ce7en44
کاربر سایت
پسرونه اس دیگه (مال آرتوریاس بوده :d) این گردنبند رو همون اوایل Oolacile Township پیدا میکنی . بعد از اولین جادوگر یه راهی به سمت راست هست . از این راه برو پایین تا یه سطح چوبی ببین ، قل بخور تا روی سطح چوبی بیافتی . از روی سطح چوبی برو اونطرف ساختمون ، دوباره روی سطح پایینی بپر و تا طرف دیگه ساختمون برو . بعد اینجا یه نوشته میبینی که نوشته " نور بتابون " ، Skull Lantern یا Sunlight Maggot رو equip کن و به دیوار نور بزن تا در بازشه :dمنظورش همون پشتک زدن بود:d
حالا این گردنبند قشنگ رو از کجا پیدا کنم(پسرونشو ندارن
)
![]()
من هر کار کردم نتونستم حتی یه یه تیر از اونجا بهش بزنم :dقبل از اینکه وارد در بشم ، میدیدم یه نور قرمز تویه اون تاریکی داره چشمک میزنه تو نگو خود مارمولکشه:dالبته من علاقه ای به خنجر زدن از پشت رو ندارم![]()
خب نزدیکش نشو :d با حفظ فاصله دورش که بچرخی میتونی اون چند ضرب ها رو جاخالی بدی ، بعد که یه ضربه ی دوربرد زد و مکث کرد یه ضربه بهش بزن . برای سپر هم سپر Havel رو بردار که فیزیکال و مجیکال دیفنسش زیاده :d برای زره هر چیزی میتونی برداری ولی من زره لرد بلید رو میپوشیدم که وقتی ضربه میزنه به عقب پرتاب بشم و باقی ضربه هاش بهم نخوره (خوبیه اینجایی که هستی اینه که از لبه ها پایین نمی افتی :d)ولی خدایش خیلی اعصابش خرابه ،نزدیکش که میشی ۲۴ ضرب میزنه، تا فیتالیتی هم پیش میره
اون جور که فکر میکنی باس سختی نیست ، 5 دقیقه که مقاومت کنی خود به خود ذهن و دستت هماهنگ میشن و به حرکاتش عادت میکنی ( فکر کنم برای همین بعد از یه مدت رو به جادو میاره :d)