Dark Souls | Xbox 360

بازی درسته که pause نداره ولی من هر وقت کار دارم دکمه ی استارت رو میزنم و بعد هم quit game رو میزنم و بازی درست همونجایی که quit game رو زدم save میشه و دوباره از توی منوی بازی load game رو میزنم و از همونجا بازیم رو ادامه میدم برگشتن دشمنا هم باید باشه وگرنه بازی خیلی اسون میشه تازه هر دفعه که دشمنا رو میکشی بهت روح میدن .

اقا من به هیچ چی کار ندارم
فقط یک سوال
اونم اینکه این gaping dragon اصلا قرار هست بمیره یا نه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!! ~x(
اين كه يكي از آسونترين باسهاي بازي هست
روش لاك نكن و هميشه در حال دويدن و فرار ازش باش وقتي كه ضربه زد با بدنش و متوقف شد برو بهش ضربه بزن و بعد باز فرار كن تا تموم شه (تو سه چهار دقيقه هم كشته ميشه من تو ng+هم راحت كشتمش)

راستي اگه دمشم قبل مرگش ببري واست يه شمشير ميده كه گرون و ميشه خوب فروختش

.

دوست عزیز gaping dragon که باس راحتی هست فقط توی مبارزه باهاش باید به این نکته ها توجه کنی اولا وقتی که به سمتت charge میکنه کلا بی خیال دفاع کردن با سپر شو چون قدرتمندترین سپرها و زره ها هم نمیتونن جلوی charge هاش رو بگیرن و سرعتت هم باید بالا باشه تا بتونی از charge هاش جاخالی بدی پس توصیه میکنم یه لباس خیلی سبک هر چند با مقاومت پایین رو تنت کنی و به جای سپر هم یا یه اسلحه ی دیگه دستت کنی یعنی دو اسلحه ای باشی یا اینکه اگر دیدی سنگین شدی کلا با دست دومت نه سپر و نه اسلحه حمل کن تا سرعتت بالا باشه (شما وقتی کلید استارت رو میزنی یه گزینه کنار انتخاب اسلحه هست که عکس یه انسان روش هست اگه اون گزینه رو بزنی اطلاعات خوبی بهت میده مثل این که item discovery چنده و یا equip load چنده شما اگه equip load زیر 25% تعیین شده داشته باشی سرعتت خیلی بالاست اگه زیر 50% تعیین شده داشته باشی سرعتت کمتر میشه ولی بازم برای مبارزه با این باس خوبه ولی اگه بالاتر از 50% باشه سرعتت برای مبارزه با این باس خوب نیست با havel ring و ring of favor and protection هم equip load بالا میره که البته بعید میدونم که فعلا گرفته باشیشون موقع level up کردن هم به ازای هر endurance یک کیلو به equip load اضافه میشه اینا رو بهت میگم تا به فکر equip load باشی وگرنه تو anorlondo برای پوشیدن havel armor به مشکل برمیخوری و باید مدام انگشتر هاول به دستت باشه)دوما شما وقتی میبینی که پاهای جلویی gaping dragon بالا قرار داره و اون خودشو میخواد بکوبونه زمین سعی کن نزدیکش باشی تا وقتی خورد زمین حداقل یک ضربه و حداکثر دو ضربه بهش بزنی و بعد از سرراه charge خارج شو وقتی charge تموم شد یک الی دو ضربه هم به دمش بزن با کندن دمش هم یه اسلحه بهت میده که البته سلاح خوبی نیست ولی شما سعی کن که بگیریش خودم برای مبارزه با این باس سلاح halbreed رو برمیدارم و توی قسمت ایتم هم یه پودرهای زردی که مخصوص اضافه کردن lighting به اسلحه هست رو برمیدارم و اسلحه ام رو با اون برای مدتی دارای قدرت lighting میکنم که چون همه ی ازدها های بازی به غیر از اون ازدها ابیا که توی valley of drakes هستن در برابر lighting خیلی اسیب پذیرن. میتونی این ایتم رو از domhall of zena هم بخری دونه ای 1000 روح برای این مبارزه چهارتاش کافیه تو اون یکی دستم هم drake sword رو میگیرم البته شما اگه دیدی با برداشتن یه شمشیر دیگه سنگین میشی یا شمشیر drake sword رو نداشتی همون halbred کافیه میتونی در عوض دکمه ی y رو بزنی و halbred رو دو دستی بگیری تا دمیج بیشتری وارد کنی فقط اضافه کردن lighting به اسلحه یادت نره که کارت رو اسون تر میکنه

من کلاسَم وُریور هست
از جادو نمیتونم استفاده کنم؟
یکی هم اینکه kindle توی bonfire ها کاراییش چیه؟
این covenant ها که بهشون join میشیم جز ایتمی که بهمون میدن کاربرد دیگه ای هم دارن؟؟
بعد یکی هم اینکه فرقی در بازی وجود داره اگر بصورت human بازی کنی یا hollow ؟ ( وقتی میمیری بصورت هالُو respawn میشی )
ممنون

آخرین ویرایش:
من کلاسَم وُریور هست
از جادو نمیتونم استفاده کنم؟
یکی هم اینکه kindle توی bonfire ها کاراییش چیه؟
این covenant ها که بهشون join میشیم جز ایتمی که بهمون میدن کاربرد دیگه ای هم دارن؟؟
بعد یکی هم اینکه فرقی در بازی وجود داره اگر بصورت human بازی کنی یا hollow ؟ ( وقتی میمیری بصورت هالُو respawn میشی )
ممنون

واسه جادو :
كلاس وريور هم ميتونه استفاده كنه ولي در حد كلاساي مخصوص خودش اينتلجنس يا faith نداره (كه واسه خريد جادو اينا لازمه) و بايدم چوب دستي داشته باشي
البته اگر مثلا از جادوهاي phyromancy بخواي استفاده كني و كلاست اون نباشه بايد از فروشندش كلا بخريش و چوب دستي نميخواد

در مورد kindle :
اگه تو bonfire ها به انسان تبديل شي و يه انسانيت ديگه به kindle بدي ميتوني تعداد flusk ها تو كه اول شروع ميشه روبيشتر كني البته اينكار يه حد معيني داره و وقتي رفتي catacombsكه پايين همون قبرستون اوايل بازي هست و باسش رو كشتي ميتوني بيشتر هم افزايش بدي

در مورد covenant :
علاوه بر اينكه جادو يا شمشير يا حلقه خاصي ميدن بيشتر استفادشون تو آنلاين هست و اونجاس كه ميتوني داخل covenant ها لول بگيري.....واسه كمك به هم گروهي هات يا تهاجم به دنياي روح(پلير)ديگه و از اينكارا

در مورد human بودن :
وقتي انسان هستي اندكي نيروت بيشتر و البته ميتوني تو جنگ با باسها npc ها رو احضار كني و البته مهمتر از همه تو آنلاين همه همديگه رو بصورت روح مي بينن ولي اگه انسان باشي همه ميتونن راحت بهت حمله كنن

.

پس اونها واسه انلاینه !
ممنون
ببخشید من خیلی سوال میکنم، تازه 2 روزِ شروع کردم بازیو :"> :d
و اینکه اسلحه ها رو میشه با fire و magic و بقیه ی اون چیزا forge کرد قابلیت خاصی اضافه میکنه یا فقط دمیج رو بالا میبره؟ (یعنی مثلا دشمنی وجود داره که حتما باید با شمشیری زدش که با fire ساخته شده؟)
و اینکه چطوری میشه بدست اورد اون ایتمشو !
چون من دوتاشو نمیدونم از کجا گرفته بودم که وقتی با اهنگر ها صحبت کردم گفت که فلان چیز رو داری بده تا واست اسلحه بسازم
بعد دادم بهش و توی اون لیستش اضافه شد که برام شمشیر با magic بسازه !

پس اونها واسه انلاینه !
ممنون
ببخشید من خیلی سوال میکنم، تازه 2 روزِ شروع کردم بازیو :"> :d
و اینکه اسلحه ها رو میشه با fire و magic و بقیه ی اون چیزا forge کرد قابلیت خاصی اضافه میکنه یا فقط دمیج رو بالا میبره؟ (یعنی مثلا دشمنی وجود داره که حتما باید با شمشیری زدش که با fire ساخته شده؟)
و اینکه چطوری میشه بدست اورد اون ایتمشو !
چون من دوتاشو نمیدونم از کجا گرفته بودم که وقتی با اهنگر ها صحبت کردم گفت که فلان چیز رو داری بده تا واست اسلحه بسازم
بعد دادم بهش و توی اون لیستش اضافه شد که برام شمشیر با magic بسازه !

نبودم جوابت دير شد شرمنده....

واسه اينكار(اضافه كردن آتش و ...) بايد ember داشته باشي كه تو نقاط خاصي از بازي هستند و قابل خريد نيستن....هر آهنگر هم ember خاصي رو قبول مي كنه و واسش اسلحه مي سازه.....

اضافه كردن اين قابليتا مهمه....مثلا اگه اسلحه تو divine نباشه اسكلتا تو مرحله catacombs كشته نميشن كه ember اش رو بايد بعد كشتن باس پروانه تو اون جنگل پيدا كني و بدي اون آهنگر پير.....
Lighting و fire اينا هم بعضي موجودات بهشون ضعف دارن و ميشه با داشتن سلاحي با اين قابليت راحتتر كشتشوت(البته اگه يه اسلحه قوي داشته باشي اينكارا خيلي مهم نيس.....ليست اسلحه هاي مهم و قوي بازي رو هم خواستي مينويسم تا راحت پيداشون كني)

+

راستي چون گفتي تازه شروع كردم چند تا نكته :

تيركمون قوي داشته باش خيلي از باسا رو ميشه باهاش راحت كشت
Havel ring رو هرچه زورتر بدست بيار(با كشتن اون شواليه سفيد تو زير زمين undead burg و قبل ملاقات با غول اول)بهتري راه كشتنش هم اينه كه ببرش تا خرجي ساختمون كه اون نتونه بيرون بياد و با تيركمون يا سلاح بكشش)اين حلقه دقيقا ظرفيت وسايلتو 50 درصد ميبره بالا كه حياتيه
بازي پر از باسها و مراحل مخفي هست پس بهتر سريعا بعد به صدا درآوردن زنگ بري اون قلعه و بعد anorlondo و باسشو بكشي تا بتوني قابليت تلپورت بين bonfire ها رو بگيري تا حمال راه نشي و بعد بري سراغ فرعيجات
خيلي از فروشنده ها يا باسها يا درها مخفي هستند و حتما حين بازي يا بپرس يا ويكيشو بخوون(چون يهو ديدي چند تا مرحله و چند تا فروشنده رو نديدي و مثه من تو بار اولم بازي برات بيخودي سخت شد)

موفق باشي

.

آخرین ویرایش:
روز اول با کراحت و بی میلی استارت زدم بازیو
چون خیلی تعریف سختی بازی از جنبه های مختلف رو شنیده بودم !
و با اینکه ذهنم کاملا اماده بود که چه بازی جلومه، بازم یه جاهایی از شدت سختی و پیچیدی و تاریک بودن ماجراهای بازی و سردرگمی در محیط ها و لوکیشن های وسیع بازی بدون هیچ گونه راهنما و دستور العملی واقعا سورپرایز میشدم (میشم) :d
حس افسردگی ادم رو تحریک میکنه بازی و وقتی میبینی چقدر داخل بازی بی دفاع و ضعیف هستی ناراحت میشی :d (تمام بازیا کاراکترت کاملا بر محیط برتری داره و حس سوپر هیرو داری) ولی این حس رو که این بازی بهم داد تا حالا تجربه نکرده بودم !
ولی الان واقعا دارم لذت میبرم از بازی و قدم زدن توی محیطش
قهرمان واقعی بودن رو توی این بازی فهمیدم به کی میگن، وقتی با هزار بدبختی و سختی تونستم باس روبروم رو بکشم !!
حس هیرو بودنی که این کاراکتر بدبختم (اسمشو گذاشتم pencil =))) بهم داد خداییش اسنیکِ متال گیر نداد :|
بگذریم از این حرفا، چون همه خودشون میدونن
------------------------------------------------
اقا به تازگی وارد anor londo شدم ! و اینکه گیر کردم
محیط خیلی پیچیده نیست، ولی ظاهرا من یه کاریو نمیکنم !
اول اینکه در اون محدوده ی اولین bonfire مرحله یک درب بزرگ هست که میگه: sealed by power of the great lord یا همچین چیزایی، که میدونم قطعا هدفم باز کردن این دربِ
حالا
یک تابلوی نقاسی بزگ هست که قابلیت examine داره، ولی یه چیزی کم دارم
و یکی هم اینکه 4 تا دستگیره (از این اهرم هایی که توی زمینه و میشه تکونش داد، مثل دستگیره ی call ـه اسانسور ها) توی اون بخش وسطی anor londo جاهای مختلف پخش شدن که بازم بهشون دست میزنم مینویسه فعلا قابل استفاده نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید
چون واقعا دیگه نمیدونم هدفم الان چیه، زیر و رو کردم این anor londo رو

اقا به تازگی وارد anor londo شدم ! و اینکه گیر کردم
محیط خیلی پیچیده نیست، ولی ظاهرا من یه کاریو نمیکنم !
اول اینکه در اون محدوده ی اولین bonfire مرحله یک درب بزرگ هست که میگه: sealed by power of the great lord یا همچین چیزایی، که میدونم قطعا هدفم باز کردن این دربِ
حالا
یک تابلوی نقاسی بزگ هست که قابلیت examine داره، ولی یه چیزی کم دارم
و یکی هم اینکه 4 تا دستگیره (از این اهرم هایی که توی زمینه و میشه تکونش داد، مثل دستگیره ی call ـه اسانسور ها) توی اون بخش وسطی anor londo جاهای مختلف پخش شدن که بازم بهشون دست میزنم مینویسه فعلا قابل استفاده نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید
چون واقعا دیگه نمیدونم هدفم الان چیه، زیر و رو کردم این anor londo رو

تو anor londo چهار تا bonfire هست.....اولي كه ابتداي ورودت هست و بين محوطه اون ٦ تا شواليه بزرگ هست و پله ها ميره پايين و يه نفر هم تكيه داده به ديوار

دومين bonfire مخفي هست (پايينترين طبقه وقتي داري اون هندل گردو ميچرخوني) كه يه خداي مخفي هم توش هست و اگه با خدا فايت كني bonfire اول غيرفعال ميشه(چون keeper شعله اول از مريدان اين خدا بوده)

سومي و چهارمي هم كه ميرسي بهش در ادامه

+

ميتوني وارد اون تابلو بشي(وارد دنياش) ولي بايد اون عروسكي كه اول بازي از تو سلولت برداشتي رو استفاده كني
(وقتي تو نقاشي هستي تا اتمام مرحلش نميتوني بياي بيرون)

+

مسيرت همون هندل بزرگ و گرد ديگه...ميچرخوني تا مسير مستقيم باز شه و ادامه بدي(پايينترين طبقش هم كه مخفي هست و تو بالا گفتم)

.

آخرین ویرایش:
بايد توي dlc يعني توي olacile باشه دوست عزيز بخاطر اين كه من تازه نسخه ي prepare to die رو خريدم و هنوز وارد olacile نشدم و با باس هاي اونجا مبارزه نكردم نميتونم بيشتر از اين بهت كمك كنم ولي شما باز اكه سؤالي داشتي بيا ببرس اكه بدونم كمكت ميكنم.

سلام.کسی میدونه رویال وود کجاست؟

اينو قبلا گذاشته بودم راه ورود به دي ال سي بازي هست:

براي اينكه وارد dlc بازي بشي يعني مكان هاي sanctury garden ,Oolacile sanctury ,royal woods
,Oolacile town ship, chasm of the abyss,battle of stoicism
در درجه اول بايد lord vessel رو گرفته باشي و در fire link altar كار گذاشته باشي تا راهي كه به سمت the dukes archiver منتهي ميشه يعني هاله طلايي رنگي كه با قدرت great lord بسته شده باز بشه.
خوب حالا بعد از كار گذاشتن lord vessel به undead parish وارپ كن و بعد وارد dark root garden شو وسپس وارد dark root basin شو و راه خودتو به سمت پايين تپه ادامه بده تا hydra آن مار 7 سر رو از دور ببيني
اگه RUSTED IRON RING رو از UNDEAD ASYLUM از مسير در قفل شده و از روي پله ها برداشتي ديگه موقع حركت در مناطق POOR FOOTING مثل آب و مرداب و كف قيري SENS FORTRESS سرعتت كم نميشه وميتوني با سرعت استاندارد در اين مناطق حركت كني. در درياچه اين حلقه رو استفاده كن تا موقع مبارزه راحتت تر مار7 سر رو بكشي كه كشتنش خيلي ساده هست فقط مواظب باش تو درياچه نيفتي وغرق نشي.
اگه HYDRA رو كشتي كه بايد بري توي غار واقع در پشت درياچه تا برسي به انتهاي غار بعد بايد غول كريستالي طلايي رو نابود كني تا dusk of Oolacile رو آزاد كني زني با گيسوآني بافته شبيه سزارهاي رومي با چندين پر در داخل موهاش.
بعد از آزاد كردن dusk of Oolacile ميتوني در سمت راست درياچه summon اين شخصيت رو پيدا كني و احضارش كني و ازش miracle بخري.بعد از انجام اين كارها وارد قسمت ورودي the duks archives بشو وسربازان كريستالي رو نابود كن و از آسانسور برو بالا بعدش كمي جلوتر يك غول كريستاليه iron golem آبي رنگ سمت راست ايستاده نابودش كن و بعد از كشتنش آيتم BROKEN PENDANT رو كه دراپ ميشه بردار اين آيتم جادويي حكم يك كليد رو داره تا اجازه ورود به SANCTURY GARDEN رو دريافت كني بعد از گرفتن اين آيتم به DARL ROOT BASIN برگرد وبه انتهاي غار پشت درياچه برو همون جايي كه غول كريستالي طلايي رنگ رو نابود كردي وقتي به انتها برسي يه پرتال تاريك در اين قسمت وجود داره روش EXAMINE كن تا دستي از دل تاريكي دربياد تا ببرت به عمق زمين يعني SANCTURY GARDEN.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or