SPY x KIller
کاربر سایت
اقا تو shaded words این زنیکه عقربه نمیمیره!!! انقدر رفتم که قلقش دستم بیاد ولی اصلا قلق نداره
نمی دونم چه کنم؟
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
اقا تو shaded words این زنیکه عقربه نمیمیره!!! انقدر رفتم که قلقش دستم بیاد ولی اصلا قلق ندارهنمی دونم چه کنم؟
اقا تو shaded words این زنیکه عقربه نمیمیره!!! انقدر رفتم که قلقش دستم بیاد ولی اصلا قلق ندارهنمی دونم چه کنم؟
ضربات زنه قابل دفاعه، فقط وقتی خواست با دمش بزنه بایست جاخالی بدی ... بهترین زمان برای دمیج دادن بهش همون زمانه که نیشش رو زده و خورده به زمین ... اونجاها به نیشش دمیج بده قطع میشه ... وقتی جادو میزد هم من فقط میدویدم و میپریدم ... یه خوبی دیگهای هم که داره اینه که از بونفایر سریع میتونی بدونه اینکه با دشمنای بین راه بجنگی، بری سراغش و باز امتحان کنی ...اقا تو shaded words این زنیکه عقربه نمیمیره!!! انقدر رفتم که قلقش دستم بیاد ولی اصلا قلق ندارهنمی دونم چه کنم؟
میتونی یه نفر رو هم سامون کنی اونجا یه عقرب دیگه هست که نیم تنش مرد یه انگشتر از اون گربه تو ماجولا بخر که صدا حیوانات رو بشنوی اون رو دستت کن باهاش صحبت کن بعد برو واسه باس دم در با میتونی احظارش کنی و بهترین راه بنظرم اینکه با جادو بزنیش.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
امروز بلاخره بازی رو 1000 کردم بسی حال داد واقعا:d
اقا یکی به من بگه از جادو چطور باید استفاده کنم 40 ساعت بازی کردم ولی هنوز نفهمیدیم. Knight هستم.
- - -ویرایش - - -
اقا چطوری میشه از جادو استفاده کرد؟ توضیج کامل بدید.
- - -ویرایش - - -
اقا چطوری میشه از جادو استفاده کرد؟ توضیج کامل بدید.
INT و FTH رو باید آپگرید کنی و حداقل هر کدومشو برسونی بالا 15 ، در ضمن ATN رو هم باید آپگرید کنی تا Slot جادو باز بشه
به نظر من که نمیصرفه این قدر سولز بدی تا این رو آپگرید کنی ، END و VIT رو آپگرید کنی بهتره
آقا من فکر می کردم Vendrick باس آخر بازی هست اما مثل اینکه Optional هست. آدرس میدین برم سراغش؟ :d
کلاس منم Knight هستش..که فوقالعادس! بنظرم بهترین کلاس همینه!
خب منم در حال بالا بردن Faith هستم..اما خب این lighting که میگی گرفتی چی هست کلا؟
توضیح بده دقیقا!
بازی به یکش میرسه
مثل باس anor londo داره که دهن اسفالت کنه
من که سیو هام پکید از اول شروع کردم !! این بار چقدر آسونه !
یه راهنماییی بکنم به کسایی که شاید ندونن ؛ توی بازی هر چندبازی که بمیرین حتی 1 soul یا Humanity هم از دست ندین ؛ کافیه همیشه یکی از حلقه های Ring of protection رو توی دست داشته باشین ؛ همون اوایل بازی یکیش رو بدست میارین ، خاصیتش اینه که وقتی کشته شدین ، هیچ روحی از دست نمیدین و Hollow هم نمیشین اما حلقه میشکنه پس راحت میرین پیش آهنگر توی ماجولا و با قیمت 3000 روح حلقه رو درست میکنین ، توی باس فایت هایی که زیاد کشته میشین این حلقه عالیه !! من تا الان که نصف بازی رو رفتم فقط یه دونه Human effigy استفاده کردم . . .
اون تابوت جنسیت رو تقیر میده میری مرد میشی میری زن میشی (البته زامبی میشی)اوائل بازی. اونجا که گیمپلی آموزش داده میشه. یجا اون پایین هست کنار دریاچه 2تا از این گندهبکا هست. یه تابوت هم کنار دریاچه هست. میرم توی تابوت، لودینگ میاد. ولی هیچ اتفاقی نمیفته! فقط بعد از لودینگ از توی تابوت میاد بیرون. این تابوته به چه دردی میخوره؟