Dark Souls | Xbox 360

در مورد لباس هم منظورت همون قبرستون پر از اسکلتِ اول بازی هست؟ همون جایی که اسکلتا سریع با یه ضربه از بین میرند ولی بعدِ دو ثانیه دوباره به شکلِ اولشون بر میگردن ؟ :|
قبرستون نه ، اونجایی هست که بون فایره و یه شوالیه نشسته ، کنارش یه راه پله به پایین هست و دوباره از کنار زنی که داخل سلوله یه راه پله به پایین است .
مگه باید حتما رو در رو جنگید؟ :دی :| نمیشد از همون پایین نابودش کرد ؟
برای بار اولی که بازی میکنی میتونی با تیرکمون بکشیش ولی یه تیر کمون خیلی قوی میخوای چون جونش که به نصف میرسه دوباره پرش میکنه (ترجیحا Dragonslayer Greatbow لازمه) . برای بار دوم به بعد کلا بیخیال زدنش شو چون تو NG+ سخت ترین باس بازی همینه :d
فعلا داریم با اون دوتا اژدها رو سقفِ (اسمِ مکانش رو یادم رفت. همون اژدهای سبز رنگی که یکی هست بعد که جونش به نصف برسه دوتا میشه آتیشش هم مثل آتشفشان فعال میشه) دست و پنجه نرم میکنیم!
:biggrin1::|
با Parry کردن راحت میشد شکستش داد ولی وقتی به دوتا میشن دیگه از آتیششون نمیشد Parry کرد! جا خالی هم زیاد جوابگو نیس! 6500 تا Soulsمن نابود شد!
:(
اونا که اژدها نیستن ، اونا جزو دشمنای معمولی بازی هستن :d
اونا دراپ ها زیادی دارن :
یه تبر (دمشون رو قطع کن )
یه Helbard
یه Helm
یه Shield

:))=))=))
ولی در مورد اون سرباز ها... والا اون قسمت رو نمیدونم ولی مطمئنی با پرت شدنشون به پایین دره کلی Souls گیرمون میاد؟ چون یادمه تا الان که بازی کردم به هر سرباز یا چیزی برخورد کردم افتادش توی دره هیچ Souls ـیی بهم تعلق نگرفت! :|
نه خیالت راحت ، سولزو میده
اها در مورد Souls تا یادم نرفته ... تا 3700 بود فکر کنم که حدودا 100 تا 200 زیاد میشد با هر بار Level Up شدن ولی بعد که به Level 23 رسیدم چون Souls زیاد داشتم دوبار پشتِ سرِ هم LevelUp کردم رسیدم به Level 25 . ولی بعدش از 3700 اینا پرید به 7هزار و خورده ای Souls موردِ نیاز برای آپگرید!

چون دوبار پشتِ سر هم کردم اینجوری شد؟ یا از Level 25 همینجوریه ؟
وقتی کاراکترت رو آپدیت میکنی ، بعد از هر آپدیت یه مقدار به سولزش اضافه میشه(یعنی سولز بیشتری میخواد)(از همون لول اول همینجوریه وقتی به لولهای بالاتر میرسی مثلا برای هر لول باید ۱۰۰ یا ۲۰۰ هزارتا سولز خرج کنی:d
آره تعلق میگیره ولی اونا سولز کمی رو بهت میدن (بابا از خیر اون آژدها بیا بیرون:d)من ۲ بار بازی رو تموم کردم از اول شروع کردم نرفتم سراغ اون:d (تو چه جوری میخوای اونو بزنی/:))با بار سوم با کلی آپدیتو اسلحه سرحال حسابشو رسیدم )بار اولی که بازی رو تموم کردم ازپل این سمتی رفتم یهو نمیدونم چی شد قاطی کرد (قشنگ دیدمش اومد بشینه رو پل ، از پل افتاد پایین :)))
مگه باید حتما رو در رو جنگید؟ :biggrin1: :| نمیشد از همون پایین نابودش کرد ؟
نه رفیق مگه بتل فیلده:p
فعلا داریم با اون دوتا اژدها رو سقفِ
اون دوتا در اصل مثل دوتا دست انداز واسه ماشین میمونن:d (کشتنشون خیلی ساده است)اون دومیه که میاد خیلی آتیش میندازه اول اونو بزن
تویه اون قبرستونه که گفتی برو جلوتر یه شمشیر هست ۱۱۰ تا دامیج داره اون چیز خوبیه با اون کار کن(اون سپرو که بهت گفتم حتما بگیر خیلی بهت کمکم میکنه)

تویه اون قبرستونه که گفتی برو جلوتر یه شمشیر هست ۱۱۰ تا دامیج داره اون چیز خوبیه با اون کار کن(اون سپرو که بهت گفتم حتما بگیر خیلی بهت کمکم میکنه)

با اون اسکلت ها چیکار کنم؟ راهی وجود نداره کلا نابود بشند دیگه زنده نشن ؟ :دی چون راهِ اون قبرستون رو ادامه دادم و زیرِ زمین داخلِ غار رفتم نهایتش یه جادوگر(اگه اشتباه نکنم) جلوم ظاهر شد. کشتنش هم زیاد سخت نبود ولی خوب اینقدر تعدادِ اسکلت ها زیاد بود که مُردم! :(

با اون اسکلت ها چیکار کنم؟ راهی وجود نداره کلا نابود بشند دیگه زنده نشن ؟ :دی چون راهِ اون قبرستون رو ادامه دادم و زیرِ زمین داخلِ غار رفتم نهایتش یه جادوگر(اگه اشتباه نکنم) جلوم ظاهر شد. کشتنش هم زیاد سخت نبود ولی خوب اینقدر تعدادِ اسکلت ها زیاد بود که مُردم! :(
راهش اینه که اون جادوگرایی رو که زنده شون میکنن رو بکشی ( چون فرار میکنن گرفتنشون سخته :d) جادوگر ها فقط یه بار زنده میشن ، البته بازم برای Nito به مشکل بر میخوری .
راه دیگه اش اینه که یه اسلحه ی Divine داشته باشی ، اینجوری اسکلت ها دیگه زنده نمیشن . البته اول باید Divine Ember رو پیدا کنی .
راه سومش اینه که Great Sword of Artorias رو بسازی. این بهترین گزینه اس ( مخصوصا وقتی تا آخر آپدیتش کنی با یه ضربه میکشتشون ) . مشکل اینجاست که آرتوریاس دو نوع شمشیر داره و برای دور اول فقط یکیشون رو میتونی بسازی . نوع دوم شمشیرش (Cursed Great Sword of Artorias ) جزو سه تا اسلحه ی کمیابیه که به ارواح New Londo Ruins دمیج میزنه و جلوی ضرباتشون رو هم میگیره ( چون هیچ سپری برای مقابله با ارواح پیدا نمیشه و مجبوری با شمشیر دفاع کنی ) ، برای همین بهتر که تو دور اول بازی Cursed Sword of Artorias رو درست کنی و برای Catacombs از یه سلاح دیگه استفاده کنی .
------------------------------------
اصلا تو داخل Catacombs چیکار میکنی ؟ اونجا رو باید بعد از اینکه به Anor Londo رسیدی ، بری :d

آخرین ویرایش:
یه توضیح در مورد اژدها بدم:d

همه اینایی که شمایل اژدها دارن، در واقع موجوداتی به اسم Drake هستن. اژدهای قرمز هم یه Drake هست که فقط یه خورده بیش از حد گنده شده:d

3تا اژدهای واقعی توی بازی بیشتر نیست که قیافه-شون رو آدم میبینه، خودشو خیس نکنه باید با دمش گردو بشکونه:d

یکیش Seath The Scaleless هست. اون یکی توی Ash lake هست (تا حالا دقت کردین که پنجه ها پاشو ببینین؟:d اندازه یه Drake معمولی هستن:|)

آخری هم که بدترینشونه همون Black Dragon Kalameeth هست که واقعا در وصفش جمله جالبی گفته میشه:
"Even mighty anor londo dared not provoke his ire"
فک کن چقدر اوضاعش خرابه که امثال Ornstein که اژدها کش بودن، جرات نداشتن باهاش روبرو بشن:d

در مورد اون Gargoyle هم یه توضیح بدم،
اصولا این کلمه به مجسمه هایی اطلاق میشه که بالای ساختمان های دوره قرون وسطی نصب میشد و شبیه سر موجودات اهریمنی بودن
yahoo_4.gif
همین الان هم توی دیگر جوامع دیده میشه
yahoo_4.gif
اینجا دقیقا یه خورده شاخ و برگش دادن ولی هسته اصلیشو کامل حفظ کردن و خیلی شیک تر تحویل دادن
yahoo_4.gif

مرسی از راهنماییاتون دوسِتان!
1.الان زویهندرمو کردم شمشیر آرتوریس خیلی حال کردم با شمشیرش! منتهی برای استفاده کردن باید faith و intelligence رو 18 باشه که برای من رو 15ه جفتش بدبختی اینجاست که برای lvl up کردن هم الان 33 هزار تا سول میخواد ارزششو داره این همه سول حروم کنم؟! بعد این cursedش رو چجوری باید بگیری من الان از کجا بفهمم این cursedه یا نه؟!
2.یه سوال دیگه هم دارم این آرتوریس کجاست دقیقا؟! من الان لردوسل هم گذاشتم میگم از کجا برم بهش برسم؟! خیلی تو کف آرمورشم!
3.کسی لینکی از داستان بازی نداره که جامع باشه؟!
4.اینایی که کشتی رو هیچ جوره نمیشه زنده کنی؟! من یه دو دقیقه داداشمو با dark souls تنها گذاشتم برگشتم دیدم fire keeper آنور لاندو رو زده کشته:| بدبختی bonfireشم 20 تا kindle کرده بودم!جالب اینجاست من خودم یه ساعت باهاش ور میرفتم تا تونستم اتک بزنم!
اومدیم با شیوا هم دوست شیم! دیدم کشیش 120000 تا سول میخواد منم استطاعت مالی نداشتم زدم کشتمش شیوا رو! کلا بار اول گند تو گند شد:d
5.یه گردنبند شکسته گرفتم تو بازی کسی میدونه به چه دردی میخوره؟! یه عروسکم همون اولین جایی که بازی شروع میشه بود اونم نمیدونم چی کار میکنه!

^
1.الان واسه شما همون Cursed اگه Zweinhander رو تبدیل کردی.واسه معمولیش Broken straight sword باید اپگرید کنی.

2.اول باید Hydra تو Darkroot Basin بکشی بعد مسیر به ته دریاچه ادامه بدی(از گوشه ها برو غرق نشی) میرسی به به غول طلایی،اونو بکشی یه پرنسس ازش در میاد که یه آیتم بهت بده.بعدش باید بری Duke's Archive و همون ابتدای مسیر غول کریستالی میکشی یه آیتم دراپ میکنه.خالا برگرد به همون دریاچه اونجا یه پرتال میاد که تورو میبره تو سال ها قبل که آرتوریاس هم همونجاس.البته اینا همه در صورتیه که DLC داشته باشی.

3.داستان بازی خیلی وسیعه و مثل بازی های دیگه سر راست نیست و پر از نقاط مبهمه،بیا این تاپیک هر چی میخوای بپرس :دی

4.نه،اون که رفته دیگه هیچوقت نمیاد :دی

5.گردن بند شکسته واسه همون رفتن به DLC ـه . کارایی که تو مورد دوم گفتم انجام داده بودی؟اون عروسکه هم واسه رفتن به Painted world of Ariamis ـه،همون تابلو نقاشیه تو آنور لوندو.

الان من یکی از زنگ ها رو به صدا درآوردم یعنی نصفِ بازی رو رفتم؟ :| :دی
اشتباه نکن برادر:biggrin1: شما فقط ربع بازی رو که خیلی کوچک و آسون هم بود، رد کردین:biggrin1:
بالای کلیسا که وایسادی، یه نگاه به بالای کوه بکن و اون قلعه بالایی رو نگاه کن (بله اونجا هم باید بری:biggrin1:) که خیلی شیک و مجلسی باید یکی از بزرگترین کابوس هاتو توش ببینی:biggrin1:

اشتباه نکن برادر
biggrin1.gif
شما فقط ربع بازی رو که خیلی کوچک و آسون هم بود، رد کردین
biggrin1.gif

بالای کلیسا که وایسادی، یه نگاه به بالای کوه بکن و اون قلعه بالایی رو نگاه کن (بله اونجا هم باید بری
biggrin1.gif
) که خیلی شیک و مجلسی باید یکی از بزرگترین کابوس هاتو توش ببینی
biggrin1.gif
1: آخه یکی از بچه ها گفت ماموریت های اصلی تو این بازی 2تاست.هردوش هم در اصل 1 کاره به صدا دراوردن 2 ناقوسِ ! :|

2: قبل اینکه به بالای کلیسا برم توی همون کلیسا طبقه بالاش, یه درِ مخفی کوچیک بود. اون رو زدم به یه زندانی (فکر کنم شوالیه بود دقت نکردم خوب! :|) برخوردم که به پام افتاده بود میگفت منو آزاد کن بهت جایزه میدم! :دی بعد که درِ زندان رو باز کردم و آزادش کردم برگشت گفت متاسفم جایزت الان نمیدم و بعدا بهت میدم!

منو گول زد ؟ :دی :| دشمنم از آب در نیاد ! شاید هم نقش هویج رو داشت فلنگ رو بست رفت؟ یا نه واقعا جایزم رو بعدا میده؟ :دی

3:

2تا انگشتر عالی توی بازی هستن که یکشون دست Havel The Rock هست (پایین برجی که Taurus Demon رو کشتین) و دمی قبل از مبارزه با Bell Gargoyle و طبقه دوم کلیسا و آخر راهرو و دست شوالیه با زره طلایی رنگ. انگشتر دوم یه نکته منفی داره و اینه که وقتی ازش استفاده کردین، اگر درش بیارین، میشکنه.
این دوتا انگشتر عالی که میگین تو بازی هست دقیقا کجاس ؟
Havel the rock دقیقا کدوم برج میشه؟
دومی انگشتر همونی نبود که دستِ همون شوالیه زندانی بود؟ چون من غیر اون دیگه هیچ شوالیه دیگه ای توی کلیسا ندیدم! فقط یه جادوگر بود که کشتمش! انگشتری هم نداشت! این شوالیه هم که بالاتر توضیح دادم چی شد چیزی به بهم نداده! :|

4:

اگه جعبه تعمیر گرفتی از این به بعد داخل بون فایر گزینه ی تعمیر اضافه میشه .

نه منظورم اینه :d

Titanite_Demon_Render.png
سلاح اون جزو دراپ های کمیابه ، ولی اگه کشته شده باشه و سلاحش رو انداخته باشه ، خیالت راحت حتی اگه میمردی هم بهت میدادش.
اون شوالیه ها رو اگه بکشی بعضی وقتها سلاح شون رو بدست میاری یا مواد مورد نیاز برای آپگرید بهت میدن ، بعضی هاشون هم از یه آیتم خیلی مهم محافظت میکنن ، بعضی جاها هم کشتنشون اجباریه ( پس الکی ذوق زده نشو :d)

اینی که عکسش رو گذاشتی همون نیست که پیشِ آهنگرِ (طبقه پایینش) قرار داره؟ چجوری میشد Parry کرد؟ چون با Parry کردن هم مقداری از جونم کم میشه! :|
بعد این آیتم های مورد نیاز برای آپگرید همونایی نیستن که پیغام میاد باید اینقدر Souls و اینقدر ... میخواد تا بتونه وسایلت رو آپگرید کنی! (اسمش رو یادم رفت! از خودِ آهنگر هم میتونی بخری! 800 تا Souls ناقابل میخواد!:دی)

5:

-
برای اینکه اون دستکش رو آپدیت کنی میتونی پیش سه نفر بری . اولیش یه پایرومنسره که داخل The Depths توی یه کوزه اسیره . کوزه رو بشکن و از اون به بعد اون شخصیت رو داخل Firelink Shrine میتونی پیدا کنی . دو نفر دیگه دو تا از دختر های Witch of Izabeth هستن . اولیشون رو بعد از Quelaag Domain پشت یه دیوار مخفی پیدا میکنی ( البته خدمتکارش آپدیت میکنه ) برای دومیش هم باید دستکشت لول 10 باشه ، بعد که وارد Blighttown Swamp بشی پشت یه ستون نشسته ( این دستکش رو تا لول 15 آپدیت میکنه ).

این کوزه رو پیدا نکردیم. دقیقا کجاست و کدوم قسمته؟

6: الان میخوام برم سراغِ دمِ اژدها و اون شمشیره رو گیر بیارم! فقط میخوام بدونم واسه زدنِ دمش هم میشد از تیرکمون معمولی و تیر معمولی استفاده کرد؟ یا نیاز به همون تیرکمون مخصوص با تیر های مخصوص داره ؟

اونا دراپ ها زیادی دارن :
یه تبر (دمشون رو قطع کن )
یه Helbard
یه Helm
یه Shield

کلا این قسمت رو بعد اینکه تموم کردم فقط و فقط یه تبر بهم داد و دیگر هیچ! :|

دمشون رو هم مگه میشه جدا قطع کرد؟ کلا دورِ اول که یکی بود با تبر معمولی زدمش بعد که دوتا شدن و آتیششون فعال شد رفتم با دستکش به خدمتون رسیدم!

7: اون کشیشِ پایین کلیسا که قیاه کمی ترسناکی داره دقیقا نقشش چیه تو بازی ؟ یه سری آیتم تو بازی داشت فکر کنم یکیش 40هزارتا Souls ناقابل میخواست.یه خورده گرون فروش نیس ؟ :دی :|

1: آخه یکی از بچه ها گفت ماموریت های اصلی تو این بازی 2تاست.هردوش هم در اصل 1 کاره به صدا دراوردن 2 ناقوسِ ! :|

2: قبل اینکه به بالای کلیسا برم توی همون کلیسا طبقه بالاش, یه درِ مخفی کوچیک بود. اون رو زدم به یه زندانی (فکر کنم شوالیه بود دقت نکردم خوب! :|) برخوردم که به پام افتاده بود میگفت منو آزاد کن بهت جایزه میدم! :دی بعد که درِ زندان رو باز کردم و آزادش کردم برگشت گفت متاسفم جایزت الان نمیدم و بعدا بهت میدم!

منو گول زد ؟ :دی :| دشمنم از آب در نیاد ! شاید هم نقش هویج رو داشت فلنگ رو بست رفت؟ یا نه واقعا جایزم رو بعدا میده؟ :دی

3:

این دوتا انگشتر عالی که میگین تو بازی هست دقیقا کجاس ؟
Havel the rock دقیقا کدوم برج میشه؟
دومی انگشتر همونی نبود که دستِ همون شوالیه زندانی بود؟ چون من غیر اون دیگه هیچ شوالیه دیگه ای توی کلیسا ندیدم! فقط یه جادوگر بود که کشتمش! انگشتری هم نداشت! این شوالیه هم که بالاتر توضیح دادم چی شد چیزی به بهم نداده! :|

4:

اینی که عکسش رو گذاشتی همون نیست که پیشِ آهنگرِ (طبقه پایینش) قرار داره؟ چجوری میشد Parry کرد؟ چون با Parry کردن هم مقداری از جونم کم میشه! :|
بعد این آیتم های مورد نیاز برای آپگرید همونایی نیستن که پیغام میاد باید اینقدر Souls و اینقدر ... میخواد تا بتونه وسایلت رو آپگرید کنی! (اسمش رو یادم رفت! از خودِ آهنگر هم میتونی بخری! 800 تا Souls ناقابل میخواد!:دی)

5:

-

این کوزه رو پیدا نکردیم. دقیقا کجاست و کدوم قسمته؟

6: الان میخوام برم سراغِ دمِ اژدها و اون شمشیره رو گیر بیارم! فقط میخوام بدونم واسه زدنِ دمش هم میشد از تیرکمون معمولی و تیر معمولی استفاده کرد؟ یا نیاز به همون تیرکمون مخصوص با تیر های مخصوص داره ؟

کلا این قسمت رو بعد اینکه تموم کردم فقط و فقط یه تبر بهم داد و دیگر هیچ! :|

دمشون رو هم مگه میشه جدا قطع کرد؟ کلا دورِ اول که یکی بود با تبر معمولی زدمش بعد که دوتا شدن و آتیششون فعال شد رفتم با دستکش به خدمتون رسیدم!

7: اون کشیشِ پایین کلیسا که قیاه کمی ترسناکی داره دقیقا نقشش چیه تو بازی ؟ یه سری آیتم تو بازی داشت فکر کنم یکیش 40هزارتا Souls ناقابل میخواست.یه خورده گرون فروش نیس ؟ :دی :|
1-منظورش این بوده که Main Quest بازی اینه که زنگ ها رو به صدا در بیاری ، بعدا دوباره آپدیت میشه :d
2- بهتر بود که اون یارو رو همونجا میکشتی :d البته هنوزم دیر نشده ، داخل Firelink Shrine نشسته ، جایزت رو هم همونجا بهت میده :-" (بکشش وگرنه برای New Londo Ruins به مشکل بر میخوری :d)
3- ببین همون شوالیه ای بود که قبل از اینکه هایدرا رو ببینی ازش رد میشی و یه گرز بزرگ دستش بود ، اون Havel the Rock ـه .
انگشتر اون یکی که آزادش کردی رو فقط با کشتنش بدست میاری( اگه بپوشیش و درش بیاری میشکنه )
4- چرا خودشه . Parry نمیشه کرد چون ضرباتش رو نزدیک به سطح زمین میزنه و مسافت زیادی رو هم پوشش میده (تازه این ضعیفترین تو گونه ی خودشونه:d ).
چرا خودشونن :d . بعضی از اون آیتم ها خیلی کمیابن ، درست مصرف کن :d
5- درست قبل از پلی که اژدها (Drake قرمز رنگ ) روش نشسته روی یکی از دیوار ها یه دری هست که کلیدش رو باید توی Undead Parish پیدا کرده باشی . فعلا از اونجا برو تا بعد بهت بگیم کجا بری .
6- نه برای دمش یه تیر کمون معمولی هم خوبه .
خب منم نگفتم که حتما بهت میده ، بعضی وقت ها دراپ میشن :-"
حالا اشکال نداره ، انشالله برای مبارزات بعدی ازشون دراپ میشه :d
الان کدوم یکی از اینا رو داری ؟
gargoyle-s-shield.png

gargoyle-s-halberd.png

gargoyle-helm.png

gargoyle-tail-axe.png

کلا تو هر چیز دم داری دیدی ، امتحانی دمش رو قطع کن شاید یه چیزی بهت داد:d

7-نه بابا قیمت پایه شون اینقدره :d. اگه میتونی سه تا انگشتراش رو بخر ، بعدا خیلی به کارت میان .

1-منظورش این بوده که Main Quest بازی اینه که زنگ ها رو به صدا در بیاری ، بعدا دوباره آپدیت میشه :d
2- بهتر بود که اون یارو رو همونجا میکشتی :d البته هنوزم دیر نشده ، داخل Firelink Shrine نشسته ، جایزت رو هم همونجا بهت میده :-" (بکشش وگرنه برای New Londo Ruins به مشکل بر میخوری :d)
3- ببین همون شوالیه ای بود که قبل از اینکه هایدرا رو ببینی ازش رد میشی و یه گرز بزرگ دستش بود ، اون Havel the Rock ـه .
انگشتر اون یکی که آزادش کردی رو فقط با کشتنش بدست میاری( اگه بپوشیش و درش بیاری میشکنه )
4- چرا خودشه . Parry نمیشه کرد چون ضرباتش رو نزدیک به سطح زمین میزنه و مسافت زیادی رو هم پوشش میده (تازه این ضعیفترین تو گونه ی خودشونه:d ).
چرا خودشونن :d . بعضی از اون آیتم ها خیلی کمیابن ، درست مصرف کن :d
5- درست قبل از پلی که اژدها (Drake قرمز رنگ ) روش نشسته روی یکی از دیوار ها یه دری هست که کلیدش رو باید توی Undead Parish پیدا کرده باشی . فعلا از اونجا برو تا بعد بهت بگیم کجا بری .
6- نه برای دمش یه تیر کمون معمولی هم خوبه .
خب منم نگفتم که حتما بهت میده ، بعضی وقت ها دراپ میشن :-"
حالا اشکال نداره ، انشالله برای مبارزات بعدی ازشون دراپ میشه :d
الان کدوم یکی از اینا رو داری ؟
gargoyle-s-shield.png

gargoyle-s-halberd.png

gargoyle-helm.png

gargoyle-tail-axe.png

کلا تو هر چیز دم داری دیدی ، امتحانی دمش رو قطع کن شاید یه چیزی بهت داد:d

7-نه بابا قیمت پایه شون اینقدره :d. اگه میتونی سه تا انگشتراش رو بخر ، بعدا خیلی به کارت میان .

2: والا بعدِ اینکه درو باز کردم و از پیشش رفتم, یک بار که مُردم و برگشتم دیدم نیستش و فلنگُ بسته رفته!:-o توی Firelink Shrine میتونم پیداش کنم؟ Firelink Shrine دقیقا کجا میشه؟ خیلی دوره ؟ :دی

بعد یه سوال دیگه این بدبخت بیچاره های توی بازی کلا اصلا رحم نکنم؟ یا این اینجوری آب زیرِ کاه دراومد؟ :دی اگه کلا نکشمش چه بلایی سرم میاره ؟ جایزه پَر پَر ؟ :|

3: دقیقا قبل اینکه واردِ اون منطقه (اسمش رو فراموش کردم) بشم میبینمش؟ یا بعدِ اینکه واردش بشم؟ منظورم بعد رسیدن به اون نگهبانه که دندونه اژدها دستش داره هست یا قبلش ؟

دومیش هم پس با این حساب حتما باید بکشمش! :دی

5: منظورت دقیقا همونجایی هست که بعدِ کشتن Boss دوم بازی وارد اونجا میشی و بعدِ بالا رفتن از پله ها وارد پل و بعد هم اون دراگون قرمز رنگ رو میبینی و... منظورت دقیقا همون جاست؟

6: همون آخری که عکسش رو گذاشتی. Gargoyle tail axe . فقط همین که به لطف ضعیف بودنم نمیتونم ازش استفاده کنم تا 4بار LEVEL UP بشمُ کاراکترم رو آپگرید کنم! :| البته به جز اون Halberd هم دارم که اونم همین مشکل رو دارم و نمیتونم از اسلحه استفاده کنم! این یه خوبی داره اینکه تو قسمتِ Physical ATC از سلاحِ Gargoyle قوی تره ولی خوب در عوض از نظر DmGReduction% که شاملِ Physical و Magic و Fire و Lighting و Stability یا مساویه یا ضعیف تره. حالا کدومشون بهتره ؟ :دی

کلا موقع انتخابِ سلاح ها اینجور مواقع به DmgReduction بیشتر توجه کنم یا حاغسهزشم ATC ؟

8: (سوالای خاک برسری جدید, سری 2014 :دی)

9: پیشِ همون کشیش یه گزینه Abandon Convenant بود پیغامِ YES/NO اومد که انتخابش کردم و YES رو زدم! الا چه بلایی سرم اومد ؟ :دی اصلا واسه چی بود چنین گزینه ای؟

10:همون جا یه Request Absolution هست که میشه طلبِ بخشش ولی چیزی برای طلب کردن وجود نداشت و بیخیالش شدم! :دی به دردِ چی میخوره ؟

11: اون سه تا انگشتر هم که گفته بود دوتاش برای Bleeding و Poison خوب بودند که خوب گرون بودند! یکی دیگش ring of sacrific justice بود اون خوبه بگیرم؟

بعدش میگی 3تا انگشتر انتخاب کنم. وقتی از دوتا بیشتر نمیتونم استفاده کنم به نظرت لازم هست 3تا انگشتر و n تا انگشترِ دیگه تو بازی بدست بیارم ؟ راهی وجود نداره از بیش از 2انگشتر بشه استفاده کرد؟

12: اون یارو کشیشه غیر از انگشتر چیزای دیگه هم داشت. مثلا تو اون که عکسِ یه کوزه بود اینا رو داشت: Purging Stone & Indictment & Book of the Guilty یا قسمتی که یه ورقه بود (فکر کنم به جادو و اینا مربوط میشد. چیزی که تا حالا نسیبم نشده) Karimic Justice داشت که تیپِ Magic رو زده بود Miracle که باید 40هزارتا ناقابل بابتش Souls میدادم! یا قسمتِ اسلحه Valka's Talisman بود. کلا این آیتم ها ارزش خرید داره ؟ کاربردشون بیشتر چیه؟ خصوصا اونی که عکسِ کوزه داشت کاربردش چیه؟

توی Anor Londo باید برم کدوم طرف؟ سه تا راه هست:
1.سمت چپ: که میخوری به یه Bon fire
2.سمت راست که یه آسانسور اونجاست که وقتی رفتی پایین به یه Bell Gargoyle میرسی و هیچ راه دیگه ای نیست.
3. مستقیم: که یکم بری جلو میرسی به یه نوره زرد.
این Black Knight Halberd عجب چیزیه! تا 3+ اپگریدش کردم هرچیزی میاد جلوم با دو ضربه از پا میندازه! اون Boss آهنی قبل از Anor londo با چهار تا ضربه زدم.:-o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or