ببخشید من دکمه های LT وRT ایکس باکس من از کار افتاده باید چیکار کنم؟
وقتي Fighter يا Knight هستي و كلا رو در رو و Melee مبازره ميكني براي كشتن باس آخر يه راه ساده وجود داره و اونم Parrying هست!در لرد واسل رو باز کردم. رییس اخرش که یه جنگجو هست شمشیر اتشی داره. اخرین باس بازی هست؟
بهترین راه کشتنش چطوری هست؟
باس اخر یه قلق باحال داشت مثل اب خوردن شد کشتنش. از پشت ستون منو می خواست بزنه نمی تونست من بعد ضربه اش به گوشه ستون بین ما می خورد مرد راحت.من یک بار تو مجله راجع به هیبت و سختی غول اخرش شنیده بودم .بدجور راحت بود.سخت ترین اون ها به نظر من همون اون دوتا باس باهم بود شاید یا همون مینی باس ها که قوی هم کم کم شدم .یه اخر رودیدم بون فایر رو روشن نکردم اخرشو دیدم اخر بعدی رو باید از اول برم تا ببینم؟
دوم اینکه دیگه سلاح من قوی نمیشه دشمن های پیزوری قوی شدن سلاح قوی نشه که بد میشه برای دست های بعدی.
من تصیمیم گرفتم بازی ول کنم .....منظورم ازدها قرمزه بودبعضی از سلاح ها کلا به ندرت دراپ میشن ولی شما با بالا بردن item discovery ت میتونی شانس دراپ شدن اون ها رو زیاد کنی اگه تا 11 تا humanity رو active کنی item discovery ت 210 میشه اگر انگشتر مار رو که توی sens fortres به دست میاری هم به دستت کنی 200 تا به item discovery ت افزوده میشه و میتونه به اخرین حدش یعنی 410 در صورتی که 11 تا humanity رو اکتیو کرده باشی برسونی البته بازم میگم بالا بردن item discovery فقط شانس دراپ شدن item ها رو بالا میبره و ممکنه شما با item discovery بالا بازم با کشتن بعضی از دشمنا item موردنظرت دراپ نشه بعضی ایتم ها هم حتی با item discovery بالا خیلی کم دراپ میشن و شما باید چندین بار اون دشمنا رو بکشید تا ایتم موردنظر دراپ شه مثل stone shield که به ندرت از نگهبانای سنگی dark root garden دراپ میشه حتی با item discovery بالا.در مورد دم ازدها هم لطفا بگید کدوم ازدها منظورتون هست ؟