salar_dariush
کاربر سایت
بازی دیگه واسم چالشی ندارهمبارکه![]()
اینجا رو خوب متوجه نشدم! یعنی با یه Humanity میتونی هم برای Reverse Hollowing و هم برای Kindle استفاده کنی؟آره برای Reverse Hollowing نیاز به Humanity داری.بعد از این اگه بخوای فلاکس هات رو زیاد کنی دوباره باید یه Humanity دیگه بزنی بعد Kindle رو بزنی اونوقت فلاکس هات 5 تا بیشتر میشه.تا 20 تا هم پیش میره
همون چوبه رو میگم که برای مجیک میتونی ازش استفاده کنی! Soul Arrow هم یکی از آیتم هاست که خریدم ولی نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم!این باباهایی که گفتی مرد بودن یا زن:d؟؟
روح آرتوریاس رو با یه Straightsword یا Greatsword که تا +10 آپدیت شده باشه ببر پیش Giant Blacksmith توی Anor Londo .سوال بعدی
شمشیر abyss رو چه جوری میشه درست کردد،دقیقا؟؟
1- نه ، یکی برای Reverse Hollowing و یکی هم برای Kindling نیاز داری .1-اینجا رو خوب متوجه نشدم! یعنی با یه Humanity میتونی هم برای Reverse Hollowing و هم برای Kindle استفاده کنی؟
2-همون چوبه رو میگم که برای مجیک میتونی ازش استفاده کنی! Soul Arrow هم یکی از آیتم هاست که خریدم ولی نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم!
خب تا وقتی Hollow باشی نمیتونی Kindle کنیوالا من یه دونه Humanity داشتم. هر کاری کردم برای Kinding استفاده کنم نشد! فقط برای Reverse Hollowing میشد استفاده کرد!
وقتی رسیدی بهش، اول دورش بزن و برو اونطرفش. بعد یه کریستال میبینی که اونجاست. اول صبر کن Seath یه خورده بیاد وسط محوطه و بعدش کریستال رو بشکن. اینجوری دیگه ضد ضربه بودنش از بین میره. برای اینکه خودش رو هم بزنی، سعی کن جای اتصال دم سمت راست یا چپ به بدنش باشی و ضربه بزنی. تقریبا میشه گفت بهترین نقطه اونجاست چون وقتی کریستال میزنه، اگر اون نقطه باشی، با تکون هایی که میخوره باعث میشه توی کریستال ها نیوفتی. فقط به هیچ عنوان از پشت سر بهش ضربه نزن چون با 2تا دمش سریع میکشتت. اگر دیدی افتادی وسط کریستال ها، سریعا از توش بیا بیرون چون ممکنه Curse بشی و اون وقت بدبختی.سلام بر دوستان
این باس Seath The Scaleless رو چطوری باید کشت؟! بهش نمیشه نزدیک شد، راه بسته است، از راه دور هم هیچ سلاحی بهش کارگر نیست، ضد گلوله شده! (بار اول که منو کشت از یک بن فایر توی زندان سر در آوردم، تمام قسمت های Duke Archive رو رفتم، لوگان رو هم آزاد کردم ولی باز هم نمیتونم باس این مرحله رو بکشم.)
سلام بر دوستان
این باس Seath The Scaleless رو چطوری باید کشت؟! بهش نمیشه نزدیک شد، راه بسته است، از راه دور هم هیچ سلاحی بهش کارگر نیست، ضد گلوله شده! (بار اول که منو کشت از یک بن فایر توی زندان سر در آوردم، تمام قسمت های Duke Archive رو رفتم، لوگان رو هم آزاد کردم ولی باز هم نمیتونم باس این مرحله رو بکشم.)
فکر کنم این دوستمون میخواد Seath رو داخل Duke Archive بکشه :dوقتی رسیدی بهش، اول دورش بزن و برو اونطرفش. بعد یه کریستال میبینی که اونجاست. اول صبر کن Seath یه خورده بیاد وسط محوطه و بعدش کریستال رو بشکن. اینجوری دیگه ضد ضربه بودنش از بین میره. برای اینکه خودش رو هم بزنی، سعی کن جای اتصال دم سمت راست یا چپ به بدنش باشی و ضربه بزنی. تقریبا میشه گفت بهترین نقطه اونجاست چون وقتی کریستال میزنه، اگر اون نقطه باشی، با تکون هایی که میخوره باعث میشه توی کریستال ها نیوفتی. فقط به هیچ عنوان از پشت سر بهش ضربه نزن چون با 2تا دمش سریع میکشتت. اگر دیدی افتادی وسط کریستال ها، سریعا از توش بیا بیرون چون ممکنه Curse بشی و اون وقت بدبختی.
فکر کنم این دوستمون میخواد Seath رو داخل Duke Archive بکشه :d
باید بری تو حیاط و از اونجا بری به Crystal cave ، انتهای کریستال کیو راز نامیرایی سث رو پیدا میکنی ، باقیشم هم همون جوریه که تونی گفت :d
خب ببین وقتی توی زندان به هوش اومدی، باید بری پایین ترین قسمت کتابخونه. از اونجا یه نردبون هست که ازش میری بالا و مارها رو میکشی و اون گرامافون رو قطع میکنی. یه جنازه هم کلید رو بر میداری ازش و تمام راه رو بر میگردی به بالاترین قسمت کتابخونه و از نردبون میری بالا و در رو بازی میکنی و میری به کتابخونه اول. اونجا یه خورده باید بری و راهتو پیدا کنی تا بالاخره حیاط رو ببینی که دیگه اونجا راه مشخصه و صد البته روی اعصاب.آره درسته، توی حیاط کریستال کیو رو پیدا نکردم، البته درست هم نگشتم دنبالش، این غار کریستالی نشانی به خصوصی داره؟!
دوستان یه سوال خیلی فنی که بیشتر از خود بازی منو درگیر کرده:-b
شمشیر و سپر های کریستال چه جوری ریپیر میشن؟؟
تویه هر بون فایر و هر شخصی که اسلحه تعمیر میکنه ،رفتم ولی اسلحه و سپر کریستال رو ریپیر نمیکنن .داستان چیه....![]()
Repair نمیشه...من بار اول که این قضیه رو فهمیدم چنان ضد حالی خوردم که نپرسآخه من سلاحم Crystal Halberd بود و خیلی باهاش اُخت شده بودم...عجب سلاحی بود انصافا.سلاح "باس کُشی" بود
فقط یه راه داره که سلاح رو اپگرید کنی که همراهش ریپیر هم میشه...ولی بعد از مدتی باز همون آش و همون کاسه
مشکل اینجاست که قبل اینکه Hollow بشم هر کاری کردم نتونستم Kindle کنم!خب تا وقتی Hollow باشی نمیتونی Kindle کنی
تا قبل از اینکه Rite of Kindling رو به دست بیاری، یه بار بیشتر نمیشه Kindle کنی:dمشکل اینجاست که قبل اینکه Hollow بشم هر کاری کردم نتونستم Kindle کنم!