Dark Souls | Xbox 360

خب یه نکته رو توی پستم دقت نکردی:d:

تا از بازی خارج نشی یا از یه بون فایر به یه بون فایر دیگه نری، این غول ظاهر نمیشه:d

از شمشیر و سپرت راضی هستی؟:d منظورم نحوه ضربه زدن این شمشیر و قدرت سپر؟ اگر بتونی سپر آرتوریاس رو بگیری دستت به جرات میتونم بگم شکست ناپذیر میشی:d

آره به نکته دقت نکردم(دستو پامو کم کرده بودم واسه غول های جدید:d)
سپرو 10 تا آپدیت زدم بهش قدرت دیفنسش 98 (بیشتر هم میشه)شمشیر که حرف نداره دامیج تمام اسلحه ها رو تست کردم این بیشترین آمار دامیج رو داره(حتی از شمیر دارگون(شمشیری که از دم اون دراگون سیاهه پایین اون دراختا بدست میاری(دامیج اولش 446)قدرت 5 آپدیته این شده 595:d همین خدا بیامورزی که تو عکسه با 7 ضربه به دیار باقی شتافت:d

- - -ویرایش - - -

DARK_SOULS_PREPARE_TO_DIE_EDITION.png

[/IMG]
با اینکه دامیجش 446 ولی تویه ویپون 1 میزنه 529(خیلی هم سنگینه (24 کیلو))ولی با اون شمشیره (14 کیلویی)قدرت ویپون 595

آره اونی که از دم اژدها میکنیم زیاد قدرت نداره. شمشیر هم از نظر نحوه ضربه زدنش میگم که ممکنه به اندازه لازم سریع نباشه.

سپر آرتوریاس یه خورده سنگینه ولی بینهایت قویه. به این دلیل که وقتی کامل هم ارتقا پیدا کنه، بسیار کم از Stamina کم میکنه. این ویژگیش بینهایت موقع مبارزه با Manus و Kalameeth مفیده (به طور کلی همه باس ها).

شما Dragon Tooth رو گرفتین؟
yahoo_4.gif
اون هم سنگین ولی ناجور قویه
yahoo_4.gif
حتی خیلیا سر این بحث دارن که این قوی ترین سلاح بازیه
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
آره اونی که از دم اژدها میکنیم زیاد قدرت نداره. شمشیر هم از نظر نحوه ضربه زدنش میگم که ممکنه به اندازه لازم سریع نباشه.

سپر آرتوریاس یه خورده سنگینه ولی بینهایت قویه. به این دلیل که وقتی کامل هم ارتقا پیدا کنه، بسیار کم از Stamina کم میکنه. این ویژگیش بینهایت موقع مبارزه با Manus و Kalameeth مفیده (به طور کلی همه باس ها).

شما Dragon Tooth رو گرفتین؟:d اون هم سنگین ولی ناجور قویه:d حتی خیلیا سر این بحث دارن که این قوی ترین سلاح بازیه:d
آره دراگون توس رو هم دارم(اتفاقا با ایکس باکس که رفته بودم حدودا 6 بار آپدیتش کردم(سنگ آپدیتش (دراگون اسکیل)با بد بختی گیر میاد فقط 8 تا تویه هر بار که بازی رو تموم میکنی بهت میده)) قدرتش به 550 رسیده بود و تویه ویپون 1 قدرت کلی اسلحه رو 615 میزد.ولی واسه بعضی از غول ها دامیج نمیده .مثلا واسه لورد اسکلتیه(اون که از تابوت بلند میشه)به اون دامیج زیادی وارد نمیکنه ولی بر عکس واسه لورد روحه(که باید انگشتر گرگ رو داشته باشی)یعنی خوراکشه
در کل دراگون توس از نظر من بلید رزیست رو زیاد کم نمیکنه ولی بلید رزیست شمشیر و تبر خیلی بهتره
یه عکس هم با دراگون توس میزارم:d

DARK_SOULS_PREPARE_TO_DIE_EDITION_1.png
[/IMG]
غولی که اینجا کشتم یه سولز بهم داده(سیاه رنگه).یه زنه یهو اینجا پیداش شده نشسته سر قبر نمیدونم کی داره دعا میخونه واسش .باهاش که حرف میزنی میگه سولزی رو که گرفتی بهم بده،سولزو بهش بدم چی میشه ؟؟؟:-/

Last edited by a moderator:
[/IMG]
غولی که اینجا کشتم یه سولز بهم داده(سیاه رنگه).یه زنه یهو اینجا پیداش شده نشسته سر قبر نمیدونم کی داره دعا میخونه واسش .باهاش که حرف میزنی میگه سولزی رو که گرفتی بهم بده،سولزو بهش بدم چی میشه ؟؟؟:-/
آرتوریاس رو کشتی:( یعنی خفن تر و بدبخت تر از این بشر توی این بازی نیست:(
اون دختره اگر روح رو بهش بدی، شمشیرهاشو بهت میده. اون دختره، آرتوریاس، اون غول که تیر و کمون داره و ارنستین، 4 تا شوالیه بزرگ Gwyn بودن:(

آرتوریاس رو کشتی:( یعنی خفن تر و بدبخت تر از این بشر توی این بازی نیست:(
اون دختره اگر روح رو بهش بدی، شمشیرهاشو بهت میده. اون دختره، آرتوریاس، اون غول که تیر و کمون داره و ارنستین، 4 تا شوالیه بزرگ Gwyn بودن:(
تویه این بازی تا الان سخت ترین غولی که باهاش نبرد داشتمو حرفی واسه گفتن داشته باس آخر بوده.
این آرتوریاس یه نقطه ظعف کوچولو داشت که منم ازش استفاده کردم;;)
خب حالا اگه سولز رو خودم مصرف کنم چه قدرتهایی رو بهم اضافه میکنه:-/

[/IMG]
چه کاریه که سول رو بهش بدی ؟
بزن بکشش که هم زره و سلاحهاش رو بگیری و هم اینکه با روح آرتوریاس میتونی یه Abyss Sword رو درست کنی .
تویه این بازی تا الان سخت ترین غولی که باهاش نبرد داشتمو حرفی واسه گفتن داشته باس آخر بوده.
این آرتوریاس یه نقطه ظعف کوچولو داشت که منم ازش استفاده کردم
;;)
خب حالا اگه سولز رو خودم مصرف کنم چه قدرتهایی رو بهم اضافه میکنه
:-/
Gwyn رو میگی ؟ اون که از همه آسونتر بود :d
The Four Kings of New Londo Ruins خیلی رو اعصاب بودن :-s

رسیدیم به Brighttown
این چیزای پرنده شکل که شبیه مگس هستند :دی و بقیه جکو جونور ها انگار سمی هستند هر ضربه ای که میزنند. وقتی اون مقدار سم زیاد بهم بزنند نوار بنفش تبدیل به زرد رنگ میشه و جونم هر ثانیه اتوماتیک کمتر میشه. واسه بر طرف کردنش چه راهی هست ؟

راستی در مورد شمشیر ها بین Black Knight Soword و Zweihader کدومشون بهتره؟ با توجه به وضعیت کاراکترم بدست آوردنِ Zweihader راحت تره. ولی اگه Black Knight Soword اگه شمشیرِ بهتری هست (با توجه به وزنِ کمتر نسبت به شمشیر قبلی)
ارزش داره بیشتر Soul هایی که بدست میارم برای این قسمت استفاده کنم ؟ (اون آیتم دست اسمش رو یادم رفت 8 تا میخوام و به معنای این هست که 8بار باید LEVEL UP بشم! :دی :|)

4بار با ایکس باکس تمومش کردم 2 بار هم با ps3 که با این بار میشه 7 بار(آنلی ps3:d)
برو بالایه پل(از پله ها برو)یه زره تحریکش کن تا اسکلیت های روی پلو آتیش بزنه بعد همون کنار پل وایسا(نرو پایین)بعد از 30 ثانیه میاد میشینه برو زیر پاش سریع برو سمت دمش 1 یا 2 تا شمشیر بهش بزنی دمش میکنه (آیتم شمشیر رو بهت میده)

)
این فکر کنم بیشتر برای مبارزه مستقیم و به قصدِ کشتنش باشه! کاری که گفتیو انجام دادم ولی خیلی سریع تر از اونی هست که بخوام به دمش برسم. یا فرار میکنه یا آتیش میزنه! راهِ دیگه ای وجود نداره؟ مثلا از پایین نمیشد زدش ؟

چه کاریه که سول رو بهش بدی ؟
بزن بکشش که هم زره و سلاحهاش رو بگیری و هم اینکه با روح آرتوریاس میتونی یه Abyss Sword رو درست کنی .

Gwyn رو میگی ؟ اون که از همه آسونتر بود :d
The Four Kings of New Londo Ruins خیلی رو اعصاب بودن :-s
اون چاقو لاغرو میگی:dآره حواسم به اونا نبود خیلی سخت بودن #:-s
منو یاد لرر هاردی مینداختن=))
باس آخر هم راست میگی زیاد سخت نیست ولی باید با تمرکز خاصی باهاش بازی کنی اصلا بهت مهلت نمیده.زمان بندی دقیقی میخواد

- - -ویرایش - - -

این چیزای پرنده شکل که شبیه مگس هستند :biggrin1: و بقیه جکو جونور ها انگار سمی هستند هر ضربه ای که میزنند. وقتی اون مقدار سم زیاد بهم بزنند نوار بنفش تبدیل به زرد رنگ میشه و جونم هر ثانیه اتوماتیک کمتر میشه. واسه بر طرف کردنش چه راهی هست ؟
منطقه ناقوس 2
از چرخو فلک که اومدی پایین سمت چپ رو بگیرو برو(از کنار مرداب)میرسی بخ یه قار یه بون فایر اونجاست (ته اون قار یه آیتم دراگون اسکیل هست)
حالا واسه ناقوس باید بری سمت راستت جلوتر به یه تپه تار عنکبوت میرسی (3 تا چاقالو سنگ بدست:dرو رویت میکنی)پشت اونا یه قاره میری داخل با یه عزیز دل برادر مواجه میشی.بعد از اون هم مسیر رو تا ناقوس ادامه میدی.
وقتی سمی شدی برو رویه بون فایر درست میشه(یه راه دیگه هم داره یه گل بنفشه مصرف میکنی سریع خالی میشه)
راستی در مورد شمشیر ها بین Black Knight Soword و Zweihader کدومشون بهتره؟ با توجه به وضعیت کاراکترم بدست آوردنِ Zweihader راحت تره. ولی اگه Black Knight Soword اگه شمشیرِ بهتری هست (با توجه به وزنِ کمتر نسبت به شمشیر قبلی)
نسبت به وضع کارکترت که Zweihader پیشنهاد میشه ولی من میگم برو سراغ اون شمشیر دم اونو بردار:dباور کن تو میتونی:pبابا خوده منم هم درجه ای شما بودم رفتم سراغ اون شمشیرشو کش رفتم:>(اون شمشیر 6 کیلو .دامیج اولیش هم 200تاست خیلی خوفه واسه شروع)
ارزش داره بیشتر Soul هایی که بدست میارم برای این قسمت استفاده کنم ؟ (اون آیتم دست اسمش رو یادم رفت 8 تا میخوام و به معنای این هست که 8بار باید LEVEL UP بشم! :biggrin1: :|)
این ایتم برای مصارف جادو خیلی به کارت میاد البته باید جادویه قوی هم داشته باشی (که فایر بمب های مختلفی داره)تا 15 میشه آپدیتش کرد ولی بیشتر رویه کارکترت تمرکز کن)
استرانگ، اندورانس ،و اون عکس دسته(دکستری(یه همچین چیزیه))اینا واسه کاراکترت خیلی مهمه اگه اینا رو تا 50 آپدیت کنی هر اسلحه ای رو که دلت بخواد میتونی برداری
یا فرار میکنه یا آتیش میزنه! راهِ دیگه ای وجود نداره؟ مثلا از پایین نمیشد زدش ؟
قبل از اینکه فرار کنه یا آتیش بزنه 5 ثانیه رویه پل میشینه (جلو با دایره رو نگه دار با یه شمشیر خوب یه R1 بزن به دمش مطمئن باش جواب میده .این شمشیرو بگیری تا غول آخر راحتی:d

اصلا نمیشه نزدیکش بشی فقط تونستم 2 تا ضربه بهش بزنم خیلی سخته فکر کنم سازنده هم خودش نتونسته ردش کنه:-s
MANUS ، FATHER OF THE ABYSS پیشنهاد میکنم نزدیکش نشید:-s
حالا کشتنش راهی داره؟دوستان کسی این بابا رو از پا در آورده؟؟

Last edited by a moderator:
اصلا نمیشه نزدیکش بشی فقط تونستم 2 تا ضربه بهش بزنم خیلی سخته فکر کنم سازنده هم خودش نتونسته ردش کنه:-s
MANUS ، FATHER OF THE ABYSS پیشنهاد میکنم نزدیکش نشید:-s
حالا کشتنش راهی داره؟دوستان کسی این بابا رو از پا در آورده؟؟

manus یادمه یه ضربه داشت فکر کنم موج مانند بود که اونو میزد اگه جاخالی ندی بیشتر از نصف جون رو خالی میکنه و دمیج بالایی داره. زدنش کاری سختی نیست باید فقط همین رو یاد بگیری که جاخالی بدی به موقع و سریع سرعتش هم تقریبا زیاده چون.

manus یادمه یه ضربه داشت فکر کنم موج مانند بود که اونو میزد اگه جاخالی ندی بیشتر از نصف جون رو خالی میکنه و دمیج بالایی داره. زدنش کاری سختی نیست باید فقط همین رو یاد بگیری که جاخالی بدی به موقع و سریع سرعتش هم تقریبا زیاده چون.

تویه جا خالی دادن از کاراکتر من فرزتر پیدا نمیکنی.چون انگشتر dark wood رو دارم که مثل ژیمناستیک کارا پشتک وارو میزنه.ولی باز با این سرعت جا خالی دادن نمیشه از ضرباتش جا خالی داد
دارم روش کار میکنم که ببینم میشه ضربی رو ازش نخورم (بعد رویه زدنش کار میکنم)

تویه جا خالی دادن از کاراکتر من فرزتر پیدا نمیکنی.چون انگشتر dark wood رو دارم که مثل ژیمناستیک کارا پشتک وارو میزنه.ولی باز با این سرعت جا خالی دادن نمیشه از ضرباتش جا خالی داد
دارم روش کار میکنم که ببینم میشه ضربی رو ازش نخورم (بعد رویه زدنش کار میکنم)
كلاست چيه؟:d تنها سختيش اولشه كه ميپري پايين ضربه ميزنه، بعد ميشه راحت زد. از اون قارچ ها كه HP Regen رو زياد ميكنه استفاده كن.
با sorcerer ٤-٥ ضربه ميزني نابود ميشه.

كلاست چيه؟:d تنها سختيش اولشه كه ميپري پايين ضربه ميزنه، بعد ميشه راحت زد. از اون قارچ ها كه HP Regen رو زياد ميكنه استفاده كن.
با sorcerer ٤-٥ ضربه ميزني نابود ميشه.

من آخرین کلاس رو برداشتم(همون کاراکتر لخته:d)deiloved یه همچین چیزی بود
این sorcerer که گفتی زنه یا مرد:d

جا خالی چیه ؟:d
اگه این گردنبند رو داری موقعی که موج نزدیک میشه ازش استفاده کن تا موج رو بی اثر کنه :d
silver-pendant.png

جا خالی چیه ؟:d
اگه این گردنبند رو داری موقعی که موج نزدیک میشه ازش استفاده کن تا موج رو بی اثر کنه :d
silver-pendant.png

منظورش همون پشتک زدن بود:d
حالا این گردنبند قشنگ رو از کجا پیدا کنم:-/(پسرونشو ندارن:p)

- - -ویرایش - - -

آقا Manus رو اگه نمیتونین تن به تن بکشین با 100-200 تا تیر میتونین قبل از Fog Gate خیلی راحت بکشین :دی

قبل از اینکه وارد در بشم ، میدیدم یه نور قرمز تویه اون تاریکی داره چشمک میزنه تو نگو خود مارمولکشه:dالبته من علاقه ای به خنجر زدن از پشت رو ندارم:p
ولی خدایش خیلی اعصابش خرابه ،نزدیکش که میشی ۲۴ ضرب میزنه، تا فیتالیتی هم پیش میره:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or