Dark Souls | Xbox 360

دوستان کسی بلده از dragon head stone استفاده کنه؟
یکی از دوستان گفته بود چتور 99 humanity بگیریم ولی واسه من عمل نکرد.دوم اینکه من یه حلقه دارم که stamina و vitality رو افزایش میده اگه درش بیارم میشکنه آیا حتما باید درش بیارم تا بتونم سول و هیومنیتی بی نهایت بدست بیارم؟

در جواب top game نه منظورم از سراشیبی اونی که با نردبون میای پایین و درست تو دریاچه ای هست که هیدرا توشه نیست از دریاچه برو جلوتر به یه قلعه یا برج مانند میرسی که چند تا غول یخی هم اونجا هستن همونجا ها دنبال یه سراشیبی تند به سمت بالا بگرد سپر eagle shield هم تو blight town هست نمیدونم حالا به خاطرش حوصله داری دوباره بری به blight town یا نه اگه خواستی بری بگو تا دقیقتر بگم کجای blight town هست تا شاید بتونی پیداش کنی چون جای دور از ذهنی افتاده humanity هم از ایتم های خیلی به درد بخور بازی هستش شما از سه راه میتونی farm کنی یکی تو tomb of giants که بعد از اون مکانیه که اون اسکلتای نامیرا توش هستن قبل از رویارویی با باس نیتو یه اسکلتای کوچولویی هستن که خیلی humanity میدن و بدون اینکه حتی لازم باشه جلو اتش بشینی هی زنده میشن و میتونی کلی humanity به دست بیاری ولی خوب الان نمیتونی به tomb of giants بری یه جا هم تو dlc هست که میتونی farm کنی و خوبه ولی اون رو بنده اطلاع درستی ازش ندارم چون متاسفانه dlc رو بازی نکردم موش های داخل depth هم humanity دادنشون بد نیست humanity رو اگر فعال کنی باعث میشه بتونی ظاهر کارکترت رو انسان بکنی و انگار قدرتت یه مقدار بیشتر میشه البته مطمین نیستم این یکی رو با فعال کردن 1 تا 12 تا humanity شانس drop کردن ایتم دشمنارو بالا میبره میتونی تو مبارزه با بعضی از باس ها یه یار کمکی احضار کنی و میتونی bon fire ها رو kindle کنی یعنی این که به ازای هر humanity که فعال کرده باشیش اون bonfire مشخص با گرفتن اون humanity ازت هر دفعه که بشینی کنارش 5 تا estus flask بیشتر بهت میده و میتونی تا 20 تا estus flask هم اپگریدشون کنی و با بعضی از دشمنا که شبح مانند هستن میتونی روبرو بشی و شکستشون بدی که ایتم های خوبی بهت میدن که هم tomb of giants هم depths و هم blight town swamp از این جور دشمنا داره و تو بعضی covenant ها که رییسشون در ازای ارتقا مقام ازت humanity میخوان میتونی بهشون humanity بدی و تو covenant ارتقا پیدا کنی و یه سری ایتم از رییس covenant ها بگیری البته humanity زیادی لازم داری و حتما حداقل باید به اونجایی که بهت تو tomb of giants ادرس دادم رفته باشی و حدود 60 تایی humanity به دست بیاری .
در جواب کاربر shahab-skyrim بنده تا جایی که یادمه با عضو شدن تو covenant اون ازدهایی که تو ash lake هست dragon head stone رو به دست میاری ولی بنده خودم هیچوقت ازش استفاده نکردم و نمیدونم به چه دردی میخوره در مورد humanity هم من که جایی در مورد 99 تا humanity گرفتن چیزی نشنیدم و اصلا فکر نمیکنم همچین چیزی وجود داشته باشه همین طور soul و humanity بینهایت تنها میشه به محل هایی رفت که مناسب farm کردن soul یا humanity باشن اون حلقه هم اگه منظورت همون طلاییه هست سعی کن که به هیچ وجه از انگشتت درش نیاری که هم خیلی حلقه ی خوبیه و هم اگه درش بیاری میشکنه .

ممنون:x

کسی نمیدونه کار با dragon head stone چطوریه و اینکه اصلا در نسخه ی die edition این ویژگیه سول بی نهایت وجود داره یا از بین رفته؟

اگه کسی بلد بود لطفا توضیح بده

eagle shield که خیلی هم قوی نیست که.
چه ویژگی خوبی داره که میگید خوبه؟
من knight shield رو ارتقا دادم که دفاش 68 بود ولی eagle shield دفاش 62 بود.

میشه دلیل خوب بودنشو بگی؟

سبکه و برای در دست گرفتنش 16 تا قدرت بیشتر لازم نیست شما میتونید eagle shield و knight shield رو تا +5 یا +10 ارتقا بدید ودر مواجهه با smogh و orenstine هر دو تا سپر رو در مقابل ضربه های سنگین smough امتحان کنید که من مطمین هستم که eagle در همچین موقعیتی یعنی دریافت ضربه های سنگین از یه اسلحه ی سنگین به مراتب نسبت به knight shield بهتر عمل میکنه این سپر اینقدر خوب بود تو شماره اول که تو نسخه ی prepare to die که انگار شما داری ضعیف ترش کردن درنتیجه هر ضربه فیزیکی ای رو که دفع کنه 5 درصد از اون جونی که ضربه کم میکنه اثر میکنه ولی به دفع ضربه های دیگش مثل lighting و جادو دست نزدن البته دفع اتشش هم چون جنسش از چوبه خوب نیست سپر های بهتر از این هم تو بازی هست ولی یا سنگینن یا زور زیادی برای در دست گرفتنشون میخوای یا اینکه چون کوچیکن در برابر ضربه های سنگین نمیتونن مقاومت کنن و یا اینکه باید جلو تر بری تا بدستشون بیاری .

داداش کارت درسته ها:dمن اصن این چیزارو دقت نمیکردم
دمت گرم:x
راستی یسوال:
اگه یک شمشیر رو دست چپ یا راست بگیری،مربع راست دست راست یا مریع چپ دست راست بگیری،فرقی داره؟
load weapon چه مفهومی داره؟

سلام

بچه ها من تازه زنگ دومو زدم اون در بزرگه باز شده دشمناش شبیه مار هستن یجا میرسم به همون شوالیه تپله میخنده حرصه منه در میاره:))

ممنون داداش از توضیح قبلیت:d

در جواب top game نه منظورم از سراشیبی اونی که با نردبون میای پایین و درست تو دریاچه ای هست که هیدرا توشه نیست از دریاچه برو جلوتر به یه قلعه یا برج مانند میرسی که چند تا غول یخی هم اونجا هستن همونجا ها دنبال یه سراشیبی تند به سمت بالا بگرد سپر eagle shield هم تو blight town هست نمیدونم حالا به خاطرش حوصله داری دوباره بری به blight town یا نه اگه خواستی بری بگو تا دقیقتر بگم کجای blight town هست تا شاید بتونی پیداش کنی چون جای دور از ذهنی افتاده humanity هم از ایتم های خیلی به درد بخور بازی هستش شما از سه راه میتونی farm کنی یکی تو tomb of giants که بعد از اون مکانیه که اون اسکلتای نامیرا توش هستن قبل از رویارویی با باس نیتو یه اسکلتای کوچولویی هستن که خیلی humanity میدن و بدون اینکه حتی لازم باشه جلو اتش بشینی هی زنده میشن و میتونی کلی humanity به دست بیاری ولی خوب الان نمیتونی به tomb of giants بری یه جا هم تو dlc هست که میتونی farm کنی و خوبه ولی اون رو بنده اطلاع درستی ازش ندارم چون متاسفانه dlc رو بازی نکردم موش های داخل depth هم humanity دادنشون بد نیست humanity رو اگر فعال کنی باعث میشه بتونی ظاهر کارکترت رو انسان بکنی و انگار قدرتت یه مقدار بیشتر میشه البته مطمین نیستم این یکی رو با فعال کردن 1 تا 12 تا humanity شانس drop کردن ایتم دشمنارو بالا میبره میتونی تو مبارزه با بعضی از باس ها یه یار کمکی احضار کنی و میتونی bon fire ها رو kindle کنی یعنی این که به ازای هر humanity که فعال کرده باشیش اون bonfire مشخص با گرفتن اون humanity ازت هر دفعه که بشینی کنارش 5 تا estus flask بیشتر بهت میده و میتونی تا 20 تا estus flask هم اپگریدشون کنی و با بعضی از دشمنا که شبح مانند هستن میتونی روبرو بشی و شکستشون بدی که ایتم های خوبی بهت میدن که هم tomb of giants هم depths و هم blight town swamp از این جور دشمنا داره و تو بعضی covenant ها که رییسشون در ازای ارتقا مقام ازت humanity میخوان میتونی بهشون humanity بدی و تو covenant ارتقا پیدا کنی و یه سری ایتم از رییس covenant ها بگیری البته humanity زیادی لازم داری و حتما حداقل باید به اونجایی که بهت تو tomb of giants ادرس دادم رفته باشی و حدود 60 تایی humanity به دست بیاری .
در جواب کاربر shahab-skyrim بنده تا جایی که یادمه با عضو شدن تو covenant اون ازدهایی که تو ash lake هست dragon head stone رو به دست میاری ولی بنده خودم هیچوقت ازش استفاده نکردم و نمیدونم به چه دردی میخوره در مورد humanity هم من که جایی در مورد 99 تا humanity گرفتن چیزی نشنیدم و اصلا فکر نمیکنم همچین چیزی وجود داشته باشه همین طور soul و humanity بینهایت تنها میشه به محل هایی رفت که مناسب farm کردن soul یا humanity باشن اون حلقه هم اگه منظورت همون طلاییه هست سعی کن که به هیچ وجه از انگشتت درش نیاری که هم خیلی حلقه ی خوبیه و هم اگه درش بیاری میشکنه .

با این حساب فکر کنم تنها راه و بهترین راهِ بدست آوردن Humanity همون Tomb Of Giants هست که فعلا باید بیخیالش بشم! :| چون موش ها رو امتحان کردم فایده ای نداشت! :| DLC هم ندارم متاسفانه! :|

آخرین ویرایش:
من eagle shield رو تا 6ارتقا دادم ولی بنظرم خوب نبود،چون از دسته ی سپرهای بزرگه نمیشه با L2بدل زد.بنظر من knight shield بهتره و تا لوله 6،دفنزش 8تا هم بیشتر میشه.

اگرم میخوای پیدا کنی وارد میشی 3تا غول گنده ی چوب بدست میبینی میری جلو به یه بن فایر میرسی راهتو ادامه میدی تو راهه برگشت هست اگه اشتباه نکرده باشم رویه یه جنازه بود.

من eagle shield رو تا 6ارتقا دادم ولی بنظرم خوب نبود،چون از دسته ی سپرهای بزرگه نمیشه با L2بدل زد.بنظر من knight shield بهتره و تا لوله 6،دفنزش 8تا هم بیشتر میشه.

اگرم میخوای پیدا کنی وارد میشی 3تا غول گنده ی چوب بدست میبینی میری جلو به یه بن فایر میرسی راهتو ادامه میدی تو راهه برگشت هست اگه اشتباه نکرده باشم رویه یه جنازه بود.
ممنون قبل اینکه بگی پیداش کردم . والا دفنزش رو فکر کنم اشتباه میکنی چون از نظر دفاع فیزیکال مثل هم هستند. تو آتش برتری داره ولی تو سایر موارد ضعیف تره.

دوست عزیز دیدی گفتم داری اشتباه میکنی ببین اونی که شما میگی بیشتره attack یا به عبارتی damage هستش یعنی اگه با knight shield ضربه به دشمن بزنی جون بیشتری از دشمن کم میشه تا اینکه همین کار رو با eagle shield انجام بدی که خیلی هم کار بیخودیه تا شمشیر هست مگه ادم دیوونه است با سپر حمله کنه الکی stamina ش رو به خاطر مقدار کمی جون دشمن هدر بده . durability هم فکر کنم نشونه میزان فرسودگی هست و چون durability سپر knight shield از eagle shield کمتره یهنی در فاصله ی کوتاه تری نسبت به eagle shield فرسوده میشه و باید بری تعمیرش کنی اون weight هم که وزنشون هست که eagle فقط 0.5 کیلو از knight shield سنگینتره گزینه ی بعد از weight هم به معنی حداقل میزان قابلیت های شما برای در دست گرفتن سلاح هست که برای eagle باید strength تون حداقل 16 تا باشه و برای knight باید strength تون حداقل 10 تا باشه و damage reduction هم به معنای میزان دفع ضربه هست که در ضربات فیزیکی میزان دفع ضربه eagle 95 درصد هست و در knight 100 درصد یعنی knight 5 درصد بیشتر از eagle در برابر ضربات فیزیکی مقاومت داره و اون 3 تا عدد دیگه تو بخش damage reduction مربوط به میزان دفع ضربه های از جنس اتش و جادو و lighting هستش که من البته به ترتیب نمیدونم کدوم مال کدومه ولی خواستی بگو سایت معرفی میکنم میتونی بفهمی هر کدوم برای چیه ولی با این که eagle نسبت به knight 5 درصد مقاومتش در برابر ضربه کمتره ولی شما باید دقت کنید که stability سپر eagle 70 هست و اگه تا +15 اپدیتش کنید به 84 هم میرسه ولی knight 56 هست در ضمن stability یعنی میزان کم شدن stamina در برابر هر ضربه که میشه همونی که من به شما گفتم یعنی در برابر دفع ضربه های سنگین از یه سلاح سنگین eagle به راحتی knight رو قورت میده در اخر هم به شما میخوام اخرین توصیه ام در مورد سپر رو بکنم اگه strength تون به 30 و بالاتر از 30 رسیده فعلا از eagle استفاده کنید و در انورلوندو یه سپر بهتر مثل tower shield یا artorias shield و یا lighting shield رو سپر خودتون بکنید حتی یه سپر تو dark root هم هست که همه چیش از knight و eagle خفن تره و میتونم اونم بهتون بگم که چجوری به دستش بیارید ولی strenght تون باید 38 باشه در ضمن برای سپر ارتوریاس هم باید روح اون گرگه sif رو با کشتنش به دست بیارید و بدیدش به اهنگر انورلوندو و به هیچ وجه تا اون موقع ازش استفاده نکنید strength تون هم باید 34 یا 36 باشه اگه اشتباه نکنم ولی اگه strength تون پایینه و تا 30 به بالا هم نمیتونید بالا ببرید بهتون پیشنهاد میکنم با همین eagle shield سر کنید البته به شرطی که تا +15 اپگریدش کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or