maselo
کاربر سایت
من این Dark Souls رو 3 4 ماه پیش بازی کردم. اولاش برام دلچسب بود ولی هر چی جلوتر می رفتم سخت تر و سخت تر میشد. تا به جایی رسیدم که به سختی می تونستم کسی رو بکشم و زرتی می مردم. تو یوتیوب هم که نگاه میکردم اونایی که به همون قسمت ها رسیده بودن خیلی راحت می کشتن و damage و defense بالایی داشتن. هرپی گشتم نفهمیدم مشکل از کجاست و دیگه بی خیال بازی شدم. یکی می گفت این بازی رو آفلاین نمی تونی به پایان برسونی و حتما باید کمک بگیری. نمی دونم این درسته یا نه.
حالا می خوام بازی رو از اول شروع کنم.
به نطر شما اساتید مشکل من چه چیزایی بوده؟؟ و اینکه حتما باید آنلاین بازی کنم؟
خیلیا هستن که افلاین بازی رو تموم کردن...
مهمترین نکته اینه که فراومش نکنی با یه بازی RPG سخت طرفی و اپگرید قدرتها توش واقعا نقش مهمی داره, بالا بردن غیر متعادل قدرتها باعث میشه که بهو ببینی خیلی ضعیفی.
همین که برگشتی دوباره نشون میده علاقت زیاد بوده :d
پس سعی میکنم واسه شما و کسانیک میخوان تازه شروع کنن یه سری توصیه ها رو خلاصه کمکت بگم:
_یکی از اولین گامها انتخاب کلاسه: معمولا جادوگر گزینه خوبیه واسه کسانیه که تو نقش افرینی تجربه زیادی ندارن ولی پیشنهاد من pyromencer هست چون هم دستکشش رو اون اولا میگیری وهم توانایی خوبی توی نبرد فیزیکی داره
_اگه کلاس رو pyromencer ورداشتی که هیچ و اگه ورنداشتی بعدا حتما دستکشش رو بخر و اپگریدش کن جادوهاشم بخر. خوبیش اینه که requirement نمیخوان
_gift اول رو هم master key وردار
_هر سلاحی اعم از فیزیکی یا جادویی requirement میخواد که برای استفاده باید مثلا strength 18 و dexterity 14 داشته باشی, پس افزایش قدرتهاتون باید بر حسب استفاده باشه
_همه سلاحها هم یه bonpar دارن که توی اطلاعاتشون میبینی :strength,dextrity,faith,magic . مثلا برای سلاحی که جلوی قدرتش A نوشته نسبت به سلاحی که B نوشته هر چقدر قدرتتو زیادتر کنی, A دمیج بیشتری نسبت به B به دشمنا میده
_برا ارتقا قدرتها در درجه اول تمرکزت روی vitlity_که همون خط سلامتته و endurance_که هم equipe loud رو و هم stamina رو زیاد میکنه [جفتشون نهایت تا 40 ]
بعدشم که تمرکز باید روی strength و dexterity باشه [ که به نظرم تا 24 مناسبه مگه اینکه از سلاح خاصی بخوای استفاده کنی]
{{ البته همه رو باید هماهنگ پیش }}
___برا کلاس جادوگر intelligence و واسه کشیش faith لازمه. و واسه جفتشون attunment_نهایت تا 16 { رو intelligence و faith یا اصلا نباید مانور بدی یا باید خفن زوم کنی: تا 50 یا بیشتر}
_نکته بعدی هم اپگرید اسلحه ها و زره هاست که خیلی مهمن, همشون یا داشتن ایتم تا +5 اپگرید میشن و بعضیها هم تا +10 و +15
_همون اولا بازدن دم اژدها قرمزه یه شمشیر خوب مگیری اون تا زنگ روم خوب جواب میده ...
_نکته مهم اخر هم انتخاب مسیر بازیه که با توجه به لولت یه سری جاها مال بعده و اگه بری ادامه واقعا مشکل میشه
موفق باشی