بازی رو تا آخرش هرطور شده برم :)
یه چیزی که از این بازی به نظرم عجیب اومد این سیستم لول آپش بود. مثلا من بعضی وقتا یهو 1 ساعت فقط میکشتم و روح جمع می کردم و می رفتم کنار بن فایرها و دوباره از اول.لولم رو اینطوری می بردم بالا. ولی تغییری تو قدرتش نمی دیدم و به نظرم میومد که دشمن ها هم همپای من لول آپ میشدن. اینطوریه واقعا؟؟

نه توی بعضی مناطق قویتر هستن ولی یکسان میمونن مگه اینکه یه دور بازی رو تموم کنی, توی NG قویتر میشن
اتفاقا یکی از چالشای بازی همینه که ساده ترین دشمنا رم نباید دست کم گرفت, لول 300 هم باشی ممکنه وسظ 4تا undead معمولی نتونی رنده بمونی ...

سلام چند تا سوال داشتم

1. چه جوري ميشه سلاحهارو با جادو تركيب كرد?

2 . چه جوري ميشه سپري ساخت كه در مقابل جادو يا آتش مقاوم باشه?

ممنون

دوستان واسه کشتن Seath the Scaleless چه روشی پیشنهاد می کنید؟؟؟
هرچی بهش می زنم دمیج کم نمیشه!
بار اول كه باهاش ملاقات مي كني بايد بميري(جزو سير داستان)ولي بار دوم كه باهاش مبارزه مي كني اول سريعا برو اون كريستال رو كه تو اون محوطه هست بشكن تا نتونه health اش رو برگردونه بعد بزن بكشش

.

جواب سوالات کاربر xxxmah
ببین شما به دو روش میتونی به سلاحت جادو اضافه کنی یک روش اینه که یه سری از جادو ها تو بازی هستن که میتونی بخریشون (logan و شاگردش میفروشن یدونشم انگار توی anorlondo هست بالای یه لوستر که باید با ضربه بندازیش که بعدا رفتی پایین برش داری) اگه intelligence کافی برای استفاده از این جادو ها داشته باشی میتونی از این جادو ها استفاده کنی و سلاح دست راستت رو برای مدتی با جادو ترکیب کنی راه دیگش هم اینه که بری توی dark root garden و enchanted ember رو از توی صندوق در بیاری که دو تا قارچ بزرگ ازش مراقبت میکنن و بدیش به اون جادوگره که توی new londo ruins توی یه سلول هست و یه سلاح معمولی رو هم تا (اینو مطمین نیستم که تا +5 یا +10 ) باید ارتقا بدی و بدی بهش تا برات سلاح enchanted یا همون همراه جادو بسازه .
بهترین سپر مقاوم در برابر اتش black iron greatshied هست که توی anorlondo هست havel shield هم بد نست که توی anorlondo باز پیداش میکنی و gratshield of artorias هم هست که باید روح sif رو با یه سپر معمولی +10 بدی به اهنگر anorlondo تا برات بسازه و cleansing greatshield هم هست که توی dlc artorias the abysse walker با کشتن ارتوریاس و انتخاب سپرش به عنوان غنیمت بدستش میاری البته با اینکه این سپر ها در برابر اتش قوین ولی بهتره تا +5 یا +10 ارتقاشون بدی یه انگشتر هم توی بازی هست که توی sen fortress بدستش میاری و مقاومت در برابر اتشت رو +50 میکنه و یه pyromancy هم میتونی از همون pyromancery که باید از توی یه بشکه تو dephs نجاتش بدی توی firelink shrine بخری که اونم خیلی خوب در برابر اتش ازت محافظت میکنه البته همه ی این سپر هایی که من به تو گفتم در level های بالا میتونی دستت بگیری و در اواسط بازی هم بدستشون میاری اگه یه سپر برای مقاومت در برابر اتش اونم توی اوایل بازی میخوای مثلا برای مبارزه با bell gargoyle ها بهت knight shield تا +5 یا +10 ارتقا یافته و یه سپری که توی new londo ruins بقل یه ازدهای undead هست رو توصیه میکنم ازدها رو با تیرکمون بکش و سپر رو بردار که با اینکه سپرش stabiliity پایینی داره ولی به شدت در برابر اتش مقاومه در برابر جادو هم سپر cleansing greatshield سپر خوبیه و همین طور سپر stone greatshield که به ندرت از دست نگهبانای سنگی darkroot garden می افته سپر خوبیه یه جادو هم هست که برای مدتی با استفاده ازش سپرت در برابر جادو مقاوم میشه.
جواب سوال کاربر baran17
ببین دوست عزیز شما دو بار با این باس مواجه میشید دفعه ی اول که باید بمیرید تا از یه سلول زندان سر دربیارید دفعه ی دوم هم توی یه غار کریستالی باید باهاش مبارزه کنید شما تو اینجا اول صبر کنید که ازدها مقداری وارد ناحیه مبارزه بشه (تا تو قطع کردن دمش با مشکل کمبود فضا مواجه نشید در ضمن برای قطع کردن دمش هم بهتره یه زره سبک با یه سپر خفن مثل سپر ارتوریاس و همین طور یه انگشتر که توی new londo ruins پیدا میکنید و باعث میشه که مقاومتتون در برابر curse بیشتر بشه رو بردارید) وقتی ازدها به مرکز محل مبارزه رسید شما اول باید یه ستون نازک درخشان رو با سلاحتون خرد کنید تا جادویی که باعث جاودانگی ازدها میشه رو نابود کنید و بعدش هم به جنگش برید و بهش دمیج وارد کنید

بعد از زدن زنگ بیداری دوم و کشتن اون هیولا که از مواد مذاب هست میرسم به یک جایی که برای رد شدن ازش یه قدرت یا ایتمی می خواد رنگ اون در هم با رنگ بقیه در ها که سفید بود فرق داره .چطور باید ردش کنم؟

بعد از زدن زنگ بیداری دوم و کشتن اون هیولا که از مواد مذاب هست میرسم به یک جایی که برای رد شدن ازش یه قدرت یا ایتمی می خواد رنگ اون در هم با رنگ بقیه در ها که سفید بود فرق داره .چطور باید ردش کنم؟

واسه همین قبلا بهت گفته بودم خیلی از بازی مونده...
جلوی باسهای اصلی بازی seal شده, بعد زدن زنگ دوم یه در رو نشون میده که باز میشه (در روبروی بن فایر پایین اهنگر andrea ) اونجا sens fortress هستش, وارد اونجا شو وبعد ازونم وارد ANOR LONDO میشی :d بعد زدن باسهاش یه ایتم به اسم lord vessel رو میگیری که وقتی بذاریش سر جاش seal زرد رنگ جلوی باسها کنار میره . . .

واسه همین قبلا بهت گفته بودم خیلی از بازی مونده...
جلوی باسهای اصلی بازی seal شده, بعد زدن زنگ دوم یه در رو نشون میده که باز میشه (در روبروی بن فایر پایین اهنگر andrea ) اونجا sens fortress هستش, وارد اونجا شو وبعد ازونم وارد ANOR LONDO میشی :d بعد زدن باسهاش یه ایتم به اسم lord vessel رو میگیری که وقتی بذاریش سر جاش seal زرد رنگ جلوی باسها کنار میره . . .
کاش همون جا وای میستادم لول بالا میبردم. سول هاش مقدار بالا بود .
اونجا اومدم گیج شدم. اون سنگه هی دنبالم میکنه . معلوم نیست از کجا میرم به کجا.
میگم برگردم اون قسمت تاریک اسکلت ها هستن یا اون قسمت روح ها؟ بعد اینجا رو برم؟

ببین دوست عزیز، اون قسمت تاریک Tomb Of Giants هست و آخر بازی باید بری اونجا.
New Londo Ruins هم جاییه که روح ها هستن و اونجارو هم باید آخر بازی بری.
الان وقتی 2 تا ناقوس رو به صدا در آوردی، باید بری همونجایی که برای اولین بار آهنگره رو میبینی. یه قلعه اونجا هست که باید بری اونجا. اونجا دیگه راه مشخصه و وقتی رسیدی بالای قلعه، با Iron Golem میجنگی و بعد وارد Anor Londo میشی.

نه, tomb of giants هم اخرش با مه زرد seal شده ... قسمت روحها رو میتونی بری ولی توصیه میشه همون جایی رو که گفتم بری
اگه لولت خیلی پایینه برو تو همون dark root یکم ببرش بالا ... همون جایی که سنگه میوفته پایین و میتونی مسیرشو عوض کنی راه ورودی خروجی اونجاست-- ولی یه دور سنگ رو تو همه مسیرها بنداز و دیوارایی که خراب میشن رو برو بگرد و ایتماشون رو وردار , logan رو هم حتما ازاد کن

نه, tomb of giants هم اخرش با مه زرد seal شده ... قسمت روحها رو میتونی بری ولی توصیه میشه همون جایی رو که گفتم بری
اگه لولت خیلی پایینه برو تو همون dark root یکم ببرش بالا ... همون جایی که سنگه میوفته پایین و میتونی مسیرشو عوض کنی راه ورودی خروجی اونجاست-- ولی یه دور سنگ رو تو همه مسیرها بنداز و دیوارایی که خراب میشن رو برو بگرد و ایتماشون رو وردار , logan رو هم حتما ازاد کن
حیفم میاد ادامه بدم :) تموم میشه . میرم لول بالا ببرم.وبچرخم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or