Dark Souls II | Xbox 360

اقا من تمام باسارو کشتم (اصلی) ring king رو نگرفتم ولی....old iron king.عنکبوت.lost sinner.router و اینا رو کشتم کجا برم؟

کسی نبود تو صفحه قبل جواب مارو بده؟

سلام
الان باید بری به Shrine Of Winter که در اخر های همین مسیر بتونی انگشتر پادشاه رو بدست بیاری

برای رفتن باید بری به بنفایر Shaded Woods
اونجا سه تا راه هست که باید راه وسطی رو بری

راستی اگه تو مراحل بازی مشکل داری میتونی به این تاپیک هم رجوع کنی چون فرقیتو xbox و pc نیست

http://forum.bazicenter.com/thread71975/

سلام به مشکل خیلی بدی خوردم من بازی گرفتم اما به دلایلی نمیاره که فکر کنم از اپدیت باشه بازی های کالاف دیوتی - اسسینس بلک فلک - دیابلو میاره - این نمیاد باید اپدیت کنم

اگه اپدیدت باید کنم پول ندارم دستگاه ببرم مغازه میشه بگید چطوری اپدیت کنم از طریق فلش از کدوم سایت تو رو خدا فقط سریع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این بازی بخاطر اینکه افت فریم مثل یکش نداره راحت تر می شه بازیو بازی کرد ولی باس داره که دهن ادمو سرویس کنه ولی به پای four king نمی رسند

- - -ویرایش - - -

خوب اینکارم که بکنی کمتر می تونی level up کنی هر چند که خودمم همین کارو می کنم:d

من فارم میکنم و این حلقه برام گنج هست ، الان دوتا Primal bonefire رو بیشتر روشن نکردم ولی Lvl 100 هستم . . .

سلام به مشکل خیلی بدی خوردم من بازی گرفتم اما به دلایلی نمیاره که فکر کنم از اپدیت باشه بازی های کالاف دیوتی - اسسینس بلک فلک - دیابلو میاره - این نمیاد باید اپدیت کنم

اگه اپدیدت باید کنم پول ندارم دستگاه ببرم مغازه میشه بگید چطوری اپدیت کنم از طریق فلش از کدوم سایت تو رو خدا فقط سریع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام شما از این لینک که بهت می دم اپدیتو بگیر و بعد تو فلش بریز و نصب کن اگه مشکل رفع شد که هیچی اگه رفع نشد مشکل از dvd که باید بری عوضش کنی New Xbox Update | How to Get an Xbox 360 Update

- - -ویرایش - - -

من فارم میکنم و این حلقه برام گنج هست ، الان دوتا Primal bonefire رو بیشتر روشن نکردم ولی Lvl 100 هستم . . .

مثل اینکه همش دنبال لول اپ کردن بودی:d

سلام شما از این لینک که بهت می دم اپدیتو بگیر و بعد تو فلش بریز و نصب کن اگه مشکل رفع شد که هیچی اگه رفع نشد مشکل از dvd که باید بری عوضش کنی New Xbox Update | How to Get an Xbox 360 Update
مثل اینکه همش دنبال لول اپ کردن بودی:d

اتفاقا وسایلم هم تا جایی که میتونم آپگرید میکنم ، خوبی فارم اینه که کلی وسایل دیگه هم بجز سول بدست میاری ! کافیه که rusted coin بزنی و چپ و راست Drop میکنن ! تا الان بهترین جایی که فارم کردم The Lost Bastille بوده ، سگ ها کلی Drop دارن ، مومیایی ها هم روح زیادی دارن ، یه حلقه ی serpant هم همیشه دارم که روح ها رو بیشتر هم کنه بخصوص برای باس ها !!
الان یه Primal دیگه رو هم زدم (The rotten) بی شرف 7 بار کشت منو ! اون Lost sinner و Freja رو سریع کشتم و حتی یک ضربه هم بهم نزدن ، اما این یکی پدرم رو در آورد !
فکر کنم soul memory م به یک ملیون رسیده باشه . . .

داداش ممنون از لینک. اپدیت کردم شاید از لنز باشه شاید خاک خورده باید تمیز کنم یا لنز خراب شده ولی بازی دیگه اجرا میکنه مثل cod - assissins - اجرا میشه باید چی کار کنم ؟؟؟؟

داداش ممنون از لینک. اپدیت کردم شاید از لنز باشه شاید خاک خورده باید تمیز کنم یا لنز خراب شده ولی بازی دیگه اجرا میکنه مثل cod - assissins - اجرا میشه باید چی کار کنم ؟؟؟؟

خواهش می کنم مال منم اینطور شده بود دستگاه رو تمیز کن اگه درست نشد شاید مشکل از dvd اگه نبود 100 از لنزه که باید عوضش کنی و یا اینکه کنسولو جی تگ کنی:d

لنز عوض کنم بهتر یا جی تگ

من خودم می خوام جی تگ کنم ولی انتخواب با خودته اگه جی تگ کنی باید با لایو بای بای کنی ولی خوب مزایایی داره اینکه دیگه نگران لنز نیستی که بخوای عوض کنی ولی اینطور که میگن سرعت کنسول های ارکید پایین میاره ولی من خودم باید بیشتر تحقیق کنم:d

- - -ویرایش - - -

من خودم می خوام جی تگ کنم ولی انتخواب با خودته اگه جی تگ کنی باید با لایو بای بای کنی ولی خوب مزایایی داره اینکه دیگه نگران لنز نیستی که بخوای عوض کنی ولی اینطور که میگن سرعت بازیو تو کنسول های ارکید پایین میاره ولی من خودم باید بیشتر تحقیق کنم:d

مسائل مربوط به جی تگ در این قسمت http://forum.bazicenter.com/forum154/

دوستان بلاخره در 27 ساعت بازی تموم شد ولی خودمونیم باس آخر بازی خیلی راحت بود راستی من vendrick رو بدون اون روح ها کشتم البته 20 بار مردم یدونه میزنه آدم نصف میشه:|anceint drogon رو هم کشتم اون هم مثل vendrick بود اان دارم journy 2 رو شروع میکنم میخوام در این جا یه ذره بیشتر دقت کنم :bighug:

سلام، من الان خیلی وقته همینطوری دارم دورِ خودم می چرخم اصلاً نمی دونم باید چیکار کنم بیشتر باس ها رو کشتم یبشتر مناطق رو رفتم اما هنوز نمی نتونم بازی رو تموم کنم. Ancient Dargon رو هم کشتم اما فکر کنم باس فایت آخرِ بازی همون Nashandra باشه، درسته؟ (اگه آره باید چیکار کنیم تا بتونیم پیداش کنیم؟) بعد اینم بگم من Iron King رو نکشتم اما بیشتر باس ها رو به جزء چند تا فکر کنم فرعی باشن همه رو کشتم King's Ring هم دارم باش درِ Thorne of Want و دری که به Aldia's Keep ختم میشه رو هم باز کردم اما دیگه نمی دونم چیکار کنم تا این بازی تموم بشه...

سلام، من الان خیلی وقته همینطوری دارم دورِ خودم می چرخم اصلاً نمی دونم باید چیکار کنم بیشتر باس ها رو کشتم یبشتر مناطق رو رفتم اما هنوز نمی نتونم بازی رو تموم کنم. Ancient Dargon رو هم کشتم اما فکر کنم باس فایت آخرِ بازی همون Nashandra باشه، درسته؟ (اگه آره باید چیکار کنیم تا بتونیم پیداش کنیم؟) بعد اینم بگم من Iron King رو نکشتم اما بیشتر باس ها رو به جزء چند تا فکر کنم فرعی باشن همه رو کشتم King's Ring هم دارم باش درِ Thorne of Want و دری که به Aldia's Keep ختم میشه رو هم باز کردم اما دیگه نمی دونم چیکار کنم تا این بازی تموم بشه...
شما بعد از کشتن Ancient Dargon ی کلید میگیری ب اسمه Ashen Mist Heart ک با اون میتونی وارد خاطره ها بشی(ی سری درخت خشک شده هستن ک شبیه ادم‌ن ک سه تاش هم توی Forest of Fallen Giants هست یکیش هم اونجا ک اون باس عنکبوتی رو کشتی ی کیریستال ظاهر میشه باید بری توی اون) بعد از این دوباره ک ب Thorne of Want برید Nashandra میاد
اگر اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن درست یادم نیست

شما بعد از کشتن Ancient Dargon ی کلید میگیری ب اسمه Ashen Mist Heart ک با اون میتونی وارد خاطره ها بشی(ی سری درخت خشک شده هستن ک شبیه ادم‌ن ک سه تاش هم توی Forest of Fallen Giants هست یکیش هم اونجا ک اون باس عنکبوتی رو کشتی ی کیریستال ظاهر میشه باید بری توی اون) بعد از این دوباره ک ب Thorne of Want برید Nashandra میاد
اگر اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن درست یادم نیست

مرسی، اما باسِ عنکبوتی؟ :-/ کجا هست؟ چون من ندیدمش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or