Dark Souls II | Xbox 360

دوستان اون مشکلی که صفحه یپیش گفتم باگ بازیه و تو آپدیت 1.03 حل میشه
کسی نمیدونه این آپدیت الان برای دانلود هست یا نه؟
سوال بعد اینکه کسی سیو از بن فایر داخل drangelic castle به بعد نداره؟

شما باید soul هات نزدیک 200000 تا باشه تا بتونی در ها را باز کنی چون منم اولش فکر می کردم باگه ولی وقتی soul ام زیاد شد در ها باز شدند

بالاخره بعد از 32 ساعت بازی تموم شد :d الان NG+ رو شروع کردم ولی کسی برای سامون کردن پیدا نمیشه و نمیتونم به کسی کمک کنم ( سامون بشم ) !!! تو NG ، رو زمین نشانه میزاشتم خیلی زود سامون میشدم.

Soul Memory من 2366114 هست و باس های The Last Giant ، The Pursuer ، سه تا باس Ruin Sentinels و Old Dragonslayer و Gargoyles رو هم شکست دادم ولی اصلا Summon Sign ـی ندیدم!! Human هم هستم.

دوستان faith به چه درد میخوره ؟
توی سایتای خارجی درباره faith users نوشته و مثلا گفته cleric که faith بالایی داره قویه

magical damage اسلحه هایی مثل crescent axe و dark moon bow grant و great sword artorias رو زیاد می کنه lightening damage dragon slayer spear رو هم زیاد می کنه و همچنین باعث زیاد شدن magic defense می شه اینم لینک Faith - Dark Souls Wiki

سلام بازی رو update کردم لول بازیم 11 هست تازه شروع کردم میخوام online بازی کنم ولی وقتی وارد menu بازی میشم گزینه ی go online برای من خاموشه میشه لطف کنید توضیح بدین ممنون میشم.

سلام بازی رو update کردم لول بازیم 11 هست تازه شروع کردم میخوام online بازی کنم ولی وقتی وارد menu بازی میشم گزینه ی go online برای من خاموشه میشه لطف کنید توضیح بدین ممنون میشم.
وقتی اون گزینه خاموشه یعنی آنلاین هستی و از قابلیت‌هاش میشه استفاده کرد ...

سوال
دوستان من ng+رو تقریبا تموم دارم میکنم فقط اون یارو که شبیه موش یا سگ بزرگ میمونه که توی اون مرحلس که همش از اون درها داره که با سنگ باز میشهو وندریک و اژدهای آخر مونده که با این 2 تا مشکلی ندارم میتونم بزنمشون ولی مشکلم با اون یارو غولس که شبیه موش یا سگه بزرگ میمونه اون رو هر کاری میکنم با 2 ضربه میکشتم یا اون سگ موش کوچولوها سریع میکشنم یه راهنمایی بکنید چطوری بزنمش توی دور اول تقریباراحت کشتمش اما الان نمی دونم چیکارش کنم

سوال
دوستان من ng+رو تقریبا تموم دارم میکنم فقط اون یارو که شبیه موش یا سگ بزرگ میمونه که توی اون مرحلس که همش از اون درها داره که با سنگ باز میشهو وندریک و اژدهای آخر مونده که با این 2 تا مشکلی ندارم میتونم بزنمشون ولی مشکلم با اون یارو غولس که شبیه موش یا سگه بزرگ میمونه اون رو هر کاری میکنم با 2 ضربه میکشتم یا اون سگ موش کوچولوها سریع میکشنم یه راهنمایی بکنید چطوری بزنمش توی دور اول تقریباراحت کشتمش اما الان نمی دونم چیکارش کنم

دقیقا متوجه نشدم کدوم رو میگی اما اگه منظورت اون سگ گنده است که چهر تا توله سگ همراهشن که وقتی وارد محیط شدی قبلش با استفاده از دسکش آتیشی که گرفتیش( اسمش رو دقیق نمیدونم) 3 یا چهارتا فایر بال بزن جلوت بع یه مجیک بزن به اون توله سگ ها که بیان طرفت وقتی امدن میخورن به اون فایر بال ها ودخلشون میاد حال میمونه خودت و باس که فقط کافیه بری زیر شکمش و بزنیش بعضی وقتا هم یهو میپره و ازت فاصله میگیره بهتر یه سپر که دمیج فیزیکی رو 100 درصد میگیر همراهت باشه چون با سرعت میاد طرفت و با سپر میتونی دفاع کنی و بعد باز سریع بدو برو زیر شکمش و بزنش.

سوال

بهترین راه برای کشتن سگ های کوچک استفاده از fire storm که همه رو با هم می کشه بهترین راه کشتن باس اصلی رفتن به زیر بدنش و ضربه زدن به پاهاشه و در موقع اخر که بزاق دهانش میاد بیرون باید ازش دور شد تا بزاق دهانش محو شد باید سریع رفت زیر بدنشو همون کارو تکرار کرد

سلام اقا من باید اول بازی بعد از اینکه با اون پیر زن ها حرف زدم کدوم گوری برم؟؟؟؟دارم دیوانه میشم!کمکم کنید !

2 تا در هست اول بازی که یکی وارد همونجا می شی که پیرزن ها هستند یکیم هست که وقتی وارد می شی bon fire داره نزدیکش بعد همینجا اگه راتو مستقیم بری می رسی به majula

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or