Dark Souls | Xbox 360

ممنون از دوستان. فقط یه سوال رو یادم رفت بپرسم. کسی میدونه چجوری میشد صلاح ها رو تعمیر کرد؟ یه جعبه تعمیر گرفتم خریدم ولی نمیدنم چجوری باید Repair کرد!

اگه منظورت از دشمنه همون شوالیه هست که بالای برج نگهبانی میده (همون قسمتی که زیر پل رو رد میکنی بعد از بالا رفتن از نردبون, از پله های کنارش میری بالا ) , اگه منظورت اونه متاسفانه یا خوشبختانه اومد دنبالم کرد! منم دِ فرار. برگشتم زیر پل اونم تا اونجا دنبالم اومد. با شمشیرش یه ضربه زد جفت پرت شدیم پایین! هم Souls هایی که میتونستم از کشتنس بدست بیارم رو از دست دادم و هم سلاحش رو! :|

راستی این شوالیه ها کشتن یا نکشتنشون تاثیری تو روند بازی داره؟ چون تا اینجای بازی که من رفتم تو مکان هایی حضور داشتند که سدِ راهِ من نمیشد و راحت میشد بیخیال رفتن پیششون شد! :biggrin1:
کشتنه این نگهبانا نه تویه روند تاثیری نداره ولی همش به خودت بستگی داره که دوست داری باهاشون دسته پنجه نرم کنی یا نه.
بزار یکم بازی رو برات راحت تر کنم یه قمست تویه بازی هست که میتوی با چند ساعت بازی کردن پلییرت رو یه غول ازش بسازی.
از اون نگهابانی که پایین قلعه است که یه دندون دراگون توس دستشه رد شو(نمیخواد بزنیش(اگه بزنیش یه انگشتر بهت میده که اکویپ لودت رو میبره بالا))میری تویه یه فضایه سبز همونو مستقیم برو جلو تا برسی به مارپیچی سر بالایی .همونو ادامه بده میرسی به در که یه نور سفید روش هست اون در یه کلید میخواد که باید از یه آهنگر بگیریش(همون مسیرو که برگردی یه راه سمت راست میبینی اونو ادامه بدی یه دونه Titanite Demon جلوت میبینی بعد میرسی به آهنگر کلیدو بخر(20000 تا سولز ناقابل میخواد)
اون درو که باز کردی(کنار اون در،یه دیوار هست که اگه یه شمشیر بهش بزنی دیوار مخفی خراب میشه و یه بون فایر ظاهر میشه)
تویه اون محوطه 6 تا سرباز هست که بار هربار کشتن همشون (بسته به لول خودت)سولز میده(نمیخواد رودر رو مبارزه کنی)کنار اون در یه پله است که ،برو تویه محوطه همشون رو جمع کن و بدو بیا کنار پله(لبه ی پرتگاه وایسا)یکی یکی میان از بالایه سرت میرن تو دره و سولز جمع میکنی(خیلی شیکو مجلسی:d)
ولی حواست باشه الکی آپدیت نکنی چون هرچی لولت بره بالا تر به ضرر خودت میشه(پیشنهاد میکنم بیشتر اصلحه آپدیت کنی)
آپگرید های مناسب برای کاراکترت:استرانگ (همون قدرت بازو)،رزیستنس،استامینا و اکویپ لود (از بالا سومیه)،و سرعت دست(عکس یه دست رو زده زیر استرانگه))(اسمش یادم نیست)
موفق باشی

بچه ها یه خورده جلو تر رفتم تازه رسیدم پیشِ آهنگر. یه چندتا سوال واسم پیش اومده:

1: توی بون فایر 3تا گزینه Attune Magic و Kindle و Reverse Hollowing قرار داره. اینا کاربردشون چیه ؟

2: Bleed Resist و Poison Resist و Curse Resist دقیقا کاربردشون چیه ؟ و اینکه اینا فاکتور مهمی تو بازی هستند؟

3: یه مشکلِ اساسی من لباس های Tattered Cloth Robe و Hood و ایناست که از اولِ بازی تا به حال دارم ازشون استفاده میکنم. تو وسایلی هم که دارم Balder Armor از همه بهتره. MagDef و FireDef و LingDef و ضعیف تری داره. از طرفی Bleed Resist و Poison Resist و Curse Resist هم پایین تره . اما مشکلِ اصلیِ من سنگین بودن لباس هست. به طوری که راه رفتن (کمی) و موقع جا خالی دادن (خیلی) اذیتم میکنه! حتی سرو صدایی هم که ایجاد میکنه باعث میشه بعضی از مواقع که به سربازی نزدیک میشم نتونم از پشت بزنمش! :دی

4: این دستکش پیشِ آهنگر قابلیت آپگرید شدن نداره ؟ چطوری میتونم از Magic های بیشتر و قوی تری توی بازی استفاده کنم؟

5:
بزار یکم بازی رو برات راحت تر کنم یه قمست تویه بازی هست که میتوی با چند ساعت بازی کردن پلییرت رو یه غول ازش بسازی.
اون در یه کلید میخواد که باید از یه آهنگر بگیریش(همون مسیرو که برگردی یه راه سمت راست میبینی اونو ادامه بدی یه دونه Titanite Demon جلوت میبینی بعد میرسی به آهنگر کلیدو بخر(20000 تا سولز ناقابل میخواد)

منظورت همون Crest Of Artorias هست ؟ من تو همون آپگرید کردن و بدست آوردن 3000تا Souls موندم بعد این 20هزار ناقابل رو از کجا تهیه کنم؟ :دی
این پلیری که میگی میتونم ازش غول بسازم چجوریه ؟ :دی بزار یه جور دیگه سوالم رو مطرح کنم. برای بدست آوردن Souls بیشتر (غیر از بازگشت هر دفعه به بون فایر و کشتن تکراری سرباز ها و بدست آوردن 50 یا نهایتش 100 Souls) چی کار باید باید کرد؟

6:سوالِ آخر بهترین سلاح تو بازی چیه؟ من الان دارم از تبر استفاده میکنم که توی این وضعیف از بقیه سلاح ها بهتره. بقیه یا به درد نمیخورن و ضعیف هستند و یا باید کلی Souls بدم تا بتونم ازشون استفاده کنم. مثل Zweihander یا Black Knight Sword

بچه ها یه خورده جلو تر رفتم تازه رسیدم پیشِ آهنگر. یه چندتا سوال واسم پیش اومده:

1: توی بون فایر 3تا گزینه Attune Magic و Kindle و Reverse Hollowing قرار داره. اینا کاربردشون چیه ؟

2: Bleed Resist و Poison Resist و Curse Resist دقیقا کاربردشون چیه ؟ و اینکه اینا فاکتور مهمی تو بازی هستند؟

3: یه مشکلِ اساسی من لباس های Tattered Cloth Robe و Hood و ایناست که از اولِ بازی تا به حال دارم ازشون استفاده میکنم. تو وسایلی هم که دارم Balder Armor از همه بهتره. MagDef و FireDef و LingDef و ضعیف تری داره. از طرفی Bleed Resist و Poison Resist و Curse Resist هم پایین تره . اما مشکلِ اصلیِ من سنگین بودن لباس هست. به طوری که راه رفتن (کمی) و موقع جا خالی دادن (خیلی) اذیتم میکنه! حتی سرو صدایی هم که ایجاد میکنه باعث میشه بعضی از مواقع که به سربازی نزدیک میشم نتونم از پشت بزنمش! :دی

4: این دستکش پیشِ آهنگر قابلیت آپگرید شدن نداره ؟ چطوری میتونم از Magic های بیشتر و قوی تری توی بازی استفاده کنم؟

5:

منظورت همون Crest Of Artorias هست ؟ من تو همون آپگرید کردن و بدست آوردن 3000تا Souls موندم بعد این 20هزار ناقابل رو از کجا تهیه کنم؟ :دی
این پلیری که میگی میتونم ازش غول بسازم چجوریه ؟ :دی بزار یه جور دیگه سوالم رو مطرح کنم. برای بدست آوردن Souls بیشتر (غیر از بازگشت هر دفعه به بون فایر و کشتن تکراری سرباز ها و بدست آوردن 50 یا نهایتش 100 Souls) چی کار باید باید کرد؟

6:سوالِ آخر بهترین سلاح تو بازی چیه؟ من الان دارم از تبر استفاده میکنم که توی این وضعیف از بقیه سلاح ها بهتره. بقیه یا به درد نمیخورن و ضعیف هستند و یا باید کلی Souls بدم تا بتونم ازشون استفاده کنم. مثل Zweihander یا Black Knight Sword
1- Attune Magic همونجور که از اسمش معلومه برای تعویض یا گذاشتن جادوها و معجزه های جدید و از این دست موارد هست.
Kindle یعنی آتش اون Bonfire رو قوی تر کنین به طوری که شما یه دونه Humanity بهش میدین و شعله ورتر میشه و میتونین Estus Flask بیشتری با خودتون ببرین. البته بعد از به دست آوردن Rite of Kindling، شما میتونین Bonfire رو تا آخرین حدش ارتقا بدین و 20 تا Estus Flask حمل کنین.
Reverse Hollowing هم یعنی اینکه شما اول یه Humanity مصرف میکنین تا اون عدد کنار خط سلامتیتون، 1 بشه. بعدش توی Bonfire این گزینه رو میزنین و شمایل انسانی پیدا میکنین که باعث میشه بتونین علائم احضار رو ببینین و NPC ها بهتر باهاتون حرف بزنن و ...

2- همونجور که از اسمشون مشخصه، مقاومت در برابر خون ریزی، سمی شدن و نفرین هست. بعضی از ضربه ها به قدری قوی هستن که علاوه بر میزانی که از سلامتی کم میکنن، باعث خون ریزی هم میشن و ممکنه یه ضرب باعث کشتنتون بشن.
سمی شدن هم توی باتلاق ها و توسط یه سری دشمنا رخ میده که با یه آیتم میتونین برطرفش کنین. در غیر این صورت برای مدت زمانی خط سلامتیت همینجوری کم میشه.
نفرین بدترین نوع هست که باعث میشه خط سلامتی کلا نصف بشه. یا باید دوری کنین ازش یا آیتم به خصوص همراه داشته باشین تا در صورتی که نفرین شدین، سریعا برطرفش کنین.
هر کدوم از این موارد رو که بالا ببرین، در برابرش مقاومت پیدا میکنین.

3- اول اینکه برای اینکه دشمنا نفهمن شما از پشت سر بهشون نزدیک میشین، Joy Stick رو به آرومی به بالا فشار بدین تا کاراکترتون آهسته راه بره. برای اینکه Endurance بره بالا، 2تا انگشتر عالی توی بازی هستن که یکشون دست Havel The Rock هست (پایین برجی که Taurus Demon رو کشتین) و دمی قبل از مبارزه با Bell Gargoyle و طبقه دوم کلیسا و آخر راهرو و دست شوالیه با زره طلایی رنگ. انگشتر دوم یه نکته منفی داره و اینه که وقتی ازش استفاده کردین، اگر درش بیارین، میشکنه.

4- به دوستان جادوگر مراجعه شود:biggrin1:

5- برای اینکه روح زیادی به دست بیاری مجبوری فارم کنی. البته بهتره حتی الامکان همه باس ها رو بکشی تا روح زیادی بگیری (چون اصولا به جایی میرسی که میتونی نصف باس های بازی رو بیخیال بشی و بری جلو). باز خوبه تو الان 3000 تا میخوای. ماها که اینجا پست میدیم، کلا باید 1 بار بازی رو با تمام باس ها و مکان ها و .. و بدون کشته شدن رد کنیم تا بتونیم فقط 1 لول آپ کنیم:biggrin1:

بهترین سلاح برای هر کلاس فرق میکنه. Zweihander خوبه و تعادل به هم میزنه. Dragon Tooth قوی ترینه ولی بینهایت سنگینه. Black Knight Great Axe هم یه سلاح سریع و قوی و مناسبه. شما فعلا کاری به سلاح نداشته باش و سعی کن اول با رفتار دشمنا آشنا بشی و استراتژی وار بری جلو. parry کردن و اینا رو هم یاد بگیر که راحت بتونی با یه ضربه بکشی. بعد که متناسب با کلاست، لول آپ کردی، سلاح ها رو هم معرفی میکنیم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
Attune Magic همونجور که از اسمش معلومه برای تعویض یا گذاشتن جادوها و معجزه های جدید و از این دست موارد هست.
تا اینجای بازی من فقط دستکش دارم. بقیه رو

3- اول اینکه برای اینکه دشمنا نفهمن شما از پشت سر بهشون نزدیک میشین، Joy Stick رو به آرومی به بالا فشار بدین تا کاراکترتون آهسته راه بره. برای اینکه Endurance بره بالا، 2تا انگشتر عالی توی بازی هستن که یکشون دست Havel The Rock هست (پایین برجی که Taurus Demon رو کشتین) و دمی قبل از مبارزه با Bell Gargoyle و طبقه دوم کلیسا و آخر راهرو و دست شوالیه با زره طلایی رنگ. انگشتر دوم یه نکته منفی داره و اینه که وقتی ازش استفاده کردین، اگر درش بیارین، میشکنه.

این سنگی لباس رو جیکار کنم؟ :دی برای اینکه کاراکترم فرزتر باشه چه توی جا خالی دادن چه توی راه رفتن باید چیکار کنم ؟ بالا بردنِ dexterity تایری داره؟ یا راهِ دیگه ای رو پیشنهاد میدیدن؟
باز خوبه تو الان 3000 تا میخوای. ماها که اینجا پست میدیم، کلا باید 1 بار بازی رو با تمام باس ها و مکان ها و .. و بدون کشته شدن رد کنیم تا بتونیم فقط 1 لول آپ کنیم:biggrin1:
آقا مگه کسی بخواد بازی رو تا آخر بره به همچین قسمتی هم میرسه که کلِ بازی رو یک بار بدون کشته شدن رفت ؟ :دی

1- Attune Magic همونجور که از اسمش معلومه برای تعویض یا گذاشتن جادوها و معجزه های جدید و از این دست موارد هست.
Kindle یعنی آتش اون Bonfire رو قوی تر کنین به طوری که شما یه دونه Humanity بهش میدین و شعله ورتر میشه و میتونین Estus Flask بیشتری با خودتون ببرین. البته بعد از به دست آوردن Rite of Kindling، شما میتونین Bonfire رو تا آخرین حدش ارتقا بدین و 20 تا Estus Flask حمل کنین.
Reverse Hollowing هم یعنی اینکه شما اول یه Humanity مصرف میکنین تا اون عدد کنار خط سلامتیتون، 1 بشه. بعدش توی Bonfire این گزینه رو میزنین و شمایل انسانی پیدا میکنین که باعث میشه بتونین علائم احضار رو ببینین و NPC ها بهتر باهاتون حرف بزنن و ...
این Humantify رو بیشتر کجا ها میشد بدست آورد ؟ بعد اینو بیشتر بهتره برای Estus Flask استفاده کنم تا Reverse Hollowing ؟

آخرین ویرایش:
این سنگی لباس رو جیکار کنم؟ :دی برای اینکه کاراکترم فرزتر باشه چه توی جا خالی دادن چه توی راه رفتن باید چیکار کنم ؟ بالا بردنِ dexterity تایری داره؟ یا راهِ دیگه ای رو پیشنهاد میدیدن؟

آقا مگه کسی بخواد بازی رو تا آخر بره به همچین قسمتی هم میرسه که کلِ بازی رو یک بار بدون کشته شدن رفت ؟ :دی
خب گفتم که. اون 2تا انگشتر رو پیدا کنی و بذاری (مخصوصا Havel)، بینهایت سبک میشی. باید Endurance رو بکشی بالا. شما نگران اون قسمت ها نباش. هنوز زیاد بازی نکردی و به موقعش همه چی رو میکشی بالا و فرز تر میشی:biggrin1:

دقیقا حرف دوستمون که گفت از کاراکترت یه غول میسازی:biggrin1: جایی میرسی که بازی کاملا برعکس میشه. باس آخر رر با 4 ضربه میکشی. بقیه رو جوری میزنی که چپه میشن، دم باس ها رو از ریشه قطع میکنی و ... :biggrin1:
با اجازه دوستان، یه نمونه غول (مثلا
biggrin1.gif
). این عزیز منه:biggrin1::

دیگه بیشتر از این خط سلامتی و استقامت جلوتر نمیره:biggrin1::biggrin1:

این Humantify رو بیشتر کجا ها میشد بدست آورد ؟ بعد اینو بیشتر بهتره برای Estus Flask استفاده کنم تا Reverse Hollowing ؟
ببین Humanity به صورت رندوم بهت میده. بعضا اگر چندتا دشمن رو با هم بکشی، شانس خیلی زیادی هست که بهت بده. بعضی ها مثل موش های توی فاضلاب بهت میدن. بعضی جاها هم اینور اونور بگردی پیدا میشه.
Humanity کار Estus Flask رو هم انجام میده و سلامتی رو کامل پر میکنه ولی بهتره استفاده نکنی چون خیلی با ارزشه. نظر منو بخوای؟ من میگم هر چی بون فایر دیدی رو تا 10 ارتقا بده که همه جا بتونی سریع به یکی دسترسی داشته باشی. به هر باس که رسیدی، اگر نتونستی بکشیش (پیشنهاد میشه اول سعی خودت رو بکنی و بعد اگر واقعا نتونستی، اینجا بپرسی)، اینجا بپرس تا با بچه ها بگیم کجا استفاده-ش کنی تا بتونی احضار کنی. ولی من خودم شخصا میگم تمام پل ها رو خراب کن پشت سرت (کاری که من دفعه اول کردم و همه رو توی بازی چه دوست و چه دشمن کشتم
biggrin1.gif
) تا واقعا سختی بازی رو بچشی و اون قدر قوی بشی که دیگه بازی برات چالشی نداشته باشه
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:

واسه سنگینی لباسو اصلحه تویه ایتم هایی که بهت گفتم همون استامینا رو که آبگرید کنی ُاکویب لودت میره بلا که میتونی اصلحه سنگین تر برداری.\یشنهاد میکنم از حجم زره کم کنی که کاراکترت بتونه سریعتر باشه.اسم اکسل اولش یادم نیست ولی خودم تا وسطایه بازی رو با اون کارکتر لخته رفم جلو.اون نگهبان \ایین قلعه رو یادته گفتم که یه دندون دراگون توس دستشه اونو بزنی یه انگشتر بهت میده که اکویب لودت رو فضایی میبره بالا.
یه لباس هست که هم به قدرت اضافه میکنه هم اینکه خیلی سبکه ُاونو بگیر :dاز کجا(اگه گیفت رو مستر key گذاشتی تا راهشو بهت بگم :بون فایر اول .....
بابا این بازی طومار داره .با این راهنمایی ها فقط ذره ای از بازی دستت میاد خیلی بندو بساط داره
- - -ویرایش - - -

خب گفتم که. اون 2تا انگشتر رو پیدا کنی و بذاری (مخصوصا Havel)، بینهایت سبک میشی. باید Endurance رو بکشی بالا. شما نگران اون قسمت ها نباش. هنوز زیاد بازی نکردی و به موقعش همه چی رو میکشی بالا و فرز تر میشی:biggrin1:

دقیقا حرف دوستمون که گفت از کاراکترت یه غول میسازی:biggrin1: جایی میرسی که بازی کاملا برعکس میشه. باس آخر رر با 4 ضربه میکشی. بقیه رو جوری میزنی که چپه میشن، دم باس ها رو از ریشه قطع میکنی و ... :biggrin1:
با اجازه دوستان، یه نمونه غول (مثلا :biggrin1:). این عزیز منه:biggrin1::

آره جلوتر نمیره ولی هرچی آبگریدش کنی فشرده تر میشه:d
یه شمشیر قوی تر از این تبر دولبه هست که تویه مسیر باس آخر دسته یکی از نگهبانا هست .اونو بزن دامیج اولش ۲۴۰ تاست بعد با آبدیت دامیج +جادو میتونی تا ۶۰۰ تا هم ارتقاش بدی (ترکیبی آبدیت بشه خیلی خفن میشه)

آخرین ویرایش:

5:

پیرو توضیحات دوستمون :
1- برای Kindle کردن اول باید Human باشی
2-معلومه که فاکتور مهمیه :d
جلوتر که میری متوجه میشی که برای تمام دشمن ها و باس و محیط ها نمیتونی از یه استراتژی ثابت استفاده کنی و بسته به موقعیتی که توش هستی باید تجهیزاتت رو عوض کنی . مثلا ممکنه به یه باس برسی که ضرباتش علاوه بر ضربه ی فیزیکی ، باعث Bleeding میشه . اینجا اگه تو نسبت به Bleeding ضعیف باشی خیلی راحت شکست میخوری . برعکسش هم وجود داره ، یعنی اگه یه باسی نسبت به lighting یا Fire ضعیف باشه خیلی راحت میتونی با سلاحی که Fire Damage یا Lighting Damge زیادی داره دمیج بیشتری وارد کنی .
اینم بگم که این فاکتور ها رو میتونی با لول آپ زیاد کنی ولی اثرش به اندازه ی استفاده از لباس ها و حلقه هایی که مقاومتشون در برابر این چیزها زیاده ، نیست .
4- برای اینکه اون دستکش رو آپدیت کنی میتونی پیش سه نفر بری . اولیش یه پایرومنسره که داخل The Depths توی یه کوزه اسیره . کوزه رو بشکن و از اون به بعد اون شخصیت رو داخل Firelink Shrine میتونی پیدا کنی . دو نفر دیگه دو تا از دختر های Witch of Izabeth هستن . اولیشون رو بعد از Quelaag Domain پشت یه دیوار مخفی پیدا میکنی ( البته خدمتکارش آپدیت میکنه ) برای دومیش هم باید دستکشت لول 10 باشه ، بعد که وارد Blighttown Swamp بشی پشت یه ستون نشسته ( این دستکش رو تا لول 15 آپدیت میکنه ).
5- همش سه هزار تا سول ناقابل میخوای ؟:d برای 3000 تا که کافیه که 6 بار بری روی پل و اژدها رو تحریک کنی :d مردم برای هر بار لول آپ کردن به 280000 سول احتیاج دارن :d
فعلا روی فارم کردن تمرکز کن(فارم = کشت ، داشت و برداشت سول :d) . چند تا جای خیلی خوب برای فارم کردن داخل بازی هست که اولیش همون پل اژدهاس . دومیش هم پشت همون دریه که برای باز شدن به Crest of Artorias نیاز داری .
اینم بگم که فکر نکن که اگه لولت رو خیلی زیاد کنی میتونی مثل کریتوس جلو بری :d هنوزم که هنوزممکنه که براحتی توسط ضعیف ترین دشمن ها ممکنه کشته بشی (اینو کسی بهت میگه که لولش 190 ـه :d)
تو دارک سول مهارت مبارزه و تجربه مهمترین چیزه
البته لول آپ برای اینکه بتونی از تجهیزات بهتر استفاده کنی ضروریه
6- تجربه ی شخصی من رو میخوای ؟:d
بهترین سلاح ها Spear ها و Hellbard ها هستن چون علاوه بر این که سریع هستن میتونی با حفظ فاصله به دشمن ضربه بزنی . بین این دو تا هم Spear ها بهتر هستن چون برای ضربه زدن نیازی نداری که سپرت رو پایین بیاری ، برای همین احتمال اینکه ضربه بخوری کم میشه .
البته در حالت کلی بهترین سلاح نداریم و هر سلاحی یه جایی بهترین حساب میشه :d
-----------------------
پ.ن: Oops ، خیلی دیر جواب دادم :d

آخرین ویرایش:
بچه ها از توضیحاتِ تک تکِتون ممنونم. :دی
برای 3000 تا که کافیه که 6 بار بری روی پل و اژدها رو تحریک کنی :d
به همین راحتی ؟ :دی یه حورده بیشتر توضیح میدی ؟

اتفاقا داشتم صفحات قبلی رو نگاه میکردم یه بنده خدایی گفته بود با زدن دمِ اژدها به وسیله تیرکمون مفتی یه شمشیر خوب گیرت میاد :دی و با کشتنش هم 10هزارتا Souls نا قابل نسبیت میشه :دی

چجوری میشد از تیرکمون استفاده کرد؟ من توی Equipment تیرهاش رو انتخاب کردم ولی نمیتونم تیراندازی کنم. چجوری مشد ازش استفاده کرد ؟

دوستانِ باز تجربه شخصیشون رو بگن تو این وضعیت برم سراغ اژدها یا بیخیالش بشم فعلا ؟ :دی
5- همش سه هزار تا سول ناقابل میخوای ؟:d برای 3000 تا که کافیه که 6 بار بری روی پل و اژدها رو تحریک کنی :d مردم برای هر بار لول آپ کردن به 280000 سول احتیاج دارن

واسه سنگینی لباسو اصلحه تویه ایتم هایی که بهت گفتم همون استامینا رو که آبگرید کنی ُاکویب لودت میره بلا که میتونی اصلحه سنگین تر برداری.\یشنهاد میکنم از حجم زره کم کنی که کاراکترت بتونه سریعتر باشه.اسم اکسل اولش یادم نیست ولی خودم تا وسطایه بازی رو با اون کارکتر لخته رفم جلو.اون نگهبان \ایین قلعه رو یادته گفتم که یه دندون دراگون توس دستشه اونو بزنی یه انگشتر بهت میده که اکویب لودت رو فضایی میبره بالا.
اینم بگم که این فاکتور ها رو میتونی با لول آپ زیاد کنی ولی اثرش به اندازه ی استفاده از لباس ها و حلقه هایی که مقاومتشون در برابر این چیزها زیاده ، نیست .
4- برای اینکه اون دستکش رو آپدیت کنی میتونی پیش سه نفر بری . اولیش یه پایرومنسره که داخل The Depths توی یه کوزه اسیره .
صحبت کوزه شد... :دی این کوزه ها و جعبه های داخلِ بازی چیزی توشون پیدا میشه؟ من یه سری رو زدم ولی دیدم هیچی نداره بیخیالشون شدم. البته یه جا توی قلعه همون جایی که دو راه بیشتر نداره یکی درو با مستر key باز کنی و از پله ها پایین بری و با اون یارو که دندون اژدها داره رو به رو بشی! یه جا هم از پله ها بری بالا و با Boss دوم بازی رو به رو بشی. اون جا کلا هر قسمتش جعبه های زیادی بود. یکی از جعبه ها رو زدم یه چی توش بود که اگه اشتباه نکنم Blue Tearstone Ring بود. الانم دستم کردم :دی توی توضیحات هم نوشته Boots DEF while HP is Low .... (موقعی که خونم کم میشه کاراکترم تغییر میکنه )
الان این انگشتری که دارم یکی از اون دوتا انگشترِ مهمِ بازی هست ؟ یا نه ؟ :دی
یه لباس هست که هم به قدرت اضافه میکنه هم اینکه خیلی سبکه ُاونو بگیر :dاز کجا(اگه گیفت رو مستر key گذاشتی تا راهشو بهت بگم :بون فایر اول .....
دقیقا کجاش ؟ اطراف همون جایی که اون کلاغه گنده هه حضور داره و برای اولین بار تو بازی هم داد و ستد رو شروع میکنی ؟ :دی

پ.ن: راجب 3000 تا Solus هم باید بگم برای منی که اول بازی هستم این مقدار بدست آوردن کار زیاد آسونی هم نیس ... خصوصا اینکه کاراکترت ضعیف هست و بازی هم تازه شروع کردی و کشتن هر سرباز هم نهایتا 50 تا بهت بده. البته الان کمی آسون تر شده و مطمئن هستم جلوتر برم مفهومی سختی رو بیشتر پی میبرم :دی

خب حالا که همه دارن به هم کمک میکنن منم یه چند تا سوال بپرسم:d
من Blight town رد کردم و الان تو Valley of draks هستم یه Dragon از نوع Elite جلوم بود که زدمش و یه شمشیر بم داد و یکم دیگه خرت و پرت:d! بعد از اون رسیدم به چندتا اژدهای آبی
1. وقتی میخوام از شمشیر استفاده کنم میگه با تجهیزاتی که الان داری نمیشه ازش استفاده کرد! چه چیزایی رو باید آپگرید کنم؟
2. این اژدهای آبی به چی حساسن؟ Fire؟ Light؟
3. من دنبال دومین زنگم که یکیش رو تو Undead parish زدم اون یکی کجاست؟

آخرین ویرایش:

اتفاقا داشتم صفحات قبلی رو نگاه میکردم یه بنده خدایی گفته بود با زدن دمِ اژدها به وسیله تیرکمون مفتی یه شمشیر خوب گیرت میاد :دی و با کشتنش هم 10هزارتا Souls نا قابل نسبیت میشه :دی

چجوری میشد از تیرکمون استفاده کرد؟ من توی Equipment تیرهاش رو انتخاب کردم ولی نمیتونم تیراندازی کنم. چجوری مشد ازش استفاده کرد ؟

دوستانِ باز تجربه شخصیشون رو بگن تو این وضعیت برم سراغ اژدها یا بیخیالش بشم فعلا ؟ :دی

صحبت کوزه شد... :دی این کوزه ها و جعبه های داخلِ بازی چیزی توشون پیدا میشه؟ من یه سری رو زدم ولی دیدم هیچی نداره بیخیالشون شدم. البته یه جا توی قلعه همون جایی که دو راه بیشتر نداره یکی درو با مستر key باز کنی و از پله ها پایین بری و با اون یارو که دندون اژدها داره رو به رو بشی! یه جا هم از پله ها بری بالا و با Boss دوم بازی رو به رو بشی. اون جا کلا هر قسمتش جعبه های زیادی بود. یکی از جعبه ها رو زدم یه چی توش بود که اگه اشتباه نکنم Blue Tearstone Ring بود. الانم دستم کردم :دی توی توضیحات هم نوشته Boots DEF while HP is Low .... (موقعی که خونم کم میشه کاراکترم تغییر میکنه )
الان این انگشتری که دارم یکی از اون دوتا انگشترِ مهمِ بازی هست ؟ یا نه ؟ :دی

دقیقا کجاش ؟ اطراف همون جایی که اون کلاغه گنده هه حضور داره و برای اولین بار تو بازی هم داد و ستد رو شروع میکنی ؟ :دی

پ.ن: راجب 3000 تا Solus هم باید بگم برای منی که اول بازی هستم این مقدار بدست آوردن کار زیاد آسونی هم نیس ... خصوصا اینکه کاراکترت ضعیف هست و بازی هم تازه شروع کردی و کشتن هر سرباز هم نهایتا 50 تا بهت بده. البته الان کمی آسون تر شده و مطمئن هستم جلوتر برم مفهومی سختی رو بیشتر پی میبرم :دی

همین اول بازی میتونم یه راهنمای بهت بکنم که ۱۷۰۰۰ تا سولز بدست بیاری ولی بهت قول میدم اگه اون ۱۷۰۰۰ هزارتا رو از دست بدی دسته رو خرد میکنی:dحالا ۳ هزارتایه بقیش رو میتونی با آیتم های سولزی که بهت میده(شبیه \شمکه:d)اونا رو نگه دار بعد که خواستی کیلدو بخری ازشون استفاده کن تا سولزو بهت بدن.
میخوام راهی رو بهت بگم که یه راست بری اونور در(همون در کلید دار)
اون یارو رو که \یدا کردی که یه دندون دستشه همون مسیرو ادامه بده از سمت چ\ مار هشت سر برو (کنار آبشار یه راه \لیه هست (دقت کن میبینیش))رفتی بالا مسیر سمت \چ رو ادامه بده میرسی به همون فضایه سبزی که بهت گفتم ولی اون سربازا سمت راستت میوفتن(یعنی باید بری سمت راست و اون در روبرویه سربازاست(یعنی سمت چ\)):p:dامیدوارم فهمیده باشی .تمام سربازا رو جمع کن بعد برو کنار اون \له لبه ی دره وایسا تا یکی یکی از بالایه سرت برن تو دره.(با کشتن هر ۶تاشون ۱۷۰۰۰ تا نصیبت میشه ولی تویه اون قسمت خیلی باید فرز باشی(\یشنهاد میکنم زره رو سبک کنی تا بتونی فرزتر بدووی و قلط بزنی))دوباره باید این مسیرو برگردی و بری واسه آهنگره تا بتونی کلید رو بخری)قبل از اینکه این کارو انجام بدی نرو سمت ماره برو سمت چ\ یه مار\یچی سرازیری جلوته اونو ادامه بده به نگهبان خفن و اعصاب خراب میرسی:d(یه آیتم اونجاست یه shildه)تویه ریلود استامینا بیشتر کمکت میکنه(با ۱۷۰۰۰ تا سولز نری سمت اون نگهبانا خیلی اعصابش خرابه:d)اها کنارش هم یه غاره که ۱۰ متر جولوترش یه بون فایره از اونجا مسیرت کوتاهتر میشه اگه مردی.
فقط یه ایراد داره اونم اینه که وقتی این ۶ تا سربازو از این طریق بکشی باعث میشه ۲ تاشون کلا کشته بشن یعنی با رفت سر بون فایر هم دیگه نمیان(یعنی میشن ۴ تا و سولزای کمتری از اونجا بدست میاره(زحمتت بیشتر میشه))اسم اونجا رو گذاشتم بانک ملی:p
اون لباس: بون فایر اول بازی (فایر لاین شرینگ) ُ سمت چ\ برو \ایین میرسی به چیزی شبیه آسانسور:d.رسیدی \ایین برو راست از \له ها برو بالا یه در هست که با مستر کی باز میشه.یه دره رو میبینی از رویه \ل رد شو مستقیم برو تویه غار(قبل از غار سمت چ\ یه دراگون نصفه نیمه هست :p خواستی اونو بزنی فقط راهش با فایر بمبه).خلاصه غارو ادامه بده تا به چندتا \له برسی همین جور میری \ایین تا به چرخو فلک برسی .چرخو فلکو نرو \این سمت چ\ یه راه داره که انتهاش یه صندوقچه است که توش یه لباس گوست قرمز رنگه خیلی خفنه .در ضمن این محل محله ناقوس دومه یادت باشه)

آخرین ویرایش:
:دی
روی بون فایری که زیر پل هست سیو کن . بعد از نردبون بالا بیا و از پله ها به اندازه ای که اژدها ببینتت و پل رو آتش بزنه ، بالا بیا . این روند رو هر چقدر میتونی تکرار کن تا یه کلی سول گیرت بیاد ( به این میگن سول فارمینگ :d)
اگه دمش رو قطع کنی این سلاح رو بهت میده :
drake-sword.png

drake-sword-onhand.jpg
دکمه هاش رو از اونایی که Xbox دارن باید بپرسی ولی روند کلیش اینجوریه که تیرکمون رو برای دست راست انتخاب کن ، بعد سپر رو پشت سرت بذار ، حالا اگه دکمه ای که سپر را باهاش جلوت میگرفتی رو بزنی وارد حالت اول شخص میشی ( روی PC که اینجوری بود:d )
به نظرت با این لولی که تو داری فکر عاقلانه ایه که رو در روی اون اژدها بایستی ؟:d (با یه فوت کارت ساخته اس :d)
داخل بعضی از کوزه ها و جعبه ها آیتم های خوبی پیدا میشه
اون انگشتر برای اوایل بازی خوبه ولی انگشتر های بهتری هم هست که بعد پیدا میکنی.
اگه زنگ اول رو زده باشی باید بالای کلیسا اون کشیش رو دیده باشی ، سه تا انگشتر خیلی خوب داره که جلوتر به کارت میان ، بهتره بخریشون .
من Blight town رد کردم و الان تو Valley of draks هستم یه Dragon از نوع Elite جلوم بود که زدمش و یه شمشیر بم داد و یکم دیگه خرت و پرت:d! بعد از اون رسیدم به چندتا اژدهای آبی
1. وقتی میخوام از شمشیر استفاده کنم میگه با تجهیزاتی که الان داری نمیشه ازش استفاده کرد! چه چیزایی رو باید آپگرید کنم؟
1-شما یا وزنی که انتخاب کردی زیاده که باید Endurance رو زیاد کنی یا سلاحی که برداشتی برای کاراکترت سنگینه و با یه دست نمیتونه بلندش کنه که در این صورت باید Strength و Dexterity رو زیاد کنی .
2- Bleed , Poison , Fire و مقدار کمی هم Lighting :d
3- اون یکیش داخل Blighttown Swamp است . وقتی رسیدی به سمت راستت نگاه کن ، سه تا غول با سنگ های بزرگ میبینی . پشت سرشون یه سوراخه که به اتاق باس منتهی میشه . بعد از باس زنگ دوم است .

۳- بون فایر اول بازی (فایر لاین شرینگ) ُ سمت چ\ برو \ایین میرسی به چیزی شبیه آسانسور:d.رسیدی \ایین برو راست از \له ها برو بالا یه در هست که با مستر کی باز میشه.یه دره رو میبینی از رویه \ل رد شو مستقیم برو تویه غار(قبل از غار سمت چ\ یه دراگون نصفه نیمه هست :p خواستی اونو بزنی فقط راهش با فایر بمبه).خلاصه غارو ادامه بده تا به چندتا \له برسی همین جور میری \ایین تا به چرخو فلک برسی.چرخو فلکو برو \اینن سمت راستو ادامه بده به یه ت\ه تار عنکبوت میرسی یه غار اونجاست برو داخل یه فایت بزنو ناقوس رو به صدا در بیار و خودتو خوشحال کن:d

هر اسلحه تو اطلاعاتش یه reqهایی داره, باید ببینی هر اسلحه چی میخواد؟ strength, dex یا ...
کلا هر اسلحه ای ارزش نداره, یهو میبینی requirement رو فراهم کردی ولی چیز مالی نبود...
اوت اولا همون drak sword کافیه, تبر یا هالبرد گریگولا رو هم اگه گرفته باشی حالا حالاها جواب میدن
اگه Blight town رو رد کردیو به مرداب سمیه رسیدی اونجا یه کوه سفید میبینی که بری میبینی توهم زدیو همش تار
انکبوته :d داخلش یه غاره باس رو بزن و بعدش زنگ رو پیدا میکنی
همه دراگونا در مقابل Lightning ضعیفن

یه توصیه دوستانه:
به نظرم دور اول بازی رو خودت برو . حالا اطلاعات req اسلحه ها یا اپگریدشون یه چیزی ولی لذت سر و کله زدن با مراحل یا زدن باسای بازیو با سوال یا خوندن walks through از خودت نگیر (حداقل واسه دور اول )
اینجوری وقتی درای مخفی رو خودت پیدا میکنی یه حال دیگه میده
بار بعد با NG+ یا اصلا با یه کلاس دیگه میتونی با راهنما جاها یا ایتمایی رو که قبلا ندیدی رو ببینی و بگیری

با اجازه دوستان، یه نمونه غول (مثلا :biggrin1:). این عزیز منه:biggrin1::

ببین Humanity به صورت رندوم بهت میده. بعضا اگر چندتا دشمن رو با هم بکشی، شانس خیلی زیادی هست که بهت بده. بعضی ها مثل موش های توی فاضلاب بهت میدن. بعضی جاها هم اینور اونور بگردی پیدا میشه.
Humanity کار Estus Flask رو هم انجام میده و سلامتی رو کامل پر میکنه ولی بهتره استفاده نکنی چون خیلی با ارزشه. نظر منو بخوای؟ من میگم هر چی بون فایر دیدی رو تا 10 ارتقا بده که همه جا بتونی سریع به یکی دسترسی داشته باشی. به هر باس که رسیدی، اگر نتونستی بکشیش (پیشنهاد میشه اول سعی خودت رو بکنی و بعد اگر واقعا نتونستی، اینجا بپرسی)، اینجا بپرس تا با بچه ها بگیم کجا استفاده-ش کنی تا بتونی احضار کنی. ولی من خودم شخصا میگم تمام پل ها رو خراب کن پشت سرت (کاری که من دفعه اول کردم و همه رو توی بازی چه دوست و چه دشمن کشتم:biggrin1:) تا واقعا سختی بازی رو بچشی و اون قدر قوی بشی که دیگه بازی برات چالشی نداشته باشه:biggrin1:
اون یارو رو بعدِ چند ساعت بازی کردن به این شکل درآوردی ؟ :دی :|

اون Humanity که در مورد توضیح دادی رو یکی بدست آوردم! درست قبل اینکه با اون دو اژدها سبز رنگ روی پشتِ بوم lol رو به رو بشم. ولی خوب با کشته شدنم اون Humanity کلا نابود شد! یه خورده قضیه پیچیده شد! :دی مگه نگفتی از Humanity استفاده نکن تا بعد ازش استفاده کنی؟ پس چرا با کشته شدنم اونم از بین رفت! :|

همین اول بازی میتونم یه راهنمای بهت بکنم که ۱۷۰۰۰ تا سولز بدست بیاری ولی بهت قول میدم اگه اون ۱۷۰۰۰ هزارتا رو از دست بدی دسته رو خرد میکنی:dحالا ۳ هزارتایه بقیش رو میتونی با آیتم های سولزی که بهت میده(شبیه \شمکه:d)اونا رو نگه دار بعد که خواستی کیلدو بخری ازشون استفاده کن تا سولزو بهت بدن.
میخوام راهی رو بهت بگم که یه راست بری اونور در(همون در کلید دار)
اون یارو رو که \یدا کردی که یه دندون دستشه همون مسیرو ادامه بده از سمت چ\ مار هشت سر برو (کنار آبشار یه راه \لیه هست (دقت کن میبینیش))رفتی بالا مسیر سمت \چ رو ادامه بده میرسی به همون فضایه سبزی که بهت گفتم ولی اون سربازا سمت راستت میوفتن(یعنی باید بری سمت راست و اون در روبرویه سربازاست(یعنی سمت چ\)):p:dامیدوارم فهمیده باشی .تمام سربازا رو جمع کن بعد برو کنار اون \له لبه ی دره وایسا تا یکی یکی از بالایه سرت برن تو دره.(با کشتن هر ۶تاشون ۱۷۰۰۰ تا نصیبت میشه ولی تویه اون قسمت خیلی باید فرز باشی(\یشنهاد میکنم زره رو سبک کنی تا بتونی فرزتر بدووی و قلط بزنی))دوباره باید این مسیرو برگردی و بری واسه آهنگره تا بتونی کلید رو بخری)قبل از اینکه این کارو انجام بدی نرو سمت ماره برو سمت چ\ یه مار\یچی سرازیری جلوته اونو ادامه بده به نگهبان خفن و اعصاب خراب میرسی:d(یه آیتم اونجاست یه shildه)تویه ریلود استامینا بیشتر کمکت میکنه(با ۱۷۰۰۰ تا سولز نری سمت اون نگهبانا خیلی اعصابش خرابه:d)اها کنارش هم یه غاره که ۱۰ متر جولوترش یه بون فایره از اونجا مسیرت کوتاهتر میشه اگه مردی.
فقط یه ایراد داره اونم اینه که وقتی این ۶ تا سربازو از این طریق بکشی باعث میشه ۲ تاشون کلا کشته بشن یعنی با رفت سر بون فایر هم دیگه نمیان(یعنی میشن ۴ تا و سولزای کمتری از اونجا بدست میاره(زحمتت بیشتر میشه))اسم اونجا رو گذاشتم بانک ملی:p
اون لباس: بون فایر اول بازی (فایر لاین شرینگ) ُ سمت چ\ برو \ایین میرسی به چیزی شبیه آسانسور:d.رسیدی \ایین برو راست از \له ها برو بالا یه در هست که با مستر کی باز میشه.یه دره رو میبینی از رویه \ل رد شو مستقیم برو تویه غار(قبل از غار سمت چ\ یه دراگون نصفه نیمه هست :p خواستی اونو بزنی فقط راهش با فایر بمبه).خلاصه غارو ادامه بده تا به چندتا \له برسی همین جور میری \ایین تا به چرخو فلک برسی .چرخو فلکو نرو \این سمت چ\ یه راه داره که انتهاش یه صندوقچه است که توش یه لباس گوست قرمز رنگه خیلی خفنه .در ضمن این محل محله ناقوس دومه یادت باشه)

آقا یک بار اینجا رو رفتیم اون یارو دندونِ اژده ها داره رو دور زدیم یه دفعه خودمون رو بقلِ اون مارِ سه سر دیدیم! کلا دیگه توبه شد برامون سرو کلمون اونجا پیدا نشه! :|
ولی در مورد اون سرباز ها... والا اون قسمت رو نمیدونم ولی مطمئنی با پرت شدنشون به پایین دره کلی Souls گیرمون میاد؟ چون یادمه تا الان که بازی کردم به هر سرباز یا چیزی برخورد کردم افتادش توی دره هیچ Souls ـیی بهم تعلق نگرفت! :|

در مورد لباس هم منظورت همون قبرستون پر از اسکلتِ اول بازی هست؟ همون جایی که اسکلتا سریع با یه ضربه از بین میرند ولی بعدِ دو ثانیه دوباره به شکلِ اولشون بر میگردن ؟ :|

اها در مورد Souls تا یادم نرفته ... تا 3700 بود فکر کنم که حدودا 100 تا 200 زیاد میشد با هر بار Level Up شدن ولی بعد که به Level 23 رسیدم چون Souls زیاد داشتم دوبار پشتِ سرِ هم LevelUp کردم رسیدم به Level 25 . ولی بعدش از 3700 اینا پرید به 7هزار و خورده ای Souls موردِ نیاز برای آپگرید!

چون دوبار پشتِ سر هم کردم اینجوری شد؟ یا از Level 25 همینجوریه ؟

اینقدر 3000تا 3000 تا کردی 6500 تا Souls ـمون پرید سرِ اون دوتا اژدها! :دی :| الانم باید بابت هر Level Up شدن نزدیک 8000 هزارتا بدم! :| :دی

روی بون فایری که زیر پل هست سیو کن . بعد از نردبون بالا بیا و از پله ها به اندازه ای که اژدها ببینتت و پل رو آتش بزنه ، بالا بیا . این روند رو هر چقدر میتونی تکرار کن تا یه کلی سول گیرت بیاد ( به این میگن سول فارمینگ :d)

یعنی اژدها اونا رو آتیش بزنه بهم Souls تعلق میگیره ؟ یه بار این کارو کردم چیزیی نصبیم نشد. نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ولی تا جاییکه یادم حتما باید به دستِ خودم نابود بشند!

به نظرت با این لولی که تو داری فکر عاقلانه ایه که رو در روی اون اژدها بایستی ؟:d (با یه فوت کارت ساخته اس :d)
مگه باید حتما رو در رو جنگید؟ :دی :| نمیشد از همون پایین نابودش کرد ؟

داخل بعضی از کوزه ها و جعبه ها آیتم های خوبی پیدا میشه
اون انگشتر برای اوایل بازی خوبه ولی انگشتر های بهتری هم هست که بعد پیدا میکنی.
اگه زنگ اول رو زده باشی باید بالای کلیسا اون کشیش رو دیده باشی ، سه تا انگشتر خیلی خوب داره که جلوتر به کارت میان ، بهتره بخریشون .
فعلا داریم با اون دوتا اژدها رو سقفِ (اسمِ مکانش رو یادم رفت. همون اژدهای سبز رنگی که یکی هست بعد که جونش به نصف برسه دوتا میشه آتیشش هم مثل آتشفشان فعال میشه) دست و پنجه نرم میکنیم! :دی :| با Parry کردن راحت میشد شکستش داد ولی وقتی به دوتا میشن دیگه از آتیششون نمیشد Parry کرد! جا خالی هم زیاد جوابگو نیس! 6500 تا Soulsمن نابود شد! :(

اون یارو رو بعدِ چند ساعت بازی کردن به این شکل درآوردی ؟ :دی :|
یارو چیه، این یه خانوم با شخصیته:biggrin1: امضام که مشخصه:biggrin1: 212 ساعت:biggrin1:
اون Humanity که در مورد توضیح دادی رو یکی بدست آوردم! درست قبل اینکه با اون دو اژدها سبز رنگ روی پشتِ بوم lol رو به رو بشم. ولی خوب با کشته شدنم اون Humanity کلا نابود شد! یه خورده قضیه پیچیده شد! :biggrin1: مگه نگفتی از Humanity استفاده نکن تا بعد ازش استفاده کنی؟ پس چرا با کشته شدنم اونم از بین رفت! :|
شرمنده اینو یادم رفته بود بهت بگم:biggrin1::|در مورد هیومنیتی فقط گفتم به نظرم بهتره قبل از هر بون فایر مصرف کنی تا همون موقع Reverse Hollowing بزنی تا آتش رو Kindle کنی (در واقع 2تا Humanity میخوای، یکی برای انسان شدن و یکی برای ارتقا بون فایر).
نگران اون نباش فعلا. تو اول سعی کن خودت باس رو بشناسی و با رفتارش آشنا بشی (اواسط خونش، دومین گریگوری به قول بچه ها (:biggrin1:) وارد معرکه میشه تازه) و بعد اگر واقعا نتونستی، احضار کردن رو بهت یاد میدیم.
یعنی اژدها اونا رو آتیش بزنه بهم Souls تعلق میگیره ؟ یه بار این کارو کردم چیزیی نصبیم نشد. نمیدونم شاید من اشتباه میکنم ولی تا جاییکه یادم حتما باید به دستِ خودم نابود بشند!
تو فقط یه بار پاتو بذار روی پل و وقتی صدای بال های اژدها رو شنیدی، سریع چهار نعل فرار کن و به راحتی یوخده سول بزن بر بدن:biggrin1: اژدها خودش اونا رو میکشه:biggrin1:
مگه باید حتما رو در رو جنگید؟ :biggrin1: :| نمیشد از همون پایین نابودش کرد ؟
قبلا بازی باگ داشت و میشد با یه تیر کشتش ولی فکر کنم برطرفش کردن. تازه دمش رو هم میتونی از ته بکنی و یه شمشیر بگیری:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or