salar_dariush
کاربر سایت
کشتنه این نگهبانا نه تویه روند تاثیری نداره ولی همش به خودت بستگی داره که دوست داری باهاشون دسته پنجه نرم کنی یا نه.ممنون از دوستان. فقط یه سوال رو یادم رفت بپرسم. کسی میدونه چجوری میشد صلاح ها رو تعمیر کرد؟ یه جعبه تعمیر گرفتم خریدم ولی نمیدنم چجوری باید Repair کرد!
اگه منظورت از دشمنه همون شوالیه هست که بالای برج نگهبانی میده (همون قسمتی که زیر پل رو رد میکنی بعد از بالا رفتن از نردبون, از پله های کنارش میری بالا ) , اگه منظورت اونه متاسفانه یا خوشبختانه اومد دنبالم کرد! منم دِ فرار. برگشتم زیر پل اونم تا اونجا دنبالم اومد. با شمشیرش یه ضربه زد جفت پرت شدیم پایین! هم Souls هایی که میتونستم از کشتنس بدست بیارم رو از دست دادم و هم سلاحش رو!
راستی این شوالیه ها کشتن یا نکشتنشون تاثیری تو روند بازی داره؟ چون تا اینجای بازی که من رفتم تو مکان هایی حضور داشتند که سدِ راهِ من نمیشد و راحت میشد بیخیال رفتن پیششون شد! :biggrin1:
بزار یکم بازی رو برات راحت تر کنم یه قمست تویه بازی هست که میتوی با چند ساعت بازی کردن پلییرت رو یه غول ازش بسازی.
از اون نگهابانی که پایین قلعه است که یه دندون دراگون توس دستشه رد شو(نمیخواد بزنیش(اگه بزنیش یه انگشتر بهت میده که اکویپ لودت رو میبره بالا))میری تویه یه فضایه سبز همونو مستقیم برو جلو تا برسی به مارپیچی سر بالایی .همونو ادامه بده میرسی به در که یه نور سفید روش هست اون در یه کلید میخواد که باید از یه آهنگر بگیریش(همون مسیرو که برگردی یه راه سمت راست میبینی اونو ادامه بدی یه دونه Titanite Demon جلوت میبینی بعد میرسی به آهنگر کلیدو بخر(20000 تا سولز ناقابل میخواد)
اون درو که باز کردی(کنار اون در،یه دیوار هست که اگه یه شمشیر بهش بزنی دیوار مخفی خراب میشه و یه بون فایر ظاهر میشه)
تویه اون محوطه 6 تا سرباز هست که بار هربار کشتن همشون (بسته به لول خودت)سولز میده(نمیخواد رودر رو مبارزه کنی)کنار اون در یه پله است که ،برو تویه محوطه همشون رو جمع کن و بدو بیا کنار پله(لبه ی پرتگاه وایسا)یکی یکی میان از بالایه سرت میرن تو دره و سولز جمع میکنی(خیلی شیکو مجلسی:d)
ولی حواست باشه الکی آپدیت نکنی چون هرچی لولت بره بالا تر به ضرر خودت میشه(پیشنهاد میکنم بیشتر اصلحه آپدیت کنی)
آپگرید های مناسب برای کاراکترت:استرانگ (همون قدرت بازو)،رزیستنس،استامینا و اکویپ لود (از بالا سومیه)،و سرعت دست(عکس یه دست رو زده زیر استرانگه))(اسمش یادم نیست)
موفق باشی