Dark Souls | Xbox 360

پس شانسی هست .#:-s

نه بابا شانس چیه؟ :d
humanity رو شوالیه بهت نمیده که, از کشتن دشمنا بدست میاری و یا از محیط جمع اوری میکنی
ببین مطمئنا اگه تا حالا مصرف نکردی چند تایی داری, باید توی inventory کنار فلاسک انتخابش کنی ( دفیقا مثل soul که مصرف میکنی و به مجموع sulهات اضافه میشن ) و بعدم مصرفش کنی _بهتره فقط یکی رو مصرف کنی, خالا عدد کنار خط سلامتت 1 شده :بعدش توی بن فایر بشین و reverse hollowing رو ok کن بعد human میشی و قیافه کاراکترت هم تازه میشه مث ادمیزاد ;)
حالا دیگه summon هم میتونی بکنی ...

آخرین ویرایش:
پس شانسی هست .#:-s
كشتن موشهاي توي فاضلاب زياد هيومنيتي ميده.....بعدشم اكثرا باسها و موجودات خفن

بعدشم اگه انلاين شي و به چند تا پليرو حمله كني قشنگ ميتوني هيومنيتيشونو بدزدي

يا اگه با دوستت coop شي و تو كشتن باس كمكش كني به عنوان جايزه هيومنيتي ميده

.

نه بابا شانس چیه؟ :d
humanity رو شوالیه بهت نمیده که, از کشتن دشمنا بدست میاری و یا از محیط جمع اوری میکنی
ببین مطمئنا اگه تا حالا مصرف نکردی چند تایی داری, باید توی inventory کنار فلاسک انتخابش کنی ( دفیقا مثل soul که مصرف میکنی و به مجموع sulهات اضافه میشن ) و بعدم مصرفش کنی _بهتره فقط یکی رو مصرف کنی, خالا عدد کنار خط سلامتت 1 شده :بعدش توی بن فایر بشین و reverse hollowing رو ok کن بعد human میشی و قیافه کاراکترت هم تازه میشه مث ادمیزاد ;)
حالا دیگه summon هم میتونی بکنی ...
یک بار بمیرم سول ها رو جمع نکنم. سومن می پره . تا حالا هر چی داشتم پریده .چند صد بار چون سوختم.
:)

سلام دوستان

یک اسپیدران بازی دارک سولز انجام دادم که توسط توووتر دارک سولز اخیرا تایید شد و بازی رو 1:19:33 تموم کردم بدون استفاده از باگ بازی و بدون مردن . به خاطر سرعت کم نت 15 ویدیو در سایت یییوتوب قرار دادم ولی می ترسم لینک ***** الان در سایت قرار بدم شاید سایت فیللتتر شد انشالا از ی ایرانی حمایت بشه . نوکر شما saveh1nadra

Last edited by a moderator:
سوووووال مهم من اولین باره این بازیو میکنم .....حالا سوال من من چیم اینجا کجاس این یارو کی بود مارو نجات داد اصلا چرا؟؟؟؟چه خبره ؟؟؟داستان بازی چیه اصلا؟؟؟هدف چیه چگونه برم /؟؟؟
چرا مردم این ریختین و من؟؟؟
از چه وری برم زنده بمونم:((:-?:-?:-?8->:دی:دی:دی:دی:-$

---------- نوشته در 11:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:57 PM ارسال شده بود ----------

ایا ایا ایا

دوست عزیز شما باید اول از اون undead asylume خارج بشید و به lordran سفر کنید ولی قبلش باید asylume demon رو بکشید دفعه ی اول که این غول رو دیدید باید از یه دری که اون جاست فرار کنید بعد که سلاحاتون رو به دست اوردید و جلو تر رفتید با یه مه سفید مواجه میشید که با گذشتن از اون از بالای سر undead asylume سر در می یارید که میتونید بپرید رو سرش و یه ضربه به سرش بزنید که تقریبا نصف جونش کم میشه و بعد هم باید بکشیدش تا دره بزرگی که اونجاست رو بتونید باز کنید و به کمک یه کلاغ بزرگ به lordran سفر کنید میتونید از راهنماهای سایت های game pressure یا game spot هم استفاده کنید که خیلی مفصل توضیح دادن البته انگلیسی هستن در مورد داستان هم اگه بنده بخوام بگم به شما حداقل 10 خط باید بنویسم که با عرض معذرت اصلا حوصلشو ندارم ولی چند صفحه قبل برای یه نفر نوشتم شما صفحات 100 تا 112 رو بگردی پیداش میکنی.

دوستان چند تا سوال داشتم
1)estus flask من الان شده +2 من میخواستم 15 تاییش کنم پیش اون یارو تو anor londo که کنار bon fire ایستاده بود..ولی همون 10 تایی موند بجاش یه firekeeper گرفت و شد +2..حالا فایده این +2 چیه؟
2)من قبلا رفتم یه جایی اسمش یادم ولی مواد مذاب بود همه جا بعد چند تا boss کشتم رسیدم یه جایی مه زرد بود اجازه ورود نمیداد..حالا تو anor londo هم مه زرد است ورودی یه دروازه اجازه ورود نمیده؟چجوری باید برم داخل این دروازه ها؟
3)این carim که anatstacia کشته و چه جوری پیداش کنم تا روحشو پس بگیرم بتونم estus flask اپگرید کنم 15 تایی بشه؟
4)من با این بازی های rpg حال نمیکردم تا اسکایرم بازی کردمو خوشم اومد ..این dark soul از اونم جالب تر بود..حالا بازی هست تو همین مایه ها بعد از تموم کردن این برم سراغش ؟

كشتن موشهاي توي فاضلاب زياد هيومنيتي ميده.....بعدشم اكثرا باسها و موجودات خفن

بعدشم اگه انلاين شي و به چند تا پليرو حمله كني قشنگ ميتوني هيومنيتيشونو بدزدي

يا اگه با دوستت coop شي و تو كشتن باس كمكش كني به عنوان جايزه هيومنيتي ميده

.
من co op ش رو بازی کردم ولی تا به حال به کسی حمله نکردم میشه بگی چجوری باید این کارو کرد :d

من co op ش رو بازی کردم ولی تا به حال به کسی حمله نکردم میشه بگی چجوری باید این کارو کرد :d
اولا بايد يا red orb يا cracked red orb داشته باشي كه اولي رو از عضو شدن تو يه كاوننت و دومي رو از طريق پيدا كردن و .... ميتوني بدست بياري......
بعدش ميري مناطقي كه تقريبا شلوغ(نزديك بن فاير ها يا اون جنگلي كه گرگ بود) مي بيني كه خود به خود اون ايتمها فعال ميشه فعال كه شد ازشون استفاده ميكني و به دنياي يكي از بازيكنا invade مي كنه كه اگه بتوني تو نبرد بكشيش غنايم داري و گرنه شوت ميشي تو دنياي خودت

همين

اقا من در جواب سوالات کاربر iman86z یه عالمه متن نوشتم چرا پاک شدن ؟

---------- نوشته در 02:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:50 PM ارسال شده بود ----------

1 شما اگه با استفاده از humanity خودت رو ادم کنی میتونی با انتخاب keendling دور اتیشا کاری کنی که با دادن یه humanty اکتیو شده به جای 5 تا , 10 تا estus flask بهت بده بعدا با کشتن pinwheel هم یه ایتم به نام rite of kindling به دست میاری که میتونی اتیشا رو بیشتر تقویت کنی تا بهت 15 یا 20 تا estus flask بدن با دادن fire keeper soul هم به هر fire keeper خاصیت estus flask بالاتر میره و هر دفعه که بخوریش بیشتر از جونی که از دست دادی برمیگرده.
2 برای گذشتن از اون مه های زرد باید ایتم lord vessel رو بعد از کشتن orenstine و smough از queen of sunlight بگیری برای رسیدن به orenstine و smough هم باید توی aniorlondo با اسانسور برید پایین و bell gargoyle رو بکشید و از یه سطح شیب دار که اون جا هست وارد کلیسا بشید و باقی راه رو برید و بعد که lord vressel رو به دست اوردی بدیش به dark stalker katee (توی abysse بعد از کشتن four king ظاهر میشه البته اگه پیش ایشون بری king seeker frampt دشمن شما میشه و دیگه نمیتونید سلاح ها و ایتم های بدرد نخورتون رو بهشون بفروشید. ) یا king seeker frampt (از استخر واقع در fire link shrine بعد از به صدا در اوردن دو زنگ بیداری بیرون میاد البته اگه بدیش به ایشون بعد از کشتن four king دیگه dark stalker katee توی abysse ظاهر نمیشه و نمیتونی عضو covenant ش بشی یا اینکه سرنوشت واقعیت رو از اون بپرسی.) دیگه با خودتونه که ریسک جنگیدن زودتر با four king که یکی از سخت ترین باس های بازی هست رو بکنید یا اینکه بیخیال dark stalker katee و covenant ش بشید و برید توی اون مه های زرد و با باس های اونجا مبارزه کنید و وقتی قوی تر شدید به جنگ four king برید .
3 توی اون سالنی که منتهی به محل مبارزه با smough و orenstine هست باید از یه ایتم که از محل مرگ anastasia همراه لباساش به دست میاری که به شکل یه حدقه ی چشم سیاه هست که وسطش زرده استفاده کنی و وارد دنیای knight leutric of carim بشی و بکشیش البته یکم سخته چون دو تا بادیگارد هم داره تا روح anastasia رو بدست بیاری با روحش اونوقت میتونی بری به محل مرگش یعنی سلولی که توش زندانی بود توی firelink shrine و اون رو دوباره زنده کنی یا با روحش estus flask رو ارتقا بدی که البته پیشنهاد من اینه که به زندگی برش گردونی تا firelink shrine fire دوباره روشن بشه که خیلی اتش حیاتی ای هست مخصوصا برای کشتن four king در ضمن بعد از کشتن carim توی اون راهرویی که منتهی به محل اقامت queen of sunlight هست میتونی جسدش رو توی دنیای واقعی ببینی و زرهش رو برداری.
4 اگر ps3 داری بازی demon souls هست که dark souls ادامه ی معنویش محسوب میشه و خیلی به dark souls شبیه شماره دوم dark souls هم چند وقت دیگه منتشر میشه the elder scrols 4 oblivion و witcher 2 و kingdom of alamur reconing و fallout هم بازی های خوبی در این سبک هستن .
اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم دوست عزیز.
راستی من یه سوال دارم برای کشتن four king در حالت offlineانگار میتونی از یه جادوگر زن هم به عنوان یار کمکی با استفاده از summoning استفاده کنی ولی من با اینکه انسان بودم قبل از مبارزه با four king نزدیک محل مبارزه روح زنه رو نتونستم پیدا کنم کسی هست تونسته باشه از این زن توی مبارزه با four king کمک بگیره به ما بگه دقیقا محل احظارش کجاست؟

سلام دوستان گل من dark souls prepare to die edition گرفتم کسی میدونه مپ جدیدی که به بازی اضافه شده رو چطور باید پیدا کنم؟من dark souls یه lvl700 دارم یه چند تا دیه هم دارم الان با sorcerer lvl436 دارم بازی میکنم

اقا من در جواب سوالات کاربر iman86z یه عالمه متن نوشتم چرا پاک شدن ؟

---------- نوشته در 02:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:50 PM ارسال شده بود ----------

1 شما اگه با استفاده از humanity خودت رو ادم کنی میتونی با انتخاب keendling دور اتیشا کاری کنی که با دادن یه humanty اکتیو شده به جای 5 تا , 10 تا estus flask بهت بده بعدا با کشتن pinwheel هم یه ایتم به نام rite of kindling به دست میاری که میتونی اتیشا رو بیشتر تقویت کنی تا بهت 15 یا 20 تا estus flask بدن با دادن fire keeper soul هم به هر fire keeper خاصیت estus flask بالاتر میره و هر دفعه که بخوریش بیشتر از جونی که از دست دادی برمیگرده.
2 برای گذشتن از اون مه های زرد باید ایتم lord vessel رو بعد از کشتن orenstine و smough از queen of sunlight بگیری برای رسیدن به orenstine و smough هم باید توی aniorlondo با اسانسور برید پایین و bell gargoyle رو بکشید و از یه سطح شیب دار که اون جا هست وارد کلیسا بشید و باقی راه رو برید و بعد که lord vressel رو به دست اوردی بدیش به dark stalker katee (توی abysse بعد از کشتن four king ظاهر میشه البته اگه پیش ایشون بری king seeker frampt دشمن شما میشه و دیگه نمیتونید سلاح ها و ایتم های بدرد نخورتون رو بهشون بفروشید. ) یا king seeker frampt (از استخر واقع در fire link shrine بعد از به صدا در اوردن دو زنگ بیداری بیرون میاد البته اگه بدیش به ایشون بعد از کشتن four king دیگه dark stalker katee توی abysse ظاهر نمیشه و نمیتونی عضو covenant ش بشی یا اینکه سرنوشت واقعیت رو از اون بپرسی.) دیگه با خودتونه که ریسک جنگیدن زودتر با four king که یکی از سخت ترین باس های بازی هست رو بکنید یا اینکه بیخیال dark stalker katee و covenant ش بشید و برید توی اون مه های زرد و با باس های اونجا مبارزه کنید و وقتی قوی تر شدید به جنگ four king برید .
3 توی اون سالنی که منتهی به محل مبارزه با smough و orenstine هست باید از یه ایتم که از محل مرگ anastasia همراه لباساش به دست میاری که به شکل یه حدقه ی چشم سیاه هست که وسطش زرده استفاده کنی و وارد دنیای knight leutric of carim بشی و بکشیش البته یکم سخته چون دو تا بادیگارد هم داره تا روح anastasia رو بدست بیاری با روحش اونوقت میتونی بری به محل مرگش یعنی سلولی که توش زندانی بود توی firelink shrine و اون رو دوباره زنده کنی یا با روحش estus flask رو ارتقا بدی که البته پیشنهاد من اینه که به زندگی برش گردونی تا firelink shrine fire دوباره روشن بشه که خیلی اتش حیاتی ای هست مخصوصا برای کشتن four king در ضمن بعد از کشتن carim توی اون راهرویی که منتهی به محل اقامت queen of sunlight هست میتونی جسدش رو توی دنیای واقعی ببینی و زرهش رو برداری.
4 اگر ps3 داری بازی demon souls هست که dark souls ادامه ی معنویش محسوب میشه و خیلی به dark souls شبیه شماره دوم dark souls هم چند وقت دیگه منتشر میشه the elder scrols 4 oblivion و witcher 2 و kingdom of alamur reconing و fallout هم بازی های خوبی در این سبک هستن .
اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم دوست عزیز.
راستی من یه سوال دارم برای کشتن four king در حالت offlineانگار میتونی از یه جادوگر زن هم به عنوان یار کمکی با استفاده از summoning استفاده کنی ولی من با اینکه انسان بودم قبل از مبارزه با four king نزدیک محل مبارزه روح زنه رو نتونستم پیدا کنم کسی هست تونسته باشه از این زن توی مبارزه با four king کمک بگیره به ما بگه دقیقا محل احظارش کجاست؟

واقعا نتومستم فقط با لایک کردن قدردانی کنم ..از توضیح کامل و وقتی که گذاشتید ممنونم..حاالا یه سوال تا اینجایی که اومدم
pinwheel و ندیدم درسته؟ بعد کجا باید پیداش کنم این ایتم RITE OF KINDLING ? بعد یه سوال دیگه اینجایی که من هستم چند درصد از بازی رفتم؟
به نظر شما
lord vressel به کی بدم چون جنسامو میریزم سطل اشغال ولی نمیدم به king seeker frampt با اون صدای مسخرش(چقدر کلا صداهاشون مسخرس)..کلا به همون DARK STALKER بدم بهتر نه؟

بازم ازت ممنونم بابت راهنمایی خوب و کاملت

سلام دوستان گل من dark souls prepare to die edition گرفتم کسی میدونه مپ جدیدی که به بازی اضافه شده رو چطور باید پیدا کنم؟من dark souls یه lvl700 دارم یه چند تا دیه هم دارم الان با sorcerer lvl436 دارم بازی میکنم
براي رفتن به قسمت اكسپنشن كه 4 تا باس جديد داره بايد چند تا كار انجام بدي!
اول از همه اينكه بايد بري Annor Londo و اون دو تا باس اعصاب خورد كن رو بكشي و LordVessel رو بگيري و تو قسمت مربوطه كار بزاري تا بتوني به Duke's Archive دسترسي پيدا كني.
تو Darkroot Basin يه Hydra چند سر هست كه تو يه درياچه كوچيك هست. اول بايد بري اونو بكشي. بقل اش يه غار هست.
اونو برو تو كه البته انتهاي غار بن بست هست.
از بازي خارج شو و دوباره بازي رو لود كن. يه Crystal Golem زرد رنگ ظاهر ميشه اونجا.
اونو بكش. يه زنه از داخل بدن كريستال مياد بيرون. باهاش صحبت كن و در جواب سوالش حتما Yes رو انتخاب كن.
بعد برو به سمت Annor Londo و Duke's Archive و بعد از اولين Bonfier وقتي آسانسور رو ميري بالا يه سري از اين Undead ها رو ميكشي.
اون گوشه يه Crystal Golem آبي رنگ هست. اونو بكش. بهت يه مدال نصفه ميده.
حالا دوباره برگرد به اون غار.
انتهاي غار يه دود سياه ميبيني. برو جلوش و A رو بزن!!
به دنياي اكسپنشن خوش آمدي!
اون باس آخرش Father of the Abyss پوست ميكنه لامصب و خيلي سخته! ولي بقيه شون زياد سخت نيستن!

سلام اقايون يه اسبيدران برا دارك سولز ارايه كردم خدمت مردم كه بازي در زمان ١:١٩:٣٣ تموم كردم و بدون استفاده از مشكلات بازي و بدون مردن ، همجنين اخيرا تويييتر دارك سولز تاييد كرد ،حال مي خوام لينك يوتوب را در سايت قرار بدم ولي ***** ميشه وسه ستاره روش مي اد ٠ من الان جه كنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or