Dark Souls | Xbox 360

اقا این انلاین اش رو روش صحیح اش چطوره ؟ می خوام کو اپ بزنم یه کم کمکم کنن .مخم درد گرفت اینقدر تکراری شده برام مراحلش .
انلاین هستم با دستگاه .چطور کمک بگیرم؟

prepare to die edition شامل بازی به همراه dlc artorias the abysse walker میشه که چهار تا باس و چند تا منطقه ی جدید به بازی اضافه شدن و برخی از باگ های بازی هم توش رفع شده پیشنهاد میشه اگه میخواید بازی رو تهیه کنید prepare to die edition رو تهیه کنید نه نسخه ی معمولی رو .

درود دوستان کمک می خوام همون اوایل بازی هست وقتی با اون سیمرغ یا چمیدونم کلاغ می ری ی منطقه جدید ی نفر افتاده زمین بعد سمت راست میگیری میری دم قبرستون پر اسکلت هست این اسکلت ها را چطوری میشه کشت من هی میزنمشون دوباره زنده میشن :|
بعد ی راه هست میری پایین اسمش cata combtsهست همه جا تاریکه از دستشون فرار میکنم ی جا میرسم ی مرده هست اتیش پرتاب می کنه اون را هم نیشه زد کنارش ی سیو هم هست ولی نمیشه سیو کرد :|
این بازی هست یا ....................

درود دوستان کمک می خوام همون اوایل بازی هست وقتی با اون سیمرغ یا چمیدونم کلاغ می ری ی منطقه جدید ی نفر افتاده زمین بعد سمت راست میگیری میری دم قبرستون پر اسکلت هست این اسکلت ها را چطوری میشه کشت من هی میزنمشون دوباره زنده میشن :|
بعد ی راه هست میری پایین اسمش cata combtsهست همه جا تاریکه از دستشون فرار میکنم ی جا میرسم ی مرده هست اتیش پرتاب می کنه اون را هم نیشه زد کنارش ی سیو هم هست ولی نمیشه سیو کرد :|
اون اسکلت ها رو فعلا نمی شه کشت و شما راه رو اشتباه رفتید.از همون جایی که وارد bonfire شدید برگردید یک ساختمون پل مانند(به سبک قنات های روم باستان)می بینید که باید برید اونجا:دی

اول بازی نباید از اون مسیر بری . اونجا رو وقتی برو که قوی شدی . راهنمای gamespot میتونه کمکت کنه که کجا بری .

توی فایرلینک همونجایی که یارو نشسته روبروش یه راه هست کنار کوه از اون قسمت برو بالا catacombs هنوز زوده برات:d

بچه ها یکی در مورد Co Op بازی توضیح میده؟همون خط اصلی داستانی بازی رو یعنی میشه چند نفره رفت؟

ببین دوست عزیز, توی این بازی چندین covenant وجود داره و هر کدومش یه هدف مثلا خیر یا شر یا دفاع از یه شخص یا منطقه خاص رو دارن
-مثلا blade of the dark moon اگه اسم کسی توی book of guilty باشه میرن و اونو شکار میکنن, یا مثلا Gravelord servants ایتم eye of death رو توی جایی دراپ میکنن و با اینکار بازی واسه بازیکننده های دیگه که از اونجا عبور میکنن فوق العاده سخت میشه وتا اون رو نکشن بازی همینجور سخت میمونه
-در ضمن معمولا شما فقط با هم گروهی های خودت توی انلاین مچ میشی و اونها رو راحتتر میتونی پیدا کنی ... البته کار گروه way of white یا warrior of sunlight اصولا کمک به بازیکنای دیگه واسه رد کردن مراحل هست, اعضا این گروها به همراه Princess Gurd تقریبا با اکثر گروها مچ میشن و میتونن با هم بازی رو برن [[ که البته به نظر شخص خودم استفاده از حالت انلاین بازی واسه رد کردن مراحل یا بایهای معمول بازی, بازی رو خیلی اسون میکنه و جالب نیست ]]
به ندرت پیش میاد بیشتر از 2,3 نفر با هم مچ شن _ البته مثل اینکه بعد از prepare to die edition قابلیت دوئل چندین نفر از اعضا یک covenant با چندین نفر از یه covenant دیگه هست که البته خودم اینو امتحان نکردم
روشش هم استفاده از sign هست که اگر علامت بازیکن دیگه ای رو دیدی میتونی اونو summon کنی ...خودتون هم میتونید جلوی ورودی باسها sign خودتون رو بذارید که اگه کسی خواست بتونه شما رو summon کنه, اینجوری soul هم میتونید جمع کنید ...

.
فقط هشدار بدم که همه بازیکنای انلاین ادمای نایسی نیستن و بعضیها فقط به قصد کشتن بقیه وجمع اوری ایتماشون میان!

سلام. يه سوال
اون شواليه كه زره زرد داره از تو زندون پايين كليسا آزادش ميكنيم و بعد ميره كنار اون زنه كه حرف نميزنه. اون شواليه رو بايد. چكار كرد ?

سلام. يه سوال
اون شواليه كه زره زرد داره از تو زندون پايين كليسا آزادش ميكنيم و بعد ميره كنار اون زنه كه حرف نميزنه. اون شواليه رو بايد. چكار كرد ?
این شوالیه رو اگز آزاد کنی میره کنار Firekeeper توی Firelink Shrine و بعد از مدتی اون زنه رو میکشه و باعث میشه Bonfire خاموش بشه.
بعد باید بری تو Anor Londo و دنبالش بگردی و ...
از من میشنوی همین اول سر به نیستش کن و یه انگشتر تر و تمیز بگیر:d

من این Dark Souls رو 3 4 ماه پیش بازی کردم. اولاش برام دلچسب بود ولی هر چی جلوتر می رفتم سخت تر و سخت تر میشد. تا به جایی رسیدم که به سختی می تونستم کسی رو بکشم و زرتی می مردم. تو یوتیوب هم که نگاه میکردم اونایی که به همون قسمت ها رسیده بودن خیلی راحت می کشتن و damage و defense بالایی داشتن. هرپی گشتم نفهمیدم مشکل از کجاست و دیگه بی خیال بازی شدم. یکی می گفت این بازی رو آفلاین نمی تونی به پایان برسونی و حتما باید کمک بگیری. نمی دونم این درسته یا نه.
حالا می خوام بازی رو از اول شروع کنم.
به نطر شما اساتید مشکل من چه چیزایی بوده؟؟ و اینکه حتما باید آنلاین بازی کنم؟

من این Dark Souls رو 3 4 ماه پیش بازی کردم. اولاش برام دلچسب بود ولی هر چی جلوتر می رفتم سخت تر و سخت تر میشد. تا به جایی رسیدم که به سختی می تونستم کسی رو بکشم و زرتی می مردم. تو یوتیوب هم که نگاه میکردم اونایی که به همون قسمت ها رسیده بودن خیلی راحت می کشتن و damage و defense بالایی داشتن. هرپی گشتم نفهمیدم مشکل از کجاست و دیگه بی خیال بازی شدم. یکی می گفت این بازی رو آفلاین نمی تونی به پایان برسونی و حتما باید کمک بگیری. نمی دونم این درسته یا نه.
حالا می خوام بازی رو از اول شروع کنم.
به نطر شما اساتید مشکل من چه چیزایی بوده؟؟ و اینکه حتما باید آنلاین بازی کنم؟

نه خیر عزیزه من اصلا لازم نیست انلاین بازی کنی...
سختی بازی ادم جذب میکنه...
و کسایی هم که اونجارو عینه اب خوردن رد میکردن به دلیل این بوده که +new game رفتند.
شما بازی از اول برو کلاس جادوگر بردار...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or