اپديت افلاين چه جوري؟
من بازی رو تازه شروع کردم
Swordsman رو برداشتم. کلاس خوبی هست؟
چطوری میشه روح هارو بدیم و آپگرید کنیم؟ تو یکش مگه تو بن فایر این کارو نمیکردیم؟
انتخواب کلاس سلیقه ای و به خود فرد بستگی داره چطور می تونه با کدوم راحت تر بازی کنه این کلاس هم کلاس خوبیه
برای level up کردن یه زن هست تو majula این کارو انجام می ده
یعنی هر جا باشیم باید بریم اینجا واسه آپگرید؟! همون یه جا؟!؟
آپدیت رو با پی سی دانلود کن بعد با یرنامه هرایزون با یه فلش کامفیگیور شده بریزش رو ایکس باکست.داداش ميشه يه توضيح درمورد نحوه اپديت افلاين بدي چون تا حالا انجام ندادم
من دوباره گیر کردم![]()
تو Dranglic Castle، رسیدم جایی که با یه چیز آسانسور مانند کلی میری بالا و می رسی به یه دری که روش یه جنازه برعکسی وصله و هی داره داد می زنه و ...پشت در ـه هم یه قفس ـه که یه زن ـه توش زندانیه. اون درِ هم نمی دونم چرا باز نمیشه! چطوری باز میشه؟ بعد اون راه ـه رفتنش اصلاً مهمه؟ یا لازم نیست حتماً بریم اونجا؟
ممنون
بايد تو اون خانه قايم شي بعدش ٢ تا جادوگر رو بايد بكشي بعدش اسكلت ها و بعد اون اهرم رو ميكشي بعدش كالسكه ميشكنه و با اسب مبارزه ميكني خيلي راحته فقط حواست به اسكلت ها باشهاقا من دوباره گیر کردم این اسب چیه کالسکه داره باسه چه جوری بزنمش؟؟
اقا من رسیدم به یه پری دریایی که کلش دستشه نمیدونم چه کارش کنم همه جا سم و لجنه؟؟
دوستان میخوام از این سایت XBUC: XBOX 360 Title Updatesدانلود کنم ولی ارور میده یا میگه باید از نرم افزار خاصی استفاده کنم.چه کار کنم؟