Dark Souls | Xbox 360

ﻋﺠﺐ ﺷﺎﻧﺲ ﮔﻨﺪﯼ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﻦ.ﺍﻭﻥ ﺷﻨﻞ ﻗﺮﻣﺰﯼ ﻫﻢ ﺩﺭﺳﺖ ﺗﻮﯼ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺭﻭﺡ ﻫﺎ ﻫﺴﺖ 30 ﺗﺎ ﺭﻭﺡ ﺩﻧﺒﺎﻟﻢ ﻣﯿﻔﺘﻦ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﺧﺮﯾﺪ ﮐﻪ:|

ﺗﻨﻬﺎ ﺭﺍﻩ ﺣﻠﺖ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺑﺮﯼ ﺑﻪ ﺩپس ﻭ ﺗﻮﺳﻂ ﺑﺎﺳﯿﻠﯿﺴﮏ ﻫﺎ ﮐﺸﺘﻪ ﺑﺸﯽ ﺗﺎ ﻧﻔﺮﯾﻦ ﺑﺸﯽ ﻭ ﺑﺘﻮﻧﯽ ﺭﻭﺡ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﮑﺸﯽ .

آخرین ویرایش:
ﺗﻨﻬﺎ ﺭﺍﻩ ﺣﻠﺖ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺑﺮﯼ ﺑﻪ ﺩ~ﺱ ﻭ ﺗﻮﺳﻂ ﺑﺎﺳﯿﻠﯿﺴﮏ ﻫﺎ ﮐﺸﺘﻪ ﺑﺸﯽ ﺗﺎ ﻧﻔﺮﯾﻦ ﺑﺸﯽ ﻭ ﺑﺘﻮﻧﯽ ﺭﻭﺡ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﮑﺸﯽ .
یه انگشتر دارم که انتخاب میکنم نصف خونم رو میبره در اصل نفرین میکنه. با اون انگشتر میتونم؟

ﺍﯾﺎ ﮐﺸﺘﻦ moonlight butterfly ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﯼ ﻫﺴﺖ ؟
ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﺳﯿﻒ ﺭﻭ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺪﺳﺖ ﺍﻭﺭﺩﻥ ﺍﻧﮕﺸﺘﺮ ﻭ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﻪ ﺍﺑﯿﺲ ﻣﯽ ﮐﺸﯿﻢ ؟
ﻣﻦ ۳۰ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﻓﻠﺸﻢ ﺳﻮﺧﺖ ﻫﻤﻪ ﺳﯿﻮ ﻫﺎﻡ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﺷﺪ .

ﺍﯾﺎ ﮐﺸﺘﻦ moonlight butterfly ﺍﺧﺘﯿﺎﺭﯼ ﻫﺴﺖ ؟
ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﺳﯿﻒ ﺭﻭ ﻓﻘﻂ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺪﺳﺖ ﺍﻭﺭﺩﻥ ﺍﻧﮕﺸﺘﺮ ﻭ ﺭﻓﺘﻦ ﺑﻪ ﺍﺑﯿﺲ ﻣﯽ ﮐﺸﯿﻢ ؟
ﻣﻦ ۳۰ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ ﻓﻠﺸﻢ ﺳﻮﺧﺖ ﻫﻤﻪ ﺳﯿﻮ ﻫﺎﻡ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﺷﺪ .
اجباری نیست ولی با زدنش میشه Divine Ember رو بدست اورد که تو آپگرید کردن برخی از سلاح‌ها(Divine) کاربرد خوبی داره. البته برای اینکه بشه از قابلیت‌های این Embers استفاده کرد، باید اون رو تحویل Andre of Astora داد.(همون آهنگری که نزدیک Bon Fire منطقه Undead Parish هست)
در ضمن خود Boss هم Soul of the Moonlight Butterfly رو Drop میکنهکه باز توی ساخت سلاح جدید کاربرد داه.

نخیر دوست ما هنوز اصلا وارد dlc نشده که بتونه kalamet dragon رو کشته باشه و kalamet ring رو که برای افزایش سختیه بازی هست رو به دست اورده باشه اون انگشتر هم فکر کنم همون انگشتریه که جون رو کم میکنه و در ازاش به تعداد بارهایی که بازیکن میتونه از جادو استفاده کنه اضافه میکنه وسطشم یه یاقوت سبز باید باشه و برای مبارزه با روح های new londo ruins هم کاربردی نداره.

بچه ها چرا این قدرت از یه حدی بیشتر نمیشه؟ من الان تو NG+ هستم وقتی قابلیت استرنج مثلا میخوام از 48 بکنم 49 چند تا رسیستنسم زیاد میشه..لول اپم میشه ولی استرنجم اضافه نمیشه ؟؟؟ میدونید چه کاری باید انجام داد؟

اون خنجر رو پیدا کردم و از اون پوتیون ها خریدم 20 تا .تا راحت بشم. اما یه مشکلی هست اونم این که داخل این مرحله یک جا هست یه دروازه که مه سفید داره رو واردش میشم پله های گرد داره به پایین اخرش پرتگاهه. برمیگردم بالا هم مه اجازه برگشت نمیده. در اصل بن بسته. چیکار باید کنم؟
2. مرحله مواد مذاب .یه رییس داره که سمت چپ وراستش منبع هست یکی ش رو زدم همون که زمین میریزه . می خوام هیومن کمک کنه بهم جایی که احضار میکنی تو این مرحله کجاست؟
3 مرحله کریستالی هم راه دیگه ای به جز دیدن برف به روی یخ نیست بشه راه رو فهمید با پرتگاه مشخص بشه ؟
4. سپر دراگون ام سول هاش تموم شده .در اصل بی ارزش شده برا ترمیم تو منو ترمیم سلاح هام نیست ونمیشه ترمیم کرد .اون دوتا اهنگر هم انجام نمیدن.چیکار کنم؟

---------- نوشته در 06:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:32 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها چرا این قدرت از یه حدی بیشتر نمیشه؟ من الان تو NG+ هستم وقتی قابلیت استرنج مثلا میخوام از 48 بکنم 49 چند تا رسیستنسم زیاد میشه..لول اپم میشه ولی استرنجم اضافه نمیشه ؟؟؟ میدونید چه کاری باید انجام داد؟

به نظرم تا حدی نیروهات رو اپ باید کنی که با بقیه یا حداقل دو سه تاشون متعادل زیاد بشن تا بتونی نیرو رو اپ کنی. من خودم یه نیرو رو چند بار اپ میکردم دفعه بعد همینطور میشد .نیروی دیگه رو که به کارم میومد بالا میبردم.دفعه بعد نیرو اپ میشد همونی که بالا نمیرفت.

آخرین ویرایش:
اون خنجر رو پیدا کردم و از اون پوتیون ها خریدم 20 تا .تا راحت بشم. اما یه مشکلی هست اونم این که داخل این مرحله یک جا هست یه دروازه که مه سفید داره رو واردش میشم پله های گرد داره به پایین اخرش پرتگاهه. برمیگردم بالا هم مه اجازه برگشت نمیده. در اصل بن بسته. چیکار باید کنم؟
2. مرحله مواد مذاب .یه رییس داره که سمت چپ وراستش منبع هست یکی ش رو زدم همون که زمین میریزه . می خوام هیومن کمک کنه بهم جایی که احضار میکنی تو این مرحله کجاست؟
3 مرحله کریستالی هم راه دیگه ای به جز دیدن برف به روی یخ نیست بشه راه رو فهمید با پرتگاه مشخص بشه ؟
4. سپر دراگون ام سول هاش تموم شده .در اصل بی ارزش شده برا ترمیم تو منو ترمیم سلاح هام نیست ونمیشه ترمیم کرد .اون دوتا اهنگر هم انجام نمیدن.چیکار کنم؟

1.باید حلقه covenant of artorias رو دستت کنی بعد بیفتی که این حلقه رو بعد از کشتن sif که یک گرگه تو dark root بدست میاری
3.یک ذرات برفی روی هوا هستند که اون ها می تونند راهنمای شما باشند هر چند اگه مشکلی داشتید می تونید از چیزtube استفاده کنید
4.تنها چیزی که تو این بازی قابلیت ترمیم نداره سلاحای کریستالی هستند هر چند همونا هم با update کردن ترمیم می شند اگر منظورتون dragon crest قاعدتا باید ترمیم بشه
2.اگه منظورتون bed of chaos تو این boss بهیچ وجه summon کردن ارزشی نداره و شکست دادنش کاملا مبتنی بر شانس و سرعت عمله هر چند من خودم summon sign در حالت single ندیدم ولی در حالت multi هست

آخرین ویرایش:
غول انتهای مواد مذاب همونی که سه تا قلب داره ودرختی هست که اتیش میزنه و اون غول اخر تامب .مرحله اسکلتها ومنطقه تاریک که بدن اش پر اسکلته . جز، 4 تا باس اخر هست؟
این فور کینگ خون اش خیلی کم کم کم میشه .برا در امان بودن اون ویبره اش سپر یا کدوم انگشتر یا نیرو ای برا استفاده یا بالا بردن بیشتر به کار میاد؟
مرحله کریستالها هی پرت میشم از دونه برف استفاده میکنم اما اعصاب خورد کن شده.راهی نیست که نشون بده کف زمین رو؟

من سوال مهم دارم 1-من الان یه یارو که زره طلایی داشت وو ازاد کردم الان یارو نشسه روبه روی این زن لاله پایین اولین فایر بن... یارو خطر ناک نباشه بزن این زنه رو بکشه؟؟
2-من این ایتمامو به کی برفوشم
3-من لولم 24 هس دنبال یه سلاح خوبم.. الان خودم یه دونه claymoro+5
4-اگه چیز خوبی میدونین فک میکنین توی لول من بدردم میخوره حتما بم بگین;;):x:">:):xلطفا

غول انتهای مواد مذاب همونی که سه تا قلب داره ودرختی هست که اتیش میزنه و اون غول اخر تامب .مرحله اسکلتها ومنطقه تاریک که بدن اش پر اسکلته . جز، 4 تا باس اخر هست؟
این فور کینگ خون اش خیلی کم کم کم میشه .برا در امان بودن اون ویبره اش سپر یا کدوم انگشتر یا نیرو ای برا استفاده یا بالا بردن بیشتر به کار میاد؟
مرحله کریستالها هی پرت میشم از دونه برف استفاده میکنم اما اعصاب خورد کن شده.راهی نیست که نشون بده کف زمین رو؟

این watch?v=Q817hiJrn_Y پشت چیز tube بزن مسیری که طرف داره می ره رو حفظ کن
برای کشتن four king می تونی این کار رو بکنی :توی مرحله the depth بعد از کشتن اولین butcher یک اتاقی است که یکی تو بشگه ها زندانی با شیرجه زدن ازادش کن یه وقت با شمشیر نزنی بعد از نجاتش بر می گردی firelink بهت یه جادو می فروشه به نام iron flesh بعدش تو مبارزه با four king از این جادو استفاده می کنی شمشیر رو دو دستی می گیری و بدون هیچ کار اضافی فقط شمشیر می زنی
fgi جزو 4 باس اصلی به علاوه gwyn هستند
3.اگه منظورت اون ایتم زرد رنگی هست که شمشیر رو برقی میکنه دارمش. .
نه یک جادو که armor ت رو شدیدا بالا می بره امتحانش کن ضرر نمی کنی

آخرین ویرایش:
من سوال مهم دارم 1-من الان یه یارو که زره طلایی داشت وو ازاد کردم الان یارو نشسه روبه روی این زن لاله پایین اولین فایر بن... یارو خطر ناک نباشه بزن این زنه رو بکشه؟؟
2-من این ایتمامو به کی برفوشم
3-من لولم 24 هس دنبال یه سلاح خوبم.. الان خودم یه دونه claymoro+5
4-اگه چیز خوبی میدونین فک میکنین توی لول من بدردم میخوره حتما بم بگین;;):x:">:):xلطفا
3. این سلاح رو بدست بیار تا 5+ ارتقا بده.black knight helberd
4.استرانجت رو حداقل رو 36 برسون ریسیستانس رو 24 .و لیکوید لود هم به 32 که خط ابی هست وسرعت به کارت زیاد می پاد هر چی جلو تر بری برا کشتن باس ها سرعت نیاز داری ونفس وبرا پوشیدن زره قوی .

---------- نوشته در 04:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:34 PM ارسال شده بود ----------

این watch?v=Q817hiJrn_Y پشت چیز tube بزن مسیری که طرف داره می ره رو حفظ کن
برای کشتن four king می تونی این کار رو بکنی :توی مرحله the depth بعد از کشتن اولین butcher یک اتاقی است که یکی تو بشگه ها زندانی با شیرجه زدن ازادش کن یه وقت با شمشیر نزنی بعد از نجاتش بر می گردی firelink بهت یه جادو می فروشه به نام iron flesh بعدش تو مبارزه با four king از این جادو استفاده می کنی شمشیر رو دو دستی می گیری و بدون هیچ کار اضافی فقط شمشیر می زنی
fgi جزو 4 باس اصلی به علاوه gwyn هستند

اگه منظورت اون ایتم زرد رنگی هست که شمشیر رو برقی میکنه دارمش.

در جواب به سوالات omiid باید بگم که بله اون دو تا باس جزو چهارتا باس بازین که باید بکشیدشون و روحشون رو داخل lord vessel بندازید تا راهی که به اخرین باس بازی میرسه براتون باز شه در مورد مرحله کریستال ها هم اگرم راهی برای دیدن مسیر ها بدون در نظر گرفتن برف ها باشه من نمیدونم ولی با همون دونه برفها راحت میتونید راحتون رو پیدا کنید اخرشم میرسید به یه جایی که پر از صدف گنده هست نمیخواد باهاشون بجنگید مستقیم برید جلو و از دستشون فرار کنید به محل مبارزه با seath the scales میرسید در مورد جنگیدن با این باس هم چند نکته ی مهم وجود داره که من همین چند صفحه قبل در موردش توضیح دادم پیدا کنید و بخونیدش و در مورد four king باید بگم که این باس اتفاقا نسبتا زود از جونش کم میشه ولی مشکل اینه که هی از خودش کپی میسازه و شما باید 4 یا 5 بار بکشیدش تا بطور کامل بمیره این باس اگه نزدیکش باشید به طور معمولی با شمشیرش به شما ضربه میزنه که میتونید با سپر دفعش کنید البته چون اسلحه ش قدرت جادویی هم داره باز یه مقدار از جونتون کم میشه بهترین سپر هم برای مبارزه باهاش stone shield هست که به ندرت از نگهبانای سنگی توی dark root garden دراپ میشه و اگر عضو covenant ارتوریاس هم بشید میتونید از shiva of the east نزدیک اسیاب واقع در blight town swamp بخرید تا +5 ارتقاش بدید که خیلی مقاومتش در برابر جادو زیاده و برای در دست گرفتنشم باید strength تون 38 باشه یه انگشتر هم هست که میتونید از فروشنده ای که روی سقف sens fortress قرار داره بخرید که مقاومتتون رو در برابر جادو دو برابر میکنه یه جادویی هم هست که میتونید از اون جادوگری که توی firelink shrine هست بخرید که سپرتون رو برای مدتی در برابر جادو مقاوم تر میکنه این باس وقتی نزدیکش باشید دو نوع دیگه هم حمله میکنه یجورش میاد سمتتون و میگیرتتون و از توی دهن شما جونتون رو میکشه بیرون که من تا حالا فقط یه بار اونم شانسی با خیلی دور شدن ازش تونستم این نوع حملشو بی نتیجه بذارم و اغلب شما رو میگیره ولی اگر جونتون رو نزارید کم بشه و هی جون بخورید این نوع حمله هاش نمیتونه بکشتتون و شما فرصت دارید که دوباره بلند شید جون بخورید و دوباره باهاش بجنگید (برای مبارزه با این باس هی باید ضربه خورد و بهش ضربه زد و جون خورد بنابراین توصیه میکنم fire ای که نزدیک به این باس هست یعنی fire firelink shrine رو با keendling تا 20 عدد ارتقا بدید اگر ایتم rite of keendling رو از pinwheel گرفتید.) نوع دیگری از حمله ی این باس به صورت یه انفجار از جادو میباشد که تنها راهش سریع فرار کردن هست البته اگر اون سپر و انگشتری که بهتون گفتم رو داشته باشید اگرم نتونید به اندازه کافی دور شید بازم نمیمیرید اگر از این باس هم دور بشید که به سمتتون جادو پرتاب میکنه که جاخالی دادن از این نوع حمله ها هم خیلی سخت هست و بهتر هم هست که فورا برین سمت یدونه از اونها اینجوری هم از این جادو ها به سمتت پرتاب نمیشه و هم اونای دیگه صبر میکنن تا مبارزه ات با اونی که داری باهاش میجنگی تموم شه و بعد بهت حمله میکنن سلاحتم به احتمال زیاد خیلی خوب نیست که نمیتونی باهاش زیاد از جون این غول کم کنی پیشنهاد من dragon tooth و black knight spear هست تا جایی هم که میتونی ارتقاشون بده.
در جواب به سوالات f0ad هم باید بگم بله اون شوالیه به زودی اون زن رو میکشه و شما هم برای مدتی کاری از دستت بر نمیاد و تازه fire firelink shrine هم برای مدتی خاموش میشه ولی تو anorlondo دوباره باهاش رو به رو میشی و اگه بکشیش اونجا روح fire keeper رو پس میگیری و میتونی جلوی مکان مرگش یعنی همون سلولی که توش زندانی هست با استفاده از همون روحش دوباره به حیات بازگردونیش و fire firelink shrine رو هم دوباره روشن کنی .ایتم هات رو هم با زدن دو زنگ بیداری میتونی به king seeker frampt که مکانش واقع در استخر firelink shrine هست به مفت بفروشی .نه عزیز فکر نمیکنم فعلا چیز خاصی باشه که بدردت بخوره ولی اگه میخوای از سلاح ها و سپر های خوبی بتونی استفاده کنی باید strength رو تا حداقل 32 ببری یه black knight توی dark root resin هست که یه سر نیزه داره اون همیشه تو بازی سلاح محبوب من بوده اگه کشتیش و این سلاح رو بهت داد تا +5 ارتقاش بده خیلی سلاح خوب و وفاداری برات خواهد بود.

فور گینگ رو کشتم . اون راه کریستالی فقط تنها راهی که مونده .راحت نیست پرت میشم همش. دسترسی به اون طریق راهنمایی که دوستون گذاشت ندارم . راهنمای دیگه ای هم هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or