Dark Souls | Xbox 360

Drake Sword رو دارم. مشکلش اینه که برای تقویت کردن نیاز به Dragon Scale داره.

خو هنوز که احتیاج نداری !

برو جلوتر مثل پشگل ریخته ! :دی ( Ash Lake )

دمیج 200 داره دریک !

شما الان اگه اون تبر دم Gargoyle رو میگرفتی و تا 15 تا لول هم آپگرید میکردی ، تازه میشد حدود 200 این دریک !

خو هنوز که احتیاج نداری !

برو جلوتر مثل پشگل ریخته ! :دی ( Ash Lake )

دمیج 200 داره دریک !

شما الان اگه اون تبر دم Gargoyle رو میگرفتی و تا 15 تا لول هم آپگرید میکردی ، تازه میشد حدود 200 این دریک !
اون سلاح Gargoyle رو من به خاطر اچیومنت می خوام بگیرم. :d
الان خودم یه سلاح دارم به نام Black Knight Sword که بدون آپگرید 220 تا دمیج داره. خیلی راحت هم با Titanite Shard تقویت میشه. با هر آپگرید حدود 20 تا به دمیجش اضافه میشه و اینکه وزن خیلی کمی هم داره.

آقا من الان دارم بازی میکنم با Pyromancer ولی نمیدونم چرا چیزایی که بعضی دشمنای خاص قبلا میدادن الان نمیدن . مثلا اون Black Knight تو اوایل بازی Black Knight Sword رو نداد یا اون Butcher ها تو اوایل Depths اون کلاهشون رو ندادن (همون Sack) به عنوان مثال .

یکی دو تا ویدیو هم دیدم تو تیوب اونجا هم یارو Black Knight Sword و همون sack رو گرفت . میخاستم بپرسم اون تصادفی بوده که این دو تا آیتم رو به من نداده یا یه مشکلی هست ؟ :دی

آقا من الان دارم بازی میکنم با Pyromancer ولی نمیدونم چرا چیزایی که بعضی دشمنای خاص قبلا میدادن الان نمیدن . مثلا اون Black Knight تو اوایل بازی Black Knight Sword رو نداد یا اون Butcher ها تو اوایل Depths اون کلاهشون رو ندادن (همون Sack) به عنوان مثال .

یکی دو تا ویدیو هم دیدم تو تیوب اونجا هم یارو Black Knight Sword و همون sack رو گرفت . میخاستم بپرسم اون تصادفی بوده که این دو تا آیتم رو به من نداده یا یه مشکلی هست ؟ :دی

این Drop ها ، 100% نیستن ! :دی

برای این که شانس دراپ رو بیشتر کنی باید Item Discovery رو ببری بالا !

برای این کار هم باید Humanity رو ببری بالا !

انلان این بازی خیلی جالبه ولی باید وقت گذاشته باشی و قوی شده باشی من اکثرا با دو ضربه می میرم .
برای انلاین هم بهترین مکان کوره اولین شعله هست . وقتی می خوای به این مکان وارد میشی از یه فضای سفید نورانی رد میشی که یه تصویر از عالم برزخه که ارواح سرگردان شوالیه های وفادار لرد گوین دارن راه میرن که با لرد گوین به این جا اومدن و در آتش اولین شعله سوختن به همین دلیل شوالیه های سیاه بازی رنگشون خاکستری هست :((

18235121003291491419.jpg

69560979428941732608.jpg

من یه اشتباه کردم و الان که میخاستم دوباره برم نسخه Prepare to Die رو نگرفتم و DLC رو ندارم (Artorias of the Abyss) . تا حالا هم از لایو چیزی نگرفتم ، میگن ماکروسافت اجازه نمیده و ...

یه نفر تو پروفایل کلا به من توضیح بده من چجوری دانلود کنم این DLC رو ؟ ( هم طریق پرداخت پول و خرید DLC و هم طریق دانلود DLC ) شرمنده زیاد از این چیزا سر در نمیارم :دی

من یه اشتباه کردم و الان که میخاستم دوباره برم نسخه Prepare to Die رو نگرفتم و DLC رو ندارم (Artorias of the Abyss) . تا حالا هم از لایو چیزی نگرفتم ، میگن ماکروسافت اجازه نمیده و ...

یه نفر تو پروفایل کلا به من توضیح بده من چجوری دانلود کنم این DLC رو ؟ ( هم طریق پرداخت پول و خرید DLC و هم طریق دانلود DLC ) شرمنده زیاد از این چیزا سر در نمیارم :دی

مشکلی نداره. الان تا هر جا که بازی کرده باشی و تموم نکرده باشی تا اخر هر موقع نسخه PtD رو بگیری نصب کنی میتونی سیوت رو باز load کنی دیگه dlc هم اضافه شده میتونی بریش. ( در کل نه نیازی هست پول بدی نه دانلود ، کافیه همون نسخه رو بخری نصب کنی از اون ادامه بدی )

مشکلی نداره. الان تا هر جا که بازی کرده باشی و تموم نکرده باشی تا اخر هر موقع نسخه PtD رو بگیری نصب کنی میتونی سیوت رو باز load کنی دیگه dlc هم اضافه شده میتونی بریش. ( در کل نه نیازی هست پول بدی نه دانلود ، کافیه همون نسخه رو بخری نصب کنی از اون ادامه بدی )
از این حرفت مطمئنی ؟ چون من چند تا فروم ها نیگا کردم گفتن که PtD کلا یه Save جدید ایجاد میکنه . اگه درست باشه که فوب العاده میشه .

از این حرفت مطمئنی ؟ چون من چند تا فروم ها نیگا کردم گفتن که PtD کلا یه Save جدید ایجاد میکنه . اگه درست باشه که فوب العاده میشه .

اره مطمئنم. من خودم هم بار اول نسخه معمولی رو رفته بودم توی NG دوم با نسخه جدید رفتم که dlc داشت سیوم رو هم اورد.

من یه Crystal Helberd دارم که Durability ش الان 6/20 هست اما تو Bonfire وقتی میرم تو Repair Equipment اونجا نیست. برای تعمیرش باید جای خاصی برم؟

سلام
من بعد مدت ها دوباره این دارک سولز رو بازی کردم
من الان توی depths هستم و نفرین شدم
1- چجوری نفرین رو باطل کنم
2- بهترین راه برای کشتن اژدهای توی depths چیه؟(drake sword دارم و سبکم شوالیه هست و لولم 30)

آخرین ویرایش:
سلام
من الان توی depht هستم و نفرین شدم
2- بهترین راه برای کشتن اژدهای توی depht چیه؟(drake sword دارم و سبکم شوالیه هست و لولم 30)
1) باید از Purging Stone استفاده کنی که می تونی از خیلی از فروشنده ها تو بازی بخری.
2) بهترین راه برای کشتن اون اینه که صبر کنی تا خودش سرشو بکوبه زمین بعد بهش ضربه بزنی یا اینکه از پشت بهش حمله کنی فقط باید حواست به دمش باشه.

من یه Crystal Helberd دارم که Durability ش الان 6/20 هست اما تو Bonfire وقتی میرم تو Repair Equipment اونجا نیست. برای تعمیرش باید جای خاصی برم؟

اسلحه های کریستالی تعمیر نمیشن
جلوتر crystall ember رو هم میگیری که هر اسلحه ای رو میتونی کریستالی کنی, واقعا قوی میشن ولی زود میشکنن ...

- - -ویرایش - - -

سلام
من الان توی depths هستم و نفرین شدم
2- بهترین راه برای کشتن اژدهای توی depths چیه؟(drake sword دارم و سبکم شوالیه هست و لولم 30)

1.همونطور که دوستمون گفت چارش puring stone هست که ازون کشیش زیر ناقوس اول, همون که دستاشو وا کرده بغلت کنه! میتونی بخری.
راه دیگش هم اینه که بری new londo ruin و به اون npc قرمزپوش بگی که نفرینتو lift کنه.
2.اون اژدها که اگه همین drake هم اپگرید باشه راحت کارشو میسازه, از کنار حمله کن وقتیم میپره بالا ازش دور شو. اگه dex پایین داری وزن armorتو بیار زیر 50% که فرزتر بشی.
واسه زدنش summon هم میتونی بکنی که البته واقعا ضروری نیست چون خیلی ضعیفه
ولی اگه حوصله نداری summon بکن و خلاص :d

اسلحه های کریستالی تعمیر نمیشن
جلوتر crystall ember رو هم میگیری که هر اسلحه ای رو میتونی کریستالی کنی, واقعا قوی میشن ولی زود میشکنن ...

- - -ویرایش - - -

1.همونطور که دوستمون گفت چارش puring stone هست که ازون کشیش زیر ناقوس اول, همون که دستاشو وا کرده بغلت کنه! میتونی بخری.
راه دیگش هم اینه که بری new londo ruin و به اون npc قرمزپوش بگی که نفرینتو lift کنه.
2.اون اژدها که اگه همین drake هم اپگرید باشه راحت کارشو میسازه, از کنار حمله کن وقتیم میپره بالا ازش دور شو. اگه dex پایین داری وزن armorتو بیار زیر 50% که فرزتر بشی.
واسه زدنش summon هم میتونی بکنی که البته واقعا ضروری نیست چون خیلی ضعیفه
ولی اگه حوصله نداری summon بکن و خلاص :d
اون كشيش كشتم يكي گفت مشكل ساز ميشه
راستي summon كردن محدوديتي نداره؟؟

اون كشيش كشتم يكي گفت مشكل ساز ميشه
راستي summon كردن محدوديتي نداره؟؟

نه بابا npcها تا وقتی سر به سرشون نذاری و ضربه بهشون نزنی کاری باهات ندارن.
تازه اون یکی از به درد بخورتریناشون بود پول میگرفت با npcهای دیگه اشتیت میداد... یه حلقه هم میفروخت که مقاومت در برابر نفرینت زیاد میشد
نه فقط باید human باشی و اینکه واسه بعضی باسها میشه و نه همشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or