Dark Souls | Xbox 360

دوستان Dark Souls واقعا سختترین بازی هستش؟
یکی‌ از دوستام ۳ تا دست شکونده بود
اون یکی‌ دوستم تو Demon Souls موهاش رخته بود و بهم گفت اگر Dark Souls را بازی کنم دندانهایم هم خواهد ریخت
شما چطور؟
تموم کردن بازی واستون سخت بود؟

سخت؟
نه
لذت بخش؟
بسیار...;)

سلام
بازی رو تازه شروع کردم و چندتا سوال از اساتید داشتم. :d

1) Kindle کردن چه مزایایی داره؟
2) من کلاسم Pyromancer هست. باید روی پارامتر هایی بیشتر تمرکز کنم؟
3) آیتم Soul Of The Lost Undead چه کاربردی داره؟

فعلا همین ها. :d

سلام
بازی رو تازه شروع کردم و چندتا سوال از اساتید داشتم. :d

1) Kindle کردن چه مزایایی داره؟
2) من کلاسم Pyromancer هست. باید روی پارامتر هایی بیشتر تمرکز کنم؟
3) آیتم Soul Of The Lost Undead چه کاربردی داره؟

فعلا همین ها. :d
باعث میشه تعداد فلسک‌هایی که به کار میبری، در هر Bonfire افزایش پیدا کنه :دی
در اولویت اول Attunement رو باید بگیری تا تعداد اسپل‌های بیشتری در مبارزات داشته باشی :دی
اون هم آیتمی هست که اگر استفادش کنی، بهت Soul میده. هر آیتم مشابهی رو که دیدی استفاده کن، بجز آیتمی که بعد از کشتن Boss بهت میده. :دی

این Dexterity فایده جدی چی داره ؟؟

من کلاس Pyromancer رو برداشتم .

الان موندم اول Vitality و Endurance رو ببرم رو 40 - 45 یا از همین الان برم دنبال دکس .

البته الان به اندازه کافی برای تیر کمون و ... هست . رو 14 .

با dex بالا فرزتر میشی که خب مطمئنا واسه یه سری باسا خیلی به درد میخوره.
سرعت جادو کردن رو هم بالا میبره ضمن اینکه یکسری اسلحه ها با دکستریتی بالاتر دمیج بیشتری میدن

کم کم داره از این بازی خوشم میاد. :d
بازی به اون شدت که بعضی ها میگن سخت نیست بیشتر طراحی محیط و دشمناست که آدمو مضطرب می کنه. (البته شاید چون من اوایل بازیم فکر می کنم آسونه :d)
من الان فکر کنم توی Undead Burg هستم یه باسی بود بالای یه برج به نام Taurus Demon که کشتمش بعد که برگشتم پایین برج یه در بود که با Master Key بازش کردم رفتم پایین تر تا اینکه رسیدم به یه دشمن (نمی دونم باس بود یا نه) نامرد با یه ضربه شهیدم کرد.:d می خواستم ببینم ارزش داره که برم بکشمش یا نه؟

کم کم داره از این بازی خوشم میاد. :d
بازی به اون شدت که بعضی ها میگن سخت نیست بیشتر طراحی محیط و دشمناست که آدمو مضطرب می کنه. (البته شاید چون من اوایل بازیم فکر می کنم آسونه :d)
من الان فکر کنم توی Undead Burg هستم یه باسی بود بالای یه برج به نام Taurus Demon که کشتمش بعد که برگشتم پایین برج یه در بود که با Master Key بازش کردم رفتم پایین تر تا اینکه رسیدم به یه دشمن (نمی دونم باس بود یا نه) نامرد با یه ضربه شهیدم کرد.:d می خواستم ببینم ارزش داره که برم بکشمش یا نه؟

یه دره برو جلوتر، اون موقع ببینم همچنان میگی که آنچنان سخت نیست؟ :دی اون موجود هم اسمش Hawel هست و یک انگشتر خفن میده بهت. البته بعید میدونم به این زودی‌ها از پسش بربیای :دی یه مطلب دیگه اینکه اگر میخوای از بازی لذت بیشتری ببری، کمتر سوال کن و خودت به جواب برس :دی

تعداد یه Pyromancy خاص رو نمیشه بالا برد ؟

مثلا Fire orb از 5 تا بشه 10 تا !

-----

Humanity ارزون کی میفروشه تو بازی !؟ :دی الان 5000 تا قیمت دارم فقط ! :دی

نچ ... :)

Humanity رو هم نمی خواد بخری... من یه بارم نخریدم، بازی خودش کلی در اختیارت میذاره.
خیلی اگه طالبش بودی، بون فایر قبل از gaping dragon پر از موش سمی هست که با کشتنشون می تونی بدست بیاری.

تعداد یه Pyromancy خاص رو نمیشه بالا برد ؟

مثلا Fire orb از 5 تا بشه 10 تا !

-----

Humanity ارزون کی میفروشه تو بازی !؟ :دی الان 5000 تا قیمت دارم فقط ! :دی

برای فارم کردن هیومنتی دو جا خیلی خوب هست یکی همین جایی که دوستمون گفت یکی هم اگه دی ال سی رو داری یک مکانی توی دی ال سی هست خیلی خوبه
اما اگه میخوای فارم کنی این کارها رو قبلش انجام بدی خیلی راحت تره تا معمولی بری
اول اینکه کلی Homeward Bone بخر برای اینکه یک بار که برای مثال رفتی موشها رو کشتی سریع برگردی و از اول شروع کنی اینجوری خیلی سریع تر تموم میشه گرون هم نیست پس زیاد میتونی بخری
رینگ Covetous Gold Serpent Ring شدیدا پیشنهاد میشه برای فارم کردن اگه داریش حتما استفاده کن item discovery رو تا 200 تا میبره بالا خود رینگ هم توی Sen's Fortress هست
و در اخر هم یک هیومنتی استفاده کن اون بالا باشه اولین هیومنتی که استفاده کنی item discovery رو 40 تا میبره بالا بعد از یکی هر کدوم 6 تا میبره بالا پس فقط همون اولیش مهم هست .

از اونجایی که بازیای این چنینی تو امتحانات خیلی میچسبه میخاستم این بازی رو دوباره شروع کنم :دی

آقا این کلاس Bandit چجوریه ؟ میگن کلاس ها همچین فرقی ندارن و همشون خیلی خوب بالانس شدن درسته ؟

از اونجایی که بازیای این چنینی تو امتحانات خیلی میچسبه میخاستم این بازی رو دوباره شروع کنم :دی

آقا این کلاس Bandit چجوریه ؟ میگن کلاس ها همچین فرقی ندارن و همشون خیلی خوب بالانس شدن درسته ؟

انتخاب کلاس فقط برا همون اول بازی مهمه که با چه Stat و آرمور و تجهیزاتی شروع کنی بازی رو .

از اون به بعد هر جوری که خواستی میتونی بسازی کارکتر رو و هیچ فرقی با هم ندارن ! :دی

من موقع کشتن Bell Gargoyle ها دم یکیشون رو قطع کردم ولی بهم هیچ سلاحی نداد. فقط یه Twin Humanities گرفتم. :(
مگه با قطع کردن دم هر باس یه سلاح بدست نمیاد؟

من موقع کشتن Bell Gargoyle ها دم یکیشون رو قطع کردم ولی بهم هیچ سلاحی نداد. فقط یه Twin Humanities گرفتم. :(

اون اوایل بازی قدرت هیچ سلاحی نزدیک Drake Sword نیست !

از همین دریک استفاده کن ...

در کل هر کلاسی انتخاب میکنی سعی کن اپگریدها رو صرف قابلیت های همون کلاس کنی اول از همه بعد چیزای دیگه.

همه باس ها که نه ولی این باسی که گفتی اگه دمش رو بزنی درست یه تبر یادمه میده.

اون اوایل بازی قدرت هیچ سلاحی نزدیک Drake Sword نیست !

این شمشیر یه نقطه ضعف بزرگ داره اونم اینه که خیلی کوچیکه :دی گزینه بهتر اولین بورن فایر بازی سمت چپ توی قبرستونی که اسکلت ها میان اگه سریع برید تا اخر یه شمشیر هست که هم دمیج خوبی داره هم بلنده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or