Dark Souls | Xbox 360

توی Blightown الان رسیدم به بون فایر دوم, همونی که از پله ها بری بالا و ...

الان از اینجا به بعد هر چی گشتم یه راه واسه پیش روی وجود نداره اونم اینکه سمتِ چپ از پله ها بری بالا و همون راه رو یه خورده ادامه بدی و آخرش به پله ها میرسی و از پله ها میری بالا نهایتش به یه محوطه میرسی که از فقط از دوتا دورش میتونی راه بری. اونجا یه در بیشتر نداره و وقتی میخوام درو باز کنم پیغام میاد از این طرف نمیتونی درو باز کنی!

راستی من The Depth هم دارم ولی نمیدونم دقیقا کجا باید استفاده کنم!

الان از اینجا به بعد هر چی گشتم یه راه واسه پیش روی وجود نداره اونم اینکه سمتِ چپ از پله ها بری بالا و همون راه رو یه خورده ادامه بدی و آخرش به پله ها میرسی و از پله ها میری بالا نهایتش به یه محوطه میرسی که از فقط از دوتا دورش میتونی راه بری. اونجا یه در بیشتر نداره و وقتی میخوام درو باز کنم پیغام میاد از این طرف نمیتونی درو باز کنی!

اونجایی که با باس کله بزی جنگیدی ، بیرون حیاطی که باس داخلش بود یه باریکه راه کنارت هست . ار اونجا که بری یه دری هست که به The Depth میرسه . کلید The Depth برای اون در هست .

اگه منظورت همون بون فایر توی تونله که از تونل میای بیرون سمت راستتو نگاه می کنی یه کوه سفید میبینی که در واقع کوهی از تار عنکبوته، وسطش یه غار داره که باید بری تو اون غاره .

اگه منظورت همون بون فایر توی تونله که از تونل میای بیرون سمت راستتو نگاه می کنی یه کوه سفید میبینی که در واقع کوهی از تار عنکبوته، وسطش یه غار داره که باید بری تو اون غاره .
نه اون اولیه هست. وقتی از Vallay of drakes واردِ تونل میشی و بعد از تونل وارد Blightown میشی وقتی به بون فایر اول رسیدی برمیگردی و سمت چپ رو دنبال میکنی و از پله ها میری بالا و همون رو ادامه میدی تا به بون فایر دوم توی Blightwon میرسی.

نه اون اولیه هست. وقتی از Vallay of drakes واردِ تونل میشی و بعد از تونل وارد Blightown میشی وقتی به بون فایر اول رسیدی برمیگردی و سمت چپ رو دنبال میکنی و از پله ها میری بالا و همون رو ادامه میدی تا به بون فایر دوم توی Blightwon میرسی.

دری که بالای اون پله هاست فقط از تویه The Depth باز میشه.پشتش چندتا جعبه است که باید بشکنیشون .

رفیق همه از بالا میرن پایین تو چرا از پایین میری بالا ؟ :d
اگه این مسیرو رفتی که لازم نیست بری بالا، بدون این کار هم بازی تموم میشه ولی اگه می خوای اونجا بری باید برگردی بری روی همون پلی که اژدها آتیش ول می داد.
همون ابتدای پل یه در هست از اون میری تو و میری پایین و انقدر میری تا برسی ...

به کمک شما دوستان تونستم تمومش کنم, اما بازی مجدد شروع شد! راهی برای انجام مراحل دی ال سی بازی که از توی اون دریاچه شروع میشه وجود نداره؟

شما برای بازی باید نسخه prepare to die edition رو داشته باشی
اگر همین نسخه رو داری باید بری همون دریاچه که مار 7 سر داره:d سمت چپ یه مسیر هست که یه نیم غول کریستالی زرد هست اونو بکش و یه نفر ازاد میشه باهاش که صحبت کنی اخر همون دریاچه یه پرتال مانندی هست که میبرت به نسخه dlc

شما برای بازی باید نسخه prepare to die edition رو داشته باشی
اگر همین نسخه رو داری باید بری همون دریاچه که مار 7 سر داره:d سمت چپ یه مسیر هست که یه نیم غول کریستالی زرد هست اونو بکش و یه نفر ازاد میشه باهاش که صحبت کنی اخر همون دریاچه یه پرتال مانندی هست که میبرت به نسخه dlc
ممنون از راهنمایی شما مشکل من اینه که از توی دریچه همون دریاچه رفته بودم به مراحل دی ال سی, توی مراحل دی ال سی هم یه مقدار جلو رفته بودم که رفتم و باس اخر بازی رو کشتم و بازی کلا تموم شد الان که دوباره از اول شروع شده باید همه بازی رو تا اون دریچه برم. راهی نیست که خودم رو به دریاچه و مراحل دی ال سی برسونم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or