Dark Souls II | Xbox 360

من بازی رو تازه شروع کردم :)
Swordsman رو برداشتم. کلاس خوبی هست؟
چطوری میشه روح هارو بدیم و آپگرید کنیم؟ تو یکش مگه تو بن فایر این کارو نمیکردیم؟

اپديت افلاين چه جوري؟

این سایت اپدیت افلاین بازی هارو داره XBUC: XBOX 360 Title Updates

من بازی رو تازه شروع کردم :)
Swordsman رو برداشتم. کلاس خوبی هست؟
چطوری میشه روح هارو بدیم و آپگرید کنیم؟ تو یکش مگه تو بن فایر این کارو نمیکردیم؟

انتخواب کلاس سلیقه ای و به خود فرد بستگی داره چطور می تونه با کدوم راحت تر بازی کنه این کلاس هم کلاس خوبیه

برای level up کردن یه زن هست تو majula این کارو انجام می ده

آخرین ویرایش:
انتخواب کلاس سلیقه ای و به خود فرد بستگی داره چطور می تونه با کدوم راحت تر بازی کنه این کلاس هم کلاس خوبیه

برای level up کردن یه زن هست تو majula این کارو انجام می ده

یعنی هر جا باشیم باید بریم اینجا واسه آپگرید؟! همون یه جا؟!؟

من دوباره گیر کردم :|
تو Dranglic Castle، رسیدم جایی که با یه چیز آسانسور مانند کلی میری بالا و می رسی به یه دری که روش یه جنازه برعکسی وصله و هی داره داد می زنه و ... :دی پشت در ـه هم یه قفس ـه که یه زن ـه توش زندانیه. اون درِ هم نمی دونم چرا باز نمیشه! چطوری باز میشه؟ بعد اون راه ـه رفتنش اصلاً مهمه؟ یا لازم نیست حتماً بریم اونجا؟
ممنون

من دوباره گیر کردم :|
تو Dranglic Castle، رسیدم جایی که با یه چیز آسانسور مانند کلی میری بالا و می رسی به یه دری که روش یه جنازه برعکسی وصله و هی داره داد می زنه و ... :دی پشت در ـه هم یه قفس ـه که یه زن ـه توش زندانیه. اون درِ هم نمی دونم چرا باز نمیشه! چطوری باز میشه؟ بعد اون راه ـه رفتنش اصلاً مهمه؟ یا لازم نیست حتماً بریم اونجا؟
ممنون

kنه بازشم نکنی اشکال نداره جلوتر که بری و باس منطقه shrine of amana رو بزنی کلیدش رو گیر میاری.

اقا من دوباره گیر کردم این اسب چیه کالسکه داره باسه چه جوری بزنمش؟؟
بايد تو اون خانه قايم شي بعدش ٢ تا جادوگر رو بايد بكشي بعدش اسكلت ها و بعد اون اهرم رو ميكشي بعدش كالسكه ميشكنه و با اسب مبارزه ميكني خيلي راحته فقط حواست به اسكلت ها باشه

اقا من رسیدم به یه پری دریایی که کلش دستشه نمیدونم چه کارش کنم همه جا سم و لجنه؟؟
یه Bonfire توی همون نواحی هست که نزدیکش یه آسیاب بادی داره میچرخه. یه مشعل دستت بگیر و بعد از کشتن جک جونورهای کنار آسیاب، به سمت آسیاب برو و یه گزینه میاد که آتیشش بزنی. بعد از آتیش زدن آسیاب، سم های اون منطقه از بین میبره و توی یه محیط آروم و ریلکس با خانوم محترم میجنگی! :دی

دوستان میخوام از این سایت XBUC: XBOX 360 Title Updatesدانلود کنم ولی ارور میده یا میگه باید از نرم افزار خاصی استفاده کنم.چه کار کنم؟

شما با لینک مستقیمش فایل ها رو دانلود کن اگه با idm فایلیو نتونستی بگیری با دانلود منیجر خود مرورگر دانلود کن اگه بازم نتونستی نرم افزار xbuc sync رو از سایتش بگیر بعد توش عضو شو بعد می تونی فایل هارو دانلود کنی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or