Dark Souls | Xbox 360

مگه Hollow همون Human نیست؟
نه كاملا برعكس هم ديگه هستن hollow يعني پوچ , بي حقيقت , تهي و بدون وجود, در مقابل هيومنيتي به يك مرده جاودانه undead حقيقت و وجود ميبخشه و undead رو بصورت انسان و بشر در مياره.
يه مثال ميزنم شخصي كه در اول بازي در undead asylum هست و قبل از مرگش به ما estus flask رو ميده قبل از مرگش بصورت انسان هست ولي بعد از مرگش بصورت hollow در مياد و دفعه دوم كه به تيمارستان برميگرديم بعد از رسپاون شدنش در حالت hollow هست وبهمون حمله ميكنه.
تمام انسان هايي كه در سرزمين لردن حضور دارن بصورت undead هستن.

آخرین ویرایش:
نه كاملا برعكس هم ديگه هستن hollow يعني پوچ , بي حقيقت , تهي و بدون وجود, در مقابل هيومنيتي به يك مرده جاودانه undead حقيقت و وجود ميبخشه و undead رو بصورت انسان و بشر در مياره.
يه مثال ميزنم شخصي كه در اول بازي در undead asylum هست و قبل از مرگش به ما estus flask رو ميده قبل از مرگش بصورت انسان هست ولي بعد از مرگش بصورت يك undead جاودانه در مياد و دفعه دوم كه به تيمارستان برميگرديم بعد از رسپاون شدنش در حالت hollow هست وبهمون حمله ميكنه.

تو این بازی اگر HOLLOW میشی دیگه عقل نداری به همه حمله میکنی
پس چرا ما اینطوری نشدیم؟

من عضو covenant اون عنکبوته شدم و بالای 100 تا humanity بهش دادم و به rank 3 رسیدم ولی دری برام باز نشد تا بتونم knight of sunlight رو نجات بدم مشکل از کجاست اگرم حالا به هر دلیلی اون درو باز نکرد میتونم این عنکبوته رو بکشم چون حسابی عصبانیم کرده)x؟
دقیقا قبل از غول دوم Demons Ruin یه مسیر هست که به سمت راست میره ، آخر اون مسیر یه در بزرگ هست که اگه رنک 3 باشی اون در باز میشه و اگه نباشی، نمی تونی بازش کنی.
دقت کن که قبل از اینکه وارد Lost Izalith بشی همه ی اون موجودات کوچیک روی زمین رو بکشی ...

تو این بازی اگر HOLLOW میشی دیگه عقل نداری به همه حمله میکنی
پس چرا ما اینطوری نشدیم؟
چون ما choosen undead هستيم و حسابمون از بقيه مردگان جدا هست.:d

من عضو covenant اون عنکبوته شدم و بالای 100 تا humanity بهش دادم و به rank 3 رسیدم ولی دری برام باز نشد تا بتونم knight of sunlight رو نجات بدم مشکل از کجاست اگرم حالا به هر دلیلی اون درو باز نکرد میتونم این عنکبوته رو بکشم چون حسابی عصبانیم کرده)x؟
اگه دفعه اولت باشه فكر كنم 30 تا هيومنيتي بدي ميرسي به رنك 2 و جادويه پايرومنسي chaos storm رو دريافت ميكني هر دفعه كه در بازي در ازاي دادن هيومنيتي ها اين جادور رو گرفتي بدون كه اين راه مخفي از پشت باز شده.در واقع برسي به رنك 2 اين راه باز ميشه.
در دفعه هايه بعدي بايد هيومنيتي بيشتري بدي تا برسي به رنك2.
منبع هيومنيتي هم قسمت آخر dlc بازي يعني chasm of the abyss هست انگشتر discovery itemرو در دستت كن ومقدار 11 تا هيومنيتي رو استفاده كن ونگهدار تا discover item ات به حداكثر برسه وبعدش در اين قسمتي كه گفتم spirits humanity ها رو نابود كن تا ده ها هيومنيتي بدست بياري.

دقیقا قبل از غول دوم Demons Ruin یه مسیر هست که به سمت راست میره ، آخر اون مسیر یه در بزرگ هست که اگه رنک 3 باشی اون در باز میشه و اگه نباشی، نمی تونی بازش کنی.
دقت کن که قبل از اینکه وارد Lost Izalith بشی همه ی اون موجودات کوچیک روی زمین رو بکشی ...
دلیل خاصی داره کشتن اون موجودات؟

بله، اگه داستان شوالیه (که دنبال پسرش بود) رو دنبال کردین برای اینکه زنده بمونه باید قبلش اون موجودات رو بکشین، اگه شوالیه زنده بمونه برای غول آخر می تونه به کمکتون بیاد .

بله knight solaire of astora به دنبال روشنايي خورشيد (در واقع نمادي از حقيقت) بود ولي در آخر در lost izalith با يك روشنايي دروغين به نام sun light maggot برخورد كرد و اين شي رو روي سرش گذاشت تا بتونه روشنايي خورشيد رو ببينه ولي در آخر به هدفش نرسيد و در تسخير اين موجودات chaos bugs در اومد.
بعد از نابود كردن اين موجودات شواليه نجات پيدا ميكنه واين جملات رو ميگه: پس از اين همه جستجو نتونستم تو رو پيدا كنم يعني همه تلاش من بي فايده بود!!! my dear,my dear dear sun.!!!
اين جملات رو هم در اولين ملاقات با undead انتخاب شده ميگه:

• "I am Solaire of Astora, an adherent to the Lord of Sunlight.
  • Now that I am Undead, I have come to this great land, the birthplace of Lord Gwyn, to seek my very own sun!"
    • —Solaire of Astora, upon first meeting the chosen undead.

آخرین ویرایش:
جناب dark souls میشه در رابطه با همین solaire of astora کمکم کنید من اون درو باز کردم و 8 تا از اون موجودات رو کشتم (تو راهنما نوشته 9 تا از اون موجودات رو باید بکشید و ایتم sunlight magot رو بردارید ولی من چند دفعه که رفتم فقط 8 تا از اون موجودات رو تونستم ببینم تا بکشم و ایتم sunlight magot رو هم نگرفتم هر دفعه که از bonefire استفاده میکردم هم اون موجودات دوباره زنده میشدن) برای همین از راه همون در وارد اون پله و lost izalith شدم الان bed of chaos رو کشتم وقتی از طریق پل از lost izalith وارد اون مکان میشم میبینم solaire of astora اون جا نشسته و سالمه و اون موجودات هم کنارش هستن و همین جمله یit was a lie? oh my dear my dear dear sun رو میگه الان یعنی که دیگه تبدیل به hollow نمیشه؟ راستی پسر solare of astora کیه ؟باس بازی seath the scales چجور باسیه و برای کشتنش از چه سلاحی استفاده کنم (شمشیر qulana و halbred اتش زا و شمشیر artorias و تقریبا همه ی جادو ها و pyromancy ها رو دارم ) و ایا قطع کردن دمش اسونه و ارزش سلاحی که بهت میده رو داره و میشه عواقب انتخاب پایان بازیرو اگه میدونید بهم بگید که با هر کدوم از پایان ها چه اتفاقی می افته مثلا اگه dark lord بشیم این undead و hollow شدن انسان ها تموم میشه یا نه ؟در ضمن بابت معرفی کلاس sorcesory هم ممنونم ازتون هر کی بازیو با این کلاس نره کلاه رفته سرش تونستم orenstin و smogh رو همون بار اول بکشم با جادو هاش

آقا من چندین ماهه میخوام این بازی رو شروع کنم ولی به دو دلیلی هی عقب میندازم، یکی اینکه میترسم خیلی سخت تر از اونی باشه که فکر میکنم و دوم اینکه وسواس دارم بهترین راه رو برم و اینا و میدونم بازی پر راه های مختله و میترسم یه انتخابی بکنم تو آیتم ها و مسیر ها که بازی رو نشه مثلا دیگه ادامه داد. یه guide هم خوندم Pyromance رو پیشنهاد داده بود ...

بله، اگه داستان شوالیه (که دنبال پسرش بود) رو دنبال کردین برای اینکه زنده بمونه باید قبلش اون موجودات رو بکشین، اگه شوالیه زنده بمونه برای غول آخر می تونه به کمکتون بیاد .

بله knight solaire of astora به دنبال روشنايي خورشيد (در واقع نمادي از حقيقت) بود ولي در آخر در lost izalith با يك روشنايي دروغين به نام sun light maggot برخورد كرد و اين شي رو روي سرش گذاشت تا بتونه روشنايي خورشيد رو ببينه ولي در آخر به هدفش نرسيد و در تسخير اين موجودات chaos bugs در اومد.
بعد از نابود كردن اين موجودات شواليه نجات پيدا ميكنه واين جملات رو ميگه: پس از اين همه جستجو نتونستم تو رو پيدا كنم يعني همه تلاش من بي فايده بود!!! my dear,my dear dear sun.!!!
اين جملات رو هم در اولين ملاقات با undead انتخاب شده ميگه:

• "I am Solaire of Astora, an adherent to the Lord of Sunlight.
  • Now that I am Undead, I have come to this great land, the birthplace of Lord Gwyn, to seek my very own sun!"
    • —Solaire of Astora, upon first meeting the chosen undead.
من این طرف رو اخرین بار تو blight town دیدمش و چندتا از این گیاه سم دفع کن:d خواست !
بعد از اون کجا میومد؟

خدا خیرت بده رضا جان، دیگه واقعا خسته شدم از بس همه چیزو اینجا تکرار کردم، دمت گرم لااقل الآن شریکی خسته میشیم :d

باس بازی seath the scales چجور باسیه و برای کشتنش از چه سلاحی استفاده کنم (شمشیر qulana و halbred اتش زا و شمشیر artorias و تقریبا همه ی جادو ها و pyromancy ها رو دارم ) و ایا قطع کردن دمش اسونه و ارزش سلاحی که بهت میده رو داره و میشه عواقب انتخاب پایان بازیرو اگه میدونید بهم بگید که با هر کدوم از پایان ها چه اتفاقی می افته مثلا اگه dark lord بشیم این undead و hollow شدن انسان ها تموم میشه یا نه ؟در ضمن بابت معرفی کلاس sorcesory هم ممنونم ازتون هر کی بازیو با این کلاس نره کلاه رفته سرش تونستم orenstin و smogh رو همون بار اول بکشم با جادو هاش

آقا این باس رو اگه راه بیفتی دنبال یکی از دم های کناریش راحت بدون حتی یک ضربه خوردن می تونی بکشیش. اگه شمشیرشو می خوای (که یه شمشیر خیلی خوب هست و قدرت دو دستش خارق العادست) باید انتهای دم وسطش رو بزنی .

من این طرف رو اخرین بار تو blight town دیدمش و چندتا از این گیاه سم دفع کن:d خواست !
بعد از اون کجا میومد؟

برادر اشتباه نگرفتی اینا رو با هم !!!؟
اونی که توی Blighttown گیاه ضد سم می خواد اون یاروئه که اولین بار جلوی در Sen's Fortress نشسته، ما داریم الآن در باره ی اونی بحث می کنیم که بعد از Taurus deamon بهت اون سنگ رو میده ...

جناب dark souls میشه در رابطه با همین solaire of astora کمکم کنید من اون درو باز کردم و 8 تا از اون موجودات رو کشتم (تو راهنما نوشته 9 تا از اون موجودات رو باید بکشید و ایتم sunlight magot رو بردارید ولی من چند دفعه که رفتم فقط 8 تا از اون موجودات رو تونستم ببینم تا بکشم و ایتم sunlight magot رو هم نگرفتم هر دفعه که از bonefire استفاده میکردم هم اون موجودات دوباره زنده میشدن) برای همین از راه همون در وارد اون پله و lost izalith شدم الان bed of chaos رو کشتم وقتی از طریق پل از lost izalith وارد اون مکان میشم میبینم solaire of astora اون جا نشسته و سالمه و اون موجودات هم کنارش هستن و همین جمله یit was a lie? oh my dear my dear dear sun رو میگه الان یعنی که دیگه تبدیل به hollow نمیشه؟ راستی پسر solare of astora کیه ؟باس بازی seath the scales چجور باسیه و برای کشتنش از چه سلاحی استفاده کنم (شمشیر qulana و halbred اتش زا و شمشیر artorias و تقریبا همه ی جادو ها و pyromancy ها رو دارم ) و ایا قطع کردن دمش اسونه و ارزش سلاحی که بهت میده رو داره و میشه عواقب انتخاب پایان بازیرو اگه میدونید بهم بگید که با هر کدوم از پایان ها چه اتفاقی می افته مثلا اگه dark lord بشیم این undead و hollow شدن انسان ها تموم میشه یا نه ؟در ضمن بابت معرفی کلاس sorcesory هم ممنونم ازتون هر کی بازیو با این کلاس نره کلاه رفته سرش تونستم orenstin و smogh رو همون بار اول بکشم با جادو هاش

همون دفعه اول كه از راه مخفي demon ruins وارد lost izalith ميشي بايد همه chaos bugs هارو نابود كني حتي اگه يه دونه از اينها زنده بمونه باعث ميشه كه شواليه خورشيد نجات پيدا نكنه پس دفعه اول همه رو نابود كن بعد كه از بين رفتن شواليه اونجا نشسته و خيلي آشفته هست چون در غايت به هدفش نرسيد ولي همين كه ديدي اونجا نشسته بدون كه نجات پيدا كرده و ديگه لازم نيست chaos bugs هايي رو كه رسپاون ميشن نابود كني وميتوني اين شواليه knight solaire of astora رو براي باس آخر بازي يعني لرد گواين احضار كني.
يه نكته مهمي كه درباره زنده موندن اين شخصيت وجود داره اينه كه اگه از راه خود lost izalith يعني قسمت آتشفشاني وارد معابد باستاني بشي اين شواليه نجات پيدا نميكنه.
يه نكته ديگه اي هم كه وجود داره برخلاف تمام كاراكترهايه بازي كه در پايان hollow ميشن اين شخصيت هيچوقت hollow نميشه بلكه در پايان هم اگه نجات پيدا نكنه تحت تسخير chaos bugs ها درمياد و يكي از اين موجودات روي سرش قرار ميگيره وحتي در اون لحظه و در زمان حمله به ما صحبت ميكنه وبه طرز دردناكي ميميره.
اين شخصيت يكي از محبوبترين شخصيت هايه داخل دارك سولز هست و روحيه اي بي نظير و بسيار نزديك به لرد گواين داره چون عضو بي نظير گروه warrior of sunlight هست.
تا جايي كه من اطلاع دارم اين شواليه پسري نداشته و نداره و تو خودبازي و سايت ويكي هم من همچين مقوله اي نديدم.

در مور باس سيف, در برابر جادو يه sorcery و جادويه تاريك و همچنين lighting ضعيفه دمشم كه دوست عزيزمون علي رضا جان گفتن چطوري قطع ميشه فقط براي قطع كردن دمش از يه سلاح با قدرت فيزيكي بالا مثل دندون اژده ها dragon tooth يا black night great sword استفاده كن.

در مورد پايان هايه بازي ما اگه dark lord بشيم نه اين طلسم شكسته نميشه چون در بازي كنوني ما در بدو ورود به عصر تاريكي age of dark به سر ميبريم چون آتشي كه ناجي انسان ها بود خاموش شده هست و در اين زمان هست كه دارك لرد متولد ميشود اما با اين حال هنوز اثراتي از عصر آتش age of fire باقي مانده كه اگه ما هم همانند لرد گواين خودمونو با وصل شدن به نخستين آتش قرباني كنيم اين عصر آتش ادامه پيدا ميكنه و تازماني اين طلسم از بين ميره ولي اگه ما پادشاه تاريكي بشيم نقطه عطفي بين عصر آتش و تاريكي به حساب مياد وبدين ترتيب طبق گفته هاي كاف dark stalker kaath عصر تاريكي age of dark شروع ميشود و پايان اصلي بازي اين هست كه ما پادشاه تاريكي و دشمن فطري لرد گواين باشيم.
خدا خیرت بده رضا جان، دیگه واقعا خسته شدم از بس همه چیزو اینجا تکرار کردم، دمت گرم لااقل الآن شریکی خسته میشیم :d
مرسي قربانت علي رضا جان وظيفه هست شما هم بابت زحماتي كه در اين مدت كشيديد خسته نباشيد.:d

يه نكته جالب در مورد لرد گواين وجود داره اينه كه باس آخر بازي كه ما باهاش ميجنگيم لرد گواين hollow شده هست و لرد گوايني كه ما ميشناسيم نيست چون اون لردي كه ما ميشناسيم ودر بازي بصورت يك اسطوره درآمده حداقل هزار سال قبل از وقايع بازي خودش رو توسط وصل شدن به نخستين آتش قرباني كرده و مرده.
Img0080.jpg

یچه ها اگه old witch ring دستتون باشه, daughter of chaos شما رو با خواهرش اشتباه میگیره و کلی هم تحویلتون میگیره...
اینو هم کشفیدم :d که اگه با همون حلقه عضو گروهش بشی: با 18تا humanity ناقابل رنک2 رو بهتون میده وبا همون رنک هم shortcut باز میشه!!! امتحان کنید حالشو ببرید . . .

برادر اشتباه نگرفتی اینا رو با هم !!!؟
اونی که توی Blighttown گیاه ضد سم می خواد اون یاروئه که اولین بار جلوی در Sen's Fortress نشسته، ما داریم الآن در باره ی اونی بحث می کنیم که بعد از Taurus deamon بهت اون سنگ رو میده ...

فکر کنم اشتباه گرفتم!:d
اصلا داشتان این شوالیه رو دنبال نکردم !کلا به درد اینکه بازی رو کامل کنم نمیخورم !هر دفعه یه چیزیش رو کم رفتم:(
فکر کنم برای ادامه داستان این طرف اول باید red dragon رو نابود کنی!؟چون کل بازی همش همونجای اول وایستاده بود!(چون من red dragon رو بار 2وم نکشته بودم)درسته؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or