Dark Souls | Xbox 360

ببخشید من دکمه های LT وRT ایکس باکس من از کار افتاده باید چیکار کنم؟

دستگاه رو خاموش کن روشن کن دسته رو با یک دستگاه دیگه ریکانکت کن دوباره با دستگاه خودت کانکت کن دستگاه رو ! :| {واقعی}
و بگو !
باهاش دارک سولز بازی نمیکنم درست میشه ! :d {شوخی}

{{+{{این شوخی رو هم گفتم نگن حرفت ربطی به تاپیک نداشت}}+}}

در لرد واسل رو باز کردم. رییس اخرش که یه جنگجو هست شمشیر اتشی داره. اخرین باس بازی هست؟
بهترین راه کشتنش چطوری هست؟
وقتي Fighter يا Knight هستي و كلا رو در رو و Melee مبازره ميكني براي كشتن باس آخر يه راه ساده وجود داره و اونم Parrying هست!
شما اگه Black Knight Great Axe رو داري تا سطح 5 ارتقاش بده.
سپرها وقتي دكمه LT رو ميزني بسته به نوعش، يا ضربه ميزنن يا يه حركتي انجام ميده براي دفع كردن ضربه طرف مقابل. شما بايد از اون نوع كه ضربه طرف رو دفع ميكنه بگيري دستت. نوع اش هم اصلا مهم نيست.
شما بايد كمي تمرين كني تا زمان مناسب زدن دكمه دستت بياد. اگه به موقع بزني با سپر ضربه طرف رو كامل دفع ميكنه و بعدش سريع بايد دكمه Attack رو بزني، اونموقع با تبر يه ضربه خيلي محكم به شكم طرف مقابل ميزنه كه طرف روي زانوهاش ميوفته و بعدش دوباره يه ضربه قويتر ميزنه كه طرف رو به سمت عقب پرت ميكنه.
باس آخر رو اينجوري با 4 ضربه ميتوني بكشي! خيلي راحت.
فقط سختي اين قضيه، تمرين و بدست آوردن زمان درست زدن دكمه LT براي دفع كردن ضربه طرف مقابل هست.
شما با اين روش مثل آب خوردن ميتوني ضربات Silver & Black Knight ها و خيلي دشمنهاي ديگه رو كامل دفع و خيلي راحت بكشيشون!
فقط حواست باشه اين روش روي مانسترها و موجودات بزرگ جواب نميده ها!
روي Undead ها، Knight ها و خلاصه دشمن هايي كه شمشير و تبر و نيزه دارن و سايز و جثه نرمالي دارن جواب ميده فقط.

ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺣﺎﻟﺖ ﺁﻧﻼ ﯾﻦ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﻣﺎ invade ﮐﻨﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻮ ﺣﺎﻟﺖ ﻫﯿﻮﻣﻦ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﯾﺎ ﺗﻮ ﺣﺎﻟﺖ hollow ﻫﻢ ﮐﺴﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﻨﻪ ؟

باس اخر یه قلق باحال داشت مثل اب خوردن شد کشتنش. از پشت ستون منو می خواست بزنه نمی تونست من بعد ضربه اش به گوشه ستون بین ما می خورد مرد راحت.من یک بار تو مجله راجع به هیبت و سختی غول اخرش شنیده بودم .بدجور راحت بود.سخت ترین اون ها به نظر من همون اون دوتا باس باهم بود شاید یا همون مینی باس ها که قوی هم کم کم شدم .یه اخر رودیدم بون فایر رو روشن نکردم اخرشو دیدم اخر بعدی رو باید از اول برم تا ببینم؟
دوم اینکه دیگه سلاح من قوی نمیشه دشمن های پیزوری قوی شدن سلاح قوی نشه که بد میشه برای دست های بعدی.

آخرین ویرایش:
باس اخر یه قلق باحال داشت مثل اب خوردن شد کشتنش. از پشت ستون منو می خواست بزنه نمی تونست من بعد ضربه اش به گوشه ستون بین ما می خورد مرد راحت.من یک بار تو مجله راجع به هیبت و سختی غول اخرش شنیده بودم .بدجور راحت بود.سخت ترین اون ها به نظر من همون اون دوتا باس باهم بود شاید یا همون مینی باس ها که قوی هم کم کم شدم .یه اخر رودیدم بون فایر رو روشن نکردم اخرشو دیدم اخر بعدی رو باید از اول برم تا ببینم؟
دوم اینکه دیگه سلاح من قوی نمیشه دشمن های پیزوری قوی شدن سلاح قوی نشه که بد میشه برای دست های بعدی.

وقتی میگی صحبت از هیبت یعنی واقعا مثل دوئل مردونه جلوش وایسی :d نه اینکه از باگهای بازی استفاده کنی
واقعا زدن این یا artorias بدون جادو سخت ولی جذابه, حتی با لول بالا هم ادم از هیجان قلبش میاد نو دهنش :x (مخصوصا تو NG+ )
برا دیدن پایان بعدی از new game یا + برو ...

وقتی لولت رو با strength,dexterity و ... بالا میبری دمیج سلاحت که بسته به ایناست زیاد میشه دیگه :d
دشمنا هم بیشتر خط سلامتشون بیشتر میشه تا باهوشتر بشن, البته بایها و مینی باسها استثنا هستن

بعضی از سلاح ها کلا به ندرت دراپ میشن ولی شما با بالا بردن item discovery ت میتونی شانس دراپ شدن اون ها رو زیاد کنی اگه تا 11 تا humanity رو active کنی item discovery ت 210 میشه اگر انگشتر مار رو که توی sens fortres به دست میاری هم به دستت کنی 200 تا به item discovery ت افزوده میشه و میتونه به اخرین حدش یعنی 410 در صورتی که 11 تا humanity رو اکتیو کرده باشی برسونی البته بازم میگم بالا بردن item discovery فقط شانس دراپ شدن item ها رو بالا میبره و ممکنه شما با item discovery بالا بازم با کشتن بعضی از دشمنا item موردنظرت دراپ نشه بعضی ایتم ها هم حتی با item discovery بالا خیلی کم دراپ میشن و شما باید چندین بار اون دشمنا رو بکشید تا ایتم موردنظر دراپ شه مثل stone shield که به ندرت از نگهبانای سنگی dark root garden دراپ میشه حتی با item discovery بالا.در مورد دم ازدها هم لطفا بگید کدوم ازدها منظورتون هست ؟
من تصیمیم گرفتم بازی ول کنم .....منظورم ازدها قرمزه بود

اون کشتنش اجباری نیست ولی برای کشتنش حلقه ی مقاوم در برابر اتش و جادو ی pyromancy مقاوم کننده در برابر اتش (این یکی خیلی مهم و مفیده) و یه سلاح خوب که ترجیحا اذرخش داشته باشه و همین طور یه سپر مقاوم در برابر اتش و اپدیت شده مثل artorias shield یا black iron shield و کمی تمرین و مردن رو توصیه میکنم یه مقدار کشتنش شانسیه .

یکی از لذت بخش ترین راه های کستن اژدهای قرمز استفاده از dragon slayer arrow هست که قد یه ادمه و اهنگر انور لوندو به قیمت 500 میفروشه و برای استفاده ازش به کمان مخصوص نیاز هست .

این شمشیر متاسفانه برای در دست گرفتنش باید faith و inteligence و strengh و dexetery رو به 20 برسونید البته شاید بعضی هاشون 1 یا 2 تا بالاتر باشن برای همینه که من همیشه به همه میگم که اول سپر ارتوریاس رو بسازید نه شمشیرش رو چون هم یه سپر خوب رو از دست میدید و به جاش یه شمشیر بدست میارید که تو دست گرفتنش نیاز به یه عالمه level update داره تازه همچین شمشیر قوی ای هم نیست خیلی هم سنگینه نسبت به قدرتش به نظرم .

الان که Lordvessel رو گرفتم و گذاشتمش سر جاش.بنظر دوستان اول برم سراغ کدوم باس؟و اینکه هر کدوم کجان؟البته دوتاشون رو میدونم توی Catacombs و ابتدای Anor Londo هستن.در ضمن برای بدست آووردن یه سلاح Divine خوب چیکار کنم؟

به نظر من اول برو سراغ نیتو توی catacombs و بعدش برو سراغ bed of chaos توی demon ruins و بعدشم seath توی anorlondo و بعدشم four king توی new londo ruins در مورد صلاح divine شده هم کافیه که بعد از مبارزه با moon light butterfly امبر مخصوصش رو برداری و بدی به andrei به همراه یه سلاح معمولی تا +5 اپدیت شده تا بهت یه سلاح divine شده بده .

من دوباره شروع کردم به رفتن و این سری تصمیم گرفتم برعکس همیشه که کاراکترم Melee هست این سری با Sorcerer برم!
اولش رسما پوستم کنده شد تا تونستم Logan رو آزاد کنم و ازش Magic های درست حسابی بخرم، ولی الان که جادوهای متنوعی دارم خیلی قدرتمند شده لعنتی! :d
خصوصا زدن باسها با Sorcerer خیلی خیلی راحته! اون دو تا باس Annor Londo که با کاراکتر Melee بری پوست از کله ات میکنن رو در عرض کمتر از 1 دقیقه کشتم! :))
یادمه سری های قبلی حداقل 15 دقیقه طول میکشید بکشمشون! :|
فقط اون اوایل اش خیلی ضعیفه و اون 2-3 تا باس اولی پدرمُ در آوردن تا کشتمشون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or