Dark Souls | Xbox 360

من چرا قبل تر با این لامصب آشنا نشده بودم! الان یه هفتست منو درگیر خودش کرده!:| چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1.humanity دقیقا به چه دردی میخوره؟! اگه reverse to hallowing بزنی چه مزیتی داره دقیقا؟!
2. من الان یه جا با یه گربه تو darkoot garden اسمشم آلوینا بود یه حلقه بهم داد بعد(به چه دردی میخوره؟!‌) که برگشتم یه 20 30 نفر ریختند سرم شیوا هم بود!‌من که کاریشون نداشتم اینا واسه چی ریختن سر من؟! بعد شنیدم که شیوا بعدا یه جا دیگه چیزای خوبی میفروشه الان اگه بکشمش اون جا دیگه نمیاد؟!
3.هیچ جا رانمایی نکرده اول از کجا شروع کنید! ترتیبی نداره کلا؟! من تقریبا الان 4 جا میتونم برم جایی نگفته کجا رو اول برو من الان چیکار کنم؟! اگه یه جا رو نرم بعدا میتونم برگردم همون جا؟! (چقدر جا داشت جملم:| :d)

آخرین ویرایش:
من چرا قبل تر با این لامصب آشنا نشده بودم! الان یه هفتست منو درگیر خودش کرده!:| چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
1.humanity دقیقا به چه دردی میخوره؟! اگه reverse to hallowing بزنی چه مزیتی داره دقیقا؟!
2. من الان یه جا با گربهه تو darkoot garden اسمشم آلوینا بود یه حلقه بهم داد بعد(به چه دردی میخوره؟!‌) که برگشتم یه 20 30 نفر ریختند سرم شیوا هم بود!‌من که کاریشون نداشتم اینا واسه چی ریختن سر من؟! بعد شنیدم که شیوا بعدا یه جا دیگه چیزای خوبی میفروشه الان اگه بکشمش اون جا دیگه نمیاد؟!
3.هیچ جا رانمایی نکرده اول از کجا شروع کنید! ترتیبی نداره کلا؟! من تقریبا الان 4 جا میتونم برم جایی نگفته کجا رو اول برو من الان چیکار کنم؟! اگه یه جا رو نرم بعدا میتونم برگردم همون جا؟! (چقدر جا داشت جملم:| )
1. اگه human باشی میتونی bonfire ها رو تا 10 عدد Estus Flask آپگرید کنی (برای آپگرید بیشتر به Rite of Kindeling نیاز داری ) ، برای بعضی باس فایت ها میتونی summon کنی و اینکه تو بعضی جاها بهت Invade میشه .
2. اون حلقه نشونه ی اینه که تو عضو Forest Hunter Convenant شدی ( که بیشتر به درد بازی آنلاین میخوره ) و اون حلقه رو اگه دستت کنی و سه تا بازیکن آنلاین رو بکشی یه حلقه ی خیلی خوب بهت میده که فاصله ای که توسط دشمن دیده میشی رو کم میکنه . اون آدمها هم اگه عضو شده باشی دیگه نباید کاریت داشته باشن . محض احتیاط که گناهی نکرده باشی برو بالای کلیسا و پیش اون کشیشه طلب بخشش کن :d
3. این بازی همین جوریه و از نقشه و ژورنال و اینا خبری نیست و اکتشاف مکان ها کامل بر عهده ی خودته ولی بعضی از NPC ها یه راهنمایی بهت میکنن مثلا اولین بار که داخل Firelink Shrine بودی اگه از شوالیه ای که اونجا بود میپرسیدی بهت میگفت که دو تا زنگ را باید به صدا در بیاری تا راه Sen's Fortress باز بشه : یکی بالای کلیسایی که داخل Undead Parish ـه و اون یکی داخل Quelaag Domain ـه که برای رسیدن بهش اول باید از دری که قبل از پل اژدهاس بری lower Undead Burg بعد بری The Depths بعد Blightown (خوش بگذره :d) بعد از اینکه از Swamp رد شدی به زنگ دوم میرسی . نکته ی حال گیریش اینه که از اونجا باید برگردی Undead Parish :d

بچه ها من بازی رو تازه شروع کردم. مرحله اول رو تازه رفتم و الان وارد مرحله دوم بازی همون جایی که آقا کلاغه مارو میاره :دی شدم! چند تا سوال واسم پیش اومده:

1: اول همین مرحله یه NPC هست که وقتی که باهاش صحبت کردی یکمی جلوترش یه نفر واستاده و پیغام میاد باید Back رو بزنی. بعد یه ردیفی باز مسجمه باز میشه که با انتخاب هر کردوم از اون ها شاهد عکس العمل خاصی از کاراکترمون هستیم. بعد هم که اولین داد و ستد توی بازی انجام میشه. تو این قسمت من هر کاری کردم نتونستم آیتمی بفروشم. هیچ راهی واسه فروختن آیتم های اضافه نیس ؟

2: من الان اینجا سه تا راه پیشِ رو دارم. اول اینکه برم قبرستون و برای اولین بار با یه سری اسکلت رو به رو میشم :دی بدبختی اینجاست وقتی زدمشون بعد دو سه ثانیه دوباره ظاهر میشند:دی راهی برای کشتنشون وجود نداره؟

3: اون کلاغ گنده هه تو بازی چه نقشی داره ؟

4:این قسمت رو من چندین و چند بار رفتم دوباره برگشتم سر جای اولم جایی که بازی سیو میشه و میتونی Level up بشی! کاراکترم رو از Level3 به Level 11 رسوندم. (با تکرار چندین و چند باره مکان های تکراری بدون اینکه توی روند بازی پیشرفتی داشته باشم)سعی کردم بیشتر جونش و استقامتش رو زیاد کنم ولی بازم ضعیف هست کاراکترم. باید چیکار کنم؟ کلاسم هم پایرامنسره هست

5: اون چیز سبز رنگی که داخلِ زمین هست و وقتی میگیریش پیغام ریکاوری میاد در اصل کارش چیه؟ اون Souls هایی که از دست دادی رو برمیگردونه ؟

6: Souls هم واحدِ پولی محسوب میشه و هم برای ارتقا کاراکتر به کار میره ؟ (منظورم LEVEL UP شدن هست)

بچه ها من بازی رو تازه شروع کردم. مرحله اول رو تازه رفتم و الان وارد مرحله دوم بازی همون جایی که آقا کلاغه مارو میاره :دی شدم! چند تا سوال واسم پیش اومده:

1: اول همین مرحله یه NPC هست که وقتی که باهاش صحبت کردی یکمی جلوترش یه نفر واستاده و پیغام میاد باید Back رو بزنی. بعد یه ردیفی باز مسجمه باز میشه که با انتخاب هر کردوم از اون ها شاهد عکس العمل خاصی از کاراکترمون هستیم. بعد هم که اولین داد و ستد توی بازی انجام میشه. تو این قسمت من هر کاری کردم نتونستم آیتمی بفروشم. هیچ راهی واسه فروختن آیتم های اضافه نیس ؟

2: من الان اینجا سه تا راه پیشِ رو دارم. اول اینکه برم قبرستون و برای اولین بار با یه سری اسکلت رو به رو میشم :دی بدبختی اینجاست وقتی زدمشون بعد دو سه ثانیه دوباره ظاهر میشند:دی راهی برای کشتنشون وجود نداره؟

3: اون کلاغ گنده هه تو بازی چه نقشی داره ؟

4:این قسمت رو من چندین و چند بار رفتم دوباره برگشتم سر جای اولم جایی که بازی سیو میشه و میتونی Level up بشی! کاراکترم رو از Level3 به Level 11 رسوندم. (با تکرار چندین و چند باره مکان های تکراری بدون اینکه توی روند بازی پیشرفتی داشته باشم)سعی کردم بیشتر جونش و استقامتش رو زیاد کنم ولی بازم ضعیف هست کاراکترم. باید چیکار کنم؟ کلاسم هم پایرامنسره هست

5: اون چیز سبز رنگی که داخلِ زمین هست و وقتی میگیریش پیغام ریکاوری میاد در اصل کارش چیه؟ اون Souls هایی که از دست دادی رو برمیگردونه ؟

6: Souls هم واحدِ پولی محسوب میشه و هم برای ارتقا کاراکتر به کار میره ؟ (منظورم LEVEL UP شدن هست)
1- نُچ. هر چند بعدا به نوعی میشه ولی الان نه.
2- برو از پله ها بالا و برو توی شهر. به هیچ وجه داخل قبرستون نرو.
3- نقش هویج:biggrin1:
4- خب قرار نیست همین اول بازی قوی بشی:biggrin1: باید اول پایرومنسر رو بشناسی و متناسب با اون، Stat ها رو بکشی بالا که من از پایرومنسر هیچی نمیدونم:biggrin1:
5- آره. ولی اگر در حین اینکه داری میری تا روح هایی رو که از دست دادی رو پس بگیری، باز بمیری، اون قبلیا از دست میرن و جدیدیا جایگزین میشن.
6- اوهوم

1- نُچ. هر چند بعدا به نوعی میشه ولی الان نه.
2- برو از پله ها بالا و برو توی شهر. به هیچ وجه داخل قبرستون نرو.
3- نقش هویج:biggrin1:
4- خب قرار نیست همین اول بازی قوی بشی:biggrin1: باید اول پایرومنسر رو بشناسی و متناسب با اون، Stat ها رو بکشی بالا که من از پایرومنسر هیچی نمیدونم:biggrin1:
5- آره. ولی اگر در حین اینکه داری میری تا روح هایی رو که از دست دادی رو پس بگیری، باز بمیری، اون قبلیا از دست میرن و جدیدیا جایگزین میشن.
6- اوهوم
یه ذره جلوتر رسیدم به قلعه ای که پله های زیادی داره. از پله ها که پایین بریم یه شوالیه هست که کشتنش تقریبا غیر ممکنه! ولی از دستِ اون فرار کردم رفتم کلا وارد دنیای دیگه شدم. یه خورده زیادی تخیلی بود! :دی راهی نیس اینجا رو بشه رفت؟ اینم مثه قبرستون باید بیخیالش بشم؟ :دی

راهِ سوم باید از پله ها برم بالا تا به Boss دوم بازی رو به رو بشم! بعد که اون رو شکست دادم یه خورده جلوتر باید از پلی وارد قسمت دیگه قلعه بشم که ولی یه اژدها میاد همه رو با خاک یکسان میکنه! :( چجوری میتونم از آتیشش فرار کنم و به قسمتِ دیگه قلعه برسم؟ هر کاری کردم منو آتیش میزنه! :| :دی

البته میتونید با اون کلاغ برای گرفتن یه سری آیتم به Undead Asylum برگردید!بنده خدا همچین هم هویج نیست:dنزنید تو ذوقش:d

حالا چجوری میشد با این هویج ارتباط برقرار کرد؟ یه بار با دستکش اومدم این هویج رو بزنم چند بار زدم بنده خدا کاری نکرد آخرش جونش داشت ته میکشید فرار کرد! :( البته از بازی خارج شدم تا سیو نشه و خداروشکر سیو هم نشده بود! چجوری میتونم باهاش به Undead Asylum برگردم ؟

البته از بازی خارج شدم تا سیو نشه و خداروشکر سیو هم نشده بود! چجوری میتونم باهاش به Undead Asylum برگردم ؟

فکر میکنی سیو نشد. تا جایی که یادم بود بازی هر 10 ثانیه یه بار سیو میکنه اتومات + وقتی میای بیرون یا حتی کنسول رو برقش رو بکشی اون لحظه اخر سیو شده اگه بعدا برگردی میبینی دقیقا همون نقطه ای.

اون کلاغ هم باید اگه اسانسور رو دیده باشی اون قسمت که میره بالا توی کلیسا وقتی اسانسور میره بالا قبل رسیدن بپری رو لبه پایین. حالا باز باید بری جلو یه قسمت سنگ هست جلوت باید جوری بپری که بیوفتی روی اون بعد راهتو ادامه بدی بری بالا بخوابی توی لونش تا برت گردونه. ( اگه لولت بالا نیست بیخود نرو الان. هم باس سخت تر داره هم دیگه دشمناش به راحتی اول بازی نیستن )

فکر میکنی سیو نشد. تا جایی که یادم بود بازی هر 10 ثانیه یه بار سیو میکنه اتومات + وقتی میای بیرون یا حتی کنسول رو برقش رو بکشی اون لحظه اخر سیو شده اگه بعدا برگردی میبینی دقیقا همون نقطه ای.

اون کلاغ هم باید اگه اسانسور رو دیده باشی اون قسمت که میره بالا توی کلیسا وقتی اسانسور میره بالا قبل رسیدن بپری رو لبه پایین. حالا باز باید بری جلو یه قسمت سنگ هست جلوت باید جوری بپری که بیوفتی روی اون بعد راهتو ادامه بدی بری بالا بخوابی توی لونش تا برت گردونه. ( اگه لولت بالا نیست بیخود نرو الان. هم باس سخت تر داره هم دیگه دشمناش به راحتی اول بازی نیستن )

آره امتحان کردم. اتوماتیک هر چند ثانیه سیو میکنه. ولی خوب یه جا بمیری اگه سریع از بازی خار بشی قبل اینکه لودیگ تموم شه دوباره از همون جایی که سوختی میاد نیازی نیس دوباره اون همه راهُ بری!

اون کلاغه هم من همین کارو کردم به محض اینکه فرار کردم از بازی پریدم بیرون بعد دوباره اومدم دیدم کلاغه هستش! شاید چند ثانیه دیر تر انجام داده بودم کلاغه پریده بود! :دی

الان فعلا بیشتر مشکلِ من ادامه بازی هست و عبور از اون اژدها !

آره امتحان کردم. اتوماتیک هر چند ثانیه سیو میکنه. ولی خوب یه جا بمیری اگه سریع از بازی خار بشی قبل اینکه لودیگ تموم شه دوباره از همون جایی که سوختی میاد نیازی نیس دوباره اون همه راهُ بری!

اون کلاغه هم من همین کارو کردم به محض اینکه فرار کردم از بازی پریدم بیرون بعد دوباره اومدم دیدم کلاغه هستش! شاید چند ثانیه دیر تر انجام داده بودم کلاغه پریده بود! :دی

فعلا بی خیال مبارزه با اژدها شو تا کمان اژدها کشی رو پیدا کنی . برای عبور از اژدها دو تا راه داری که برای هر دو تا باید تا وسطای پل بری . بعد از اونجا اگه به سمت راست نگاه کنی یه راه به زیر پل و یه میانبر به بون فایر قبلی هست . از زیر پل قشنگ میتونی اژدها رو دور بزنی. اگه یه کمان داری به زایده ای که سر دم اژدها هست چند تا تیر بزن تا یه شمشیر قوی بهت بده . راه دوم اینه که وقتی به وسط پل رسیدی به جای اینکه به سمت راست بری به سمت چپ بری و صبر کنی تا اژدها روی پل بشینه . بعد وقتی که خواست برگرده بالای پل ، با تمام سرعت بدوی و از پل رد شی .

شما برای ادامه بازی اصلا نیازی به کشتن اون دراگون نداری .تویه این بازی کار اصلی 2تاست.هردوش هم در اصل 1 کاره به صدا دراوردن 2 ناقوس.از تویه قلعه برو(اون قلعه ای که یه قورچ کنده بالاش هست شما برو پایین قلعه یه نگهبان با دندون دراگون توس اونجاست (برای اون راه باید مستر key رو داشته باشی)

فعلا بی خیال مبارزه با اژدها شو تا کمان اژدها کشی رو پیدا کنی . برای عبور از اژدها دو تا راه داری که برای هر دو تا باید تا وسطای پل بری . بعد از اونجا اگه به سمت راست نگاه کنی یه راه به زیر پل و یه میانبر به بون فایر قبلی هست . از زیر پل قشنگ میتونی اژدها رو دور بزنی. اگه یه کمان داری به زایده ای که سر دم اژدها هست چند تا تیر بزن تا یه شمشیر قوی بهت بده . راه دوم اینه که وقتی به وسط پل رسیدی به جای اینکه به سمت راست بری به سمت چپ بری و صبر کنی تا اژدها روی پل بشینه . بعد وقتی که خواست برگرده بالای پل ، با تمام سرعت بدوی و از پل رد شی .
این کمکان رو از کجا میتونم پیدا کنم؟

بعد این شمشیری که میگی حتما بعد کشتنِ دراگون بدست میاد؟

شما برای ادامه بازی اصلا نیازی به کشتن اون دراگون نداری .تویه این بازی کار اصلی 2تاست.هردوش هم در اصل 1 کاره به صدا دراوردن 2 ناقوس.از تویه قلعه برو(اون قلعه ای که یه قورچ کنده بالاش هست شما برو پایین قلعه یه نگهبان با دندون دراگون توس اونجاست (برای اون راه باید مستر key رو داشته باشی)

کشتن یا نکشتنش تاثیری تو روند بازی میزاره ؟

در مورد اون راهی هم که گفتی نیاز به مستر key هست والا خودم قبلش رفتم. به اون نگهبانِ رسیدم ولی خوب با یه ضربه سریع میمیرم! ضرباتی هم که بهش میزنم تاثیری نداره! تنها راهی که داشتم این بود که از دستش فرار کنم! پایین قلعه رسیدم با مستر key در رو باز کردم ولی خوب ادامه بازی جوری هست که امکان پیش روی غیر ممکن هست! یعنی سخت ترین قسمت بازی تا اینجا همین قسمت هست! این قسمت که کمی هم محیط بازی تاریک هست بعد از فرار از این موجودات سنگی :دی رسیدم به آب ولی خوب انگار اژدهایی چیزی تو آب بود که از زمینُ و آسمون حمله میکرد :دی چجوری باید این قسمت رو رفت ؟

این قسمت که کمی هم محیط بازی تاریک هست بعد از فرار از این موجودات سنگی
:biggrin1:
رسیدم به آب ولی خوب انگار اژدهایی چیزی تو آب بود که از زمینُ و آسمون حمله میکرد:biggrin1:
چجوری باید این قسمت رو رفت ؟
اسم اون مار هفت سر Hydra هست و کشتن یا نکشتنش اختیاری. شما باید الان برگردی به بالای برج و باس اونجا رو بکشی تا وارد Undead parish بشی.

این کمکان رو از کجا میتونم پیدا کنم؟
بعد این شمشیری که میگی حتما بعد کشتنِ دراگون بدست میاد؟
کشتن یا نکشتنش تاثیری تو روند بازی میزاره ؟
کدوم کمان ؟ اگه منظورت کمان اژدها کشیه که تا رسیدن به Anor Londo پیداش نمیکنی (بعدا میتونی برگردی و حالش رو بگیری :d) اگه هم یه کمان معمولی میخوای که داخل Undead Burg یه فروشنده ای بود که میفروخت .
برای گرفتن اون شمشیر هم نیازی به کشتن اژدها نیست ، فقط با یه کمان معمولی به زایده ی سر دمش چند تا تیر شلیک کن .
نکشتنش فقط باعث میشه که تا آخر بازی هر وقت خواستی از روی اون پل رد شی حسابی از خجالتت در بیاد:d وگرنه کشتنش اجباری نیست . البته تا وقتی Dragonslayer Bow رو پیدا نکردی ( اونم تازه از زیر پل باید بهش شلیک کنی ) فکر کشتنش رو از سرت بیرون کن . فعلا بزار برای خودش خوش باشه :d
اون نگهبانی که میگی کشتنش از کشتن اون اژدها و هایدرا هم سخت تره (به دندون اژدهایی که تو دستشه دقت کن تا باقی کار دستت بیاد :d) . بعدا توی Aor Londo ست زره اش رو پیدا میکنی .
اگه میخوای از Darkroot Basion (جایی که الان هستی ) بری Undead Parish اصلا طرف هایدرا نرو ، از همون در که اومدی بیرون کنار پرتگاه رو بگیر و مستقیم برو جلو تا به راهی برسی که از لبه ی کوه به طرف بالا میره . بعد که بالا رسیدی بپیچ دست چپ و وارد ساختمان شو . حواست باشه که یه دشمن اونجاس که فعلا پیشنهاد میشه که به پر و پاش نپیچی :d

ممنون از دوستان. فقط یه سوال رو یادم رفت بپرسم. کسی میدونه چجوری میشد صلاح ها رو تعمیر کرد؟ یه جعبه تعمیر گرفتم خریدم ولی نمیدنم چجوری باید Repair کرد!

حواست باشه که یه دشمن اونجاس که فعلا پیشنهاد میشه که به پر و پاش نپیچی :d
اگه منظورت از دشمنه همون شوالیه هست که بالای برج نگهبانی میده (همون قسمتی که زیر پل رو رد میکنی بعد از بالا رفتن از نردبون, از پله های کنارش میری بالا ) , اگه منظورت اونه متاسفانه یا خوشبختانه اومد دنبالم کرد! منم دِ فرار. برگشتم زیر پل اونم تا اونجا دنبالم اومد. با شمشیرش یه ضربه زد جفت پرت شدیم پایین! هم Souls هایی که میتونستم از کشتنس بدست بیارم رو از دست دادم و هم سلاحش رو! :|

راستی این شوالیه ها کشتن یا نکشتنشون تاثیری تو روند بازی داره؟ چون تا اینجای بازی که من رفتم تو مکان هایی حضور داشتند که سدِ راهِ من نمیشد و راحت میشد بیخیال رفتن پیششون شد! :biggrin1:

ممنون از دوستان. فقط یه سوال رو یادم رفت بپرسم. کسی میدونه چجوری میشد صلاح ها رو تعمیر کرد؟ یه جعبه تعمیر گرفتم خریدم ولی نمیدنم چجوری باید Repair کرد!

اگه منظورت از دشمنه همون شوالیه هست که بالای برج نگهبانی میده (همون قسمتی که زیر پل رو رد میکنی بعد از بالا رفتن از نردبون, از پله های کنارش میری بالا ) , اگه منظورت اونه متاسفانه یا خوشبختانه اومد دنبالم کرد! منم دِ فرار. برگشتم زیر پل اونم تا اونجا دنبالم اومد. با شمشیرش یه ضربه زد جفت پرت شدیم پایین! هم Souls هایی که میتونستم از کشتنس بدست بیارم رو از دست دادم و هم سلاحش رو! :|

راستی این شوالیه ها کشتن یا نکشتنشون تاثیری تو روند بازی داره؟ چون تا اینجای بازی که من رفتم تو مکان هایی حضور داشتند که سدِ راهِ من نمیشد و راحت میشد بیخیال رفتن پیششون شد! :biggrin1:
اگه جعبه تعمیر گرفتی از این به بعد داخل بون فایر گزینه ی تعمیر اضافه میشه .

نه منظورم اینه :d

Titanite_Demon_Render.png
سلاح اون جزو دراپ های کمیابه ، ولی اگه کشته شده باشه و سلاحش رو انداخته باشه ، خیالت راحت حتی اگه میمردی هم بهت میدادش.
اون شوالیه ها رو اگه بکشی بعضی وقتها سلاح شون رو بدست میاری یا مواد مورد نیاز برای آپگرید بهت میدن ، بعضی هاشون هم از یه آیتم خیلی مهم محافظت میکنن ، بعضی جاها هم کشتنشون اجباریه ( پس الکی ذوق زده نشو :d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or