Dark Souls II | Xbox 360

مرسی، اما باسِ عنکبوتی؟ :-/ کجا هست؟ چون من ندیدمش.
همون ک فقط باید ب سرش ضربه بزنی(حتما زدیش چون برای اینکه ب اینجا برسی لازمه اگر اشتباه نکنم)
متاسفانه اسم مگان‌شو
دروغ که ندارم بگم ولی ندیدمش، کلاً تو بازی یه باسِ عنکبوتی دیدم که اونم Duke's Dear Freja بود اسم ـش. تو Forrest of Fallen Giants فقط دو تا باس دیدم و کشتم که اسمشون The Pursuer و Last Giant بود. : )
ویرایش:همین Duke's Dear Freja هست دیگه برو همونجا ک زدیش

آخرین ویرایش:
همون ک فقط باید ب سرش ضربه بزنی(حتما زدیش چون برای اینکه ب اینجا برسی لازمه اگر اشتباه نکنم)
متاسفانه اسم مگان‌شو

دروغ که ندارم بگم ولی ندیدمش، کلاً تو بازی یه باسِ عنکبوتی دیدم که اونم Duke's Dear Freja بود اسم ـش. تو Forrest of Fallen Giants فقط دو تا باس دیدم و کشتم که اسمشون The Pursuer و Last Giant بود. : )

نقشه
شما برو throne of want اول (ring king) هم که داری پس میتونی بری، اونجا باس اولش 2 تا دشمن هستن، اونا رو بزن ، بعدش باس آخر میاد، اگه نیومد یعنی قبلش باید بری Cardinal tower ، یک در هست که با king ring باز میشه، اونو باز کن بعدش تو درخت مقابل بونفایر examine کن و باس اونجا رو بکش و سپس برگرد throne of want و باس آخر رو میتونی بجنگی باهاش ...

واقعاً اینقدر سخت ـه درست صحبت کنی؟ :| یعنی چی داری چرت میگی؟ :|
بعدم شما می خوای باور کن می خوای باور نکن. من King Ring رو تو Undead Crypt، پیش اون جنازه ـه نزدیکای Vandrick گرفتمش.
شما همون کاری ک گفتمو بکن با Ashen Mist Heart وارد خاطره ها بشو و Giant lord رو بکش
اون کریستال هم کنار همونجایی هست ک Duke's Dear Freja رو زدی
بعدش برو Thorne of Want و Nashandra رو بزن

راستی برای lord iant یه گلیچ هست توپ من از ول 168 تا 380 رو با این گلیچ رفتم وقتی وارد ذهنش میشید یه پله هست میرید بالا یه جنازه هست که توش bonfire acesic داره اونو بر دارید lord iant رو بکشید برگردید پیش بن فایر و بنفایر استیک رو بزنید برید تو خاطرات درخته میبینید هم lord iant هست هم بنفایر اسسیک بعد این رو تکرار کنید تا پول دار شید

اقا تو میگی old iron king رو نکشتم پس چه طوری رفتی undead crypt?????

اگه توی soul memory ت ، یک میلیون سول داشته باشی نیازی نیست lost sinner و freja و old iron king و The rotten رو همشون رو کشته باشی در shrine of winter باز میشه و میتونی ادامه بدی . . .

باشه آقا... من بازی رو با اون شمشیر اول بازی تموم کردم شمشیر کلاس kinght شمشیر خوبی نمیدونین کجا پیدا کنم ؟؟؟؟ یه شمشیر مـثل شمشیر pruser نه مثل lost sineer یا بقیه فقط مثل pruser

قابلیتهای آنلاینش اینه:

1- متونید افراد دیگه رو سامون ( احظار ) کنید و با اونا بازی رو برای یه مدت انجام بدید که همزمان حداکثر 2 نفر میتونید سامون کنید.
2- میتونید روی زمین نشانه بزارید و شما به دیگران کمک کنید.
3- پیام هایی روی زمین هست که خیلی کمک میکنه. ( مثلا مینویسن که جلوتر باید با باس بجنگید. )
4- میتونید به دنیای افراد دیگه Invade بشید و اونا رو بکشید. ( فقط برای 2 تا Covenant (گروه) این قابلیت فعاله )

Last edited by a moderator:
برای شروع این بازی سیو نسخه اول استفاده میشه؟
اصلا شماره اولو بازی نکنیم مشکلی پیش نمیاد که؟(غیر از از دست دادن داستان)

نه شماره اول بازی سیوش به این ربطی نداره ولی برای اینکه با سبک بازی اشنا بشی یکشو بازی کنی نسخه دومش برات راحت تر می شه چون نسخه یکش بنظرم سخت تره

بلاخره تموم شد ، عجب سوتیی دادن برای Giant lord ! من 1 میلیون سول از Giant lord گرفتم ! بیشتر هم میشه گرفت ولی حوصلش رو نداشتم !!! فقط باس های آخر بازی چرا اینقدر آسون بودن ؟ خود Vendrik یا Throne watcher و Throne defender یا Nashandra واقعا آسون بودن و همون بار اول مردن (تازه مبارزه ی ناشاندرا دقیقا پشت سر throne watcher و throne defender شروع شد !)

راستی یه موضوع دیگه برای مبارزه با Vendrik اگه souls of a giant بیشتری میخواین (هر چی بیشتر داشته باشین Defence ــه Vendrik پایینتر میره) میتونین توی Black Gulch اون دوتا Giant رو بکشین و Soul of a giant بیشتری بگیرین ، فقط باید Bonfire ascetic بزنید . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or