SPY x KIller
کاربر سایت
با افتخار رفتم ولی بدون انگشتر!!!!!حالا من الان یه جا گیر کردم باید موش بزنم بابا دهنم سر این موش سرویس شد خودش سخت نیست این توله سگای دور ورش سختن این موش رو میزنی اون میاد خسته شدم به قران
با افتخار رفتم ولی بدون انگشتر!!!!!حالا من الان یه جا گیر کردم باید موش بزنم بابا دهنم سر این موش سرویس شد خودش سخت نیست این توله سگای دور ورش سختن این موش رو میزنی اون میاد خسته شدم به قران
به چی میگی آسون هنوز رد نکردم ای بابا من کی میرسم به aceint drogon ؟؟؟ بابا این موش های حرومی با اون رییس میمونشون نمیزارن که رییس خیلی اسونه از last giant و droon rider هم آسون تره ولی این توله سگاش نمی زارن که!!!!! دهنم صاف شد راه دیگه ای نداره؟؟من نتم حالا حالا قطع وگرنه دوستامو somon میکردم بازی رو یه هفته پیش تموم میکرد
اصلا طونل مجولا رو هم نرم؟؟؟چون به جز اون موش یه جایه دیگه پایین تر از این موشا هست (تو طونل یا همون چاه ) اونجا نرم کلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این موش ها باس اختیاری ولشون کن اصلا نزنیش هم مشکلی پیش نمیاد.
اصلا طونل مجولا رو هم نرم؟؟؟چون به جز اون موش یه جایه دیگه پایین تر از این موشا هست (تو طونل یا همون چاه ) اونجا نرم کلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینthe lost sinner
جه قدر عوضی است دهنه منو صاف کرد قلقش چیه؟؟؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعد دوستمم یه جا گیر کرده پادشا ه vengice نمیدونم یه چیزی تو این مایه ها اونم گیر کرده
باید تحمل کنی دیگه :dتو چرا انقدر توی این بازی گیر می کنی ؟ :d
اون تونل رو که باید تا آخرش بری، برو تا برسی به کفش، از جادوی FALL Control استفاده کن .
اون Lost sinner رو قبل از اینکه بری باهاش بجنگی برو دو تا آتش سمت راست و چپش رو روشن کن .
Vanderick هم جزو غول های سخت بازیه باید قبلش 5 تا Giant soul رو بگیری تا زدنش آسون تر بشه.
سلام دوستان من
من کلسم swordman هست و همین الآن رسیدم majula
الان باید کجا برم؟
- - -ویرایش - - -
ظرفیت جون من تقریبن نصف شده باید چیکار کنم تا درست بشه؟
کجا باید خویشتن را اپگرید کنم؟
human effigy به چه دردی میخوره؟
- - -ویرایش - - -
کسی نیست که بهم کمک کنه؟
راست؟چند تا راه داری ولی فعلا را سمت راستت رو برو.
از human effigy استفاده کن تا ظرفیت جونت دوباره پر بشه.
برو پیشه همون زنه که کنار بنفایر تو ماجولا هستش واست اپگرید میکنه.
برو طرف Forest of fallen giant . . .راست؟
راست از کدوم طرف؟!
طرف forest of fallen giants یا اون راهیکه سمت چپه اون covenantـه؟
راست؟
راست از کدوم طرف؟!
طرف forest of fallen giants یا اون راهیکه سمت چپه اون covenantـه؟
راستی برای نسخه 360 ش پچ نیومده ؟ اگه اومده چطور میشه بگیریمش ؟