Dark Souls II | Xbox 360

توی قسمت Forest of Giants موندم راهنمایی کنین ؛ من هم The last giant رو کشتم و هم اون یارو که عقاب سواری میکرد :d منظورم Pursuer هست ، یعنی دوتا باس این منطقه رو کشتم ، اما هنوز توی اون اتاقی که چهار تا Ballista داره و روی دیوار یه مجسمه صورت هست درش قفله (یه کلید سنگی گذاشتم دهن مجسمه دوتا صندوق بهم داد) و همینطور توی راهرویی که برای مبارزه با the last giant هم میری یه در هست که اونم قفله هنوز و همینطور اون پایین که دوتا Flame Lizard هستن هم نمیتونم برم ! حالا چیکار کنم ، اینجا ها رو فعلا اصلا نمیتونم برم و باید برم به منطقه بعدی بازی یا راه خاصی داره ؟

توی قسمت Forest of Giants موندم راهنمایی کنین ؛ من هم The last giant رو کشتم و هم اون یارو که عقاب سواری میکرد :d منظورم Pursuer هست ، یعنی دوتا باس این منطقه رو کشتم ، اما هنوز توی اون اتاقی که چهار تا Ballista داره و روی دیوار یه مجسمه صورت هست درش قفله (یه کلید سنگی گذاشتم دهن مجسمه دوتا صندوق بهم داد) و همینطور توی راهرویی که برای مبارزه با the last giant هم میری یه در هست که اونم قفله هنوز و همینطور اون پایین که دوتا Flame Lizard هستن هم نمیتونم برم ! حالا چیکار کنم ، اینجا ها رو فعلا اصلا نمیتونم برم و باید برم به منطقه بعدی بازی یا راه خاصی داره ؟
الان چند تا راه هست که میتونی بری یکی وقتی اون باس که عقاب میندازش رو کشتی یه کم بری جلو تر یه آشیانه پرنده روشه که میری A رو میزنی مبرت یه مکانه دیگه یا برگردی ماجولا و اون یکی راه ها رو بری فرقی هم نداره همه رو باید بری. اون در هم قبل از رسیدن به باس و قفل با کشتن باس آخره بازی یه کلید به دست میاری که میتونی بازش کنی.

میخوام تازه بازی رو شروع کنم کدوم کلاس بهتره میشه توضیحاتی در مورد هر کلاس بدید ممنون

توضیحش طول می کشه چون هر کدومشو باید قابلیت هاشو ذکر کنی :d

انتخواب class سلیقه ایه

اگه بیشتر از sword یا axe یا ... استفاده می کنی class هایی مثل warrior یا knight رو باید برداری اگه از magic استفاده می کنی باید class sorcerer یا cleric رو انتخواب کنی اگه از دو شمشیر استفاده می کنی sword man اگه bow استفاده می کنی bandit اون دو تا هم که دیگه معلومه:d
شرمنده اگه کوتاه و ناقص توضیح دادم

سلام
چجوری میشه اون زنه که یه دستگیر ـه رو گرفته و سنگی هست رو از سنگ در بیاریم تا اون دستگیره رو بکشیم؟ (تو همون اطراف Majula)
نیاز به این آیتم داری Fragrant Branch of Yore فعلا مسیر های دیگه رو برو تا این آیتم رو گیر بیاری

سلام داداش من تمام boss های forset of fallen giant را کشتم دیگه تامام boss های heide tower رو کشتم به منطقه lost basttile رفتم و به hutsmans cope رفتم به no man warf رفتم اون مارمولکه غورباغست چیه اون 4 تا هم کشتم ولی خبری از king ring یا symbol king نبود یه کمکی میکنید ممنون

سلام داداش من تمام boss های forset of fallen giant را کشتم دیگه تامام boss های heide tower رو کشتم به منطقه lost basttile رفتم و به hutsmans cope رفتم به no man warf رفتم اون مارمولکه غورباغست چیه اون 4 تا هم کشتم ولی خبری از king ring یا symbol king نبود یه کمکی میکنید ممنون

همرو نکشتی اگه می کشتی حتما پیداش می کردی:d

بابا اینارو رفتم ای خداااااااا دوسته بی شورم 5 بار بازقو تموم کرده کرم داره نمیگه شما دیگه چرا یکی به من کمک کنه بابا یه جا گیر کردم توlost bastile 3تا باس با هم میان چه کنم شما بگید؟؟؟

- - -ویرایش - - -

این بد تر از dark souls 1 اعصاب آدم را خط خطی میکنه من آدم صبوری بودم:D

- - -ویرایش - - -

راستی یه تقلب هست برای efiigy من الان شصت تا efigy دارم تو heide tozer یه گولاخ هست اول بعد یه گولاخ دیگه منظورم anemy هست یه جنازه است که توش efiggy داره اون را بگیرید خودتون را بندازید تک آب تا موج اوند و رفتید تو اب داشبورد کنید و دوباره برگردید و میبینید efigy دارید و اون قبلیه سر جاش است

بابا اینارو رفتم ای خداااااااا دوسته بی شورم 5 بار بازقو تموم کرده کرم داره نمیگه شما دیگه چرا یکی به من کمک کنه بابا یه جا گیر کردم توlost bastile 3تا باس با هم میان چه کنم شما بگید؟؟؟

- - -ویرایش - - -

این بد تر از dark souls 1 اعصاب آدم را خط خطی میکنه من آدم صبوری بودم:D

- - -ویرایش - - -

راستی یه تقلب هست برای efiigy من الان شصت تا efigy دارم تو heide tozer یه گولاخ هست اول بعد یه گولاخ دیگه منظورم anemy هست یه جنازه است که توش efiggy داره اون را بگیرید خودتون را بندازید تک آب تا موج اوند و رفتید تو اب داشبورد کنید و دوباره برگردید و میبینید efigy دارید و اون قبلیه سر جاش است

منظورتون اون 3 تا غوله هست که یه زره زرد دارن؟‌ خوب اونا هم مثل بقیه باس فایت ها قلق خودشون رو دارن که یکم بیشتر برین متوجه میشین :D ولی اول بهتره یکی یکی بکشین یعنی وقتی افتادین رفتین تو اون هاله سفید اولش همونی که بقلتون هست رو سریع بزنید تا بقیه نیان بالا. بعدش صبر کنین تا یکی از اونا بیاد همون جایی که هستین (بالا)‌بعد دیگه اون یکی دیگه تا یه مدتی نمیاد، تا اون موقع اونم خوب بزنید تا جونش نصف بشه و... (من که اینطوری تموم کردم. :D)

برای من دوباره سوال پیش اومد! تو Shaded Woods اطراف اون Bonfire ـه که بقلش 3 تا راه هست اون راه وسطی و سمت چپی که انتهاشون دو تا در دارن، دراشون رو چجوری باید باز کرد؟! هی میگه به یه چیزی احتیاج دارین.

برای من دوباره سوال پیش اومد! تو Shaded Woods اطراف اون Bonfire ـه که بقلش 3 تا راه هست اون راه وسطی و سمت چپی که انتهاشون دو تا در دارن، دراشون رو چجوری باید باز کرد؟! هی میگه به یه چیزی احتیاج دارین.

دری که در آخر مسیر سمت چپ هست با کشتن چهار تا باس اصلی بازی( The Rotten. The Lost Sinner. Old Iron King. Duke's Dear Freja) باز میشه واست که وقتی باز شد و اون مسیر رو ادامه دادی آخر منطقه Undead Crypt یه حلقه گیر میار به اسم King's Ring که خوب اون دری که آخر اون مسیر وستی هست رو واست باز میکنه.

دری که در آخر مسیر سمت چپ هست با کشتن چهار تا باس اصلی بازی( The Rotten. The Lost Sinner. Old Iron King. Duke's Dear Freja) باز میشه واست که وقتی باز شد و اون مسیر رو ادامه دادی آخر منطقه Undead Crypt یه حلقه گیر میار به اسم King's Ring که خوب اون دری که آخر اون مسیر وستی هست رو واست باز میکنه.

ممنون
از اون چهار تا باس 3 تاشون رو کشتم ولی اون Old Iron King رو ندیدم! اون کجاست؟

مرسی زیاد دیشب تا صبح بازی کردم رفتم به نمی دونم چی چی لرد اسکلتا رو هم کشتم رسیدم به یه زنه دمش شبیه عقربه چه کنم؟؟؟؟

بهترین راه واسه زدنش استفاده از جادو البته تو همون منطقه قبل از رسیدن به باس یه عقربه دیگه هست ه نیم تنش مرده و خوابیده یه انگشتر از اون گربه تو ماجولا بخر که میشه باهاش صدا دشمنا رو شنید و بیار بهش بده بعد میتونی واسه زدن باس احضارش کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or