سلام براي شروع بار اول بازي كدوم كلاس از همه بهتره?
اون اسکلت ها رو فعلا نمی شه کشت و شما راه رو اشتباه رفتید.از همون جایی که وارد bonfire شدید برگردید یک ساختمون پل مانند(به سبک قنات های روم باستان)می بینید که باید برید اونجادرود دوستان کمک می خوام همون اوایل بازی هست وقتی با اون سیمرغ یا چمیدونم کلاغ می ری ی منطقه جدید ی نفر افتاده زمین بعد سمت راست میگیری میری دم قبرستون پر اسکلت هست این اسکلت ها را چطوری میشه کشت من هی میزنمشون دوباره زنده میشن
بعد ی راه هست میری پایین اسمش cata combtsهست همه جا تاریکه از دستشون فرار میکنم ی جا میرسم ی مرده هست اتیش پرتاب می کنه اون را هم نیشه زد کنارش ی سیو هم هست ولی نمیشه سیو کرد
این بازی هست یا ....................
اول بازی نباید از اون مسیر بری . اونجا رو وقتی برو که قوی شدی . راهنمای gamespot میتونه کمکت کنه که کجا بری .درود دوستان کمک می خوام همون اوایل بازی هست وقتی با اون سیمرغ یا چمیدونم کلاغ می ری ی منطقه جدید ی نفر افتاده زمین بعد سمت راست میگیری میری دم قبرستون پر اسکلت هست این اسکلت ها را چطوری میشه کشت من هی میزنمشون دوباره زنده میشن
بعد ی راه هست میری پایین اسمش cata combtsهست همه جا تاریکه از دستشون فرار میکنم ی جا میرسم ی مرده هست اتیش پرتاب می کنه اون را هم نیشه زد کنارش ی سیو هم هست ولی نمیشه سیو کرد
درود دوستان کمک می خوام همون اوایل بازی هست وقتی با اون سیمرغ یا چمیدونم کلاغ می ری ی منطقه جدید ی نفر افتاده زمین بعد سمت راست میگیری میری دم قبرستون پر اسکلت هست این اسکلت ها را چطوری میشه کشت من هی میزنمشون دوباره زنده میشن
بچه ها یکی در مورد Co Op بازی توضیح میده؟همون خط اصلی داستانی بازی رو یعنی میشه چند نفره رفت؟
این شوالیه رو اگز آزاد کنی میره کنار Firekeeper توی Firelink Shrine و بعد از مدتی اون زنه رو میکشه و باعث میشه Bonfire خاموش بشه.سلام. يه سوال
اون شواليه كه زره زرد داره از تو زندون پايين كليسا آزادش ميكنيم و بعد ميره كنار اون زنه كه حرف نميزنه. اون شواليه رو بايد. چكار كرد ?
من این Dark Souls رو 3 4 ماه پیش بازی کردم. اولاش برام دلچسب بود ولی هر چی جلوتر می رفتم سخت تر و سخت تر میشد. تا به جایی رسیدم که به سختی می تونستم کسی رو بکشم و زرتی می مردم. تو یوتیوب هم که نگاه میکردم اونایی که به همون قسمت ها رسیده بودن خیلی راحت می کشتن و damage و defense بالایی داشتن. هرپی گشتم نفهمیدم مشکل از کجاست و دیگه بی خیال بازی شدم. یکی می گفت این بازی رو آفلاین نمی تونی به پایان برسونی و حتما باید کمک بگیری. نمی دونم این درسته یا نه.
حالا می خوام بازی رو از اول شروع کنم.
به نطر شما اساتید مشکل من چه چیزایی بوده؟؟ و اینکه حتما باید آنلاین بازی کنم؟