Dark Souls | Xbox 360

2: والا بعدِ اینکه درو باز کردم و از پیشش رفتم, یک بار که مُردم و برگشتم دیدم نیستش و فلنگُ بسته رفته!:-o توی Firelink Shrine میتونم پیداش کنم؟ Firelink Shrine دقیقا کجا میشه؟ خیلی دوره ؟ :دی

بعد یه سوال دیگه این بدبخت بیچاره های توی بازی کلا اصلا رحم نکنم؟ یا این اینجوری آب زیرِ کاه دراومد؟ :دی اگه کلا نکشمش چه بلایی سرم میاره ؟ جایزه پَر پَر ؟ :|

3: دقیقا قبل اینکه واردِ اون منطقه (اسمش رو فراموش کردم) بشم میبینمش؟ یا بعدِ اینکه واردش بشم؟ منظورم بعد رسیدن به اون نگهبانه که دندونه اژدها دستش داره هست یا قبلش ؟

دومیش هم پس با این حساب حتما باید بکشمش! :دی

5: منظورت دقیقا همونجایی هست که بعدِ کشتن Boss دوم بازی وارد اونجا میشی و بعدِ بالا رفتن از پله ها وارد پل و بعد هم اون دراگون قرمز رنگ رو میبینی و... منظورت دقیقا همون جاست؟

6: همون آخری که عکسش رو گذاشتی. Gargoyle tail axe . فقط همین که به لطف ضعیف بودنم نمیتونم ازش استفاده کنم تا 4بار LEVEL UP بشمُ کاراکترم رو آپگرید کنم! :| البته به جز اون Halberd هم دارم که اونم همین مشکل رو دارم و نمیتونم از اسلحه استفاده کنم! این یه خوبی داره اینکه تو قسمتِ Physical ATC از سلاحِ Gargoyle قوی تره ولی خوب در عوض از نظر DmGReduction% که شاملِ Physical و Magic و Fire و Lighting و Stability یا مساویه یا ضعیف تره. حالا کدومشون بهتره ؟ :دی

کلا موقع انتخابِ سلاح ها اینجور مواقع به DmgReduction بیشتر توجه کنم یا حاغسهزشم ATC ؟

8: (سوالای خاک برسری جدید, سری 2014 :دی)

9: پیشِ همون کشیش یه گزینه Abandon Convenant بود پیغامِ YES/NO اومد که انتخابش کردم و YES رو زدم! الا چه بلایی سرم اومد ؟ :دی اصلا واسه چی بود چنین گزینه ای؟

10:همون جا یه Request Absolution هست که میشه طلبِ بخشش ولی چیزی برای طلب کردن وجود نداشت و بیخیالش شدم! :دی به دردِ چی میخوره ؟

11: اون سه تا انگشتر هم که گفته بود دوتاش برای Bleeding و Poison خوب بودند که خوب گرون بودند! یکی دیگش ring of sacrific justice بود اون خوبه بگیرم؟

بعدش میگی 3تا انگشتر انتخاب کنم. وقتی از دوتا بیشتر نمیتونم استفاده کنم به نظرت لازم هست 3تا انگشتر و n تا انگشترِ دیگه تو بازی بدست بیارم ؟ راهی وجود نداره از بیش از 2انگشتر بشه استفاده کرد؟

12: اون یارو کشیشه غیر از انگشتر چیزای دیگه هم داشت. مثلا تو اون که عکسِ یه کوزه بود اینا رو داشت: Purging Stone & Indictment & Book of the Guilty یا قسمتی که یه ورقه بود (فکر کنم به جادو و اینا مربوط میشد. چیزی که تا حالا نسیبم نشده) Karimic Justice داشت که تیپِ Magic رو زده بود Miracle که باید 40هزارتا ناقابل بابتش Souls میدادم! یا قسمتِ اسلحه Valka's Talisman بود. کلا این آیتم ها ارزش خرید داره ؟ کاربردشون بیشتر چیه؟ خصوصا اونی که عکسِ کوزه داشت کاربردش چیه؟
2- Firelink Shrine همون بون فایری هست که اولین بار کلاغه پیادت میکنه .
اون بدبخت بیچاره ها هر کدوم یه داستان فرعی دارن که معمولا همه شون هم در نهایت میمیرن .به جز این یکی باقی رو نمیخواد بکشی ، شاید یه جا به کارت بیان (ولی اینو حتما بکش وگرنه پشیمون میشی :d)
3- این Havel the Rockـه :d
havel-the-rock.jpg
5-آره همونجا . دقیقا قبل از پل روی یکی از دیوار ها یه در میبینی .
6- اگه آخری رو داری که یعنی دمش رو قطع کردی .
Helberd بهتره ، من با Helberd یه دور بازی رو تموم کردم(البته آپدیت شده بود :d) . اسلحه باید دمیج بیشتری بزنه ، DmgReduction مال سپر و زره اس .
8- :d
9- از Convenant قبلی جدا شدی و به مال اون کشیشه پیوستی . معمولا اتفاق زیاد مهمی هم نمیافته و بیشتر اون Convenant ها بدرد بازی آنلاین میخورن . تنها Convenant بدرد بخور بازی Chaos Servant و Gravelord Servant هستن ( به خاطر مزایاشون )
10- وقتی یه نفر رو بی دلیل میکشی میتونی با این گزینه و یه مقدار سول ناقابل ( بسته به گندی که زدی :d ) گناهانت رو پاک کنی :d.
11-ببخشید من یه اشتباهی کردم :d فکر میکردم اون کشیشه یه انگشتر که برای نفرین هست هم بهت میفروشه ( یادم نبود که اونو تو New Londo Ruins پیدا کردم ). از اون سه تا فعلا سعی کن Poisonbite Ring رو بخری چون جایی که قراره بری بیشتر بکارت میاد .سومی رو هم داخل بازی پیدا میکنی .
خب قرار نیست که تا ابد اون انگشترها دستت باشن :d هر کدوم بدرد یه جایی میخورن .
نه راهی نیست (کاراکترهای بازی های RPG دو تا انگشت بیشتر ندارن :d )
12 - Purging Stone برای درمان Curse کاربرد داره .
اون کتاب بدرد بازی آنلاین میخوره ( اسم گناهکارا توش مینویسن )
Indictment هم مال بازی آنلاینه . اگه یه گناهکار دیدی میتونی با اون لوش بدی .
Karmic Justice جزو یه نوع خاصی از جادوئه که بهش Miracle میگن . با Talisman میتونی از Miracle استفاده کنی .

10- وقتی یه نفر رو بی دلیل میکشی میتونی با این گزینه و یه مقدار سول ناقابل ( بسته به گندی که زدی :d ) گناهانت رو پاک کنی :d.

اینجا مگه آدمِ بی گناه هم پیدا میشه؟ والا تا اینجا هر کی رو دیدم قصدِ جونِ منو داشتن! :دی

بعد اگه شخص طلب بخشش نکنیم و تبدیل به یه شخص کاملا گناه کار اونم از نوع گناهان کبیر بشیم چه اتفاقی میوفته ؟ :دی

اسلحه باید دمیج بیشتری بزنه ، DmgReduction مال سپر و زره اس .
والا DmgReducation مالِ خودِ سلاح بود نه زره! منظورت احتمالا موقعِ دفاع کردنِ با سلاح هست؟ (زمانی که دو دستی یک سلاح رو ور میداری)

آخرین ویرایش:
اینجا مگه آدمِ بی گناه هم پیدا میشه؟ والا تا اینجا هر کی رو دیدم قصدِ جونِ منو داشتن! :دی

بعد اگه شخص طلب بخشش نکنیم و تبدیل به یه شخص کاملا گناه کار اونم از نوع گناهان کبیر بشیم چه اتفاقی میوفته ؟ :دی

والا DmgReducation مالِ خودِ سلاح بود نه زره! منظورت احتمالا موقعِ دفاع کردنِ با سلاح هست؟ (زمانی که دو دستی یک سلاح رو ور میداری)
یه تعداد خیلی محدودی هستن که تا اطلاع ثانوی باهات دوستن :d
اتفاق خاصی نمی افته ( معمولا :d )
DmgReduction اگه با همون سلاح بخوای دفاع کنی بکارت میاد وگرنه وقتی از سپر استفاده میکنی DmgReduction سپر حساب میشه . DmgReduction زره ها و حلقه ها هم در صورت Equip کردن حساب میشن .
توی Anor Londo باید برم کدوم طرف؟ سه تا راه هست:
1.سمت چپ: که میخوری به یه Bon fire
2.سمت راست که یه آسانسور اونجاست که وقتی رفتی پایین به یه Bell Gargoyle میرسی و هیچ راه دیگه ای نیست.
3. مستقیم: که یکم بری جلو میرسی به یه نوره زرد.
این Black Knight Halberd عجب چیزیه! تا 3+ اپگریدش کردم هرچیزی میاد جلوم با دو ضربه از پا میندازه! اون Boss آهنی قبل از Anor londo با چهار تا ضربه زدم.
yahoo_13.gif
با آسانسور برو پایین . اول Bell Gragoyle رو بکش . یه ساختمان سمت چپت هست که پنجره اش شکسته و با چند تا پل باریک به جایی که الان هستی وصل شده ، باید از روی اولین پل به بالکن اون ساختمون برسی و از پنجره ی شکسته بری تو .

آخرین ویرایش:
توی Anor Londo باید برم کدوم طرف؟ سه تا راه هست:
1.سمت چپ: که میخوری به یه Bon fire
2.سمت راست که یه آسانسور اونجاست که وقتی رفتی پایین به یه Bell Gargoyle میرسی و هیچ راه دیگه ای نیست.
3. مستقیم: که یکم بری جلو میرسی به یه نوره زرد.
این Black Knight Halberd عجب چیزیه! تا 3+ اپگریدش کردم هرچیزی میاد جلوم با دو ضربه از پا میندازه! اون Boss آهنی قبل از Anor londo با چهار تا ضربه زدم.:-o

برو بون فایر یه حالی بده بدن بعدش از راست برو جلو.آسانسورو که رفتی جلو حالا معما:d
اگه گفتی از کجا باید بری جایزه داری:d:p سمت چپت یه پنجره شکسته میبینی که یه پل سر بالایی داره از اون برو وبپر پایین بالکن
تویه این بازی 4 تا لورد قل چماق وجود داره .که رنگ در هاشون زرد رنگه .زمانی میتونی بری سراغ لورد ها که دیگ مخصوص سولز رو از عالیجنابان ملکه خانوم بگیری:d
(مگه نگفتی بازی رو تا باس آخر رفتی؟؟)

دوستان من نسخه پراپری ادیشن رو 2 بار تموم کردم ولی غول های (مثلا اون شیر سفیده که بال داره،یا اون دراگون مشکیه) و راهای جدید رو که تویه بازی گذاشتن رو هر چی گشتم پیدا نکردم .

دوستان من نسخه پراپری ادیشن رو 2 بار تموم کردم ولی غول های (مثلا اون شیر سفیده که بال داره،یا اون دراگون مشکیه) و راهای جدید رو که تویه بازی گذاشتن رو هر چی گشتم پیدا نکردم .
ببین اول هایدرا رو بکش و از بازی بیا بیرون و دوباره برو توی بازی. بعدش آخر همون دریاچه یه غار هست و توش یه غول کریستالی طلایی رنگ هست. بکشش و دختره رو آزاد کن.
بعدش برو توی Duke's Archive و یه غول کریستالی آبی رنگ هست، اونو بکش و آیتم رو بردار و برگرد توی همون دریاچه و جایی که غول طلایی رو کشتی. این دفعه یه چیز سیاه رنگ آخرش ظاهر شده که میبرتت توی DLC.

ببین اول هایدرا رو بکش و از بازی بیا بیرون و دوباره برو توی بازی. بعدش آخر همون دریاچه یه غار هست و توش یه غول کریستالی طلایی رنگ هست. بکشش و دختره رو آزاد کن.
بعدش برو توی Duke's Archive و یه غول کریستالی آبی رنگ هست، اونو بکش و آیتم رو بردار و برگرد توی همون دریاچه و جایی که غول طلایی رو کشتی. این دفعه یه چیز سیاه رنگ آخرش ظاهر شده که میبرتت توی DLC.
من هر دوشون رو کشتم ولی نمیدونستم دوباره باید برگردم اونجا
خدایش سازنده پیش خودش چه فکری کرده این راهو گذاشته:|

- - -ویرایش - - -

با راهنمایی دوست عزیزمون تونی آلمیدا (در 24):d ،مجددا به این بازی بازگشتم ;)
یه عکس هم از جیگر خودم براتون میزارم :p

آقا این Zweihader عجب چیز خریه . من زیاد سمت Greatsword نمیرفتم چون سرعتش کمه . ولی یه بار گفتم با این برم و تا +15 آپگریدش کردم واقعا شمشیری خفنی ـه ! Bossـها کلا گیج میشن وقتی با این میزنیشون . Gwyn کلا شمشیرو دید خیزید به خودش :دی

بچه ها بین Halberd و Zweihader و Black Knight Soword و Black Kinight Greate axe کدوم رو پیشنهاد میدین؟ اینم اضافه کنم غیرِ آخری همشون رو دارم ولی خوب به علتِ ضعف کاراکترم فعلا نمیتونم از هیچ کدوم استفاده کنم! :دی :|

بچه ها بین Halberd و Zweihader و Black Knight Soword و Black Kinight Greate axe کدوم رو پیشنهاد میدین؟ اینم اضافه کنم غیرِ آخری همشون رو دارم ولی خوب به علتِ ضعف کاراکترم فعلا نمیتونم از هیچ کدوم استفاده کنم! :دی :|

Black Knight Soword شمشیر خوبیه ولی بهتر از اون Black Knight greatsword .
برو سراغ اون آژدها قرمزه رفیق قدیمیت:dیه صربه بزن به دمش شمشیر خودش رو بهت میده که 6 کیلو بیشتر وزن نداره .از اون میتونی استفاده کنی دامیج خیلی خوبی هم داره(200 تا):d
ولی واسه آپدیتش باید از سنگ آپدیت داراگون استفاده کنی که هر بار که بازی رو تا آخر ببری فقط 8 تا از اونا رو بهت میده:d

- - -ویرایش - - -

آقا من Duke's Archive (کتابخونه )رو زیرو رو کردم ولی اون موجود کریستال آبیه اونجا نیست(تویه crystal cave تا دلت بخواد ازشون هست ولی اونجا نبود):|

آقا من Duke's Archive (کتابخونه )رو زیرو رو کردم ولی اون موجود کریستال آبیه اونجا نیست(تویه crystal cave تا دلت بخواد ازشون هست ولی اونجا نبود):|
بابا همون اولش هست دیگه . bonfire رو رد میکنی یه آسانسور هست میری بالا اونجاست دیگه .

Black Knight Soword شمشیر خوبیه ولی بهتر از اون Black Knight greatsword .
برو سراغ اون آژدها قرمزه رفیق قدیمیت:dیه صربه بزن به دمش شمشیر خودش رو بهت میده که 6 کیلو بیشتر وزن نداره .از اون میتونی استفاده کنی دامیج خیلی خوبی هم داره(200 تا):d
ولی واسه آپدیتش باید از سنگ آپدیت داراگون استفاده کنی که هر بار که بازی رو تا آخر ببری فقط 8 تا از اونا رو بهت میده:d

روی ایکس باکس بازی میکنی؟ جلو میشد دوربین رو اول شخص کرد و باهاش دمِ اژدها رو زد؟ من پایین پل هستم ولی هر کاری میکنم روی دوربین سوم شخص قفل نمیکنه روی دمش. برای همین نمیتونم اصلا نشونه بگیرم روی دُمش! چجوری باید بزنمش؟

بعد اگه بخوام از تیر معمولی استفاده کنم چند تیر کافیه؟ (چون باید برم تیر های تیرکمون رو بخرم!)

روی ایکس باکس بازی میکنی؟ جلو میشد دوربین رو اول شخص کرد و باهاش دمِ اژدها رو زد؟ من پایین پل هستم ولی هر کاری میکنم روی دوربین سوم شخص قفل نمیکنه روی دمش. برای همین نمیتونم اصلا نشونه بگیرم روی دُمش! چجوری باید بزنمش؟

بعد اگه بخوام از تیر معمولی استفاده کنم چند تیر کافیه؟ (چون باید برم تیر های تیرکمون رو بخرم!)
4بار با ایکس باکس تمومش کردم 2 بار هم با ps3 که با این بار میشه 7 بار(آنلی ps3:d)
برو بالایه پل(از پله ها برو)یه زره تحریکش کن تا اسکلیت های روی پلو آتیش بزنه بعد همون کنار پل وایسا(نرو پایین)بعد از 30 ثانیه میاد میشینه برو زیر پاش سریع برو سمت دمش 1 یا 2 تا شمشیر بهش بزنی دمش میکنه (آیتم شمشیر رو بهت میده)

- - -ویرایش - - -

بابا همون اولش هست دیگه . bonfire رو رد میکنی یه آسانسور هست میری بالا اونجاست دیگه .

زدمش ،ولی آیتمی نداد...:|
آقا گرفتمش ممنونم(داستان این بود که رفتم تویه دریاچه دیدم کریستال طلایی نیستش گفتم خب زدمش.بعد اومدم سراغ کتابخونه از طرف لورد اومدم(یعنی از سمت crystal cave)هر چی اونجا رو گشتم ندیدم این یکی رو .بعد که پیداش کردم زدمش آیتم نداد دوباره رفتم تو دریاچه دیدم رفیق طلاییمون اونجاست نازش کردمو اومدم سراغ این یکی آیتمو داد :bighug:از دوستان سپاس گذارم)

آخرین ویرایش:
زدمش ،ولی آیتمی نداد...:|
آقا گرفتمش ممنونم(داستان این بود که رفتم تویه دریاچه دیدم کریستال طلایی نیستش گفتم خب زدمش.بعد اومدم سراغ کتابخونه از طرف لورد اومدم(یعنی از سمت crystal cave)هر چی اونجا رو گشتم ندیدم این یکی رو .بعد که پیداش کردم زدمش آیتم نداد دوباره رفتم تو دریاچه دیدم رفیق طلاییمون اونجاست نازش کردمو اومدم سراغ این یکی آیتمو داد :bighug:از دوستان سپاس گذارم)
خب یه نکته رو توی پستم دقت نکردی:d:
تا از بازی خارج نشی یا از یه بون فایر به یه بون فایر دیگه نری، این غول ظاهر نمیشه:d

از شمشیر و سپرت راضی هستی؟:d منظورم نحوه ضربه زدن این شمشیر و قدرت سپر؟ اگر بتونی سپر آرتوریاس رو بگیری دستت به جرات میتونم بگم شکست ناپذیر میشی:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or