Dark Souls | Xbox 360

مستقيم كه نميشه بايد اول lord vessel رو گيم بياري بعد بري مار هفت كله:dرو بكشي ،درياچه رو كه دور زدي غولي رو كه كريستال ميكشه رو بكش و اون دختر رو از دست اون معتاد نحات بده:d ، بعد برو duke's archive و اون غول كريستالي كه اول منطقه هست رو بكش يه ايتم بهت ميده برش دار و برو همون جايي كه دختره رو نجات دادي و وارد پورتال شو.... Level بايد بالا باشه تا به فنا نري ،بالاي 70-80

دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم بله شامل همه ی dlc ها میشه و نیاز به دانلود هم نداره شما فقط باید بازیت prepare to die edition باشه که اینطور که خودت میگی هست و هم اینکه یه سری کار مثل کشتن اون دو تا غول کریستالی رو برای ورود به dlc انجام بدید .

ممنون از توضیحت خیالم راحت شد:d

الان من زنگ دوم رو زدم باید چیکار کنم؟از کدوم طرف باس برم؟
به dragon head نزدیکم؟
و سوال آخر kiper soul رو باید چیکار کنم؟من دیدم میشه باهاش سوا بی نهایت بدست اورد درسته؟
ممنون.

نه kiper soul یه مقدار سول بهت میده که اصلا نمی ارزه این طوری حرومش کنی kiper soul ها رو باید بدی به fire kiper ها ولی متاسفانه یادم رفته در ازای kiper soul چه امتیازی از طرف fire keeper ها دریافت میکنی منظور شما دقیقا از dragon head چیه ؟ اگه شما دو تا زنگ رو زدی الان بهتره بری به senfortress همون جایی که نزدیک محل اهنگر هست و دفعه ی اول که بری اونجا درهاش قفله و یه شوالیه تپل هم جلوش نشسته .

کدوم غول اتیشیه منظورتون هست اگه اونی که بعد از کشتن اون عنکبوته و وارد شدن به demon ruins باهاش روبرو میشین باید بگم که فعلا باید ازش دست بکشین الان شما باید به sanfortress برید ادرسشم که براتون نوشتم تو کجاست تو پست قبلیم .

کدوم غول اتیشیه منظورتون هست اگه اونی که بعد از کشتن اون عنکبوته و وارد شدن به demon ruins باهاش روبرو میشین باید بگم که فعلا باید ازش دست بکشین الان شما باید به sanfortress برید ادرسشم که براتون نوشتم تو کجاست تو پست قبلیم .

الان من همون جا هستم که همه جا مواد مذاب هست وقتی غولشو کشتم مواد مذاب کم شد و راه باز شد الان چجوری برکردم undead parish

بچه ها این دوتا Black Knight Ultra Great Sword و Black Knight Helberd رو از کجا میتونم گیر بیارم؟ قبلِ رویارویی با Iron Gholem نیاز دارم ازش استفاده کنم!

اره.وقتی که از پله ها میری پایین از سمت چپ ادامه بده میرسی به یه ساختمون که سمت چپش یه گربه هست که اگه عضو گروهش بشی این روحها دیگه کاری باهات ندارن.روحها رو برای بار اول باید همینجوری بکشی یا از transient curse همچین اسمی داشت استفاده کنی تا برسی به ساختمون.یه بون فایر هم سمت چپ در ورودی به این محل هست که باید دیوار جلوش رو خراب کنی.قبل از اینکه عضو گروه بشی یه روش هست که میتونی کلی سول جمع کنی.وقتی که از پله ها رفتی پایین سمت چپه پله ها یه جای باریک هست برو جلو وقتی که روحها افتادن دنبالت برو همون جای باریک روحها هم همینجور میان می افتن پایین.هر دفه که این کار رو انجام بدی حدود7000سول میگیری.

-راه خاصی این دیمنها ندارن فقط از پشت بچسب بهشون و بزن و هر وقت هم خواستن بپرن بپر عقب.اگه اون روحهای توی جنگل رو میگی که یه باگ داره میتونی کلی سول جمع کنی.اول اون بون فایر کنار دره ورودی رو لایت کن.وقتی که روحها افتادن دنبالت بدو برو قسمت سمت راست پله کنار دره تا روحها بیان و بی افتن پایین.این کار رو چند بار انجام بدی کلی سول میگیری.بعدش از همین کنار دره بگیر برو تا برسی به یه قلعه که وقتی داخلش بشی سمت چپش یه موش روی دیوار هست که عضو گروهش بشو تا این روحها دیگه کاری باهات نداشته باشن.

این بون فایر دقیقا کدوم قسمتش هست ؟ این کشتنِ روح ها دقیقا کجاست؟ نزدیکه همون بون فایر ؟

الان من همون جا هستم که همه جا مواد مذاب هست وقتی غولشو کشتم مواد مذاب کم شد و راه باز شد الان چجوری برکردم undead parish
الان باید برگردی داخل مردابی قبلا داخلش بودی ، بعد از اونجا یه آسانسور چوبی هست که باید باهاش بالا بری . بعد از چند تا نردبون بالا میری تا به بالا ترین سطح برسی . دست راستت یه صندوق هست که داخلش یه کلیده . کلید رو برمیداری و از سمت چپ میری و سه تا غول رو رد میکنی تا به یه دره برسی . یه پل باریک روی دره هست . از روی پل رد شو و یه در قفل رو باز کن و وارد شو تا به New Londo Ruins برسی . توی این منطقه پیش روی نکن و به جاش همون جا رو یکم بگرد تا به یه آسانسور دیگه برسی و با آسنسور که بالا بری به Fire Link Shrine میرسی . از اینجا به بعدش هم خودت دیگه بلدی .

در جواب کاربر shahab-skyrim باید بگم که بله شما الان تو demon ruins هستید و بهتره که از اونجا بیاید بیرون چون هم با لول کنونی شما سخته دوام اوردن تو اونجا و هم اینکه باس نهاییش درش غیر قابل عبوره مگر اینکه شما از طریق senfortress برید به anor londo و از اونجا هم ایتم حیاتی lord vessel رو به دست بیارید و با کمک king seeker frampt یا dark staker katee فعالش کنید تا محل اقامت 4 تا لرد اصلی بازی که برای تموم کردن بازی حتما باید بکشیدشون و روحشون رو به دست بیارید باز بشه که باس نهایی demon ruins هم یدونه از ایناست راستی چطور تونستی اون غول اتشیه رو بکشی؟شکست دادنش سخته احتمالا باید خیلی وارذ باشی در مورد undead parish رفتن هم باید خدمتتون بگم اول باید به fire link shrine برید همون جایی که با کلاغ توش فرود میاید که برای اینجا رفتنم باید برگردید و وارد blight town swamp بشید کناره های اونجا نزدیک بونفایری که تو یه چاه یا غار هست یه ذره جلوتر برید که سازه ی بلند چوبی هست نشونه ی درست بودنش هم اینه که اسیاب های در حال چرخیدن داره ازش برید بالا بعدش باید با کمک اسیاب ها ازش بالاتر برید تا به یه جای غار مانند میرسید که توسط 3 تا غول محافظت میشه از اونجا میتونید برید به new londo ruins و از اونجا هم میتونید برگردید به firelink shrine و undead parish و بعدشم senfortress و بعد از اونم anor londo راستی شما الان اون غول عنکبوته که بالاش زن بود رو کشتید ؟ اخه تو همون محل اقامتش خواهرشم که مثل خودش نیمه عنکبوت انسان هست و firekeeper هست حظور داره که البته پشت دیوار هست و شما باید با ضربه دیوار رو محو کنید میتونید عضو covenantش بشید و اون soul keeper رو بهش بدید و یا ازش جادو pyromancy و یا اپگرید دستکش pyromancy بخرید در ضمن یادم اومد اگر keeper soul رو به fire keeper بدید میزان بازیابی سلامتیتون با خوردن estus flask بیشتر میشه .
در جواب کاربر TOP Game هم باید بگم دو تا شوالیه سیاه تو این بازی دارای black night helberd هستن یکیشون تو tomb of giants هست که حداقل حالا حالا ها باید از خیرش بگذری اون یکی هم تو dark root garden هست تو همون راهی که یه سراشیبی تند داره و اگه ازش پایین بری در نهایت به اون غول های کریستالی و یه مینی باس hydra میرسید تو اون سراشیبی رو با دقت بیشتری بگردید هم شوالیه رو پیدا مکنید و هم یه سپر نسبتا خوب در مورد شوالیه سیاه دارای ultra great sword هم شما قبلا احتمالا جایی رفتید که با یه گراز اهنی به عنوان مینی باس روبرو شدید که جلوترش هم به کلیسایی میرسید که زنگ اول توش قرار داشت و قبلش هم 3 تا راه بود یه سیاه چال بود که توش 3 تا موش بود یه پلکان بود که به بالای برج دیده بانی میرفت و یه در بسته هم بود که به اون ساختمانی که ازدها قرمز روش نشسته بود منتهی میشد شما از پله ها برو بالا اونجا میبینیش اما در مبارزه با این دو تا شوالیه حواست رو جمع کن این دو تا حکم مینی باس رو دارن و تو محیط های خیلی محدود باهاشون روبرو میشی و سلاح های مهلکی هم دارن دنبال خودت ببرشون به محیط های باز و اونجا باهاشون مبارزه کن سپر خوبی هم دستت کن مثلا eagle shield خوبه البته اگه داشته باشیش یه چیز دیگه هم اینکه این شوالیه ها بعد از مرگ ممکنه سلاحشون رو drop کنن ممکن هم هست drop نکن سعی کن از حلقه ای که میزان شانس drop کردن ایتم رو بالا میبره استفاده کنی و humanity هم تا جایی که میتونی از 1 تا نهایت 11 بالا ببر تا شانس drop ایتم بازم بیشتر بشه ولی وقتی خودم بازی میکردم خیلی وقتا این کار ها هم میکردم سلاح این دو تا drop نمیشد خودم حس کردم که دراپ شدن سلاح این شوالیه ها بیشتر به کلاست و اینکه همون اوایل بازی بکشیشون یا نه بستگی داره هر وقت اون اوایل بازی میرفتم سراغشون سلاحاشون دراپ میشد حتی اگه اون حلقه و humanty رو نداشتم ولی هر وقت که صبر میکردم تا قویتر بشم و سپر درست حسابی برای مبارزه باهاشون گیرم بیاد دراپ نمیشد سلاحاشون در ضمن این black knight hallbered اسلحه ی محبوب منه وخیلی ازش راضیم مخصوصا اگه اپگریدشم کنی ولی از شمشیره زیاد خوشم نمیاومد سنگین بود و کلا سلاحه کندی بود هر چند دمیج تقریبا بالایی داشت میگم از وقتی که که dark souls 2 اومده طرفدارهای شماره یکش هم زیاد شدن ها حیف که خودم دستگام سوخته و کامپیوتر درست حسابی هم حتی ندارم وگرنه میرفتم به همه نشون میدادم یگانه لرد واقعی تاریکی کیه >:) .

ممنون دمتون گرم:x
راستی ینفر هست که زره زرد داره جلوی fire keeper نشسته اونو کشتم بنظرتون اشتباه کردم؟
یه موجود گنده میاد نزدیکه بن فایر اول بازی،که باید بهش ایتم بدیم چرا اینقد ارزون میخره؟با یه ویدیو دیدم گرونتر میخرید.
سوال آخر فعلا:به تخم کلاغها چرا دیگه نمیتونم چیزی بدم؟هی میگه کافیه کافیه
ممنون

تخم کلاغها فقط اشیایی که نیاز دارند که عموما یا گرمشون میکنه یا براق هستند رو میگیرن و یه بار هم هر ایتمی رو بیشتر نمیگیرن یهنی اگه شما یه بار گل بهشون بدی و اون ها در ازاش یه ایتمی بهت بدن دیگه نمیتونی با اون گل باهاشون trade کنی .اون موجود گنده هم کلا همین جوریه و اکثر ایتم هات رو مفت ازت میخره مگر اینکه با ارزش باشن که اونا هم نمی ارزه که به اون بدید این مجود همون king seeker frampt هست که وقتی lord vessel رو به دست میاری میتونی از طریق این موجود یا dark stalker katte در جلوی در قفلی که به محل اولین اتش منتهی میشه بذاریش و با تقدیم روح لرد ها کاری کنی که دری که جلوش قرار داره رو باز کنی البته بهت بگم باید بین king seeker و dark stalker یه کدوم رو انتخاب کنی وقتی lord vessel رو به یکیشون بدی اون یکی غیب میشه dark stalker هم توی abbys قرار داره بعد از کشتن four king ظاهر میشه البته به شرطی که قبلش lord vessel رو به king seeker نداده باشی میتونی عضو covenantش بشی و یه سری اطلاعات بهت میده اون شوالیه زرد هم اگه زندش میزاشتی fire keeper firelink shrine رو میکشت و تو توی anorlondo میتونستی گیرش بندازی و بکشیش و زرهش و یه انگشتر خیلی خفن و روح fire keeper رو با کشتنش میگرفتی که با روح fire keeper میتونستی دوباره fire keeper رو زنده کنی حالا که کشتیش نمیدونم چه جوری میشه چون خودم تا حالا این کار رو نکردم .

در جواب کاربر shahab-skyrim باید بگم که بله شما الان تو demon ruins هستید و بهتره که از اونجا بیاید بیرون چون هم با لول کنونی شما سخته دوام اوردن تو اونجا و هم اینکه باس نهاییش درش غیر قابل عبوره مگر اینکه شما از طریق senfortress برید به anor londo و از اونجا هم ایتم حیاتی lord vessel رو به دست بیارید و با کمک king seeker frampt یا dark staker katee فعالش کنید تا محل اقامت 4 تا لرد اصلی بازی که برای تموم کردن بازی حتما باید بکشیدشون و روحشون رو به دست بیارید باز بشه که باس نهایی demon ruins هم یدونه از ایناست راستی چطور تونستی اون غول اتشیه رو بکشی؟شکست دادنش سخته احتمالا باید خیلی وارذ باشی در مورد undead parish رفتن هم باید خدمتتون بگم اول باید به fire link shrine برید همون جایی که با کلاغ توش فرود میاید که برای اینجا رفتنم باید برگردید و وارد blight town swamp بشید کناره های اونجا نزدیک بونفایری که تو یه چاه یا غار هست یه ذره جلوتر برید که سازه ی بلند چوبی هست نشونه ی درست بودنش هم اینه که اسیاب های در حال چرخیدن داره ازش برید بالا بعدش باید با کمک اسیاب ها ازش بالاتر برید تا به یه جای غار مانند میرسید که توسط 3 تا غول محافظت میشه از اونجا میتونید برید به new londo ruins و از اونجا هم میتونید برگردید به firelink shrine و undead parish و بعدشم senfortress و بعد از اونم anor londo راستی شما الان اون غول عنکبوته که بالاش زن بود رو کشتید ؟ اخه تو همون محل اقامتش خواهرشم که مثل خودش نیمه عنکبوت انسان هست و firekeeper هست حظور داره که البته پشت دیوار هست و شما باید با ضربه دیوار رو محو کنید میتونید عضو covenantش بشید و اون soul keeper رو بهش بدید و یا ازش جادو pyromancy و یا اپگرید دستکش pyromancy بخرید در ضمن یادم اومد اگر keeper soul رو به fire keeper بدید میزان بازیابی سلامتیتون با خوردن estus flask بیشتر میشه .
در جواب کاربر TOP Game هم باید بگم دو تا شوالیه سیاه تو این بازی دارای black night helberd هستن یکیشون تو tomb of giants هست که حداقل حالا حالا ها باید از خیرش بگذری اون یکی هم تو dark root garden هست تو همون راهی که یه سراشیبی تند داره و اگه ازش پایین بری در نهایت به اون غول های کریستالی و یه مینی باس hydra میرسید تو اون سراشیبی رو با دقت بیشتری بگردید هم شوالیه رو پیدا مکنید و هم یه سپر نسبتا خوب در مورد شوالیه سیاه دارای ultra great sword هم شما قبلا احتمالا جایی رفتید که با یه گراز اهنی به عنوان مینی باس روبرو شدید که جلوترش هم به کلیسایی میرسید که زنگ اول توش قرار داشت و قبلش هم 3 تا راه بود یه سیاه چال بود که توش 3 تا موش بود یه پلکان بود که به بالای برج دیده بانی میرفت و یه در بسته هم بود که به اون ساختمانی که ازدها قرمز روش نشسته بود منتهی میشد شما از پله ها برو بالا اونجا میبینیش اما در مبارزه با این دو تا شوالیه حواست رو جمع کن این دو تا حکم مینی باس رو دارن و تو محیط های خیلی محدود باهاشون روبرو میشی و سلاح های مهلکی هم دارن دنبال خودت ببرشون به محیط های باز و اونجا باهاشون مبارزه کن سپر خوبی هم دستت کن مثلا eagle shield خوبه البته اگه داشته باشیش یه چیز دیگه هم اینکه این شوالیه ها بعد از مرگ ممکنه سلاحشون رو drop کنن ممکن هم هست drop نکن سعی کن از حلقه ای که میزان شانس drop کردن ایتم رو بالا میبره استفاده کنی و humanity هم تا جایی که میتونی از 1 تا نهایت 11 بالا ببر تا شانس drop ایتم بازم بیشتر بشه ولی وقتی خودم بازی میکردم خیلی وقتا این کار ها هم میکردم سلاح این دو تا drop نمیشد خودم حس کردم که دراپ شدن سلاح این شوالیه ها بیشتر به کلاست و اینکه همون اوایل بازی بکشیشون یا نه بستگی داره هر وقت اون اوایل بازی میرفتم سراغشون سلاحاشون دراپ میشد حتی اگه اون حلقه و humanty رو نداشتم ولی هر وقت که صبر میکردم تا قویتر بشم و سپر درست حسابی برای مبارزه باهاشون گیرم بیاد دراپ نمیشد سلاحاشون در ضمن این black knight hallbered اسلحه ی محبوب منه وخیلی ازش راضیم مخصوصا اگه اپگریدشم کنی ولی از شمشیره زیاد خوشم نمیاومد سنگین بود و کلا سلاحه کندی بود هر چند دمیج تقریبا بالایی داشت میگم از وقتی که که dark souls 2 اومده طرفدارهای شماره یکش هم زیاد شدن ها حیف که خودم دستگام سوخته و کامپیوتر درست حسابی هم حتی ندارم وگرنه میرفتم به همه نشون میدادم یگانه لرد واقعی تاریکی کیه >:) .

________

ممنون:x
راستش اول با یکی دو ضربه میکشتم ولی وقتی نزدیکش بری و بری تا آخر سمت راست یه ست زره میگیری که مقلومتش در مقابله آتیش خیلی خونه اونو بر میداری و همون طرفا وقتی خواست ضربه بزنه بسمت چپ میپری بعد چند لحظه مکث میکنه که میتونی بزنیش.
لولم 67 بود و با شمشیر black knight میزدم و در هر دفعه 909 آسیب وارد میکردم.البته چون ضرباتش رو نمیشه دفاع کرد برای افزایش آسیب بهتره سپر رو بزاری پشتت و با 2دست حمله کنی.

اون خانومه رو هم که مواد مذاب میزد و روی یه چی شبیه عنکبوت بود رو کشتم.کلا برگشتم تا رسیدم به اون قورباغه ها که طلسم میکنن و بعد الان داخل همون دری هستم که باز شد و واقعا مکدونم چیکار کنم:(

- - -ویرایش - - -

تخم کلاغها فقط اشیایی که نیاز دارند که عموما یا گرمشون میکنه یا براق هستند رو میگیرن و یه بار هم هر ایتمی رو بیشتر نمیگیرن یهنی اگه شما یه بار گل بهشون بدی و اون ها در ازاش یه ایتمی بهت بدن دیگه نمیتونی با اون گل باهاشون trade کنی .اون موجود گنده هم کلا همین جوریه و اکثر ایتم هات رو مفت ازت میخره مگر اینکه با ارزش باشن که اونا هم نمی ارزه که به اون بدید این مجود همون king seeker frampt هست که وقتی lord vessel رو به دست میاری میتونی از طریق این موجود یا dark stalker katte در جلوی در قفلی که به محل اولین اتش منتهی میشه بذاریش و با تقدیم روح لرد ها کاری کنی که دری که جلوش قرار داره رو باز کنی البته بهت بگم باید بین king seeker و dark stalker یه کدوم رو انتخاب کنی وقتی lord vessel رو به یکیشون بدی اون یکی غیب میشه dark stalker هم توی abbys قرار داره بعد از کشتن four king ظاهر میشه البته به شرطی که قبلش lord vessel رو به king seeker نداده باشی میتونی عضو covenantش بشی و یه سری اطلاعات بهت میده اون شوالیه زرد هم اگه زندش میزاشتی fire keeper firelink shrine رو میکشت و تو توی anorlondo میتونستی گیرش بندازی و بکشیش و زرهش و یه انگشتر خیلی خفن و روح fire keeper رو با کشتنش میگرفتی که با روح fire keeper میتونستی دوباره fire keeper رو زنده کنی حالا که کشتیش نمیدونم چه جوری میشه چون خودم تا حالا این کار رو نکردم .

________

ممنون
زیاد سر در نیوردم:d
ولی ترسیدم که بکشتش خواستم مثلا پیشگیری کنم:))
من ویدئو دیدم طرف میومد اون تخم مرغ(یا تخم هر موجود دیگه) 10سول میخرید و 50 میفروخت اینxطوری سول جمع میکرد.

آخرین ویرایش:
Tomb Of Giants که فکر نمیکنم هنوز بهش رسیده باشم. اگه هم رسیدم نرفتم سمتش چون اسمش واسم آشنا نیس ...

اون سراشیبی هم میگی درست قبل از اینکه از نردبون پایین بیای و به Hydra برسی منظورته دیگه ؟

سپر eagle shield هم ندارم متاسفانه! کجا میتونم گیر بیارم ؟

در مورد دراپ شدن یا نشدن هم شاید جالب باشه اولین شوالیه بازی (اگه اشتباه نکنم همون اوایل بازی تو Undead Parish بود!) باهاش رو به رو شدم. به سختی بدون Humanty و حلقه Pyromancy شکستش دادم. اون موقع لولم خیلی پایین بود و خیلی ضعیف بودم. همون اول که این شوالیه رو کشتم شمشیرش رو بهم داد. ولی بعدِ اون که لول آپ شدم و قوی تر شدم با شوالیه هایی که تو راه باهاشون رو به رو شدم ( که آخریش قبل باسِ Iron Golem بود!) موقع کشتن هیچی ازشون دراپ نشد! :| این طور که داری میگی کلا باید کلا قید این دو سلاح رو بزنم؟

در مورد Humanty هم به توضیح میدی؟ کجا ها میتونم بدستش بیارم؟ تو بازی خیلی خیلی کم پیداش میکنم. تا 1 رو به زور ارتقا میدم اونم اگه پیدا کنم که پیدا نمیکنم !!! یکی دوبار بیشتر استفاده نکردم! :| یکی دو بار دیگه هم اون اوایل پیدا کرده بودم ولی چون با بازی آشنا نشده بودم بعد اینکه مردم از دستشون دادم! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or