Dark Souls | Xbox 360

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎ ﺩﮐﻤﻪ B ﺟﺎ ﺧﺎﻟﯽ ﺑﺪﻩ ﺑﻬﺘﺮﯼ ﮐﺎﺭﻩ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺍﮔﻪ ﺑﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻬﺖ ﺿﺮﺑﻪ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻩ

ﻭﻗﺘﯽ ﻫﻢ ﺑﺎ B ﺟﺎﺧﺎﻟﯽ ﺑﺪﯼ ﺳﮏ ﻫﺎ ﻧﻤﯿﺬﺍﺭﻥ ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﻭﺍﺳﻪ ﺟﺎ ﺧﺎﻟﯽ ﺩﺍﺩﻥ ﺟﺎ ﻧﯿﺴﺖ ﺩﺭ ﺿﻤﻦ ﺑﺎﺳﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﺣﺸﯿﻪ .

لطفا یه نفر درمورد چگونگی قطع دم ازدها یه کم توضیح بده بعد هم در مورد این که چرا وقتی یه غول میکشم سلاحشو بم نمیده یا گاهی میده....

آخرین ویرایش:
بعضی از سلاح ها کلا به ندرت دراپ میشن ولی شما با بالا بردن item discovery ت میتونی شانس دراپ شدن اون ها رو زیاد کنی اگه تا 11 تا humanity رو active کنی item discovery ت 210 میشه اگر انگشتر مار رو که توی sens fortres به دست میاری هم به دستت کنی 200 تا به item discovery ت افزوده میشه و میتونه به اخرین حدش یعنی 410 در صورتی که 11 تا humanity رو اکتیو کرده باشی برسونی البته بازم میگم بالا بردن item discovery فقط شانس دراپ شدن item ها رو بالا میبره و ممکنه شما با item discovery بالا بازم با کشتن بعضی از دشمنا item موردنظرت دراپ نشه بعضی ایتم ها هم حتی با item discovery بالا خیلی کم دراپ میشن و شما باید چندین بار اون دشمنا رو بکشید تا ایتم موردنظر دراپ شه مثل stone shield که به ندرت از نگهبانای سنگی dark root garden دراپ میشه حتی با item discovery بالا.در مورد دم ازدها هم لطفا بگید کدوم ازدها منظورتون هست ؟

بنده یک سوال داشتم
دوستان اگه در حین بازی به اشتباه به یکی از این فروشنده ها ضربه بزنی مثلا اونی که جادو میفروشه Sorcerer کلامون پس معرکه است تا میتونن خمله میکنن
راهی هست که بشه این موضوع رو حلش کرد
متاسفانه هيچ راهي نيست!
تو Playthrough بعدي كه بازي رو از اول شروع كني همه چيز به حالت عادي برميگرده.

متاسفانه هيچ راهي نيست!
تو Playthrough بعدي كه بازي رو از اول شروع كني همه چيز به حالت عادي برميگرده.
دوست عزیز اطلاعاتت غلطه .کافیه بره پیش اون کشیشه تو old cherch بعد از کشتن باس رو کلیسا میاد و درخواست بخشش کنی .یه مقداری سول میدی گناهت بخشیده میشه

دوست عزیز اطلاعاتت غلطه .کافیه بره پیش اون کشیشه تو old cherch بعد از کشتن باس رو کلیسا میاد و درخواست بخشش کنی .یه مقداری سول میدی گناهت بخشیده میشه
حق با شماست. من معذرت ميخوام :)
راه حل هموني هست كه ايشون گفتن. از اين قضيه خبر نداشتم!

کلاست چیه؟

واریور .لول 92
سپر ارتور باس هم ندارم. با سپر بزنه چیزیم نمیشه اما پشت بندش بزنمش فوری میزنه. یا با اتیش بلندم میکنه پرتم میکنه . بلند بشم جون بخورم میزنه میکشه .کلا تن به تن می خوام بجنگم . راه دیگه ای ندارم.هم جادو ندارم .هم اینطور دوست دارم.بهترین استراتِزی برا شکستش چیه؟ باس اخره؟

واریور .لول 92
سپر ارتور باس هم ندارم. با سپر بزنه چیزیم نمیشه اما پشت بندش بزنمش فوری میزنه. یا با اتیش بلندم میکنه پرتم میکنه . بلند بشم جون بخورم میزنه میکشه .کلا تن به تن می خوام بجنگم . راه دیگه ای ندارم.هم جادو ندارم .هم اینطور دوست دارم.بهترین استراتِزی برا شکستش چیه؟ باس اخره؟

با واریور... دهنت سر..ه
من جادوگر بودم 3 ضربه کشتمش...1ضربه هم نتونست بزنه:d

واریور .لول 92
لرد گوین یکی از آسون ترین باس بازی هست. اصلا هم کار خاصی نمیخواد بکنی. فقط شمشیر Zwei Hander رو بردار و ارتقاش بده و وقتی موقعیت پیدا کردی، ضربه سنگین بهش بزن چون تعادلش رو از دست میده. من خودم گوین رو با 6 - 7 ضربه میکشم (البته الان سخت تر شده). فاصله-ت رو هم باهاش حفظ کن و همیشه در حرکت باش. هر وقت هم خواستی خونتو پر کنی برو پشت یکی از ستون ها

شما بهتره که سپر black iron shield رو تا +10 ارتقا بدی و با این سپر با این باس بجنگی چون هم مقاومت کلی سپرش خوبه و هم مقاومت در برابر اتیشش 90 هست که از همه ی سپر ها بیشتره من خودم با جادو کشتمش ولی تو که نمیتونی از جادو استفاده کنی باید با اسلحه بکشیش دیگه شما توی sen fortress با یه mimic مواجه میشدید که اگه میکشتیدش بهتون یه نیزه معمولی ولی همراه با قدرت اذرخش میداد حالا منظورم نیست که حتما از این نیزه استفاده کنید چون که lord gyin که باس اخر بازی هست (البته اگه نسخه ی prepare to die رو داشته باشی میتونی بری به olacile و باس های اونجا رو بکشی قبل از این که باس اخر رو بکشی چون با کشتن باس اخر بازی تموم میشه و تو باید بازی رو از اول شروع کنی ) در برابر اذرخش مقاومه ولی یه خوبی این نوع نیزه ها اینه که میتونی در حالتی که با سپرت گارد گرفتی هم با نیزت ضربه بزنی و هم با سپرت گارد بگیری البته باعث میشه که موقع دفع ضربه بیشتر stamina از دست بدی ولی خودت که میدونی این باس خیلی سریع و وحشی هست و این استراتزی خوبی برای مبارزه باهاشه برو یدونه از این نیزه معمولی ها از andrei بخر تا +10 ارتقاش بده و در اخر هم دارای قدرت کریستال یا جادو بکنش و با اون سپری که بهت گفتم برو به جنگ gyin .

همون طور که دوستان گفتن یکی از اسون ترین بازیاس به نکته هی بالا اینم اضافه کن هر وقت خواستی چیزی استفاده یا کلا در حالات عادی یه چیزایی هست شبیه ستون .اونا رو بین خودتو باس نگر دار من براز زدنش از tower knight shield +3 استفاده کردم فکر کنم مقاومتش در بربر اتش 95 بود
در ضمن وقتی سول یوز کنی رو بن فایر یه راست میری ng+پس هر کاری داری قبلش بکن

دوتا سوال . چه انگشتری برا این باس مناسبه ؟
دوم اینکه هیومن میشه استفاده کرد؟

---------- نوشته در 08:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:04 PM ارسال شده بود ----------

با واریور... دهنت سر..ه
من جادوگر بودم 3 ضربه کشتمش...1ضربه هم نتونست بزنه:d
شاید اسون بشه اونطوری اما برا من لذت بازی به جنگشه. :)

---------- نوشته در 08:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:06 PM ارسال شده بود ----------

یه سوال دیگه . دوتا اخر بازی رو چطوری از دست ندم وجفتش رو ببینم؟

---------- نوشته در 08:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:08 PM ارسال شده بود ----------

همون طور که دوستان گفتن یکی از اسون ترین بازیاس به نکته هی بالا اینم اضافه کن هر وقت خواستی چیزی استفاده یا کلا در حالات عادی یه چیزایی هست شبیه ستون .اونا رو بین خودتو باس نگر دار من براز زدنش از tower knight shield +3 استفاده کردم فکر کنم مقاومتش در بربر اتش 95 بود
در ضمن وقتی سول یوز کنی رو بن فایر یه راست میری ng+پس هر کاری داری قبلش بکن
چه چیزایی رو هست که از دست ندم و لذت داره قبل اتمامش دوست گلم؟

اسماشون یادم نیست یه رینگ بود که وقتی کسی که فایر کیپر رو کشته بود اینوید میکردی بهت میداد یه رینگم فایر ریسیست دوتا پایان زیاد فرقی نداره یا روحو برا خودت نگر میداری یا رو بون فایر استفاده میکنی
اگه میخوای نیو گیم پلاس بری حتما تمام بون فایرا رو تا ته کیندل کن که به مشکل نخوری
منطقه های دی ال سی رو هم برو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or