Dark Souls | Xbox 360

سلاح هایی که با هر materialy به غیر از titanite shard تا +5 تقویت میشن مثل twinkling titanite یا dragon scale و یا demon titanite نهایت تا همون +5 ارتقا پیدا میکنن و دیگه بیشتر ارتقا پیدا نمیکنن.

من نمیدونم این FOUR KING هم جز باس های سخت هست یا اسون نمیدونم شاید این DARK SOUL من اسون هست فقط اینو میتونم بگم بار اول کشتمش 6 تا هم فلاسک استفاده کردم خیلی اسون بود ..به نظرم اون مار چند سر از همشون سختر بود برای من..
استراتژی من به این صورت هست WARRIOR برداشتم شمشیرم black knight helberd +5 هست دودستی میگیرم میرم تو شکم باس با 4 یا 5 ضربه از بین میرن پشت سر هم میزنم وقتی هم میدونم میخواد بزنه سریع دوتا فلاسک استفاده میکنم
ornestin يا smoug گفتم شاید شانسی باشه ولی four king چی دیگه..به نظرم باساش داره همینجور ساده تر میشه من کلا تو اون مار چند سر خیلی مردم یکیم تو اون باسا که یه پا ندارن یه دمم دارن ..تو این باسای اخر حتی یک ذره اذیت نشدم ..لذتش کم شده
دوست عزيز باس هايه four kings سري اول كشتنشون ساده هست چون ميزان خونشون HP شون خيلي زياد نيست اما دفعه دوم مقدار HP شون به حد قابل محسوسي افزايش پيدا ميكنه و به خاطر همين از سري دوم به بعد تبديل به يكي از سختترين باس هايه بازي ميشن.
اون مار هفت سر هيدرا, FACE LESS يك پا جز MINI BOSS هايه بازي هستن و در طبقه باس هايه بازي قرار نميگيرن.
اگر هم شما دنبال چالش و باس هايه سخت هستيد حتما پيشنهاد ميكنم كه DLC بازي دارك سولز رو تهيه كنيد چون سختترين باس هايه بازي از قبيل ARTORIAS ,BLACK DRAGON KALAMEETE,MANUS در اين DLC حضور دارن البته باس آخر بازي هم يعني LORD GWYN از باس هايه سخت بازي به شمار ميره.

خوب راستش Four Kings براي بار اول كه بازي ميكني اگه Level 80 يا بالاتر باشي مبارزه خيلي راحت تر ميشه و ضرباتشون جون زيادي ازت كم نميكنن اما پايين تر از 80 باشي اذيت ميشي و اگه خيلي پايين باشي كه با يكي دو ضربه ميميري!
اما براي بار دوم + New Game كه ميري Four Kings خيلي سخت ميشن نميدونم چرا! دهن سرويس ميكنن لعنتيا!
سخت ترين Boss تا الان براي من اون Manus Father of the Abyss تو قسمت اكسپنشن بوده! سرعت خيلي زيادي داره و ضرباتش خيلي جون كم ميكنه!
بعضي وقتا در عرض يكي دو ثانيه ضربات پي در پي اش ميكشت و فرصت نفس كشيدن هم بهت نميده!!

براي رفتن به قسمت اكسپنشن كه 4 تا باس جديد داره بايد چند تا كار انجام بدي!
اول از همه اينكه بايد بري Annor Londo و اون دو تا باس اعصاب خورد كن رو بكشي و LordVessel رو بگيري و تو قسمت مربوطه كار بزاري تا بتوني به Duke's Archive دسترسي پيدا كني.
تو Darkroot Basin يه Hydra چند سر هست كه تو يه درياچه كوچيك هست. اول بايد بري اونو بكشي. بقل اش يه غار هست.
اونو برو تو كه البته انتهاي غار بن بست هست.
از بازي خارج شو و دوباره بازي رو لود كن. يه Crystal Golem زرد رنگ ظاهر ميشه اونجا.
اونو بكش. يه زنه از داخل بدن كريستال مياد بيرون. باهاش صحبت كن و در جواب سوالش حتما Yes رو انتخاب كن.
بعد برو به سمت Annor Londo و Duke's Archive و بعد از اولين Bonfier وقتي آسانسور رو ميري بالا يه سري از اين Undead ها رو ميكشي.
اون گوشه يه Crystal Golem آبي رنگ هست. اونو بكش. بهت يه مدال نصفه ميده.
حالا دوباره برگرد به اون غار.
انتهاي غار يه دود سياه ميبيني. برو جلوش و A رو بزن!!
به دنياي اكسپنشن خوش آمدي!
اون باس آخرش Father of the Abyss پوست ميكنه لامصب و خيلي سخته! ولي بقيه شون زياد سخت نيستن!
داداش واقا زحمت کشیدی ممنون از وقتی که برای جواب دادن گذاشتی

من نمیدونم این FOUR KING هم جز باس های سخت هست یا اسون نمیدونم شاید این DARK SOUL من اسون هست فقط اینو میتونم بگم بار اول کشتمش 6 تا هم فلاسک استفاده کردم خیلی اسون بود ..به نظرم اون مار چند سر از همشون سختر بود برای من..
استراتژی من به این صورت هست WARRIOR برداشتم شمشیرم black knight helberd +5 هست دودستی میگیرم میرم تو شکم باس با 4 یا 5 ضربه از بین میرن پشت سر هم میزنم وقتی هم میدونم میخواد بزنه سریع دوتا فلاسک استفاده میکنم
ornestin يا smoug گفتم شاید شانسی باشه ولی four king چی دیگه..به نظرم باساش داره همینجور ساده تر میشه من کلا تو اون مار چند سر خیلی مردم یکیم تو اون باسا که یه پا ندارن یه دمم دارن ..تو این باسای اخر حتی یک ذره اذیت نشدم ..لذتش کم شده
شما تشریف ببرید برای بار 9 بازی رو تموم کنید، اون وقت ببینم همین نظر رو دارین یا نه:d Dragoon Tooth +5 جلوی اینا حکم اسباب بازی داره:d فکر کنم سخت ترین باس بازی هر بار که بازی رو تموم کنیم، همین Four Kings میشن.
سلام .من الان اون غول کریستالی رو زدم . نمی دونم الان کجا برم vally of drakes هم که بستس و اونجا داخل demon ruins هم نمیشه رفت؟؟
منظورت همون Seath The Scaleless هست؟:-/

شما تشریف ببرید برای بار 9 بازی رو تموم کنید، اون وقت ببینم همین نظر رو دارین یا نه:d Dragoon Tooth +5 جلوی اینا حکم اسباب بازی داره:d فکر کنم سخت ترین باس بازی هر بار که بازی رو تموم کنیم، همین Four Kings میشن.

منظورت همون Seath The Scaleless هست؟:-/

آره همونه . من زدمش روحشم دادم lord vissel هیچ اتفاقی نیوفتاد الان اون باس توی نقاشیم زدم. الان کجا برم

راستی دروازه vally of drakes چجوری باز میشه؟

آره همونه . من زدمش روحشم دادم lord vissel هیچ اتفاقی نیوفتاد الان اون باس توی نقاشیم زدم. الان کجا برم

براي مبارزه نهايي با باس آخر بازي يعني Lord Gwyn بايد 4 تا Boss Soul رو بدي به Lord Vessel.
- يكي همون اژدهاي كريستالي هست كه خودت هم گفتي زدي.
- يكي Four Kings هست كه از New Londo Ruins بهش دسترسي پيدا ميكني. اون دروازه بزرگ توي Valley of Drakes رو هم از همينجا باز ميكني كه باعث ميشه آب درياچه خالي بشه.
- يكي Nitto هست كه از Tomb of the Giants بهش ميرسي.
- آخري هم Bed of Chaos هست كه از Demons Ruin و به طبع Lost Izalith بهش ميرسي.

آخرین ویرایش:

برای باز کردن اون دروازه باید بری Firelink Shrine و از پله هایی که اونجا هستن بری پایین و برسی به New Londo Ruins. همونجایی که آب جمع شده و روح ها پرسه میزنن. پل وسط آب ها رو میگیری و ادامه میدی و بقیه راه مشخصه. فقط یادت باشه که برای اینکه بتونی روح ها رو بکشی، باید یه آیتم هست به این شکل:

2030.png

رو مصرف کنی تا روح ها مادی بشن.

Nito رو هم باید بری توی Catacombs که همون قبرستون کنار Firelink Shrine هست.

Bed Of Chaos هم باید بری همونجایی که دومین ناقوس رو به صدا در آوردی و ادامه بدی.

توی مرحله اسکلت ها و اون منطقه تاریک رو به یه باسی رسیدم که تمام اسکلته . زردمش دیگه بن بست بود و با بون فایر مرحله عوض کردم. این مرحله باس اصلیش بود کشتم؟ دیگه ا ز اینجا خلاصم؟
ودوم اینکه از اون زنه پشت میله ها اینقدر از اون پودر ها که برا کشتن روح ها استفاده میشه خریدم دیگه نداره!!! چیکار کنم یه جا روح هست پودر ندارم رد کنم.

توی مرحله اسکلت ها و اون منطقه تاریک رو به یه باسی رسیدم که تمام اسکلته . زردمش دیگه بن بست بود و با بون فایر مرحله عوض کردم. این مرحله باس اصلیش بود کشتم؟ دیگه ا ز اینجا خلاصم؟
ودوم اینکه از اون زنه پشت میله ها اینقدر از اون پودر ها که برا کشتن روح ها استفاده میشه خریدم دیگه نداره!!! چیکار کنم یه جا روح هست پودر ندارم رد کنم.

بعضی مواقع از روح ها یک خنجریdrop می شه که باهاش می شه روح ها رو بدون پودر کشت ببین تو ایتمات نداری

برای باز کردن اون دروازه باید بری Firelink Shrine و از پله هایی که اونجا هستن بری پایین و برسی به New Londo Ruins. همونجایی که آب جمع شده و روح ها پرسه میزنن. پل وسط آب ها رو میگیری و ادامه میدی و بقیه راه مشخصه. فقط یادت باشه که برای اینکه بتونی روح ها رو بکشی، باید یه آیتم هست به این شکل:

2030.png

رو مصرف کنی تا روح ها مادی بشن.

Nito رو هم باید بری توی Catacombs که همون قبرستون کنار Firelink Shrine هست.

Bed Of Chaos هم باید بری همونجایی که دومین ناقوس رو به صدا در آوردی و ادامه بدی.
این ایتم رو کسی غیر اون زنه نداره ؟ تموم کرده گیر کردم.

این ایتم رو کسی غیر اون زنه نداره ؟ تموم کرده گیر کردم.
چرا ارزونترم میده توی همون NEW LONDO RUINS اون یارو که لباس قرمز داره سقف یه خونه ایستاده..همونی که کلید SEAL رو میده میتونی با 1000 سول بخری یعنی 1/4 قیمت اون زنه

چرا ارزونترم میده توی همون NEW LONDO RUINS اون یارو که لباس قرمز داره سقف یه خونه ایستاده..همونی که کلید SEAL رو میده میتونی با 1000 سول بخری یعنی 1/4 قیمت اون زنه
عجب شانس گندی دارم من.اون شنل قرمزی هم درست توی همون مرحله روح ها هست 30 تا روح دنبالم میفتن نمیشه خرید که:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or