Salar 94
کاربر سایت
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﺩﮐﻤﻪ B ﺟﺎ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﺪﻩ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﮐﺎﺭﻩ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺍﮔﻪ ﺑﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻬﺖ ﺿﺮﺑﻪ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻩ
ﻭﻗﺘﯽ ﻫﻢ ﺑﺎ B ﺟﺎﺧﺎﻟﯽ ﺑﺪﯼ ﺳﮏ ﻫﺎ ﻧﻤﯿﺬﺍﺭﻥ ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﻭﺍﺳﻪ ﺟﺎ ﺧﺎﻟﯽ ﺩﺍﺩﻥ ﺟﺎ ﻧﯿﺴﺖ ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﺑﺎﺳﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﺣﺸﯿﻪ .
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﺩﮐﻤﻪ B ﺟﺎ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﺪﻩ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﮐﺎﺭﻩ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺍﮔﻪ ﺑﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻬﺖ ﺿﺮﺑﻪ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻩ
متاسفانه هيچ راهي نيست!بنده یک سوال داشتم
دوستان اگه در حین بازی به اشتباه به یکی از این فروشنده ها ضربه بزنی مثلا اونی که جادو میفروشه Sorcerer کلامون پس معرکه است تا میتونن خمله میکنن
راهی هست که بشه این موضوع رو حلش کرد
دوست عزیز اطلاعاتت غلطه .کافیه بره پیش اون کشیشه تو old cherch بعد از کشتن باس رو کلیسا میاد و درخواست بخشش کنی .یه مقداری سول میدی گناهت بخشیده میشهمتاسفانه هيچ راهي نيست!
تو Playthrough بعدي كه بازي رو از اول شروع كني همه چيز به حالت عادي برميگرده.
حق با شماست. من معذرت ميخوامدوست عزیز اطلاعاتت غلطه .کافیه بره پیش اون کشیشه تو old cherch بعد از کشتن باس رو کلیسا میاد و درخواست بخشش کنی .یه مقداری سول میدی گناهت بخشیده میشه
در لرد واسل رو باز کردم. رییس اخرش که یه جنگجو هست شمشیر اتشی داره. اخرین باس بازی هست؟
بهترین راه کشتنش چطوری هست؟
کلاست چیه؟
واریور .لول 92
سپر ارتور باس هم ندارم. با سپر بزنه چیزیم نمیشه اما پشت بندش بزنمش فوری میزنه. یا با اتیش بلندم میکنه پرتم میکنه . بلند بشم جون بخورم میزنه میکشه .کلا تن به تن می خوام بجنگم . راه دیگه ای ندارم.هم جادو ندارم .هم اینطور دوست دارم.بهترین استراتِزی برا شکستش چیه؟ باس اخره؟
لرد گوین یکی از آسون ترین باس بازی هست. اصلا هم کار خاصی نمیخواد بکنی. فقط شمشیر Zwei Hander رو بردار و ارتقاش بده و وقتی موقعیت پیدا کردی، ضربه سنگین بهش بزن چون تعادلش رو از دست میده. من خودم گوین رو با 6 - 7 ضربه میکشم (البته الان سخت تر شده). فاصله-ت رو هم باهاش حفظ کن و همیشه در حرکت باش. هر وقت هم خواستی خونتو پر کنی برو پشت یکی از ستون هاواریور .لول 92
سپر ارتور باس هم ندارم. با سپر بزنه چیزیم نمیشه اما پشت بندش بزنمش فوری میزنه. یا با اتیش بلندم میکنه پرتم میکنه . بلند بشم جون بخورم میزنه میکشه .کلا تن به تن می خوام بجنگم . راه دیگه ای ندارم.هم جادو ندارم .هم اینطور دوست دارم.بهترین استراتِزی برا شکستش چیه؟ باس اخره؟
شاید اسون بشه اونطوری اما برا من لذت بازی به جنگشه.با واریور... دهنت سر..ه
من جادوگر بودم 3 ضربه کشتمش...1ضربه هم نتونست بزنه:d
چه چیزایی رو هست که از دست ندم و لذت داره قبل اتمامش دوست گلم؟همون طور که دوستان گفتن یکی از اسون ترین بازیاس به نکته هی بالا اینم اضافه کن هر وقت خواستی چیزی استفاده یا کلا در حالات عادی یه چیزایی هست شبیه ستون .اونا رو بین خودتو باس نگر دار من براز زدنش از tower knight shield +3 استفاده کردم فکر کنم مقاومتش در بربر اتش 95 بود
در ضمن وقتی سول یوز کنی رو بن فایر یه راست میری ng+پس هر کاری داری قبلش بکن