دوستان اون مشکلی که صفحه یپیش گفتم باگ بازیه و تو آپدیت 1.03 حل میشه
کسی نمیدونه این آپدیت الان برای دانلود هست یا نه؟
سوال بعد اینکه کسی سیو از بن فایر داخل drangelic castle به بعد نداره؟
دوستان faith به چه درد میخوره ؟
توی سایتای خارجی درباره faith users نوشته و مثلا گفته cleric که faith بالایی داره قویه
سلام بازی رو update کردم لول بازیم 11 هست تازه شروع کردم میخوام online بازی کنم ولی وقتی وارد menu بازی میشم گزینه ی go online برای من خاموشه میشه لطف کنید توضیح بدین ممنون میشم.
وقتی اون گزینه خاموشه یعنی آنلاین هستی و از قابلیتهاش میشه استفاده کرد ...سلام بازی رو update کردم لول بازیم 11 هست تازه شروع کردم میخوام online بازی کنم ولی وقتی وارد menu بازی میشم گزینه ی go online برای من خاموشه میشه لطف کنید توضیح بدین ممنون میشم.
نه فقط یه پایان دارهسلام
راستی بازی مثل قبلی 2 تا پایان داره؟
اگر داره که من اون پایان که سنگها میان بالا و میری میشینی رو صندلی سنگی
سوال
دوستان من ng+رو تقریبا تموم دارم میکنم فقط اون یارو که شبیه موش یا سگ بزرگ میمونه که توی اون مرحلس که همش از اون درها داره که با سنگ باز میشهو وندریک و اژدهای آخر مونده که با این 2 تا مشکلی ندارم میتونم بزنمشون ولی مشکلم با اون یارو غولس که شبیه موش یا سگه بزرگ میمونه اون رو هر کاری میکنم با 2 ضربه میکشتم یا اون سگ موش کوچولوها سریع میکشنم یه راهنمایی بکنید چطوری بزنمش توی دور اول تقریباراحت کشتمش اما الان نمی دونم چیکارش کنم
سوال
دوستان من ng+رو تقریبا تموم دارم میکنم فقط اون یارو که شبیه موش یا سگ بزرگ میمونه که توی اون مرحلس که همش از اون درها داره که با سنگ باز میشهو وندریک و اژدهای آخر مونده که با این 2 تا مشکلی ندارم میتونم بزنمشون ولی مشکلم با اون یارو غولس که شبیه موش یا سگه بزرگ میمونه اون رو هر کاری میکنم با 2 ضربه میکشتم یا اون سگ موش کوچولوها سریع میکشنم یه راهنمایی بکنید چطوری بزنمش توی دور اول تقریباراحت کشتمش اما الان نمی دونم چیکارش کنم
سلام اقا من باید اول بازی بعد از اینکه با اون پیر زن ها حرف زدم کدوم گوری برم؟؟؟؟دارم دیوانه میشم!کمکم کنید !